Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    Не ми ја сфати поентава, сакав да кажам дека тие "познатите" се нешто као сите ги сакаат, им ги поштуваат мислењата, што и да кажат во право се...

На ku4ence, CuteEva и Inna5 им се допаѓа ова.
  2. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Како што може брат ми да ме насмее,растажи,замисли,повреди и исполни со енергија никој не може.Прво,мило ми е што сме само година дена разлика.Второ, "другарке" моја,убаво е да се има брат.Затоа што ако ништо друго,секој ден низ дома не ти е досадно,имаш друштво.Се шалам. Пред малку ме насмеал до солзи,ме потсети на нашето,заедничко детство и сите наши лудории.И току затоа неможам да му се лутам.Што и да направи,јас ќе му простувам и сеуште ќе го сакам.Затоа што знам дека иако тоа го негира,го мисли истото.I hope he does. :^) Се тепаме,се караме,си викаме,се сложуваме,се сакаме,но ете,брат ми е и неможам да му се лутам. Фала ти што ме трпиш мене пропратно со сите мои глупости.I love you, bro. :nod:
    P.S. Ми дужиш милка,не негирај ^_^

На kravce, CuteEva и Serafima им се допаѓа ова.
  3. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Отидов на повисок левел со кафето - сега го пијам појако :!: И убаво ми е :mm:
    Ама и со јадењето отидов на повисок левл :tmi: Што е тоа глад, деновиве непознат поим за мене :^)
    Го мразам чувството на пренајаденост, ми се чини до горе сум најадена и дека со само еден оброк сум ставила неколку кила. Ајде уште малку зеленчукот ќе дојде на мени, барем тоа ќе биде здраво прејадување.
    Надвор си дува ли си дува ветар, а јас го искористувам. Го користам како изговор да не одам да ги завршам обврските што ми тежат, дека многу е ладно. :emo:
    Како ми лапнала нешто благо сега :drunk:

На Gordana10 и Angel-Adriana им се допаѓа ова.
  4. DzingrlakaDzikica

DzingrlakaDzikica Популарен член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    803
    Допаѓања:
    2.634
    Злобно или не, за прв пат во мојот живот ја гледам предноста на животот штипски.
    Можам да јадам пастрмајлии anytime/anywhere I want.
    Има ли воопшто потреба да спомнувам дека сега мавнав една на екс уз бело винце?

:mm: :wasntme:

Нека ви течат лиги, ич не ми е гајле. [​IMG]

На Stoimenovska, bittersweet, Shelea и 10 други им се допаѓа ова.
  5. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Мразам кога човек се прави паметен нешо.
    Као демек ти можеш јас не.Сериозно?Па посебно машко ако е.За жалење.
    Инаку мацолот ми го нема 2 месеци веќе , си се има венчано некаде. :|
    Ова времето веќе аман нека се стоплува оти ќе побудалам ! :swear:
    А у школо напнуваат стално.Оф , тежок живот :D

6. BonnieTop

BonnieTop Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    118
    Понекогаш човек мора да остане и сам, да размисле малце.
    Но некои луѓе навистина не разбираат и не не оставаат на мир...

Каква врска има што некој знае 5-6 или повеке јазици? а некој едвај Англиски..
    Дали тоа значи дека е попаметен првиот?
    Не,
    Тоа не значи дека е попаметен..

И се ке дојде на свое ако имаме поверење во иднината. Човек кој што не верува нема ни иднина.
    Незнам дали ме разбирате, и разбирам ако не ме разбирате.... |(

7. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Охо...Уште еден ден помина.Ете јас си седам и размислувам.Да,конечно јас да размислувам.Сфатив дека покрај се морам да учам иако имам страшна мрза.Бидејки во општеството нема потреба никој од необразовани личности како мене.Освен тоа себеси си правам лошо.Покрај оваа голема мрза во мене мора да се учи.Така фино лепо јас ќе одам да и правам друштво на книгата а,вие бидете ми поздравени :*

8. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    40
    немаш ни благодарам
    колку се трудев да те сватам
    да те љубам да те вратaм
    НЕМАШ НИ БЛАГОДАРАМ :x :x :sweat:
    Е ова сакав да ви го кажам: пред да се обидете да се жртвувате за некого , размислете дали вреди, дали тоа ке го цени и утре фала ке ти каже....Па зошто би го трошела времето за некој што не заслужува... И животот би го дала за некој што тоа го заслужува.. ама за овие no comment :x .

На encimenci му/ѝ се допаѓа ова.
  9. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Не викај два пати, срцекршачке, некој ден и тебе ќе ти го скршат срцето.
    погрешно си ме сватила-не сум јас имун на скршено срце-храбра сум па издржувам и продолжувам напред :)

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.350
    Ако ја натепам DzingrlakaDzikica да не земал случајно некој да ја брани! :!:

На MandyLane, teddybear, Trnche и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Плочи и грамофон - има ли нешто посекси од тоа? :devil:
    Она крцкање пред да почне песната, и автентичниот звук дур врти плочата.

Грешни мисли, грешни сеее. :devil:

Дај помогнете да зберам едно мало богатство, ќе правиме вечерни седенки за време некоја топла летна ноќ, винце, чист воздух (бесплатен од мене!) и поглед у даљини. ^_^

Back to reality: 4 скрипти се, кого лажам. |( :drunk:

На sweet-cherry, bittersweet, Moira и 17 други им се допаѓа ова.
  12. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Аххх бре не ги можам веќе овие изборите....На моиве дома цела недела лицето им го немам видено , сите се ангажирани трчаат насекаде , по штабови по месни |( Демек татко ми е кандидиран за градолначалник |( Како и да , нека дојде што побргу Недела и што побргу нека си замине не ја сакам ич :!: .

Добро доста зборам за избори треба и на школо да мислам малку , сега баш за тромесечје кога ќе не запукаат со писмени , тестови , испрашувања.....тоа е кога не ги учев лекциите на време сега ќе ми се соберат повеќе и се ќе ми се измеша , а паметам си ветив од второво полудогие ќе учам на време.Ама тоа е тоа што е тука тука е , имам за поправање уште 2 оценки и 2 да ги потврдам .Си се распишав јас , него ќе ми почне сега величествениот да го гледам треба па после ќе се фрлам на учење :worried:

Имајте убава вечер :*

13. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
  14. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    :lol: 8)

Прикачени фајлови:

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  15. encimenci

encimenci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    439
    :) денес ми беше ден за нов почеток :)

си легнав со таа мисла...а се разбудив со силна главоболка. Ме боли главчето, мускулите...
    кивам, кашлам, мрсоли ми течат...
    очи ми се затвараат, а решена сум да си ја дочитам книгата...
    и зглобови ме болат...офф...ко баба на реума сум, што ја врти колено...тажно е што кога се мења време, и мене ме врти ;(

чајче, фервекс и така се во круг, а задоволството на квадрат...

16. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    48.652
    Моментот кога кандидатката за градоначалник на твојата општина ти тропа на врата ,ти полупоспан отвараш и и викаш -Извини,се познаваме ? Да не го имаш утнато станот?!?

Битно јас имам избирачко право... :D

На x-MajaEsposito-x и encimenci им се допаѓа ова.
  17. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.981
    СДК дека едвај чекам викеенд..Уморена сум од школо веќе ;///

18. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Уште еднаш ако слушнам/видам избери дела,македонија се сака со дела,ќе идам телевизорот ќе го искршам!

19. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    191
    Им кажале дека до наредната недела оценките мора да бидат ставени и ајдеее...Се вознемирија.Почнаа сите со тестови и со испрашувања.Овие 2 недели не побркааа.Ајде уште една недела се надевам ќениздржиме.Преморена сум веќе од тие тестови.

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.134
    Допаѓања:
    67.267
    Во досегашниот мој живот никогаш не сум го почувствувала луксузот да имаш премногу пари, да можеш да си дозволиш што ќе посакаш, да отидеш во ресторан и да нарачаш што ти се јаде без да ги погледнеш цените и да се секираш колкава ќе биде сметката. Како помала мајка ми ми велеше, жал ми е сине, ама не е тоа денес на редот, а јас ќе си подголтнев и ќе го свртев вниманието кон нешто поситно. За леб не сме трпеле, фала Богу, ама знам колку непроспиени ноќи имале за да можеме и тоа да си го дозволиме. Со маж ми пак колку толку, не бевме ептен мизерни, ама какво време доаѓа, да не можам да заспијам мислејќи како ќе ја истуркаме работата, месецот, како да ги растегнеме парите, па не сме магионичари нажалост, да го планирам секој еден денар, да се мислам дали денеска да си купам кафе или да оставам за утре. Или за некои подобри денови. Сакав да си го поштедам здравјето, ама очигледно е подобро да го жртвувам. Да си подзамижам и да си ја проголтам мизеријата што ми ја сервира денешницава.

На encimenci, Divinebutterfly, anabel-a и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.