Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Прв пролетен ден.Навистина?Надвор тмурно , дожд , не личи на пролет баш ич :|
    Вчера малку сонце не излажа ама кога се запали оганот цел филм ми се сруши :|
    Ладно е уште , сакам сонце , живот , шетање.
    Баш и прочитав нешто сега се исмеав на цел глас :D
    A: Aren't you wearing your wedding ring on the wrong finger?
    B: Yes I am, I married the wrong woman. ;)
    А и најмногу ги мразам настинкиве , премногу едноставно , ми се смачува од нив. :envy:

2. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403

На srcekrsacka, tessie и vitomir им се допаѓа ова.
  3. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Добредојдов пак назад. Ме немаше долго време нели. Епа секако дека ќе ме нема, бидејќи се ближи тромесечје, имавме тестови, писмени, домшна една купишта...Едвај глава кренав. :whew:
    Имајте убав ден. :)

4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.693
    Допаѓања:
    22.946
    Колку интересантно покварен народ живее по земјава. (не знам дали да ставам смајли што се смее или плаче)

Имаш личност А и личност Б. Личноста А ти има направено сопки не мал број на наврати у животот.
    Личност Б те тешела и и` пцуела се` по список пред тебе. Ти се жалела од личност А што таа на Б и` имала се` направено. Синоќа ги гледам во ист кафич, иста маса, седат една наспроти друга, радосии, муабети, кикотење, како браќа Евреи што се нашле по Втора Светска војна. Иди утепај ги!

5. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.288
    Се извинувам ако сум груба , ама срцекршачка дали е можно да напишеш пост каде не ги споменуваш кимовите , партијата , партиските активности ... :?:

На tessie и Lola-M им се допаѓа ова.
  6. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    Вчера со 5 часа, денеска не пуштија со 4 часа.. Кој како нас?? 8)

7. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.738
    СДК понекогаш ни самата не можам да го разберам мојот вкус и моите мисли... :D
    Еднаш ќе сакам да се опуштам и ќе ми текне да си пуштам чилаут :mm: ...
    ...другпат ќе ми текне да пуштам електронска музика дома за да се развеселам :dance: , а ми се чудат како тоа ја сакам оваа музика а не идам по дискотеки :D

Некогаш сум за современата технологија, а некогаш пак, кога ќе видам некој историски филм посакувам да живеам во 18 век... :lol:

Можеби е до расположение... :D
    Малку сум чудна кога ќе одлетам со мислите. :lol:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.828
    Допаѓања:
    25.569
    Ама ми е контрадикторно телово кога не сум наспана.
    Колку помалку имам спиено, толку повеќе енергија имам другиот ден и сум ултрахиперактивна, ама пак поради примарниот проблем на ненаспаност имам тешкотии да ја насочам концентрацијата и целата таа енергија на нешто продуктивно...

Туку, да споделам добра мисла:

Ајде, имајте убав ден, без разлика на времево...

На kravce, bittersweet, Dulceee и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    СДК АМАН веке до кога овие малери ??????????????Секој ден ми излегуваат некои проблеми неможам веке немам сила да се справувам веке со овие работи ! секој ден со се повеке и повеке предизвици се сретнувам

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк дека дојде пролета годишно време за романтики,прошетки по природата,седење на клупа со саканата,све е расцветано,се буди природатаа и љубовта,еднаставно уживам во пролета. :inlove: :inlove: :)

На oneday, Someonespecial, kikav и 3 други им се допаѓа ова.
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.693
    Допаѓања:
    22.946
    Го мразам она чувство кога те болат сите заби одеднаш. :@ Да не има некоја најава за промена на време или...? :?:

На kikav и Markusa2 им се допаѓа ова.
  12. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Станав дадичкаа , братучедка ми роди.
    Среќна сум онака нај.Ја терав да ми го опише чувствтото по телефон и баш беше као оваа:
    Да имате дете значи да знаете дека е невозможно да се сака повеќе отколку што сакате, да се топите од љубов, да сакате колку што воопшто може да сака човечкото суштество, а потоа следниот ден да сфатите – дека го сакате уште повеќе.
    Одам да се спремам набрзинка и да го видам бебчето. :)

На Stoimenovska, Libera, Hopeful и 4 други им се допаѓа ова.
  13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    17.259
    Hello spring!
    Конечно пролет. Години наназад на денешен ден носевме хартија и пластика во школо и чистевме низ парковите. А денес учеме. Ха!
    Него мислев дека денес ќе пече сонце, ќе биде како вчера топло. Ама еве, од сабајле тмурно беше иако не многу ладно, после школо почна да роси а сега и ветер почна да дува. Кој знае шо му е на времето.
    Петок-Сабота-Недела панаѓур, сите нАке и Фума ќе носиме. Поточно, само петок и сабота, недела не даваат од општината, оти луѓето ќе оделе по тезги, немало да идат да гласат. Па, ако сака некој да не гласа, дома ќе седе ама нема да испадне и да даде глас. Овој викенд ако биде убаво времето, претпоставувам колку први љубови ќе се случат :wasntme: .
    Мојата нема :doh: , симпатијата ја свиѓа другарка ми.
    Него убаво си поминав денеска у школо.
    Географија одговарав, ми стави 4. Италијаснки ми стави 3, оти ме мрзи да учам за 4. Македонски требаше да одговарам за 5, ама не ми се учи па на 4 си останав. Историја ми рече во вторник да се јавам за 5-ка.
    Игравме игра на концентарација, оти немаше шо да правиме на вештини, и ја победив :rofl: .
    Цел ден сум среќна. Незнам зашо.
    А, да, ако има голем број од војничките панталони ќе си ги порачаам.

:rofl: :rofl: :rofl:

На Elennaa и oneday им се допаѓа ова.
  14. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Памелче штета шо се избори, иначе ќе дојдев. Ме викаше женава моја од твојот крај. :rofl:

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    10.454
    Што е многу многу е!Втор пат оваа година болна :envy: ,не ми се верува ! Златно времеце надвор,пролет во вистинко светло. А јас дома затворена ,со антибиотици ,чаеви и триста чуда :swear: КАЛИМЕРО така ли му беше името :lol: И НЕМА ПРАВДА! ;( Шеткајте и за мене и имајте убав ден, а јас да му вратам на чајот :puke:

16. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Да пробаш и да се покаеш што си пробал или да не пробаш и да се покаеш зошто не си пробал? Да имаш искуство повеќе или пак цел живот да се прашуваш како би било да го искусиш тоа нешто што си го испуштил? Има ли полоша работа од каењето? Вреди ли да имаш шанса и да ја испуштиш од раце? Знаеш ли дека има голема можност истата шанса да не ти се пружи веќе? Каењето е страшно, се плашам од него! Ми се има случено многу пати и нема да дозволам веќе да ме допре! Го мразам тоа што некогаш не сум била сигурна во себе и мразам зошто прашањава се потешки од било кое друго прашање и мораш да ги одговориш за да одредиш како ќе живееш! Секое каење ме смени и ме направи попаметна, но никогаш не престанав да се каам за некои работи, но сега барем знам! Сите шанси што ќе ни се пружат ни викаат ПРОБАЈ, никоја не ни вели дека ќе зажалиме! :)

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    СДК... мене убаво ми тргна со натпревариве.. два натпревари по математика,натпревар по биологија,а малку подоцна на регионален натпревар по биологија.. дa се пофалам само :D :D :D

На xoxo..gossip-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. EvitaPeron

EvitaPeron Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    55
    СДК...... чувството кога ќе го положиш и последниот испит....непроценливо! кога видов резултати викав низ дома едно добри 10 минути, мајка ми се изпочуди! :D :D :D него сега кој сака кафе нека повели јас частам :lol: :lol: :lol:

На Lepaaa, Yowannty, Monna.Monna и 12 други им се допаѓа ова.
  19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК Овни, our time has come :rock:

На Xepp и owi им се допаѓа ова.
  20. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Се чувствувам празно...
    Не знам дали е до времево дека така врнежливо, дали некои депресии ме имаат фатено денеска...Не можам да сфатам што ми се случува.
    Сакам да заминам некаде далеку! Сама! Далеку од сите! На некое тивко и мирно место. Да се опуштам..
    Убаво да размислам за се околу мене, за се во врска со мене...

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.