Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    СДК дека штотуку се вратив од Штип, и можам да кажам дека сум запрепастена.
    Додека ќе се издига уште еден споменик колку Ацета, патиштата во Источна Македонија не се чепнати од времето кога Тито ги направил. А не е тоа пат што само Велес-Штип ги поврзува, туку и Кочани, Струмица, Делчево, Пехчево, Берово, Виница...
    Патот кај с.Лозово на два пати го попречува пруга покрај која нема ниту рампа, за возот кој минува на релација Скопје-Кочани.
    За Штип да не зборувам, кој и да е градоначалник таму да им јаде ушите на граѓаните! На што личи центарот на градот, дупки по улицата, каде закрпено, каде распукано. За никаде! Искрено добив впечаток дека тој град останал така уште од времето на Тито и оттогаш не е чепнато ништо да се реновира. Тротоари непоплочени, се ужаснав...
    Штипјани не си сфаќајте лично, впечатокот го кажувам, не сте вие виновни, туку управата на градот!
    И да, нека ни се наздравје сите споменици кои никнуваат како печурки во главниот град, додека останатиот дел од државава е во изумирање, а додека се возиш по патиштата во стомакот ти се произведува Милк Шејк!
    Велком ту источна Македонија. Да...

На DAngel, PrinceOfPersia, JuLleE и 4 други им се допаѓа ова.
  2. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Вистина е дека луѓето ги забораваат сите добрини што си им ги правел, но ќе се сетат на нив веднаш штом некој повторно ќе ги повреди и ќе направат иста грешка по втор пат ;) научи си ја лекцијата

3. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    Иии помина еден месец откако и официјално влеговме во брачните води.
    Не дека тапијата смени нешто, ама ете сакам да кажам дека среќна сум што секој ден се будам до прекрасна личност со големо срце, и што заедно чекориме по патот на Љубовта.
    Amor omnia vincit

На TeddyGrey, Chocoholic, Magnolija и 10 други им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Македонштина со тапија, ете тоа сме
    пред малку бев кај мојот матичен гинеколог, што не ни сакаше да ме сослуша што сакав да и кажам, а тоа беше да ми ги замени рецептите,оти им истекол рокот (важи само 5 дена), и ми рече дека госпожава не се замара со административни работи, а кога ја прашав сестрата, ми рече докторката ке ти објасни, имаат премногу пациенти, па не можат да постигнат, или незнам што е проблемот,и наместо да ми каже како се пијат лековите, таа беше во некој си фазон, демек јас сум ДР, а ти си едно мало пациентче што ке го стрижам како сакам :tmi: |( (незнам каде има дрг гинеколог, да дознаам има веднаш да се префрлам), и испадна дека ХЛАМИДИЈА не е болест, туку бактерија, се прима терапија 10 дена, 5 дена пауза, па се оди на контола, и конечно докторкава ми објасни, АЛЕЛУЈА
    а кога бев во аптека, сите аптекарки ме знаат, постојано што треба за дома купуваме од таму кога виде кој лек, се однесуваше ко не дај боже да сум болна од СИДА :@ , таа жена ако ми падне во раце, нема да имам милост кон неа,не сум злопамтило, ама што сум јас крива што некој ми ја пренел бактеријата :?: па така да се однесува кон мене(нели медицинсо лице е :^)

5. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    782
    13/12/11

Бре, лета времето.
    Пред 26 години, кога не сум била ни планирана, двајца млади заљубени го имале својот прв состанок.
    Мани друго, било Петок 13. :D

Нека им се множат годините. :)

На Chocoholic, Look, marama и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Не бе не, воа нема памет! -рече вујна ми и ја лупна братучетка ми по глава со лебот.

Скруј ју гајс ај ем гоинг хоум, со бесни жени велешанки...

На martinuska и Offspring им се допаѓа ова.
  7. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Загадена сум, кога би се боцнала со игле ќе ми потече црна крв. Затоа ишкам се околу мене, никој не сакам и никој не ми треба. Само...само музикава и моите некохерентни мисли.

Си ги штипкам обравчињата и се молам во брзо време да се оправам, а дотогаш ќе голтам кнедли од цемент!

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  8. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    научив ддека ништо не е невозможно и дека ако си цврсто решен за нешто ......
    и врсто стоиш зад својот став тоа што си го намислил ке се исполни :)

На smooch и srcekrsacka им се допаѓа ова.
  9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Бифето на правен, полека но сигурно станува дискотека!
    Правиш есеј, а во позадина ти пее Ферги. Дрмаат басови |(
    Очигледно единственото тивко место што остана каде што ќе можеш да прочиташ нешто, е читалната.

На PrinceOfPersia, JuLleE, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  10. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    4.046
    СДК...среќна сум...наааааааааааајмногу! :)
    Колку може денот да ти го смени еден пост на фејсбук... :D
    А сега одам да јадам... :*

11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.446
    Допаѓања:
    22.878
    СДК среќна сум! Си купив ептен убави штикли, црни, вртоглаво високи :D
    Плус, следната недела ќе добивам само подароци, а јас обожавам подароци :D Татко ми ќе си дојде, здравје Боже, во вторник од Итралија, една блиска другарка во среда пристигнува од Германија, а јас ќе ги чекам со широко отворени раце. Одамна не сум ги видела, ми недостасуваат. Во меѓувреме колоквиумите еден по еден ќе поминат, и на 22ри декември официјално почнува распустот за мене, се до 1ви февруари :D

12. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Значи незнам ова е како јас да се опишувам хахахахаха. Ист проблем имаме, али верувај јас сум полоша...Ама така е навика си е навика, само да пројдее...

13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Сакам средба (лично познанство)

Со SHELEA,Љубам,PIRAMITKA ,DOZY,Тедибеарот .

Друго се прашувам до кога ќе се цмиѕдари светов ,со вештачи трепки на СРЕД БЕЛ ДЕН ,тон пудра (три нијанси потемна се разбира ) :lol: и облека со светки пулејки и други светлечки матријали.....за ДЕНСКО изздание OF COURSE :^) .

На Shelea, Doozy и ljubam им се допаѓа ова.
  14. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Да не бев овде,да бев таму.Да не бев ваква,да бев таква..па да беше така,не вака.
    Е нема,овде сум и вака е..шупливо и заебано.
    Пред два дена живеев.Исти улици и чекори со љубов.
    А сега..не ми се ни сонува од што е смрдливо.
    Лага,лаги,море..лагишта.КОлку една планина. И шо,џабе секој збор кога не допира.
    Смрдливо е,труло..не функционира,па нека заврши.
    А тажна сум.
    И паничам,па ваљда несвесно сакам да си наштетам..
    Него му се испонашав,ко во пубертет да сум..па и ѕвонав на мајка му за ништо,ја тормозев.
    Мајка ми загрижена шо веќе два дена ќутам и ме нема. Се мачи да ми удоволи..
    Јас,тажна сум.
    Свеќава шири мирис на цимет,ванилициве и прокосат на диетата..а Колдплеј,ко за инет при рака ми беа.
    Не,не сум јас ова..изводам.
    Никогаш нема да се свртам пред сонот,и не посакувам ништо повеќе. Само нека пројде денов,седмицава..можда и месецов. Зодијак не ради..
    А од глупите настани,Нова година е на ред.
    ПУУУУУУУУУУФ

На TeddyGrey, zhap4e, Magnolija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК :
    http://brkajrabota.mk/vesti/makedonija/ ... g-vo-petok

Убав ден, петок. Па после викенд.
    Туку ај да не урочам, дај Боже да си падне снегче бело, одма излегувам и трчам низ снег со кутрињата.

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Чај од јаболко и цимет..уф!Нема постои нешто подобро за крај на еден напорен ден.Опива и смирува.Волшебно.
    И да ,се ставам на диета.Се е ОК колку и да сум здебелена ,до моментот кога ќе се видам у огледало и она што го гледам не ми се свиѓа.А и мора да се донесеме у ред за новогодишниве празници.
    Eве ме,дури и јас СЛАТКАРКАТА чајот без шеќер го пијам :devil: .

И за крај...[​IMG] ;)

На TeddyGrey, angel92 и Neytiri им се допаѓа ова.
  17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Ги бркам, само изгледа ќе треба да почнам да правам поголеми чекори..

Прикачени фајлови:

На TeddyGrey му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Малку беше Аца Лукас, па сеа Шабан, Џеј, Полумента, Целамента и други кои се дел од шабанскава пропаганда ќе имаат концерт !?

Добро, ова е стварно претерано веќе. Не гледаат некој нормален да донесат,туку само шундот од соседниве земји.

Секое шабан говно би го протерала на некоја далечна планета, и би ја запалила планетата, ама така добро што последните шабан ноти до тука ќе замирисаат на изгорено!

ПУ!

A, и ова...

Лелееееееееееееееееееееееееееееееее кај замина светооооооооооооооооооов ;(

На kika13, Chocoholic и Lov3 им се допаѓа ова.
  19. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa само јас можам вака да се понашам само јас... Во периодите кога сум заљубена-несреќно. Ама па што да правам кога просто неможам да му одолеам?!
    И да така ви викам јас конечно Ника се заљуби ама не ќе да е среќно -.-’

20. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667

Bring the system down!

Доста бре, што се филмам, ако не научам патологија за утре има да го окркам, од системот, а и од мајка ми. ]:)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.