Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    Сакам да бидам цврста деновиве но тоа малце потешко ми иде :(
    кога ќе помислам на моите оценки ми иде да ;(
    ама така ти е кога цела година се правиш *** се смејш , кулираш, се ти е розево.. без грижно си живееш.. :devil: се си има свои последици

2. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Ајде уште само неколку минутки и конечно предизборниот молк...или како и да се вика -.-
    Овие 2 недели додека на телевизија се што имаше беа рекламите за кандидати за градоначачници како да траеа со месеци |(
    Конечно,конечно, конечно!!
    Имало спас :)

На Someonespecial, Elennaa, pamelche и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Ах девојки девојки,дуго ме није било.. :)
    Толку долго што дури и помислив дека сум си го заборавила пасвордот,ама сепак на време се вратив.Се надевам дека вие не сте ме заборавиле мене..бар не скроз. ]:)

Кај мене многу и ништо ново..Во главно немам дечко,веќе два месеци и повеќе..ми значи и секогаш ќе ми значи но разликите пресудија.Живот иде даље..И од сега со вас во него :!:
    Ви закажувам интензивна држба од сега девојки,и по некој дечко.
    Љубим вас! :*

На caroline.costa, kate21, CoverGirl10 и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    СДК, кога си го читам корисничково име што сум го лупнала на брзина , ми иде за се фрлам од тараса :tmi:
    за момент се чувствувам ко забегана.

5. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    И покрај тоа што сум настината јас отидов на утакмица ај што изгубивме изгубивме нема врска но јас дома си се вратив со вошена ситуација ан мојата настинка таман реков ќе оздравма се почуствував подобро и ете ти малку ветер и ништо од моето оздравување

6. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Според мојот хороскоп
    со партнерот ми е супер, се сакаме,
    здравјето ми цвета
    а на работа е одлично, деновиве да очекувам унапредување :D
    Ахам да како да не :devil:
    Со партнерот (ако може да се нарече така) ја пукнавме тиквата :| , здравјето ми се распаѓа :( , а од Работа нема ни Р а не па унапредување ]:)

7. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Некои луѓе и кога ќе си отидат од овој свет, уште ги осеќам ко присутни меѓу нас. Не можам да поверувам дека ги нема. Треба време. Многу време...
    Си отиде и она кај дедо ми. Жалам што толку време ме викаше и таман се наканив летово да и отидам на гости и се случи ова.
    Почивај во мир! ;(

8. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.134
    Допаѓања:
    67.267
    Знам дека крајно сум го изиритирала маж ми кога ќе почне да ми се обраќа со сарказам. Толку мрази сарказам, ама кога ќе почне да го употребува знам да си заќутам. :lol: Тоа е во неговиот случај дерење, инаку никогаш не го крева гласот. За разлика од мене, поготово во пмс. Па добро, среќа не сме и двајцата такви инаку ќе менувавме стакла на прозорците многу често. :rofl:
    Него сакав да кажам дека ми се пие, не знам од кај излезе горниов муабет. :wasntme: Одамна не сум се налеала онака од срце, да ми се отвори душичката. Ми фали една добра пиенка, а не ќе да е лошо со женско друштво, па да почнеме да пееме ко птички и да си ги кажуваме најскриените тајни и да се сакаме најмногу на светот. :D Добри времиња беа тоа. :d:

На anuskaNESTLE, Someonespecial, lolyta777 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    баш ти е убаво корисничкото име :D

инаку едвај чекам недела.. да видам што ке се деси со избориве.. кој ке победи во нашава општина Баш ме интересира :)

10. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    До кога вака? До кога ке копнеам по среќа, до кога? Ми се смачи од животот. Крај е на се. Секој ден се полошо и полошо. Зарем многу барам од животот?! Сакам само да сум среќна ништо друго. Единствени личности што можат да ме направат среќна се Џастин и саканиот. Сакам само да му одам на Џастин на концерт, макар и да седам во најпоследните редови, важно е што ке го слушнам во живо и ке го дишеме истиот воздух. А, и сакам да сум сакана од страна на саканиот...Мислам дека не барам многу, барем не барам нешто што се купува со пари...Има луге што ке посакаат нешто и веднаш го добиваат-а јас? Секој ден се будам со нова надеж, а си легнувам плачејки, бидејки деновите минуваат а секој ден е иста прикаска...Зошто секогаш имам надеж за се и потоа...кога нема да ми се оствари сонот останувам скршена. -Скршена за цел живот, и со страв за нов чекор кон иднината. Родителите не ме разбираат воопшто, што и да им кажам за нив е тоа најсмешното нешто и само ке ми кажат "фантазирај си". Јас не сум мало дете да фантазирам само, туку мојот сон сакам да се оствари. А тие кога биле мали немале ли идоли кои лудувале по нив?! За миг се заборавиле, и сега се е смешно за нив. Никој неможе да ме разбере како се чувствувам...никој... А до кога вака-времето ке покаже...

11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Денов го обележаа тркалцата на куферите... На секаде забрзани студенти, брзаат да стигнат дома, сите на сред колоквиумска, а сите брзаат да стигнат за да излезат :) Јас пак дојдов на релаксација. Ќе излезам, не викам не... ама прво ќе си ја одморам душичката. Нели само дома си е дома?
    Треба да почнам повеќе да се замарам за факултетот... Уште само 2 недели до колоквиумска, а јас си свиркам :) Ќе биде и тоа... секое чудо за 3 дена.. или како што знае на нашиот факултет да се развлече и до 2 недели :)

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.313
    Допаѓања:
    158.309
    Вие што се чекирате у Сектор со опис Јакичко,а пред три саати ве видов кежуал низ населба, како може да те толку глупи?! Мислите никој не ве видел? Сто посто никад не ве пуштило на врата сељачкото обезбеџење,па ова е ваша форма на патња. А башка не верувам дека сте Флеш и у рок 15 минути сте ја спремиле таа мрсна коса, читај меси бан ко што носат селебритсот,пошто и они маалски опајдурски селебретис. Уствари,такво си е местото бе, заплакнета мишка и измиена шишка... не би ме изненадило.
    А вие што искачате у Ванила,ве молам објаснете се?! Па уште и коментар, не бе,зошто УБАВ НАРОД искача... ох мај... дајте ми од смајлињата на Луничка да ви се опишам... некое забезекнато. А она мајката си плакала некоја тешка сељандура да и се обеси на врат и да ја напојува цела вечер со пијачки и уште да ја врати до дома дури до Прибилци, а и комплиментче, ова-она... не е битно дека типот е сељак битно и вика кукло, лепотице, лепото, мачко... и така. Луѓе.
    А и тие од Сектор може да пристапат кон објаснување на истото... зошто не е поарно, само луѓето се се уште во заблуда и криза на идентитет,никако да им испливаат фактите на површина.

Три дена на диета и одма џева кревам,демек многу јака јас. :D Никад не ми било поубаво да сум гладна него ли сега,освен првиот ден,мајке ми. Јебал ме глутен! Се заживеав! Лицево до точка на препознатливост, па за уште три дена можда и убава ќе станам! :D
    Родители - бескомпромисна љубов со купени јаготки за овошен ден. Леле утре како ќе им писнам...ПА-ПАУ!

И ...вива ла tune in radio и calm radio - sleep... оф,оф... Иако би пре црвеноно вино да го љокнам и кома да бидам!

Добро утро,лека ноќ и така.
    Та-та!

На bittersweet, kravce, anuskaNESTLE и 9 други им се допаѓа ова.
  13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Што е жена без срце ? Политичар. :D

На x-MajaEsposito-x му/ѝ се допаѓа ова.
  14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Се до вчера незнаев колку може да изреволтира празен фрижидер кој се што има да ти понуди е неговите решетки, по некоја хемикалија т.н. салама и мајонез и wow височеството Сирење .
    И така легнуваш со полу празен стомак, старава жабка низ дома само плаче за ситуацијава стариов глеа да избега од дома само да не гледа што се случува, мајка ми и така незнае шо да праи ...
    А јас ??

Имам само еден зрак светлина - Тој. Барем знам дека имам нешто до мене да се задржам.

Чекам само да помине, немам др излез . И така ке си се гостиме со решетките нели и железото е потребно за организмот ...

На EleMental, kravce и Zlatnata.Alis им се допаѓа ова.
  15. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... кога некои тајни се откриваат, а не се малку ... кога знаеш дека некому си и кошмар во позитивна смисла ... Кога си Беатриче на повеќето ... Што да се каже?? Не е баш сеедно. :|

Како и да е денес фин ден. :) Одиме на дружба со Сонцето. Имајте топол, смирувачки и полн емоции ден ... тие се сепак тука околу нас ;)

На Divinebutterfly, blond и Rubiii им се допаѓа ова.
  16. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.689
    Допаѓања:
    6.586
    Чуствувам ќе биде добар викенд ! ;)

17. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    48.652
    Da si zdravo proljeće — nevidljivo, svemoćno; što zagrijavaš duše i bregove da voda slatko grgolji potocima i radost nas zalijeva svijetlim valom; što se javljaš vjetrom i slutnjama u suton i svu noć tuguješ pod jablanima, dok gore zvijezde i spavaju tupoglavi građani, a sa svanućem otvaraš rosne oči široko i puštaš bez broja svoje ševe — vesele note — put neba!

Da si zdravo, proljeće, u šumu mutnih, vratolomnih potoka, u kratkovjekom cvatu, u nadi čovjekovoj, u ljepljivim pupovima rakita, u damarima djevojčica koje već osjećaju božji zakon, — ave, besmrtno proljeće, pozdravlja te jedan koji umire.-Ivo Andrić

Пролет.За мене едно од најубавите годишни времиња.Особено вљубена во доцна пролет,рана есен.Особено вљубена на мирисот на Скопје во пролет. Пријатно свежи ноќи,кога ниту ти е претопло да се препотуваш,ниту ти е преладно. Единствено нешто што не сакам во пролетта се алергиите.Ме мачат и ме измачуваат.Не можам да уживам во целост на мирисот на липите.А сакам.Ги сакам прошетките по Партизанска,попладневното сонце во Градски Парк надополнето со дечиња кои трчкаат натака -навака.Ги сакам малите и едноставни работи што ги носи Пролетта.

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Омилената разлика меѓу Скопје и Битола, во Битола во секое годишно време небото е сино. Сега само се вртам на левата страна и имам еден прекрасен поглед на небото. Нема ниту едно облаче и како да ме лаже да излезам надвор. Ама немој не ме лажи си викам, треба да учам, ајде ќе почнам подоцна, попладне. Иако многумина си уживаат во попладневното кафе на Широк Сокак, овај и многу претходни и наредни пати јас ќе си седам дома и ќе го колнам тој што ги измисли интергралите и лимесите. Затоа вечер пак одвај чекам... 8)
    Полека полека доаѓа пролет. Многу брзо ми помина периодот од Септември до сега. Дај Боже цело време додека студирам да помине вака, брзо и неосетно. Тоа е тоа, нема друго што да се каже, секој ден е речиси истото. Знам дека не сум активна како порано, ама тоа е немам веќе толку слободно време. Имајте пријатен ден :*

19. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.738
    Дефинитивно врвот на човечката мрза е...
    ...кога ќе почнеш да правиш копи - пејст на зборови од по 5-6 букви. :rofl:

На karenin и sweet-star им се допаѓа ова.
  20. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Прекрасен пролетен ден. Едвај чекам да го зграпчам со сите сили и да го исцедам, да го искористам до максимум, маста да му ја извадам :D Јас станата уште со кокошките :rofl:, го чекам мојов да стане (не знам како му се пропушта половина од ваков убав ден :^) ), па да скитнеме до парк, па на ручече, или во мојот случај - топла телешка чорбичка. Сум ви кажала дека сум зависник од чорби и супи? Едно 100 пати сигурно, ама еве ќе кажам пак: Ги обожавам! Можам само на супа да живеам (впрочем, и живеам повеќето од времето) и нема да ми се смачи.

На работа периодов турбо, не се знае кој пие, кој плаќа. Хаос од невидени размери. Во областа во која што работам сега е „крај“ на годината, се прават сите завршни работи, а тие се безбројни. Се надевам дека ќе преживеам, па летоска ќе ви пишувам тука колку ми е здодевно од што немам работа :D Како и да е, ми треба одмор. 6 месеци поминаа веќе, работа без престан, неретко и до доцна. Чувствувам дека ми е потребен одмор, телесен и психички. 1 недела, не мора повеќе. Ама ќе морам да почекам да заврши турбулентниов период.

И така. Време е сега да го будам мојот заспан убавец :rofl: и се надевам дека уште ќе биде ден кога ќе излеземе :^) Бетер од жена е, се спрема два саати, а јас за 10 минути. Наместо тој мене, секогаш јас него го чекам :tmi: Гледате ли сега што се` морам да трпам и колку ми е тешко? :rofl: Не е лесно да се биде јас :lol:

Останете ми поздравени и искористете ги убавините на денов :hai:

На bittersweet, kravce, Doozy и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.