Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Shoshanna1

Shoshanna1 Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    47
    Фааала к*рцу работите почнаа да се средуваат полека полека. Со факултетоt се подобрив, мајка нема да се нервира зошто само уште 300 денари и останале у новчаник па да мисли што понатака, дечко ми ми кажа што беше толку чуден у последно време, брат ми не вреди ни да го спомнам си тера тој по свое а малечкото гајле нема, само киндер-јајциња си јади.
    А сега, на тие другарчики што зад грб ме `обожувале` само ќе им речам suck iiit! :rock:

2. zhirafa

zhirafa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2013
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    124

На Doozy, Angy.g, xoxo..gossip-girl и 7 други им се допаѓа ова.
  3. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    да бе срц, то сакав да го кажам. За 1000 денари душа продаја.. Овчички.

4. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Каде се бе тие луѓе на кои им нудат пари за гласање , зошто на мене никад ми се нема десено ??? :^)

На Hipica и tessie им се допаѓа ова.
  5. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    881
    Допаѓања:
    10.438
    Чудни се денешниве луѓе ,те гушкаат а те мразат...

На encimenci му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Продадени души.Се продадоа за 100,250 евра.Што утре ќе ги немаат.Алал да им е.
    За кого се бореле нашите предци? Замина западна Македонија.Господинот Груевски не го даваше Кичево,а сега викат Кичево и Струга се Република Македонија.Каде тоа? Каде кога ми е страв да излезам до продавница.Кога на секој чекор гледам орли. И знаете што? Боли,боли премногу....се одзеде дел од мене....знам повеќе мина би рекле „ајде што знаеш ти мала си!“. Да,го имам слушнато ова повеќе пати.....но напротив,многу добро разбирам.....си размислувам честопати ...пааа дали онака СЛУЧАЈНО некој може да ме убие....ништо страшно....и онака ќе се извадат...како во случајот со балистите кога нии го запалија нашето знаме и го фрлија на теренот,а знаете што рекоа? ВЕТРОТ ГО ДУВНАЛ....паа добро да...МОЖЕБИ....и мене ВЕТРОТ ќе ме убие...знаете се си бидува ....Значи целта на ова што го објавува мии е друго.Доаѓаат нови генерации,а ТИЕ како глувци се котат.....ВРЕМЕ Е....Сите заедно да бидеме МАКЕДОНЦИ,а не еден со друг да се плукаме....ВРЕМЕ Е да ја повториме ИСТОРИЈАТА.....НЕКА ГИ СЛУШНАТ НАШИТЕ ПОПЛАКИ...да вратиме за се....некои бевме многу мали а некои добро го паметат „РААТОТ“ што би рекол дедоми...2001....Се сеќавам....авиони и хилихоптери летаа над мене....а јас буквално под маса бев скриена...значи...кога ќе размислам подобро...уствари сега тоа го правиме....се повлекуваме...се скриваме под „маси“....Епа ова беше крајно....смачено ми е од лажни ветувања...време е сами да превземиме...
    САКАМ ДА ЖИВЕАМ МИРЕН ЖИВОТ.ДА ИМАМ УБАВО ДЕТСТВО.НЕСАКАМ ДА БИДАМ МАЛТЕТИРАНА ВО СОПСТВЕНА ДРЖАВА.ТОА ГО САКАМ И НИШТО ПОВЕЌЕ.

На Serafima, nekoja85, pamelche и 5 други им се допаѓа ова.
  7. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Епа и мене ми се нема десено, треба да му се клањаш, да скисниш по штабови за 1000 денари, ако ти одговара... :?:

8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... по проклето од македонче, нема. Сега нека се дрпаат за македонскава почва оФците ... и така нивна си ја прогласија. Паметните и совесни, пред се квалитетни македонци ќе штитат некоја др туѓа земја, која и покрај тоа што не им е матична сигурно им нуди и ќе им понуди поубави услови за достоен живот. Таму ќе си го потврдат сопствениот капацитет и интегритет. Некој сигурно ќе го цени. Тука цената (почитта) е фикција.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  9. l-a-d-y-di

l-a-d-y-di Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    498
    Сакам да кажам ама незнам што најпрво
    орли се вијат
    а само што дојде почетокот на крајот
    додека се слави за незнам ти каде голема албанија си дојде
    нека седат со скрстени раце и нека се нишкаат на фотељите, а и тие ќе им ги земат, и тамо орли ќе им појдат
    не за 200-300 е гласовите си ги продавале за 500 ден и плескавица
    дај боже да ги отруе, а парите за погреб да ги дадат

10. tami1

tami1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    48
    Ако си тргнал према целта и патем застануваш за да го гаѓаш cо камења секој пес кој лае на тебе, никогаш нема да стигнеш до целта..

На cute12 и Stoimenovska им се допаѓа ова.
  11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.414
    Допаѓања:
    18.110
    епа ај нека ми е среќен роденденот па повелете цурки на торта
    :dance: :party: :dance: :party: :dance: :party: :dance: :party: :dance: :party:

На kate21, ludoto19, Lepaaa и 7 други им се допаѓа ова.
  12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Тудеј на едно женуле му е роденден.
    Со татко ми се преправаме дека и го заборавивме роденденот додека да се врати брат ми од школо, па ќе и се симнеме со тортата со 41 свеќичка и поклонот- ташна. Абе два месеци зборува дека нема ташна и шанси нема сама да си купи бре, нели, прво децата да се обезбедат па за неа ако остане, а децата секој ден кукаат им треба по нешто и таа не стигнува на ред :D
    И така, ако не сфативте од горенаведеното на мамуле денес и е роденден.
    Дека си ја сакам најмногу веќе знаете па сега останува да кажам да ми живее до 101 и да си дочека внуци и правнуци. :D

Денес ни ги дадоа сликите за апсолвентска хахахаха ако не сте виделе баскет ќе ви ја покажам мојата слика :D Мислам јас си ја знаев сликата и си ја имав сликнато ама кога ни ги дадоа денес прво големата ја извадив пуууу се штрекнав хахахаха, се шалам де не е до толку. Ај за некој месец кога ќе станам како тениско топче ќе видите тогаш :D а за некоја година таман за магистерска кога ќе се сликам можеби ќе бидам како пинг понг топче, кхм кхм :D

Денов инаку убав, си киднав од факултет, на пракса две три белји направив, не беа страшни, поише смешни, епа сега кога ставаат вежби од 8 што очекуваат? Наутро трапавкото во мене е многу поактивен :D

И така, имајте убав ден, и убава недела, и немојте наутро јакните на сталажата со чевли да ги заборавате(како мене) затоа што ќе си мрзнете цел ден по ленено кошулче :D

На Miss-Independent, Serafima, kravce и 25 други им се допаѓа ова.
  13. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Го лажам секој нов рефрен - е за мене од тебе :rofl:. Јас секогаш пред другите се претставувам како лошотилак. Никогаш не им викам миличка, срценце, бла бла. Никогаш не им кажувам лажни зборови.

А богами се почудив кога денес слушнав како дечко на друг дечко му вика - срцка утре да го донесеш тоа! А знаете дечково има и свршеница, не е геј ама смртно сериозен им се обраќа на некои машки со срцка. :D -леле лигуши наоколу има цел куп.

Еве ме мене и по два дена со уште поголема грутка во грлото. Несака пустата да слезе долу и да ја испратам некаде далеку преку мојата тоалетна шолја. :rofl: Сакам никогаш повеќе да ја имам таа грутка. Доста беше од неа. Дали животецот се заебава со мене и докрај ќе ми праќа вакви грутки?! Е е па тој сигурно знае дека шансите се трошат и дека се тотално при крај. Уште една грутка животче и ќе ставам бај бај на сето тоа.

Колку е силно чувството кога имаш контрола врз нешто. Колку е интересно кога знаеш дека на само малку чекори те поминуваат огромни камиони и дека во секој миг ти можеш да направиш трас. Ееј полека не сум со самоубиствени нагони, ниту па намери. Ама сакам ризици! Сеуште не сум таков тип кој ги практикува, сега за сега само ги зборувам, ама ете на дофат ми се.

Имајте ден во кој нема да се смешкате гадно-лажно наоколу. Бидете вистински и бидете со тие кои ги љубите или почитувате или цените или разбирате. Пијте ликери, јадете таратор и грицкајте индиски оревчиња. Намуртете се, насмејте се и силно пејте си.

П. С. Во Тинекс има мали ќерамички садови од по 40-50 денари. Мене ми беа слатки и си земав. Само повеќето малку се напукнати, ќе треба да се помачите за да најдете некој здрав ама не е тешко де! Ајде да си правиме малечки торти. И да им честитаме со истите на нашите што не создале вака силни.

На Serafima, kravce, Libera и 3 други им се допаѓа ова.
  14. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    Сите се радуват пролетта дојде, а јас кукам и жалам алергична сум на пролетт :worried:
    И да Veki4kaa СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, се најубаво и парче торта преку пошта ;)

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Неможам да си го замислам животот без мојот велосипед ! И покрај тоа што денес немав никакви обврски и планирав цел ден да го поминам пред компјутер работејќи на еден проект, сепак излегов на завртам еден круг на овој убав, прекрасен, сончев ден ! :sun:

Си имам и цвеќенце во саксија со големи зелени ливчиња и розеви цветови :f:
    Ах пролет !

На kravce, L-enna, Hipica и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    СДК дека оваа Патологија ке ме умре :@

17. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    прилично интересно.

На Someonespecial и Hipica им се допаѓа ова.
  18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    не ми се верува дека тој што ми е претседател-нели сум уште во младите , ми пиша дали можеш да завршиш една работа :fubar: после тоооолку трчање
    ама барем му кажав што и како се случуваше вчера и до колку останавме и КОИ бевме :!: да си знае :D

19. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    964
    Допаѓања:
    4.033
    Ова времево нема абер да се поправи. ПРОЛЕТ Е! А надвор е смуртено. Сакам сончево време, тогаш сум и порасположена, а кога е вакво за нигден, јас сум нервозна и депресивна.

На xoxo..gossip-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    СДК дека многуу ми се спиее имам за учењее а главата ќе ми експлодираааа... :@
    и да среќен роденден Веки4каа сите желби да ти се отстварат и ти посакувам најубав помин вечерва.. :*

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.