Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    СДК Зарем цел живот недела ке ми биде нај глуиот ден ? Секој ден ми се исти навиките станам пијам кафе седам на нет гледам тв ама незнам зошто НЕДЕЛА Е ПОСЕБНО ДОСАДНА како да има некој адет недела секогаш да ти е најглуипт ден колку и да имаш што да работиш досадно ти е и немаш занимација .....

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pancake

pancake Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    27
    Ми требаат променииииииии , нешто ново во животот. Па 16 години имам тажно е вака деновите досадно да ми минуваат :^)

3. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    239
    Недела ,дожд и топло какао .Померачки денов неможе да биде .
    Надвор е сивило но јас го бојам со руменило .
    Пролетен дождец,све си е под конец .Совршен момент да земам дневникот и да шкртнам некоја страница плус ,но од што не ми се мрда од купов перници си пишувам во виртуелниов дневник .Мој и сечив .
    Сите чакри ми се отворени ,имам потреба да направам нешто ,а немам идеја што.
    Ми се трча боса по ливада ...
    Ми се мислува и паметува непаметни луѓе .

Поздрав до една умна девојка ,која ми го разубави денот. Серафима ,камо сите да беа како тебе со чисто срце и најчиста душа .

На Serafima и lolita97 им се допаѓа ова.
  4. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    10.394
    Честит Велигден на сите кои денес славите.

На hrcace му/ѝ се допаѓа ова.
  5. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... просто, кратко и јасно ... потврдено - Никогаш не речи никогаш! - девизата важи.

Толку

На prettyliar, marama, Katerinceee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    Си се израдував како мало детенце! :lol: Виножитово ми го разубави денот! :inlove: :inlove: :inlove:

На Boleyn.7, Katerinceee и Doozy им се допаѓа ова.
  7. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Животот е убав за тој што знае да го живее. Во животот најважни се три работи:среќата, здравјето и љубовта. Тие се највредните рабои во животот кои не можеме да ги купиме со пари.
    Некој луге само живеат со пари и мислат дека тоа ги прави најсрекни и дека се можат да имат покрај себе, но за жал не е така. Колку пари да имаш ако немаш среќа, здравје, љубов и ако не си човечен немаш ништо. Парите можат да купат се но не и живот!
    *Сите богати луге мислат дека се срекни до парите и дека имат вистински пријатели-епа не се. Ете јас не сум богата, но среќна сум. Среќна сум затоа што знам да се радувам на се околу мене, сите што ги сакам се покрај мене, се радувам и на најмалите ситници и се радувам на туга срека. Среќата се чувствува со срце а не се купува со пари!!!
    *Ако немаш здравје, немаш ништо! Колку и пари да имаш неможеш да си го купиш здравјето!
    *Ако немаш некој што ти го украл срцето е тогаш немаш ништо :D . Љубовта е најубавото, најневиното нешто во животот... Најубаво е кога сакаш некој и кога тој те сака е тоа е ЉУБОВ. Чувството кога некому си му се, секој ден се будиш мислејки на него и заспиваш мислејки на него. А, најголемиот подарок од таа личност која го имаш секој ден се прегратката и бакнежот и двата збора од седум букви-ТЕ САКАМ!

Прикачени фајлови:

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Неделно, па и врнежливо попладне... нешто го искористив на гости, и сега по дома.

Еј, и извинете што го промашив и немам слика од виножито ееј :sweat:

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.244
    Допаѓања:
    140.435
    Мечка се жени.

Така порано викавме кога врнеше дожд и имаше сонце истовремено. А денес, некаде помеѓу облаците зад грдата зграда во градба ѕиркаше и виножито. Децата скокаа од радост, а јас бев пресреќна затоа што успеав да им ја пренесам мојата љубов кон природата и се што таа пружа. Благослов е да се радуваш на нештата кои ги дава природата и тоа многу повеќе од нештата што ги создал човекот. Бесплатни се и возвишени.

И во душава моја истовремено има сонце и дожд.
    Колегите ме испратија со сите почести, не знам некој друг што имал таков третман. Очигледно, сум оставила впечаток. А и тие мене. Им подарив нешто што сигурна сум дека ќе ги потсетува на мене секојдневно :)
    Се радувам за промената, за мене е голем напредок во кариерата.
    Ама и страв ми е. Како ќе се вклопам, ќе бидат ли меѓучовечките односи добри, дали ќе уживам исто како тука, ќе ги исполнам ли очекувањата...
    Безброј прашања.
    Сигурна сум дека се ќе си легне на свое место, ама не можам против тремата која ја имам веќе извесно време.
    Викаат дека секој почеток е тежок.
    Јас викам дека секој почеток е радост. Ама измешаните чувства никако да ми ја напуштат душата!

На bittersweet, sesilija, Annath и 24 други им се допаѓа ова.
  10. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Сонцево како за инает обавезно се појавува во недела :)
    Те мами на прошетка наместо да си ги завршиш неделните обврски ццц :lol:

Се разведри денов, се надевам ќе се подобрува времево, а со него и моето расположение :wasntme:
    Ужасно многу зависам од временскиве промени :nod: :sun:

11. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    48.642
    Конечно на фејсбук нешто поактуелно од "Скопските" старлети, wanna be јаки пи*ки и главни фраери.
    Rainbow over Skopje's sky.
    Gotta love mother nature.

На sweet-star, bittersweet, Annath и 21 други им се допаѓа ова.
  12. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Еве си правам пауза од учење , многу бргу минува времето кога не сакаш да мине еве мој пример сега кога правам пауза од учење , а кога ти е досадно и едвај чекаш да заминене времето не мине |(
    Да не знае некој зошто е така ? :?: :D јас искрено не знам :)

На Someonespecial, LOmikol и Katerinceee им се допаѓа ова.
  13. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Леле,колку само ме нервираат луѓе што ти се мешаат во животот.Ама многу!Од семејството некој да е,ај некако,можда,зашто пак,близок ти е.Ама,некој со кој што сте се виделе едвај 3 пати во животот,да ти се меша,дали си идел ваму,зашто ќе идеш на одмор 11 дена,зашто не 9 , и слични работи што него треба најмалку да го интересираат. |(

На sweet-star, Someonespecial, LOmikol и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. HipHopDance

HipHopDance Активен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    14
    Не знаев каде на друго место да прашам, ве молам некоја добра прво априлска шега да ми каѓете за утре на една другарка да и направам нешто, ама ништо не ми текнува ве молам :rofl:

На LOmikol му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Времето и добрите пријатели се две работи, кои ни стануваат се повредни како стануваме постари.

На Katerinceee и LOmikol им се допаѓа ова.
  16. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    ... ама сум се изнагледала грди луѓе овие два-три денови. :|
    Аууу. Боли.
    Ајде што се грди надворешно (знам дека не е убаво да се проценува човекот по изгледот, дека е плитко и површно и во некосмополитски дух) и ајде ок - ќе се оправдам со тоа што ќе кажам дека сум bitchy&nasty и ми нема спас - таква сум, ама и внатрешно се скапани.
    :puke:

И веќе тој стереотип - абе грд/а е, ама има добра душа, да ви кажам право - не важи.
    Од што се неубави, мислам дека тоа им се рефлектира и внатрешно, жалнички, нервозни, исфрустрирани и уште толку врие скриена, ма и отскриена злоба во нив.
    Па добро женетино, мораш да имаш еден добар квалитет и адут на себе, пронајди го и истакни го. Засакај си го и почни да сјаеш, наместо да гниеш, бреј лош народ. |(

И ткав гнасна ем грда, со нималку почит за себе, своето лице, своето тело, својата коса, нокти и уши од кои ѕирка жолто :puke: , нафурана прави муабет, шири негативна енергија, плука по ведри и насмеани згодни ликови, зашто решиле животот да не го поминат како смрдливи хобити и мрсни хипстерчиња туку како нормални луѓе... само зашто ми го цитираш Ниче и ми пакуваш длабоки филозофии во евтин целофан, ниту си ми забавна, ниту си ми вредна и достојна за почит и внимание, ниту пак убава. Во секој поглед.

И после - ти не сакаш да се дружиш.
    Па не сакам.

На sweet-star, Shelea, la-chicka и 12 други им се допаѓа ова.
  17. encimenci

encimenci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    439
    Само во мојава куќа, и после временската прогноза за врнежи и ветер денеска- се чистеше генералка :?:

Се искачив на сите прозорци, сум ги светнала најбоље досега.
    Дури кога висев на прозорот у кујна-имаше едно 12-13 врапчиња на дрвото под прозор-и се почуствував ко Пепелашка...
    И така,умревме со мајка ми,надвор роска-ние вредни,највредни.. :sweat:

Сега си лежам,качив температура, пијам чаеви и се молам да дојде некој на гости-да се исфалам. :clap:

П.С.Имам една стрина,секое доаѓање иде у тоалет( со мајка ми сме убедени дека е за проверка на чистоЌа, :^) а не за физиологија) па да дојде денес, таман и сите ќошиња ќе ги провери... :fubar:

На Bozica1980, kravce, slavica999 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Chimera

Chimera Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.043
    Допаѓања:
    1.968
    И неделна вечер, да се расприкажам морам,неможам да седам мирна.
    Прееска ме репнаа некои мисли, дека сум исполнета со негативна енергија.
    Дека сите кавги што се случуваат помеѓу мене и него,се заради мене.. Иии јас решавам од утре да се менам, нели вук само крзно мења, ама јас сеа сум лисица не вук :rofl:
    Не,озбилно.. Ќе попуштам се и кога треба и кога не, животот е еден, морам подобро да го живеам.
    Цело време мрмчам и сум намуртена, ме мислат сите за особа која живее од сарказам и слични гнасотии ама јас таква сум за општеството само,за да се заштитам од лошите, од оние со не 2 лица ами 222 лица, од оние кои се до тебе кога сакаат да наштетат, а кога ти е најтешко ко да се избришани од земјината топка.
    Блиските неколкумина ме знаат вистински, ја знаат реалната јас и задоволни се. Ме бараат во секое време,во лошо и добро и тука сум за нив.
    ПОЗИТИВИЗАМ НА НИВОУ аххх 8)

19. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Прекрасен ден .Иако со :rain: -ов првично расипани планови но испадна одлично.Прошетката беше неминовна .Машко друштво собрани :devil: малце оговарање и :beer: :smoke: .Виножитото си го направи своето на крајот од денот .Недела некако почнува да ми станува омилен ден .Сите се некако лабави,можеш да допреш до нив да ја почувствуваш искреноста .Сега средување и подготвување за наредната напорна недела :swear: .Имајте убава недела :hai:

На zhirafa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.804
    Допаѓања:
    100.667
    Досадна неделна вечер.Овие уште неискапени,алишта за перење еден куп,направив еден куп палачинки и само една изедов [​IMG]...
    Тешко ми е некако.Имав на времето една колешка која секогаш велеше дека човек треба да има цел во животот.И не треба да бира средства да го оствари тоа.Без разлиика дали станува збор за газење по тела, ширење нозе,давање пари,трепкање,...и не знам уште што имаше од асортиманот на оружје.Тогаш се смеев и велев како тоа јас сум проста и не ги гледам и разбирам работите како неа...а сега??Е сега таа е на врв на кариера,без факултет,со станови и ситуирани деца пратени на школување во САД и Италија...а јас...што се правев умна и стабилна немам дури ни работа ,а не пак нешто повеќе...[​IMG]
    Имајте деца цел во животот,начинот како ќе дојдете до него е само на ваша свест,само немојте да газите луѓе...

На kravce, Lux, Umbrella22 и 9 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.