Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.679
    Допаѓања:
    22.787
    ^ Абе уживај ич да не ти е мака и што поскоро тој момент да стане нешто повеќе од првоаприлска шега затоа што очигледно е нешто што го заслужувате и двајцата.

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Нема бесплатен превоз за пензионерите! Нема веќе скапа струја! Априлилили. :drunk:
    Никого не зезнав денес, срамота.

А богами, и не бев нешто посебно расположена. Сакав некако да го зафркам татко ми, демек роденденско изненадување. Ама не ми падна ништо на памет.
    Уствари фала Богу, што не ми паднало ништо. Чудо беше тоа денес. Нит на глава ми падна нешто, нит малото прсте си го лупнав, нит се учукав во автобус.... ако. За арно за убо. :D

И така... си седам јас со превртена пижама, да не ме урочат.
    Ма лажам, ме мрзи да се пресоблечам. Кој ме гледа во спиење? Ма, дај ти се молам. :D

А, да. Спомнав денес дека му е на татко ми роденден. :rofl:
    Ама не знам што е работата со мене, ич не знам да се изразувам преку зборови. Пред некој ден, бев на роденден кај една многу блиска другарка. И сите почнаа да редат, ова, она...
    Само јас блеам ко теле. - Среќен Роденден, се` најубаво!
    Колку сум креативна значи. :rofl:
    А пазете колку сум паметна. Јас се спремам, се облакам, излегувам до дома... Стигнувам на одредено место, и ми се јавуваат од дома, дека не сум го земала подарокот. :D
    Оп, цуп. Налево круг, дупе на југ. :D

Епа што да ти кажам тато? Среќен Роденден, голем да растеш. :D
    Да трескаш повеќе глупости, и да не ме тераш да станувам од компјутер.
    Денес на тебе роденден, за некој ден на мама. И двајцата сте овен во хороскоп.
    А не, уствари. Како викаш ти? - Не лажи, јас сум овен! Она е овца. :D

`Сг су скупе паре, `сг је оскудација. Па му купивме едно чукуљадо, такво поголемо.
    И јас како креативна... сигурно ги знаете оние перките што се на лустер, што служат како вентилатор?
    Па уште без столица сум се фатила, да го качам чукуљадото на лустер, да видам дали ќе го примети. Јас фати една перка, стави го чукуљадото, перката ќе ми избега. Јас пак фати перка, таа пак избегала. И така си се бркавме со лустерот. :D

Ај, доста дрндлам. Лека ноќ!

На Foreveryoungiwannabe, pamelche и kravce им се допаѓа ова.
  3. hrcace

hrcace Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    160
    Одма те сфатија инаку :^)

4. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

На x.Daisy.x, Foreveryoungiwannabe, Annath и 31 други им се допаѓа ова.
  5. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    ... oh la la , wnat a night ! :$
    Не можам да сфатам како не сум се маскирала досега. Најфиното и најослободувачкото чувство на свет, да се глупираш без грижа на совест. :D
    Премногу сум hyped за да можам мирно да заспијам, а утре знам дека ќе ми плаче срцето за сон.
    Патем, ви благодарам од срце на сите што ја читате мојата колумна. Многу ми значи, повеќе отколку што некој може да замисли. :$ Навистина, тоа е еден важен момент за мене, иако за многумина изгледа ситница.
    И уште ми се игра и танцува, од нигде никаде изникна песнава, и се сетив дека им ја посветував на сите идни девојки на моите бивши дечковци, тогаш кога сум била најранлива и најмногу ме болело. :D
    Будало дете, ја знам од А до З (смешно ќе беше да кажам за странска песна од А до Ш, или не?) :?:

http://www.youtube.com/watch?v=MMUUysmfYUw

Имајте добра ноќ.
    И отпејте им по една Успаванка на бившите... ма го заслужиле тоа луѓето.
    :D

На Foreveryoungiwannabe, Annath, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.131
    Допаѓања:
    67.263
    Јас сум. :hai:
    Деновиве некако забрзано поминуваат, додека трепнеш април дошол, па и ќе помине, па ќе дојде лето, па пак ќе се тресеме зимоска....
    Ама барем убаво поминуваат со фини средби со изгубени луѓе, активно, да не се чувствува човек дека времето залудно му се лизга низ рацете. Едно многу никакво чувство што за среќа е се поретко.
    Одам да се оптегнам малку, да ја изгледам новата епизода на GoT, момент што цел ден го чекам и си го оставив за крај денот најубаво да ми заврши. :)

7. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Ме немаше некое време, не ни знаев што да напишам.
    Инаку кај мене се е исто. Положив се, пијам кафе со сите човечиња мои, излегувам и се дружам, ама кога ќе ми го спомнат него, ми се одмилува од се.
    На таа тема нема ништо ново. Истиот си е, само се обидува да се смени. Лаги, лаги, лаги...
    Не знае како да се извлече, од една лага во друга си тоне, и што е најинтересно си гледам и чекам само да ми пукне филмот.
    Уште ден два...
    Се надевам дека ќе издржам толку.
    Ми треба одмор. Далеку од него, далеку од сите кои ме познаваат.
    Ах. Очајно сакам нов живот. Нова страница... До кога бе вака животе, дај барем еднаш, еднаааш пушти ми нормален дечко.
    Не туку не пуштај, не се замарам, ќе си барам женска од сега.
    Фала, чао, пријатно

На Loritaa, 1209, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.305
    Допаѓања:
    158.267
    Вака кога мирисам на живот,ептен многу сакам!

На Foreveryoungiwannabe, antonina, Serafima и 10 други им се допаѓа ова.
  9. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Никогаш не бидете сигурни дека познавате одредена личност во целост..
    По големо ќе ви биде разочарувањето подоцна. Ама секогаш велам, нека!

Него интернетов како за почеток на месец е катастрофа. Во еден цел месец, сила сила 1 недела имам добар интернет. Барем да симнував филмови, да ми го имаа пробиено пасвордот ќе сфатев. Ама не е ни едното ни другото. Уф...

Ама, секогаш кога се нервирам вака за нешто, одам да си го гушнам кученцето. Срценце мое секогаш е спремно за топла прегратка :inlove:

На Lepaaa, anuskaNESTLE и CoverGirl10 им се допаѓа ова.
  10. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Зошто овие денешни тинејџери се толку уфилмани мене ама ич не ми е јасно. Денеска бев во средното училиште на братучедка ми и за тие 15 мин колку што ја почекав бев запрепастена од начинот на кој беа облечени и како се однесуваа. Па јас завршив пред само 3 години ама ситуацијата не беше до овој степен алармантна. Гарантирам дека 5 % од сите тие деца утре нема да бидат со нормални морални вредност, ни паметни , ни културни...ништо. Мислиш Mean Girls у живо ги гледаш. Аман бее...
    Ете до кај не доведе и ФБ и Госип грл и сличните такви срања, децава по школиве живеат во лош американски тинејџерски филм.

На mysterious, PussyHunter, Elennaa и 23 други им се допаѓа ова.
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.679
    Допаѓања:
    22.787
    Најгласни сме кога е во прашање напад на другиот, а пак кога треба да сме сплотени и да се одбраниме еден со друг, се вадиме со изговорите „Ама, па и ти, како да не знаеш каде живееме... немаме право на глас и мислење и ние ќе настрадаме.“ За обвинување први, за бранење последни. И после сите ни` се криви, од влада до опозиција до прва пратиља на Мис Универзум...

Демек за напаѓање имате право на глас, а за бранење немате. Звучи мошне глупо и крајно нелогично, нели? Ама ако ни` е. Ако ни` е се` што ни` се случува. Единствено ми е жал што го кркаат невини души, а вие кои со вашето однесување се рангирате меѓу главните виновници пак ќе се извлечете на крај.

Зарем човечноста дефинитивно ја изгуби битката на нашево поднебје? :(

На Glossy-girl, Serafima, XMaN и 3 други им се допаѓа ова.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    “Why do people have to be this lonely? What's the point of it all? Millions of people in this world, all of them yearning, looking to others to satisfy them, yet isolating themselves. Why? Was the earth put here just to nourish human loneliness?”

Тоа што сакам да го прашам е...дали сме сами виновни за својата осаменост, тага, депресија, негативност...? Толку е лесно да си намрштен. Веројатно годи и вниманието од типот -ама што ти е, зошто ти е, како ти е...-. Да не бидам разбрана погрешно, зборувам за малите работи кои одбираме да ги мразиме или да го пронајдеме црното во нив...па така да сме мизерни и несреќни. Навистина е полесно да си негативен. А кога подолго време ќе опстојуваш во таа состојба и мускулите на лицето се стегнуваат, па дури и боли кога ќе помислиш да се насмееш. Или само стануваат мрзливи, па тешко ни е да ги подигнеме. И имаш целосен изглед на мрачна, груба особа што не сака со никого да комуницира и све хејта. А бидејќи никој не сака да се дружи со такви...осамен си. Милиони и милиони луѓе во светот, а осамени. Нели е тоа тажно нешто да се каже?

СДК дека кога бев мала за маскенбал во школо отидов со еден пењоар на мама и бев...домаќинка. Ула ла за креативноста. Stop whining, зар такво нешто да ти остави белег за живот? Многу ми е гајле. Ама изгледа сами одбираме која страна ќе ја заземеме. И еве ме пак, зборувам за оптимизам, позитивност и други карактеристики со кои очигледно се одликуваат наивните луѓе. Јас сум наивна.
    Ве карам...со прстот. Насмејте се бре!

На Elennaa, bittersweet, tweety26 и 21 други им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Не замислував дека на мои 27 години ке собирам примероци за тестирање на рак на дебелото црево
    ама ете-резултатите треба да ги земам денес-сакам да ги дознаам, ама од друга страна страв ми е :worried: подобро да знам отколку да незнам-ако треба уште еднаш ке се тестирам :!: што вели мајка ми-колонаскопијата што ти ја правеа е пострашна од ова, и е во право :!:
    според некои мои заклучоци би требало да се ок, ке видиме
    и уште претседателов- името, ке можеш да бидеш на штанд денес? :wasntme: извини вака по сабајлечки што ти пишав ама кога ке ја прочиташ пораката набрзо што можеш одговори ми |( сакам да му пишам да не си ми спомнал партија оти :devil:, ама па душичка и на него му гори под нозете-братче помало може да ми биде по години-дури и сестра му е помала од мене
    а незнам кој беше толку паметен вчера да каже дека сум била многу заљубена |(
    зошто-затоа што ми звонел телефонот на секој состанок :lol: а тоа е другар ми што ми се јавува :D позади добриот коњ, прашина се крева-така да-јас и тој ја знаеме вистината, другите нека мислат и нека зборуваат што сакаат :)

На Lepaaa и anabel-a им се допаѓа ова.
  14. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.067
    Допаѓања:
    11.999
    Ми купила мајка ми борд кармин и ми го оставила на биро сабајле.
    Имам распар тренерки на мене, коса собрана во несмасно репче, ама не е важно тоа кога карминов совршено ми стои и така се шуткам по дома.
    Веднаш човек се чувствува поубаво :mm:

На kravce, bittersweet, la-chicka и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Бесценето чувство на исполнетост...
    Надвор врне дожд, а јас го отворив прозорот само колку да го слушам звукот на капките...
    Да ми влезе во соба мирисот на свежина директно од природата.
    Кафето во рака, мислите летаат...обврските чекаат!
    А, мене песнава ми пее на цел глас и ме релаксира. Се` друго може да почека...

http://www.youtube.com/watch?v=h31T8D5Cq5k

На kravce, tweety26, Primavera и 9 други им се допаѓа ова.
  16. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.802
    Допаѓања:
    100.658
    Шетам низ тезгите на пазарот ,и одеднаш сфаќам колку би ми била практична онаа торба на тркалаца,која до пред некое време ја мразев од дното на душата...да ме спаси од пренатрупување на кеси,неможноста да извадиш пари,или да го вратиш кусурот..ма само да најдам каде се продаваат одма купувам.

Си купив чевли што ги пробав пред некој ден,значи удобни се,за изгледот не зборувам :tmi:

Некој бес во мене се акумулира,и ми се чини одвај чекам некој да ме пипне има да убијам бог во него...

И на крај отварам фб,клик ваму клик таму,наидувам на слика,роденденска...и нема да биде ништо страшно да е обична,ама не.Замислете мајката ,која патем лично ја познавам,на својата ќерка за не знам кој роденден,и направила торта во облик на машки полов орган.Мислам стварно се зацементирав од шок.Разбирам другарки да ја изненадиле,ама мајка на ќерка... :x Се надевам не и кажала(или можеби да)
    -Среќен роденден Н...,и нека ова ти биде ѕвезда водилка..
    Си мислам жено ,ти прерано си остарела,кога не знаеш што е во тренд,ем носиш чевли кои се удобни,ем не знаеш какви торти се мода...[​IMG]

На Foreveryoungiwannabe, Annath, 1209 и 28 други им се допаѓа ова.
  17. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    СДК се надевам дека денеска конечни ќе си ги земам сликите што се за на табло :)

18. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Викат дека светот на младите останува. На кои млади? На оние кои прерано го напуштаат светот,м ? Лесна им земја, што друго да се каже. :(

На VIN.diesel, Lov3 и Gordana10 им се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Изморена од факултет, одмарам и го искористувам слободново време, зошто ми е доста ограничено од денес па натака :geek: . Досаден, врнежлив ден, глеам тв и се мислам што да јадам. Конечно, по толку денови тоа ми е најголемиот проблем. :lol:

20. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.711
    Допаѓања:
    43.748
    СДК си дадов одмор, некој ден повеќе дома.И убаво ми е, ги гледам моите се смириле, повторно се бакнуваат и караат за нормални ствари :D И татко ми го гледам се повеќе паѓа на милите очиња на кутрето, додека викаше по него за се и сешто и се мрштеше, сега мајка ми ги фаќа почесто на дело како се галат на троседот.
    Татко ми е еден многу намуртен човек, обично секогаш има таква фацка, освен кога гледа комедија, тежок карактер, инатливо суштество...ама тоа му е само фасада, на таков начин се бори со тоа да не го скрши секојдневието, некогаш е мек како леб.Не дека е лош, немој да ме разберете погрешно...само онака огорчен е зошто неможе да ни пружи повеќе колку и да се труди, животот го натерал така.

И Април пристигана, ќе се слави роденден.Отсекогаш ми бил најдраг месец, најпријатен, најрасцветан и мирислив.
    Ми фали воздухот кој мириса на спојување во топла летна ноќ.Неговата рака на моето рамо и биење на срцето.
    Ми фали летното зуење, спурното небо во исчекување на дожд.Ми фали топлина, сонце, веќе ми се повраќа од тмурниве облаци.

Бев да ја видам баба ми пред некој ден...остарела веќе...болежлива е...а нејзината болка и мене ми е болка, не би можела да замислам да ја нема, да не ми готви за неделниот ручек...
    Знам таков е животот...раѓање и умирање само тоа е единственото сигурно во него, едното без другото не иде.

Постов, каша попара...
    Останете ми поздравени во овој априлски облачен ден.
    Еве ви и една песничка
    https://www.youtube.com/watch?v=jyipF9CwsM4

На kravce, bittersweet, tweety26 и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.