Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    СДК... сега е мој ред. :!:
    Конечно, сакам и јас да уживам. Сакам да сум среќна, а ако некому му пречи... епа слободно! Ич нема око да ми трепне, доста беше!
    И знам дека ако нешто навистина сакам, ништо нема да ме спречи да го остварам тоа, баш онака како што сум замислила. Знам дека можам! :)

СДК2, убаво е чувството кога ќе се заразиш со некоја песна... И цел ден неможеш да престанеш да ја слушаш. :dance: :dance: :dance:

2. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    И така решив да учам цела ноќ... :geek:

На PussyHunter му/ѝ се допаѓа ова.
  3. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    би си ги земал дома да ги чувам srcekrsacka i doozy (многу јак спој се) исто како домашни миленичиња. кршачка за да бамбури глупости а Дози да ја коментира а јас само да си се смеам од страна ко недоквакан :rofl: леле ке си умрам млад :rofl: неможам да прекинам да се смеам алоооооооооооооо хахахах абе неможам да го допишам ова ахаххахдхаххахахаха

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Under the shower
    -ми доаѓаат креативни идеи
    -можам да плачам без никој да ме чуе и во исто време да плачам без да осетам солзи на лице
    -се изолирам од се и уживам сама во голотијата со моето тело
    -ја расчешлувам косава и посакувам барем еден ден да имав кратка
    -можам да пејам без никој да ми се смее
    -можам да слушам музика и да бидам суперстар на комшиите
    -се случуваат убави работи
    И под туш некој направил бебе :rofl:
    Јухууу

На Monna.Monna, Go-Girl, Strumfeta93 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК ништо не е случајно, се се случува со одредена причина, а со други зборови намерно :D , невозможно е да ги направиме работите онака како што ние сакаме, потребно е кога нешто едноставно не може да се смени, да се помири човек со тоа, да прифати, бидејки понатамошната борба е безцелна од старт.За се треба компромис, иначе не бива :!: само секој различно размислува, многу лесно е нешто да уништиш, а тешко е да го сочуваш, но, секогаш излегува обратното |( ние луѓето сме мајстори кога станува збор за љубов и уништување, двете нешта опстојуваат кај човекот, каде помалку или повеќе се меша фамозното его |(

На zhap4e и Magnolija им се допаѓа ова.
  6. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    УБАВО...АМА СИТЕ УБАВО ОВА ДА ГО ЗАПОМНИТЕ, А НЕ САМО ДА ГО ЗАПОМНИТЕ, ТУКУ И ДА ГО ВРЕЖЕТЕ ВО ВАШАТА ГЛАВА И ДА ГО КОРИСТИТЕ!

На Monna.Monna, zizela111, julie77 и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Кога му го слушнав гласот по една цела, мачна недела знаев дека пак тупкаме во место. И тоа како да сме облечени во некои тешки, војнички чизми. Оноа силно и меланхолично туп.
    Кога веќе поминавме толку препреки за ни далечината ни разликата во години да не ни пречат, ќе ја поминеме ли последната препрека- ние? Ќе преминеме ли преку тоа што сме, такви како што сме? Фала му што ме сака. Сега за сега само тоа.

Вакви дилеми, трилеми и глупости повеќе не сакам! Ich habe kaine Lust!

На marama, Divinebutterfly, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    ПрекраснотиИиИиИиИИииИииИИиИ !

Цела недела со него рат водев.Сега се испокаравме убаво.Убаво разјаснивме за се.Убаво ми објасни се.
    После се оваа .. многу убаво се помиривме. Аххх.
    Не бев присутна,уживав. 8)
    Го почувствував толку блиску до мене.Ми фалеше ова..цела недела ми фалеше!

9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Добро, сите се видовте после една недела со дечковците?
    Озбилно фаќаат некои фемина-вируси тука.
    Кревам две рачиња дека и јас денес се видов со либето после една мачна и напорна недела... Си разјаснивме некои нејаснотии, малце на повишен тон, ама после со стишен тон и без зборови на нешто друго се префрливме :)

На Doozy, Miss.Ricci и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    сдк дека ок е, фатив книгата денес :D
    доста, не беше малце, ама затоа сутра :rofl:
    Hи 10
    оргазми
    нема да ме предомислат да ја фрлам од рака :D

леле, и пак ќе кажам сакаммм ладноо, преубаво ми мириса надвор, замаглено, некако свежо, абре не можам да доловам :) :)
    Mногу сакам ладно ептен ептен
    :)

11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Зошто на сите оние на кој ќе му прајш арно, на крајо ќе ти речат, љубоморна, себична, крената си?? ..а ти се обидваш со нив да се понашаш најнормално..и после ваква таква си.. :x

Зато се обидвам да не се замарам, ако се замарам оти премногу галама кревам за то..ако не, оти не сум се замарала..кажете ми бе луѓе шо да напрам?? со се шо и да напрам јас пак нема да чинам :worried:

Пак ќе бидам љубоморната, кренатата, себичната, а пола од блиските твој, никој не го забележал то нешто ..колку и да сакаш да не се замараш, сепак боли а знајш дека не е така и не можиш ништо да напрајш околу то ..Неподносливо е ..Се обидвам да кренам раце од се, али тешко ми оди ! :doh:

Добра ноќ феминки :*

На patika19, April87 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  12. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    ми се смУЧИ веќе од книги, од маркери, скрипти, слајдови, дигитрони, листови и пенкала :@ :@
    преку нос ми е озбилно, како демек 4та на факс најлесна, мене најтешка ми е, или попуштив веќе со нервите не знам стварно!
    ЌЕ СЕ ОТРУЈАМ!! :@ :@

13. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993

|( |( |(

На mims-89 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.627
    Допаѓања:
    252.595
    Сдк дека се гледам деновиве во огледало и сфатив дека под итно ми треба диета. Што прасе сум се направила :lol: .
    Два месеца, значи два јас се мотивирам и собирам волја да почна да слабеам. Па добро не е многу нели :wasntme: , битно се одлучив.
    Таква сум јас, знам дека нешто не чини, дека мора да се менува, ама се до моменот кога огледалото ќе ми плесне една шлаканица и ќе ми каже види се на што личиш, на девојка или на прасе, јас пред оваа, да ме убиеш, ама не се откажувам од чоколадата :lol: .
    Ама ете огледалото си го направи своето и си презеде мерки, и јас од утре си стратувам со диетка.
    Огледалце, огледалце, на светот најдебелко кој е? :rofl:

На firequeenn му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК еве поради Ади една поучна приказна,за сите...Макар шо знам дека пак се замараме со тоа понекогаш.
    Си живеел еднаш еден брачен пар кој имал дванаесетгодишен син и едно магаре. Одлучиле да заминат на патување, да работат и да го запознаат светот, и така кренале на пат. Кога дошле во првото село, луѓето коментирале:
    „Погледнете го ова невоспитано момче. Тоа седи на магарето додека неговите кутри родители го влечат.“
    Тогаш жената рекла на својот маж: „Нема да дозволиме луѓето да зборуваат лошо за нашиот син.“ Мажот го симнал детето од магарето и седнал на него.
    Кога дошле во друго село, луѓето мрмореле:
    „Погледнете го ова, нека се засрами човекот што допушта неговата жена и неговото дете да го влечат магарето додека тој седи.“ Тогаш одлучиле дека жената ќе седи на магарето, а мажот и детето да ги држат уздите.
    Така тие пристигнале и во трето село каде што луѓето повторно коментирале: „Кутар човек! Цел ден работел, а неговата жена седнала на магарето. И кутро дете. Којзнае што уште го чека со таква мајка.“ После ова одлучиле сите тројца да се качат на магарето и продолжиле да патуваат.
    Кога дошле во следното село, слушнале како луѓето коментираат дека грбот на сиротото магаре ќе пукне од преголема тежина. И тогаш сите тројца одлучиле да се симнат и да пешачат. Кога поминувале низ следно село, не можеле да поверуваат на коментарите од луѓето кои им се смееле: „Видете ги овие три будали.. пешачат, а имаат магаре кое што може да ги носи. Зар не би било нормално еден да поштедите од пешачење, а само двајца да пешачат.“
    Тогаш синот и таткото му ги заврзале нозете на магарето и заедно го понеле да го носат.
    Тие пешачеле, а магарето го носеле…
    Секогаш ќе те критикуваат и ќе зборуваат лошо за тебе што и да направиш. Тешко е да им удоволиш на сите, а и тешко е да пронајдеш личност на којашто ќе ѝ бидеш добар таков каков што си. Пушти ги луѓето нека зборуваат.. Пеј, смеј се, танцувај, љуби и уживај во секој момент во својот живот..

На Hopeful, Adi888 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  16. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам дека ептен ми тргна учењево.. не знам зошто ама денес не ме фати мрза и си реков ке учам!! Ех па стварно се гордеам. Тек едвај чекам да дојде тој ден и кога ке и речам на мајка ми ајт сега да частиш :lol:
    Ептен сум горда на самата себеси :angel:

17. April87

April87 Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    451
    Ова како јас да го имам пишувано. Си се пронајдов :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    СДК дека сите грди чувства се убиваат со една луда женска вечер!

На Go-Girl, manja666 и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  19. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Колоквиуми се ближат ...
    Стресови се нижат .... :geek: :tmi: :worried:

20. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    сдк дека најубо е да си сам и слободен,кај има дечко таму има и проблеми,и мн мн мн нерви.не знам шо му е на денешниве мажи??цела недела е супер ок е,ама еднаш неделно сака да се напрај MAШ,то му е некоја традиција на денесните мажи?да те потсетат дека тие се мажи??или намерно да те извадат од такт :@ па после женските сакале кавга аха да :@

На Konfetka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.