Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Вагата е другарче гадно ;(
    Јас вежбам,се движам и кога се мерам не мрднува надоле.Биди дарежлива другарке инаку ќе ти се скарам.Ако утре нема стрелката да биде надоле..Da ti mene a,ja tebe izgubim.Си знаеш ти :nod:

Инаку јас се пореметив.Си ставив тоа слушалките јакната врз мене и готово јас глумам во филм.Мајка ми и татко ми се гледаат еден поглед..како да кажам родителски :D и ми викаат:Голден каде одиш?Никаде еве седам.И пеам јас на глас бидејќи сум надарена многу ;) мајка ми незнае дали да плаче дали да се смее.Но,ете сега се нормализирав.Се надевам :?:

Го частам оној кој ме разбра :D

2. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.423
    Помина првата недела на новата работа, а јас се уште сум со милион прашалници во глава.

Заминувањето од старата работа излезе многу полегендарно од што очекував.
    Ги изненадив сите со еден подарок за канцеларијата во мој стил, нешто што знам дека ќе ги потсетува на мене :).
    Напишав и една статија, ми ја објавија на еден меѓунардна страна, овие моиве ме твитнале, а ме ретвитнала една јака фаца (во нашиов бизнис) од Америка, на ептен висока позиција. Денес гледам сто пропуштени повици од бивша фирма, почнав да се прашувам каде гори, а оно... сакале да ми кажат дека сум „ѕвезда“ :D

Во меѓувреме, на новата работа ме мачи нешто многу понезначајно, ама ново. Не можам да го склопам, ама никако.

Ќе се навикнам. Само треба време. Јас верувам дека три недели се повеќе од доволни, иако викаат дека 40 дена се со сигурност доволни човек да створи навика за што и да е. Правило на 40 дена.

Вчера бев пак на факултет, пак сменив ментор, мислам тема, и терам. Морам, на новава работа ме прашуваат кога ќе биде, важно им било. Ќе биде де...

Убав викендов... Почна со најава за патување во една убава земја, продолжи со убава вечер во Ван Гог, утринско кафе на сонце, ручек со пријатели што траеше до сега... уште да имаше кој да ги собере садовиве место мене...
    Ајде Ариел, доста забушаваш. Фаќај се за работа!

На Lilit, bittersweet, Annath и 28 други им се допаѓа ова.
  3. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    За прв пат во мојот живот официјално и демонстративно се запознав со поимот
    "Шпанска серија"

Баш и не е многу кул,на роденденска забава која се изведува во една минијатурна собичка,
    Да си го видиш бившиот,и сегашниот мувач.
    Иако од различни друштва,сосем случајно ги гледаш како се расприкажале еден на друг.
    Смешно,незгодно..незнам како да го дефинирам.

Што е уште потрагично тие немаат појма,дека делат иста особа.
    за моја несреќа,јас баш си сум во добри односи и со двајцата.
    Па нормално едниот
    (бивши мувач)
    со право ми се приближува, и започнува еден сосем нормален разговор,ама нели кога си под дејство на алкохол,тој разговор може да потрае и подолго од отчекуваното.
    Па другиот останува вака :^)
    Ви се приближува и ви вика да не ве прекинувам во разговорот.
    Отвори се земјо и голтниме.
    Па затоа после лижење левел 20ти.

4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    После неколкуте ноќи поминати во плачење другарка ми успеа да ме одвлече од дома на прошетка.
    Надвор времето милина, само за шетање, сонцето блескаше,
    насекаде околку мене парови, насекаде насмеани лица.
    А јас? ко жив мртовец, деновиве ми се во пекол претворени, секаде сивило, нуту една светла точка, се почувствував ко пикадо, ко сите наеднаш врз мене да ги фрлаат отровните стрели :| Најголемата ја фрли тој, сега, кога најмногу ми е потребен замина и тој.
    Шетав но не по своја воља, одев како автомат, очите замаглени, душава растргната, падната сум во очај.. зарем мораше вака да биде :(.

На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.806
    Допаѓања:
    6.752
    мразам кога работите од минатото ме удираат по глава.мислев дека некои работи сум ги заборавила но не било така.

6. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.609
    ... откантав две друштвени (не политички) партии за излегување вечерва, само за да ја читам книгата.
    Ја влечев денес секаде со мене, во автобус, на работа. :)
    Самата помисла дека ќе стигнам дома и конечно ќе можам на раат да си ја читам, ме исполни со нова надеж и задоволство, кои мислев дека сум ги подзагубила.
    Успеав да изгледам и филмче, да изедам порција свежи печурки, да си ги излакирам ноктите, да си ја исфарбам косичката. Милина. Време само за себе.
    Напишав нова колумна во рок од четврт час и презадоволна сум. ^_^
    Мојот прв тест-субјект мајка ми, гласно се изнасмеа, а на крајот се расплака.
    Чудна жена во менопауза, не ѝ се фаќа крајот.

Пролетта дојде, а со неа нови очила кои ги потпирам на носот.
    Црни се, ама би се заколнала дека гледаат розево.
    :)

На bittersweet, Buttterfly, kravce и 23 други им се допаѓа ова.
  7. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    абе ја сакам да ви кажам.
    Во вторник ке се видам со дечкото ама има многу работа а и неговите ке бидат дома и ја му викам абе кажи у работилница ке седиме да знам да си го земам тетрисот не за друго :lol: :lol: :lol:

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Колку се големи шансите да изгубиш пари на најсилниот ветер, да ги прежалиш и утрото да си ги најдеш во близина? А никој не ги видел во меѓувреме?
    Уффффф... среќно човече сум :)

На Annath, Buttterfly, kravce и 19 други им се допаѓа ова.
  9. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    " позади секој добар коњ се крева прашина " :!:

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Од денеска и официјално вегетаријанка.
    И така во последно време не сум голем обожавател на месо ама сепак јадев, но повеќе неможам, кога само ќе помислам што се проживеало тоа животинче додека да заврши на мојата маса :x Чувствувам огромна грижа на совест дури и кога го гледам месото и дефинитивно од денеска одлучив да не го конзумирам повеќе.

На Edie.S, Nefertitii, BoaVista и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Јас само да кажам дека со тие огрлиците или како и да ги викате што се сега „модерни“ и што се среќаваат на речиси секоја слика во модните критики мене ми личите на робови, најискрено.
    Не сакам да навредам никој, ама воопшто не ми се допаѓаат.
    Сега сигурно ќе ме искритикувате бидејќи нели се што е „ин“ и актуелно е супер, ама овие ланци воопшто не се. Барем не за мене.

:)

12. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Не треба да потклекнуваме пред ништо НИКОГАШ !!!!!!![​IMG]

На Divinebutterfly, GordanaL, teddybear и 5 други им се допаѓа ова.
  13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.523
    Допаѓања:
    17.251
    Намќор сум била, не сум знаела муабет да правам. Ха, па да. На некој шо првпат го гледам на ФБ, да му кажувам од кај сум, колку години имам, кај учам, од која населба сум.
    Мало морген.

На WarriorAngel, Monna.Monna, kravce и 7 други им се допаѓа ова.
  14. fox.megan

fox.megan Истакнат член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    85
    сдк

Прикачени фајлови:

На xoxo..gossip-girl, pamelche, Gordana10 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Ако продолжи да врне, не одам на гласање. :D Ниту еден кандидат не е достоен да одам јас сега на дожд да му давам глас. И вечерва сдсм пак ќе си го крка и ќе има идеален изговор: гласачите не излегоа да гласаат за нас заради лошото време. :D

Ај да не почнувам уште од сабајле со политика. :lol:

:coffee:

16. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Колку се глупи тие анкетите на lajkujem.com и сите други страни.Трајка или Стојанка?И одма тие истите коментирале "Хахаха,глупости" или "Што ви е бе глупи?".Мора да има некој паметњакович да искоментира "глупа генерација".И дечкото си збира лајкови демек ја открил Америка.Па другарките на тие дотичните на анкетата."Стојка срцко најубава си кизз. :* ".И одма тие слугинките на другата во одбрана "Што и јадете г**на?Најубава си Трајка не им се замарај.Луу :*".И оваа одма "Фала,срце не им се замарам.Lyy! <3".

Мислиш војна играат па се поделиле тука.Незнам дали да се смеам или да плачам кога ги гледам.

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014

На Monna.Monna, Glossy-girl, Buttterfly и 28 други им се допаѓа ова.
  18. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    239
    Се трудиш ,даваш максимум од себе ,полека ги губиш нервите ,да можеш и душата би ја дала да се избалансираат односите ,но ... не
    .Некои луѓе никогаш не се менуваат и секогаш ке им биде поважен саатот и кошулата од сестринската љубов .
    Си велиш несозреана ке созрее ке увиди ,но всушност само се тешиш и ја негираш нечовечноста во неа.
    Моќта на парите - веројатно сум ја потценила ,во гнила душа таа е единствениот патоказ.

Мајчинска љубов велат нема ништо посилно од неа ,но со здрав разум изјавувам дека има мајки кои не заслужуваат да бидат наречени мајки.

и отсабајле напунета со негативна енергија благодарение на нив , не ме интересираат повеќе и неможам да се нервирам за тема за која двесте пати е дискутирано и секогаш истиот заклучок ,
    колку и да боли го прифаќам .

Ни во дождот не уживам денеска ,ни во кафето ,во глава ми одекнува само зборот материјалист колку ниско тоа звучи .

Денеска ке се посветам на книгите т.е книгата да ја дочитам и нова да почнам ,и ич не ми чуе веќе за ништо .
    ЕТЕ ТАКА!

На Trnche му/ѝ се допаѓа ова.
  19. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Сепак за добра забава потребно е мало количество текила :$
    Ама само мало количество ;)
    Тогаш се е подобро и поубаво. Дури и штиклите не ги сеќаваш и не те болат нозете :)
    Како и да е беше една од најдобрите вечери :D

20. AwesomeGirl

AwesomeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2013
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    116
    Е па девојки како што е редот ...Повелелеее ( роденден ми е :$ )

дека не сум многу по благото ја ;)

Прикачени фајлови:

На kate21, Divinebutterfly, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.