Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Луѓето си ги потиснуваат своите потреби и желби само за да си го зачуваат своето супер големо его, ама сам од себе никој не избегал

На Glossy-girl, kravce, zarah и 4 други им се допаѓа ова.
  2. deedee0

deedee0 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    364
    Воопшто не ми се допаѓаат ваквите врнежливи денови :puke:

3. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.802
    Допаѓања:
    100.658
    Се истури од врнење цел божји ден.Како резултат на тоа ме боли и глава и кичмава,се чувствувам расклимано како цела ноќ да сум пиела [​IMG].А денес кога се вратив од пазар и видов што сум купила,т.е. што ми ставила тетката во кеса,цел ден се кикотам. Бидејќи има овде мали деца сликава ќе ја ставам во спојлер.Го исчистив ,а маж ми ме зеза дека сум удрила фина обработка. :D
    Ми фали добро друштво,жениве околку мене како зарѓавени.Другарка ми не се јавила цела недела,е тоа не го разбирам.И секогаш иста констатација треба да се видиме.Искрено се сомневам дека воопшто ќе се видиме со вакво однесување.Само тоа е нејзин избор,јас веќе се навикнав да сум сама и без редовните наши прошетки.Тоа е живот баш као воз.Некои се задржуваат повеќе некои слегуваат на следната станица.Се фаќам како си мислам важно е мојот воз да се движи [​IMG]
    Не сакам да мудрувам,да навлегувам во ситници,мозокот си го пуштам во лер.И хопсам.Повторувањето на 4-те реченици на чуден начин ми ја чисти душава .
    Снимив преубави чевлички,со стабилна штикла,не многу висока,без платформи и нитни...баш слатки...можно е да бидат мои.Ги сакам.Ма цел свет го сакам денес [​IMG]
    Што ми е денес ни јас не знам [​IMG]

Прикачени фајлови:

• morkov.jpg
      morkov.jpg
      Големина на фајлот:
      148,6 KB
      Прегледи:
      361
    На bittersweet, Serafima, CoverGirl10 и 19 други им се допаѓа ова.
  4. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Се чуствувам толку лошо кога видов нешто на фб :@

5. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    самата помисла на тоа колку имам за учење ме убива ]:)

6. Isabella

Isabella Истакнат член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    188
    Временце таман за фино филмче со огормна ќеса пуканки, тенко прекривче врз нозете колку да даде чувство на топлина и еден пријатен наслон во позадина од вашиот сакан мх мх мх ... како што се насладува Алачки во нејзината кулинарска емисија. Е ако де, знам дека нема да биде тоа, ама убаво ми е вака кога си фантазирам. :lol: Одамна се откажав дека некогаш ќе гледам филм со маж ми. Едноставно човекот никако да задржи концентрација на случувањата и секогаш дали на пола или четврт филм заспива. И не само што ќе ми заспие, туку и ќе ми зарчи :@ што ужасно ме нервира. Затоа фината филмска неделна вечер може да се изреализира само без оној толку посакуван наслон. За тоа сега си ја имам перницата за доење, што баш и не ми послужи за таа намена, но затоа и најдов друга :P

Денес си се честив со две парчиња баклавче со ореви, за кои подоцна жестоко си се искарав себеси. Кога е во прашање храната сум и ученик и наставник во исто време. Прво се правам како непослушен ученик дека не знам ништо, дека нема веза диета ова она, а отпосле сум строг наставник кој прекорува за секое залче. Ах таа линија, и таа моја опседнатост со линијата. Некако имам чувство дека со диетиве многу повеќе јадам, скришно, се разбира :wasntme:

Како и да е, убаво ми дојде блажината на душава. Нели за тоа и си денов денес :)

На bittersweet, Moira, kravce и 6 други им се допаѓа ова.
  7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Честит именден тато :*

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    повторно за една уткамица , што бериќетна ќе бев ни 300 ден не можам да фатам :devil: :D

9. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    40
    :rain: :rain: :rain: :rain: :rain: :rain: :headbang: :@ e толку мн се нервирааам... а кад ми доџеш ти :sun: и осмех вратиш ми.. неможам да поднесам вакво време мутаво...абе и тоа си бива ама на неколку часови и потоа да има виножито... ах убавини, ама ова мерка и граници нем... ууууфф :@

10. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.130
    Допаѓања:
    67.263
    Стално се мрчи на форумот за сајтот и статиите за Ким и на неа сличните. А само за илустрација статија за Ким, еве последнава, има 460 лајкови на фб, 18 коментари и којзнае колку прегледи. Статија во Здравје, Кариера, или другите секции поминува незабележано, со дупло помалку лајкови, а верувам и прегледи. И после зошто се објавувале такви статии? Јасен е одговорот. Не мислев ова да го пишам, ама ме испровоцира последната статија за Ким, го сликала стомакот, леле големата работа, а толку луѓе ја излајкувале, ја коментирале и ја кликале статијата. Е па самите сме си криви. Толку беше, моето последно отворање на таква статија.

Времево денес ме уби, ме сецна ептен. Таман си бев изминативе денови. Ама добро, не е лошо и кога надвор си врне, а ти дома си се грееш со книга во раце или серија и едно убаво чајче. :)
    И да, мислам дека во последно време не сум ви кажала(тупела) колку го сакам маж ми. Некои денови се осеќам ко блесава, заљубена тинејџерка. :inlove: :rofl:

На anuskaNESTLE, CuteEva и Hipica им се допаѓа ова.
  11. spacegirl.987

spacegirl.987 Активен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    е многу се нервирам кога чекам некој да ми се јави или да ми пиши и го нема :@ ми иди од кожа да си избегам !

12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.806
    Допаѓања:
    6.752
    мамо ма да знаеш колку ми фалиш.ми требаш сега до мене.

На kravce, senza.parole и Katerinceee им се допаѓа ова.
  13. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    едвај чекам да ги тргнат/мафнат/искинат сите партиски билборди, одземаат позитивна енергија.

На Hipster и spacegirl.987 им се допаѓа ова.
  14. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Сдк..
    Многу сум збунета не знам ни јас што точно осеќам едноставно не се осеќам себеси..
    Ме иритира се и сешто
    За жал познавам луѓе што тоа запознавање воопшто не ми требало некогаш.
    Кога и да е сите ги покажуват вистинските лица.
    човек не може никому да верува сега .
    би сакала да се искличам некако да заборвам на се да започнам одново, би сменила толку работи..
    Но знам дека ми треба само време, треба на времето да му дадам време..
    Ќе биде подобро ..
    Знам дека животот е пред мене и тоа разочарување е дел од животот.
    Што значи сеуште живеам.

15. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Yes I Need Her !

На anuskaNESTLE, Monna.Monna, CoverGirl10 и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ќе те носам во слаткарница,
    ќе го јајме тулумбана...

http://www.youtube.com/watch?v=SRcnnId15BA

Уште благо да згнетам и официјално ќе имате пренос во живо на Фемина форум од мојот прв пороѓај. Детето зачнато по неприроден пат, со вдахнување на светиот дух во мојата утроба, инсталатор беше фрижидерот.

На Hipster, Trnche, alessandraaa и 2 други им се допаѓа ова.
  17. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    СДК односно СДП има ли некој од форумџиките од стариот состав...???? :)

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.523
    Допаѓања:
    17.251
    Песна која кажува дека стварно постои љубов.
    Дека љубовта не бира племе, вера, држава, граници или незнам што...
    Значи песнава ме наежи толку многу, што почнувам да се тресам..

http://www.youtube.com/watch?v=OMMfW3IqiFE

На Shelea му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Божееее уште не ми се јавил беее ... А неќам ја да му звонам пааа..Многу се нервирам,претерано дури ! :@ :@ :@

20. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    СДК...како фрик-овски ги отварам порталиве и ги пратам сите можни ТВ канали во потрага по најнов изборен резултат, човек да ме гледа од страна ќе си помисли мојов сакан е во изборнава трка, па се спремам за Г-ѓа Градоначалничка..... :tmi:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.