Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Ми се лапа со некој :geek:
    Сакам да видам како е. Досеа не сум се, а баш би сакала да пробам. Со некој добар дечко, да го зрабам ]:)
    Забегав. Ај да одам да легнам оти вака не иде работава, ми вријат хормони. Опасно е :!:

На sanjaeva, Katerinceee и Inna5 им се допаѓа ова.
  2. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    964
    Допаѓања:
    4.033
    Понекогаш кога врне баш сум расположена баш како денеска, цел ден си врне а јас расположена, си седнав покрај прозорецот и го гледам дождот како врне, а само колку ми беше тешко, си викам и јас со него да му направам друштво, но не бива, никако.... Иако има многу причини и се чувствував ужасно, и знам дека ако се исплачев полесно ќе ми беше, но ништо. Така си поседив покрај позорецот едно 40 минути и станав се измив малку, и се уклучив на фб. со братучедка му од Аустрија си изнапрајвме муабет, и полесно ми доје, се расположив, се чувствував убаво. Дојде 17:00 часот јас на страницава www.livescores.com си ги извадив очите цело време го следев натпреварот, кој што ми недостигаше за да си добијам 600 ден. не е којзнае колку ама како што немав ич на страна добро е :rofl: И така ги следев резултатите иии добив 600 ден. Конечно и јас да добијам на спортска. 8) :*

На xoxo.Martina, Serafima и martinuska им се допаѓа ова.
  3. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    Драги мои феминки :)
    Ме немаше долго долго време, ама имам добра причина!
    КОНЕЧНО МИ СЕ РОДИ ВНУКОТ!
    Се вика Климент и се роди на 21 Март :inlove:
    Незнаев дека едно толку мало суштество ќе ми го промени животот од корен.
    Посакувам сите вие да исчекате ваква радост! :) :)

На Mikako, NoellePage, xoxo.Martina и 34 други им се допаѓа ова.
  4. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Носот ми е пак затнат! Џабе е и оној Оперил спрејот, само моментално ми дава шанса да си подишам и после тоа па и полошо ми е! Ах, што да се прави со настинкава... Ама сега пред легнување ќе морам да ставам пак инаку нема да можам да спијам убаво, сабајле можеби полошо ќе ми биде ама па бар да си се изнаспијам како што треба! :D

И времево па ме нервира, само што решив дебелата јакна да ја ставам во шкаф, ете го, залади! Браво! Пак ќе треба да ја носам утре и да личам на мече.. ;( Едвај чекам да се стопли времево да носам помалку облека на мене, бар повеќе време ќе имам за спиење по сабајле, а не времето да го трошам на облекување, ајде сега боди, ајде сега хулахопки, ајде ова ајде она...Глупости!

Утре правам писмена по македонски, очигледно мора да си легнам за да не ја изгубам инспирацијата до утре, се надевам дека нема да бидам ваква :o кога ќе ми ја кажат темата за пишување! :)
    Ајде феминки добра ви ноќ, ве сака Миличка! :*

На Christina.A му/ѝ се допаѓа ова.
  5. izgubena5555

izgubena5555 Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    14
    цееееллл ден пијам само чај и јадам супа да се стоплеле градите ужасно кашлам пијам сируп чај јадам мед уште еден врзоп кромид до мене и мора да помине, хаха утре одам на доктор да ми даде некој антибиотик кашлам веќе 3 ден првите два беше интересно ама веќе не е :) инаку ова ми се случува поради тоа што некна јадев сладолед и сега ме среди ама тоа е добра ноќ на ситеее :inlove:

6. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Doctor doctor, I feel like a pair of curtains. - Pull yourself togehter! :D

Некогаш е доста да прочиташ туг проблем, за да знаеш дека ти стварно немаш проблеми. Некогаш е доста да испереш кола на некој кој случајно ти се паркирал пред врата, додека си ја испрал својата, за да поминеш два саата дебата на човештво, другарство, што беше, што е сега, се за економија, за политика, за живот со рандом човеков кога се изненадил на делото, и никогаш да не го видиш повеќе, знаеш дека не си сам Човек во овој свет на лудило.
    Јас секогаш сакам нови луѓе во мојот живот, никогаш не знаеш кој е на аголот. Тој што го знаеш 20 години може да те изненади и разочара за 20 минути. Тој што го знаеш 20 минути може да ти стане прв другар за наредните 20 години.

На bittersweet, NoellePage, Trnche и 15 други им се допаѓа ова.
  7. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Илјадници точки ставивме
    и по илјадити пат, ги претворивме во запирки..Но овој пат дали ќе се стави точка?
    Го гледаш оној кој го сакаш а и тој тебе, како се обидува да оди напред откако не ви успеало, безброј пати се обидовте ,безброј пати се повредивте солзите секогаш тука .
    А боли знаеш ми се замати погледот, од таа глетка пред себе и од онаа до тебе - се чувствував како да носев сад со вода и да ми падна од рацете и немо гледав во земјата не можејќи да сторам ништо
    и немора да ми кажеш гледам се,знам дека ми припаѓа твоето срце но што од тоа? ништо...

Затоа молчам. Молчам,и ќе молчам бидејќи тогаш сум најповредена ,изгубена,туѓа на самата себе
    само би те прашала- дали се сеќаваш кога ме заборави?- ќе добијам молчење

Овој пат ќе биде поинаку. Еве оставам се , памети го денот кога се откажав од својата љубов.

понекогаш и јас не знам дали судбината оди против нас или самите ние одиме против неа...

На zarah и senza.parole им се допаѓа ова.
  8. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    На Ilusionist му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.615
    Допаѓања:
    13.895
    Некој ден ќе се степам со некој ради религија. Остајте ги луѓето да живеат :fubar:
    Јас сакам да бидам добра личност за да имам убав живот со луѓето околу мене, а не за да одам во рајот. Подобро искрено да сакам да направам добро на некого отколку да ми е страв дека ѓаволот ќе ме вари во котел до крајот на вечноста ако не го направам тоа. :devil:

10. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Го тргнаа видеото мамицата нивна кварна... кој не го видел пропушти смешки. Лазе од Алфа пијан водеше емисија на Алфа и ги развлекуваше зборовите. :D И баш се гледаше дека е пијан, не блефира.

11. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Р'чкајќи по фолдерите налетав на една смешна сликица која ја имав објавено порано, ама морам сега пак во контекст на изборите што поминаа. :lol: Верувам јасни се улогите кој кого млати, и кој е вмро и сдсм на сликава. :lol:

:rofl:

12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    ^ А зошто е смешно тепањето на животни? :^) Браво на умот што го искреирал смајлито.

На antonina, la-chicka, sweet-cherry и 14 други им се допаѓа ова.
  13. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Грло, нос, кивање колку сакаш, грипови фучат од сите страни, па ајде и мене да не ме одмине :( Вчера вечер со температура, а сега на работа, сакам дома да си одам да си легнам, со кебенце да си се покријам, дечко ми чајче да ми направи и филм да си гледаме... ајде вечер тоа, сега ке кивам и шмрцам тука, сите ке ги заразам :lol:

14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    денеска во ова време како сто забележав лугево повеле го паметат она сто не им одговара од колку она сто некој прави како сто сакаат тие.

ама како и да е мислам кај повекето е така :^) или па гресам :^)
    ех така е кога живеес кај свекар и свекрва :( сто и да правис они ке го знат само тоа сто не и одговара иако ти си се преуморил онакак како сто никогас не се уморувасе,правис работи кои не сакас,време за себе не останува и пак ке го знат она сто некогас ке направам за себе несто :x па ете кренале нос лугето :x
    ах која разлика има сто живеев кај мама од тука :(

15. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.870
    СДК
    ми почна колоквиумска недела,а јас некако искулирана книга не чепкам и после ќе ја тупам оти паѓам,будала дете... па и оној мојот само ми се врти низ мислите,ме деконцентрира,не за друго...ќе славам на големо само да помине оваа недела.. ;)

16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    вчера ми пишува тој што ни е претседателот на УМС од кај нас се собираме во еден од главните штабови пополека за да славиме и си мислам ок вечерва е вечерта и добро а пред тоа другарчево ми се јавува и ми вели јас сум во кафана-еден глас, исто ко роботине :D мислев пијан е ,после пак ми звони и ми вели да се најдеш со таа другарка ни да дојдете заедно-ко таа не знае да дојде сама абе ајде и дома ко по обичај немој да одиш се испокаравме со мајка ми-се најдовме со девојкава и пред да влеземе го сретнавме другарчево со качулка на глава, ке не плаши хехе отидовме во штабот -тажни лица а ние две ко лудачки хаха хихи тој малку нервозен и тажен, малку насмеан и одеднаш кога дојде до темата врски-таа си има партнер јас не, а му се допагам на типов, и кога реков си имам и јас Шричин мој ми е и маж и партнер-леле луге кога збесна, кога почна да си истура вода од шише среде улица па ај отидовме и до другиот штаб-торта имаше па си земавме по едно парче и лутково нервозен,ама однадвор смирен остана надвор а ние внатре па ај го викнав внатре да не седи ко гревче некое и од таму отидовме да земе кеш кеш од банкомат па во Сошл Клаб да видиме што се случува-кога го видов несиденот зет на еден мој бивши, очите му беа :geek: а со секој дим се повеке и повеке се дуваше ко балонче а женет е згора на се- си порачаа пиво и сокче тој и таа а јас не сакав ништо-како што цел ден имав пролив :x и таму ме фати при крајот :worried: а тоа дека бевме набљудувани од машката популација двете бевме, и во еден момент некој си сакал да и се доближи на неа ама не и дечково да ја заштити инцидент ке предизвикаше-мене да ми се случеше една :punch: во лице или една мегу нозе решен проблем-нема мене некој ангел чувар да ми изигрува :fubar: а друштвото од партија-мумии :lol: никој не стана да игра, незнам зошто дошле-важно се разиграв, се расположив, топла атмосфера а и двете со ролки бевме а тоа дека имаше коментари ваква си, таква си од страна на другарчево не ме интересираат-бев и ке си останам сама па ако сака нека прави што сака :D и навистина беше фер не испрати до дома и двете ама јас сум јас и не му поминуваат тие финти лизни-мазни кај мене :!: се додека еден ден не ми прекипе и не го подберам со еден стап па нема каде да бега хехе
    мислевме со другаркава да го маскираме во жена за на 14тти-нели ке има трка во градски парк-кај школа-една перика, малку карминче, маскара-топ ке изгледа :rofl:

На Serafima, Nefertitii и mims-89 им се допаѓа ова.
  17. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    кои уцени паѓаа деновиве пред изборите, па тоа беше приказ на катастрофална патетика :x
    Зошто мене и мм ни звонеа по милион пати, аман одите да гласате, зошто беа толку сигурни дека ние ке гласаме за нивната партија? Ние сме приватен сектор,нашиот бизнис зависи конкретно од ЕУ а не од нашиот градоначалник, ниту министер,ни премиер, ние побаравме само една услуга од нив, а тоа многу е тешко да се реализира, а кога требаа пари за спонзорства, за реклами, и незнам уште што таму ние бевме први известени, најмногу дававме, па ни доделуваа пофалници, еее се врте ова топка е :!: партиски не сме определени нема ни да бидиме, знам дека лажат и позиција и опозија сите се исти, ама барем овие нашите, да се замислат малце, не сите што се таму во врвот ни се роднини и пријатели од првите редови, да не ги спомнувам на татко ми и мајка ми сестрите што со еден збор можеа да и најдат работа на сестра ми, и тоа убава работа, а не тие се грижеа за на комшијата козата, ее така ли ке играме? Зошто тогаш звоните да одиме да гласаме за пак вас да ве биде а нас кој не е... ееее мили мои ние и така планиравме да си ја исполниме граѓанската должност но за ваша информација не гласавме за вас, туку за другите :lol: жал ми е што пак победивте се надевам дека ова ке ви бидат последните 4 години на власт, оти ако дојде другата страна вие ке треба први да се селите од нашето мало градче. :devil:

а дома ми е се хаос, наместо да искористам да исчистам додека спие син ми јас на интернет дремам :D

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. MissElly

MissElly Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    102
    Абе јас скроз се заборајв да поднапишам нешто.Не сум во тек со случувањава на фемина..Како сте?Што има ново? :)

19. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Во последно време на сите другарки им давам совети,и тоа за љубовта ееееј се очекував ама ова НЕ! :D

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  20. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... ја сум во тешка конфузија :|
    Веќе ќе очекувам се буквално се од животов, кога толку опасно знае да ме тестира. :tmi:

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.