Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    21.013
    :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
    конечно да се видиме, да ме прегрнеш и да ме стоплиш бре сонце
    колку време те чекавме
    За некој месец аман ќе превикаме од тебе ама сега си на нај нај нај добредојден
    Фала ти

2. Ketnis

Ketnis Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    238
    СДК дека денес ќе се сликам за табло и сум му благодарна на сонценцево сто грее бидејќи ако беше дожд оф мори мајко! Иии така си седам и после ќе одам на школо но не сум толку возбудена као другите па тоа е само сликање..
    позз :D :D :D :D

На Barbie07, Adi888 и Veki4kaa им се допаѓа ова.
  3. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.393
    Допаѓања:
    18.050
    Ме расплака враќањето на Јохан Тарчуловски, гледам сега на тв- како се веселат, лелее ме наежи :l:

На Hopeful, kala21 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сакам да кажам дека сум вечно ненаспана..
    Инаку, бидејки ја поминав аудицијата во Албанија и идам таму во карантин неколку месеци не можам да идам на Бијонси :( и ми се плаче знам, и една опција ми беше да се откажам скроз од шоуто ама сите ме разубедуваат дека ова ми било побитно (а само јас си знам како ми е)
    и така, место за на Бијонси, јас се спремам за настап ..
    И бидејки не идам на Бијонси, одлучив дека за нејзина чест ке пеам нејзина песна..
    ке биде интересно :)

Инаку минатата недела бев на шетња во Тирана, и ми беше преубаво. се размрдав, Тирана е преубав град, не ми се верува колку се има променето од кога бев јас последен пат..
    Бев на рок свирка, и се видов со пријатели со кои ако не се сретнеме ке се заборавиме..
    За факултет нејкам ич да ми зборат ама ич ич, смачено ми е!

Се фокусирам на кариера :)

На anichka94 и girl-miri им се допаѓа ова.
  5. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.737
    Јас лично сметам дека на наша возраст не е голема трагедија да немаш дечко и да не си во врска. :!:
    Знам дека сум во малцинство, ама тоа е мојот став.
    Подобро без дечко отколку цело време single - in relationship - single - in relationship. :D
    Или пак гледам некои ако се сингл се жалат како да е нешто катастрофално. :tmi:
    Доволно е да имаш добри другарки и другари кои ќе ти го разубавуваат денот и со кои ти е пријатно. А за понатаму, се си доаѓа природно. :!:

На tweety26, Hopeful и WarriorAngel им се допаѓа ова.
  6. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.829
    Сонце и одма подруго е. :lol:

Ширум отворени џамои, врати од балкони, инсекти брмчат, птициве развиорени, децава се џагорат по парков, и веќе ти е подобро.
    Мајка ми изнакупила зеленила за ручек. Врие од спанаќ, коприва, штавеј, марула и млад кромид во кујна. Фотосинтезирани емоции. Зелени. На пролетта пелени. Со рима.

Мудро молчам и си ја гушкам катарзата од вчера. Како букет љубичици. Книгите, ми го спасуваат умот.
    По којзнае кој пат.

На tweety26, kate21, Serafima и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    И мене ми се насолзија очите , моментално гледам нешто, :) човекот е горд македонец, конечно може да си биде со дечињата да ги гледа како растат после долги 8 години , со среќа нека е :) :)
    мајка ми е од неговото родно место за време на војната беше страшно но со негова помош и на храбрите војници фала богу моите баба и дедо не си ги напуштија куќите !!

На Hopeful, Veki4kaa и manja666 им се допаѓа ова.
  8. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Денес себично се осеќам како ова сонцево за мене да свети... Онака ко да е возможно од толку големо расположение да поттикнам да биде сончево и топло. Не одам, туку лебдам. Сите на работа ми се чудат што сум ваква ко нездрава, ама нека се чудат, рано им е да знаат. Ние пресреќни, домашните во екстаза, само да помага Господ се глатко да си помине. Милина! :*

На Springy, Umbrella22, kate21 и 10 други им се допаѓа ова.
  9. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Надвор има сонцеее :sun:,а со сонцето нормално и супер расположение.. Ми се шетааа негде.. :D

10. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ах бре Јохане... после 8 години ли конечно те стигна правда... ова не требаше ни да се случува, ни миг не требаше да седиш во затвор! Ама бидна се што бидна, се враќаш! Фала му на Бога. Денес е прекрасен ден за нас Македонците.
    http://www.youtube.com/watch?v=eYxSyBor_MA

На Monna.Monna, Hopeful, Serafima и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Дефинитивно ко ќе не си на факс дено е предосаден |(
    ЗНачи умрев од досада, ја изгледав скоро цела сезона Госсип и ваква сум:
    [​IMG] :rofl:
    Хаха, како и да е, животот ми е онака, Ненаспана како и секогаш :D , нема ништо не се дешава, пусто е се, абре бетер од Сахара, љубов нема, ама почнува да ми биди сеедно дали ќе има или не. :?:
    Денес ќе пиеме кафе со Дивајн & Илипили да се видиме малце :)

Вие имајте убав ден :hai: :hug:

На bittersweet, crazylady, tweety26 и 16 други им се допаѓа ова.
  12. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    сакам да кажам дека САКАМ да сум на одмор 8)
    ми треба одмор,време за себе и сама јас ;) е добро де со мојот :D
    а бе да јадам да спијам и да уживам нисто друго веке нисто 8) 8) :)

Прикачени фајлови:

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    СДК дека кажав тоа што сакам да кажам.
    Ти благодарам што постоиш и што те имам ики :* :* :* :inlove: :inlove: :inlove:

14. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Во мода ли е денес дечко ти да коментира колку била јака девојката што ја видел во трговски, на некој спот, филм и тн. Сметајте ме за заостаната, ама мене вакви работи не ми се вкусни.
    Чудна работа во цело друштво, само дечко ми и еден другар негов за такви работи уста не отвараат, дури и кога ги подбоцнуваат не се замараат. И тоа буквално онака, се коментира, а тој ќе си ме прегрне, ќе ме бакне, како да сака да каже Мене ти си ми најубава.
    Мислам, ајде сега 21ви век сме, па нај нормално е да зборам пред девојка ми како би ја плеснал таа и таа. А девојките нивни ладни си молчат, како да не слушаат. Јес да не треба да се замараш до толку, или да бидеш параноична ако дечко ти коментира некоја девојка ама која мода е оваа секој ден да слушам како тој збори за други женски? Денес ништо ли не е забрането? Старомодно или не, мене тој што си го сакам ми е најубав и не ми лета паметов по секое машко што ќе го сретнам. Да дадеш коментар, пример Убава е (зависи од муабет нели), нормално е, ама да си искажуваш сексуални соништа со секоја јака девојка на спот, во диско, пред твојата љубов, пред сите... Не знам..
    И прв муабет, Бевме таму и таму. Имаше пи*ки? Ајде ти се молам!
    Старомодна сум бе, не сум за овој период од времево, можеби требало да се родам далеку порано.

На Angelceto, Buttterfly, Lemonade и 26 други им се допаѓа ова.
  15. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    Жално навистина, после 8 години конечно дома.. Како што велиме ние си го ,,окрка,, човекот без потреба. Трогателно.. Секогаш кога ке ја слушнам песната на Соња се ежам и стално ми навираат солзи на очите кога ќе помислам на децата ;( .Сепак за среќа се помина а и 8 години не се малце али тоа е тоа- Јохан повторно дома..Голем ден за Македонците :(

На Hopeful, SimplyElegant и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  16. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Знаете што мразам? Невоспитани луѓе. Онакви што мислат дека цел свет се врти околу нив и дека сите покрај нив се дојдени да ги уништат. :roll:

Оние, што мислат дека вредат повеќе од сите, што мислат дека се повеќе од мене, од тебе, и имаат право да ни повраќаат на секој збор. Без разлика со каква намера им е упатен.
    Злобни, скржави цинични и таинствени гнаси за кои „те молам“ влегува низ едното а излегува низ другото уво. Имам јас една таква, кој ја донесе, како ја прибравме овдека не знам. |(

Намали ја музиката, те молам - и викам. Станата сум од шест, сакам малце раат. - ја попушти.
    А па кога и е ред да си ги заврши обврските од типот чистење и фрлање ѓубре?! Па,па,паааааа...
    Убавица, лепотица. Недодирљива пичица. Врхунац савршанство.

Зошто мори, зошто, а? |(

А јас пуста, неагресивна (ако ме прочита дечко ми ќе се смее, ама не сум, нели, мирна сум јас :wasntme: ), трпелива, ја чекам да и текне, ама еве уште слуша музика.
    Спавам сама и нисам цура лака и песните од тој тип, у три ипол попладне, кога е време за одмор.
    И си викам, да и станам ли да и свртам една преку муцки, не да се спуштам на нејзино ниво, не се спуштам, само една преку муцки :wasntme: .

Се сеќавам еднаш, од телефон пишував порака, ми зјапаше у телефонот како да сум јас феномен, како да планирам тероризам. Можеби и сега ми зјапа. Него ај, не мавам преку муцка, преку уши. Ако јас не можам да одморам, нема и она.
    Дал Господ, златно дете ко мене што слуша неподносливи електроники, јел тако? Пукни мори, краво. :rofl:
    Ај.. доста беше. Ми помина. 8)

Времето рипчиќи, ќе фатам од крајчето на денот, ќе грицнам од топлото попладне во неговите рачиња. Како се стоплува се повеќе, животот ми се разубавува. :wasntme:
    Љубам, со полно срце, со сета сила, значи, добра сум. :inlove:
    Ајде, ајде, имајте убав ден.

П.С. Вреваџика е „другаркава“, оди како коњ, не знае да отвара врата и кога дише го собира цел воздух. И нормално, поносно носи дјевојачко презиме. :rofl:

http://www.youtube.com/watch?v=tPJWKvzmpMs

чаосно

На ljubam, OneDirection, Hopeful и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    сдк ДОБРЕДОЈДЕ ЈОХАН ХЕРОЈУ НАШ....ОЧИТЕ МИ СЕ НАСОЛЗИА КОГА ВИДОВ КАКО ГО ПРЕЧЕКАА ДЕЦАТА... СЕ НАДЕВАМ КЕ СИ ГО НАЈДЕШ СВОЈОТ МИР И КЕ БИДЕШ ЗАЕКОГАШ СРЕЌЕН СО СВОЕТО СЕМЕЈСТВО...

На Hopeful, Gordana10 и kala21 им се допаѓа ова.
  18. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Два дена со болки во стомакот. Пробав со скокање, пробав со вежбање, играј, денсај...не бива. Па се фатив за правосмукалката. Сега чекам резултат, дал конечно ќе добијам :geek: не ми доцни де, ама ме замара :angel:
    Веројатно поради другарката со која се дружев од мала, си чистеше редовно дома, па и јас се научив од помала (не се фалам бре, друго ми е муабетот :!: ). Мајка ми на работа, а потоа и со куќата додека се градеше, а траеше подолг период, често бев дома сама. И кога ќе дојдеше секогаш ми викаше -дошле џуџињата и ја исчистиле куќата- :angel: И мене ме викаше џуџе понекогаш, иако сум глава повисока од неа :wasntme: Откако се вработив во исто време сме дома, па заедно работиме. Сега чекам да дојде и да ми ги спомне џуџињата :angel:
    Надвор ситуација жеже, сливи ќе имаме и за извоз, а на комшииве што чуваат пчели треба да им наплаќам оброк. Врие цел двор, зујат ли зујат, на моменти се осетив како во некој хорор филм, се повлеков внатре, од кај да знам што ќе им текне :D Ем мириса убаво, ем од силно што мириса дури и тешко. Добро де, во тие денови сум.
    Замислете ги сите гранки волку богати (не можев ни да сликам од пчелите :devil: )

И јаготките расцветале :angel:

пс. само да напоменам дека не сум јас кравата што ја спомнува џинџер :wasntme: нели?

Прикачени фајлови:

• sliva.jpg
      sliva.jpg
      Големина на фајлот:
      168,3 KB
      Прегледи:
      235
    На bittersweet, ilipili, tweety26 и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Или ти да им наплатиш оброк или тие да ти наплатат оплодување :D
    Уживаницја е да се седи во двор преполн расцутени дрвја :)

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400

А што мислиш дечко ти не го прави тоа? Само не коментира пред тебе. Во право си за тоа што го збориш во целост но сите машки дали пред друштво или не коментираат за пи*ки како што ги викаат тие и знам тоа е идиотизам. Како ние можеме да си бидеме мирни да не шврЉаме лево десно да ни е доволен еден човек а тие гледаат. Па гледаат и ќе гледаат значи нема машко што не сака добар задник или цицки и не коментира со другарите.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.