Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    СДК...работиш месец,два,три,година,две .. конечно веруваш дека тоа е вистинското нешто што те исполнува,среќна си што си успеала во нешто сама без ничија помош....само планови,планови,планови и одеднаш бум :punch: добиваш отказ,гром од ведро небо...мислиш целиот свет се срушил врз тебе,сите планови пропаѓаат во вода ;( Пак по незнам кој пат се од почеток,ми треба сила за нов почеток,но каде да ја најдам...СДП...Што по губење на работното место?? Што понатаму?Пак ли се од почеток ? :(

2. Minareli

Minareli Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    19
    СДП- Дали стварно може да се ослабе од цигари. Многу мои другари откако почнаа да пушат се ослабени, а јадат исто, исто се активни... ?

3. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Неможам да си простам, што дозволувам секакви будали да ме изнервираат. Никогаш не потценувајте глупави луѓе собрани во голема група! :!: А и периодов сум малку повеке напната од вообичаено од обврските што секој месец ми се трупат, а старите не сум ги расчистила. Тешко ми е неможам да се опуштам. Ама што е тоа е. И факултетов аман... едвај чекам да заврши семестаров и до јуни да пазам да не паднам по уште некој предмет. Како викаат старите "Нема одмора- док трае обнова!" Мастеров полека ама сигурно ме уништува.. Признавам дека едвај се постигнувам. Преморена сум..немам време за социјален живот. Пред некој ден налетав на мислава "Магистер- билдање на его, производ на пари. Паднавме во замката. Циркусот си врви." Апсолутно се согласувам со мислава паднавме во замка самите, и циркусот си врви.. Така да би Ве советувала после дипломирање да направите пауза, и да си побарате работа хонорарно од браншата што ја студирате. Бидеќи не е исто да студираш мастер со луге со работно искуство наспроти ти сиротиот само што си излегол од клупа. Не се споредува нивното со вашето студентско знаење. :!:

Толку од мене отидов на спиење, па од утре со нови сили, за новите предизвици! :hai:

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    ...нема нешто поубаво од љубовта која ја примаш, од луѓето кои ти се драги околу тебе .

На kate21, Hipster, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  5. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Најважните работи во животот не се славата и богатството, ниту силата и убавината, туку ЗДРАВЈЕТО, ДОБРИНАТА, И ЉУБОВТА ! :up: :hai:

На kala21 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    40
    Животот е непредвидлив, мистериозен, динамичен, некогаш не тера да плачеме некогаш не насмевнува..се што доага си оди се поминува и заминува..а така и ние со него, се раѓаме и умираме а во мегувремено го проследуваме низ различни чувстава предизвикани од животот...
    И сега од аспект на близнаци :lol: ајде со моето двосмислено размислување...Живот кратко трае и додека трае само чувствуваш, поминуваш низ некој процес, се доаѓа се проаѓа, нема смисла или пак има? :^) Да речам еднаш се живее и да правам се што несмеам или пак да ги почитувам правилата кои денес ретко кој ги знае,или пак ги знаеме но ги почитуваме оние "полесните"..Да имам цел во животот или пак не? Па што дека ке си ја остварам целта кога на крај секако ке умрам, што дека ке имам се кога нема да ми вреди.. а од каде да знам што вреди а што не..и на крај и на крајот ке му дојде крај :worried: И што пнатаму..А има ли понатаму? Сами сме на оваа планета во галаксијата? Зошто животот не ни ја открил својата смисла? Зошто го живееме ако нема смисла, по некоја логика би требало да има-е ако нема зошто пак бесмислено да живееме? Е ке заборавев а зошто бре мене никој не ме праша сакам ли да живеам или не?, каде сакам да живеам?Зошто немам избоР. Или така животот влегува во мене и ајде живеј ме еве ти давам родители, ке ти ставам име, еве ти неколку правила кои и на самиот живот му се поставени,и ајде сега бирај како сакаш така живеј од сега имаш избор.Избери добро-зло , правила-желби, ден-ноќ и тн..ама знај си што и дда избереш на крај пак ќе те нема..да продолжам да размислувам или?А што фајда и од толку размислување...Да речам еднаш се живее и ајдеее да одам да правам бељи...а незнам ни што сакам всушност да кажам, ни зошто трошам време одвде...а па кај да го тошам? . И така во прашање е само време, време ама за што? Еј не чудете се ако неможете да сватите и јас исто така не свакам :D .Ајт да престанам со оваа драма да не се збркам :rofl: а како ми се спиее |-) еее а зошто е таа потреба од спиење? Зошто морам да јадам? Зошто ? Хмх кој ке ти каже .. хаха епа НЗС на неколку од прашањата е време..а ај најди му сега НЗС на времето |( ајдеее и така колку и да си пишувам се сум на почеток... а крајот е крај како таков има свое значење..а моето кое е ? се си значи нешто ама ние лугето сме знак за.....? :?: Ај да му ставам и јас крај на ова пошо и на крајот ке му дојде крај а на дојдениот крај на крајот незнам што ке му биде...е сега знам дека поима си немам од ништо ама баш од ништо...Најубаво ке ми биде да си отспијам и да живеам..- некако или никако? ајдеее ке видам ама ке живеам како што ке одлучам по мој избор пошо верувам изборот е мој а мојот избор е да не туку дрдорам без веза и да си најдам обавеза..не ми замерувајте се извинувам 15245698 пати за ова СДК а уствари ништо не кажав :rofl: ..само се испоизглупирав :@ е не ми е лесно де... ама ке го направам да биде иако нема фајде де или пак има? ...сссс ајт цао мозок ме заболе вака до утре ке пишувам ама шо фајде ... ууууууф се нер неможам да се запрам.. како и да е ај сеа ке си удрам 2 шамари по потреба и повеке.. ете си удрив сега мозокот е на место сега можам да ставам КРАЈ.

7. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Убаво кажал некој - Убавите жени никогаш не се сомневаат во својата интелигенција, а интелигентните секогаш се сомневаат во својата убавина.
    А и навистина не ми се јасни девојките кои што на секоја реченица потенцираат колку се убави,па како нив сите ги сакаат, дури и брак им нудат, абе кога ќе излезе она се што мрда и паѓа пред нозе. Мхм :nod:
    Живеат за да бидат најубави иако тоа не се, и не е битно колку плитко изгледаат во очите на другите.
    А ако сте толку самоуверени дека сте најубави , најпаметни НАЈ СЕ, зошто постојано барате потврда за тоа од другите ?
    Кога би се потрудиле да бидете човек исто толку колку Мшто се трудите да бидете најубави,најмодерни, најдотерани, светот би бил поубаво место за живеење! Многу малку треба...

На Summer.Love и LetsTalkFashion им се допаѓа ова.
  8. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Сакам да кажам дека се разочарав невидено многу од третманот на овој форум. Претерано! Незнам колку ја следите темата семејство, тие што не ја следите, еве во кратки црти ќе ви објаснам. Таму владее диктаторство! Значи отварање нова тема, луксуз. Посебно во темата Бременост, више таму нема мрдање... Ни ја затворија наводно привремено Труднички муабети, еве месец дена ни трага ни глас од неа а беше перфектна за итни прашања и одговори, или едноставно за шалење и кукање од маките труднички. Беше огромно олеснување. Отворија тема Бебешки муабети, која требаше да ја замени гореспоменатата тема, таа заврши во канта со брзината на светлината. Па кое ви е правото бе??? Дали некоја од нас кои сме нон стоп таму, се пожалила на некоја тема? Се е простливо, ама да се изгуби член како Ецапереца, жена која е со неизмерна поддршка за сите нас, покрај нејзините лични проблеми на оваа тема! Изгледа ниедна од модераторки, администраторки и кои и да сте, сте немале проблеми од оваа природа (фала му на Господ, никогаш и да немате поим каква болка е таа!), па не ви е јасно што значи поддршката од други паталци како нас! Баш ми е гајле дали мислењево ќе зарши во канта, баш ми е гајле ако ме банирате или исклучите или што и да е. Мислам дека барем 10% удел во мојата бременост има поддршката од форумџиките на тие теми, но НЕ од ВАС и ВАШИОТ форум! Туку од НАС и НАШИТЕ ТЕМИ! Незнам како да ја објаснам паралелата. За се имам кого да прашам, има кој да ми одговори, ама немам каде... Дајте оставете не на раат да си ги тераме муабетите, да се тешиме и поддржуваме една со друга. Инаку форумов ќе можете да го прекрстите во Кафе Муабети, Филм, Музика и Глупости...

На manja666, ecapereca и Summer.Love им се допаѓа ова.
  9. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    СДК денес дојдоа брат ми,татко ми и кучката моја од село...абе радостии уште во 5 саатот будна ги чекам :D и еве дојдоаа се симнуваат од кола и ете ми ја кучката кога ми се втрчаа лелеее лом ме направи а само што си ги испеглав тренерките ама ако :D па почнав да ја галам,да ја чешам кутрата среќна не ме видела 5 дена ми се помоча :lol: срцка како што знае таа да ме израдува никој друг незнае :inlove: :rofl: :rofl:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    Можеш да се отруеш.

СДК ... по втор пат во животов нагло се изгубив ... :worried: Чувството кое сите тежнееме да го имаме и да го даваме и примаме ... на него јас некако скептично гледам. На моменти не сакам да постои, воопшто. Ми треба, па не ми треба ... Ми годи, па не.
    Оној кој ми го режирал до негде животов ... опасно се заиграл со моите улоги. :x Посебно со моето срце.

11. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    Рече Ketrin.Moon и влезе во BMW со дечкото. :D :D Да не се залажуваме, се си е битно во животот, сите работи што ги наброја си треба добар дел од сите нив. ;) Еве јас како би одиграл: слава не ми треба, богатство да, сила и убавина да, здравје апсолутно, добрина за кого како и љубов за сите. :D Добитна комбинација. :)

На Angelinkka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.374
    Допаѓања:
    286.630
    Најуникатен начин да добиеш парфем за подарок е дефинитивно кога партнерот ќе го купи, отпакува и ќе се ''истушира'' со него :D

Демек сапрајс, дојди мирисни :^)

А јас чуди се што се стори работава, пред само минута освен пастата за заби ништо друго не можев да намирисам на него :tmi: :rofl:

Утре е долг ден.
    Да се биде или, ќе падне нов договор или не ...

На Doozy, Bubbi, pamelche и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Рече Ketrin.Moon и пребројувајќи ги еврата во нејзиниот луи витон паричник, влезе во BMW-то со дечкото Бред Пит, силно треснувајќи ја вратата чиниш ќе ја откорне, на што Бред се налути и нејзините ангелски очи и убав лик виновно свенаа. :lol:

Ме убива овааа неизвесност,чекам важен ес ем ес и се осеќам како да сум у пи ем ес, а кога сум у пи ем ес не се осеќам како да пишувам ес ем ес. ;) Се надевам дека ќе се израдувам и себично ќе се пофалам :rofl:

На Sexybaby86, kravce, PussyHunter и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Денот по утрото се познава..,ако е така тогаш денес ми е суперрр ден :rock:
    Сабајлечки тргна со опуштено муабетче со другариците :lol: потоа зафрканции колку ти душа сака со оние кои што најмногу си ги сакам. Епа како може денот поубаво да ми почнеше!? :P
    Сега си пијам несс-че и ве читкам вас...Абе многу сум си расположена :D
    Поздравче :*

15. PussyHunter

PussyHunter Нов член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    723
    This is your PMS talking. :rofl: Добро продолжение на моето дело во секој случај. :lol: Ќе до добиеш ес ем есот и ќе се смириш. :D

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    сакам да кажам :!: понекогас ке се најдеме во ситуација која никогас немало да сме помислиле дека ке бидеме таму :^) не разбирам сто мислат овие сто тоа -снаа- :x мислат на слукинка или сто?
    а бе прави она прави она,засто па после засто не така онака си го направила :x лелеее

знат само тоа,а кога им одговара те сакаме како керка(а во мегувреме сесто им купуваат на керките и секаде ги сетат а ти демек снаа си и Чистис и се правис дома(не си излегла надвор воопсто) а потоа ке ти каажат те сакаме како керка :x :x ма јок бе :!: мене не ме будалите за тоа да ми кажувате глупости и наредби :x

17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.605
    Ма не е ова пмс, ова е исто пмс (ама п за после а не за пред :rofl: ), уште чекам [​IMG], уште не го научија бикот во мене дека мразам одолговлекувања и сакам одма да ми се каже - сместа

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    И бричот падна на колена пред зборот:
    Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв.

Дволичност, завидливост, злоба, и аждерски усти кои пуштаат пламен, чуден некој сој ...

И прашање- Дали се плашите од змии, чудовишта, дволични и злобни ?
    Не! не се плашам. За змијата има против отров, чудовиштата одамна не постојат, а овие од оваа сорта сами ќе се изедат...

Можеби не можaм да ги променам луѓето, но секогаш можам да ги изберам своите пријатели .

Сдк Најважниот сексуален орган е мозокот. :) ништо сексуално во мислава :!:

На kala21, Trendafilka, crazylady и 20 други им се допаѓа ова.
  19. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Дали тоа јас пак испаднав будала? О да да :x

20. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    За мојот сексуален живот не можам да се пожалам. Истиот ми е како ајфоун. Го немам.

Најжално е што како што тргнала работава, изгледа првиот секс ќе си го паметам како највозбудлив. Првиот секс бе.. Патетика левел 3525324524.
    Не дека сум имала многу секс во животов, али толку ли многу барам бе Господе...

Тој што ми беше првиот беше на место. Беше на место секаде, освен во креветот. Како може некој толку страствен во секоја една сфера во животот, секоја една работа да ја работи со страст да завидиш, да е толку нестраствен во кревет? Уопште немажествен? Не ми е јасно. Прекинавме од разумни причини, како другари функционираме каде каде подобро.

Тој вториот не дочека да влезе, уште веднаш напиша кратка сторија. Неможел да ми одолее. Еми добро. И ти си викаш ајде ќе пробаме втора тура, а мачево го сви опавчево, ми продаде некоја безвеза басна ( тој ќе му продава на баснарот басни), демек тешка сум, а не дека тоа не му беше кажано на почетокот, ама тој беше запнат и си отиде. Важи.

На овој третиов, ти му кажуваш аха, ќе се потиме маче од тука до месечината и назад, ама после да не се гледаме повеќе ( забранета сторија е нашава, сериозно ова), а тој ти вика не. Ало бре, жена ти кажува искористи ме и фрли ме на буниште, ти и викаш не. :fubar:

Кога ви викам јас маживе побудалеле..

И после мене сите ми се смеат кога им велам дека јас неможам да си најдам маж што ќе ме изебе. Јас можам да најдам некој што ќе ме заебе, неможам да најдам некој што ќе ме изебе. Тој и нека ме заебе, ама нека ме изебе прво. Барем по нешто друго ќе го паметам, освен по заебавањето.

На Doozy, Bubbi, Springy и 9 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.