Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Најмногу родендени во Април ми се чини :) :)
    Среќен роденден на сите :party: :party:
    а и јас правам тората за сестра ми ...за утре :^: :^:

На kikav, Dog-lover и 1209 им се допаѓа ова.
  2. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Икам... ко пијаница со стаж!

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Vladus

Vladus Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    121
    Ќе полудам готово!! НЕ се трпат повеќе!! Незнам, или јас имам нешто во мене што ги привлекува и секојдневно сум во круг на луѓе (еден таков ќе се најде обавезно) кои не ценат ништо или мене така ми се чини?!?!?!? :@ :@

4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.673
    Допаѓања:
    22.654
    Наречете ме предавник :D ама моментално си пијам ракиичка и си мезам сиренце и салата од ротквици уз песнава (шо и да ме наречете, ме вади фактот што другите производи од описот се од македонско потекло :lol: ).

http://www.youtube.com/watch?v=wasLxQGcYUM

Поздрав и уживајте во сонцето :* . Јас ги испоотворив сите прозорци за да му посакам добредојде на секој зрак. :sun:

На julie77 и Katerinceee им се допаѓа ова.
  5. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.467
    Допаѓања:
    91.837
    Од неа научив многу лекции, се надевам ќе научам уште некоја.
    Научив што треба, а што не треба во животот.
    Научив пред кого треба да си силен, но и пред кого треба да попуштиш.
    Најважната лекција која во моментов се обидувам да ја искористам, да можам да ги контролирам чувствата, а да не ме боли.

Благодарам.
    Се надевам резултатите ќе ти бидат добри, за да можам да примам уште нешто од тебе.

На Adi888, tweety26, ilipili и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам сладолед... не било каков, туку на примеррррр нешто вака:

криза е...

На Adi888, kikav, zhap4e и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Предмалку се вратив од натпреварот. Бевме на смотри- натпревар на хорови од сите шкили од Струмица и ние учествувавме. Супер беше, испејавме најубаво од сите основни школи и се надеваме на победа :) . Од мала одам на натпревари, и сега пак :D . Како мала сум учествувала на дете со стил и добив прво место :) , и уште неколку пати сум била на тој натпревар. Потоа сум била на натпревар во Скопје од модерниот танц "Прима Дазна" и земавме второ место. Многу сакам да одам на натпревари, да видам колку знам и колку можам. Сакам секаде да сум присутна-кај што има натпревари и разни културни манифестации.

Имајте убав ден. :* :hug: :sun: :f:

На manja666, Dog-lover, Primavera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.816
    Мини генералка, сонце низ сјајни прозорци и чил аут инструменталки на радио.
    Па сега едно Хајнекен и кикирики со зачин и можам да се себенаречам Ернест Хемингвеј.
    Башка што во четврток сум на состанок со менаџерите од Култура. И си добив DK NY парфемче за подарок и цела мирисам на зелени јаболка. Саботно, убаво, чисто разбудено утро.
    Пладне во мирис на средства за прозорци, влажни марамици и тутун од ванила.
    Ќе ме барал за жена. Да бе, дур местиме нова постелнина. Така. :D :*
    Или можда во некој тоалет во Барселона, среде сензуални акти. Смешки. Го сакам. Ко да не сме тука. Ко да не ни е познат овој свет. Ама па слатко е.

Некогаш, толку ми е убаво, што како да не живеам тука, ами некаде којзнае каде. И вечер ќе си направиме морска храна со лимон и бело вино, мене пак ќе ме фати од две чашки и тој ќе ми смее, нежно допирајќи ми ја косата.

Да, овие саботи некако ми се зареди Љубов. Заради и зареди Љубов.
    Ви посакувам убав викенд.

На tweety26, Someonespecial, CoverGirl10 и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Има една вечна тема, на која барем половина од тука имаат пишувано на писмена по Македонски јазик...
    Темата е ,,Човечката душа е голема мистерија''
    Ја читам писмената работа и се чудам. Како можело во седмо одделение да постават ваква тема за пишување.
    Што знаеме за луѓето на 11-12 години? Што знаеме за самите себе? Која анализа знаеме да ја направиме?
    Тоа се години кога уште живееме со розеви наочарчиња на себе. Период, кој уште може да се нарече детство.
    На тие години животот е толку лесен и интересен. Па едвај чекаш да порасниш, мислиш уште поубаво ќе е. Но, како си одат годинките, како созреваш, како надоаѓа животот во вистинска смисла - така се` станува покомплицирано, поризично.
    Сега сите нешта бараат висок степен на мисловен процес, кој ќе продуктира квалитетно решение на секоја препрека. Сега животот од нас бара детална анализа кога стоиме пред раскрсницата.
    Да се сврти лево или десно, е многу тешка одлука.
    Веќе не сме на велосипед со помошни тркала. Сами сме оставени на предизвикот, да се биде или не?

И да се вратам на тоа каква мистерија е човечката душа.
    Се` на светов што е затворено, е мистериозно. Крие нешто во себе.
    Исто е со душата. Кога ќе ја отвориш до последната ќелија, со искрен сјај со очите, со зборови кои излегуваат директно од неа - тогаш таа веќе не е мистерија.

Туку, јас многу лесно допирам до среќата. Не ја ставам далеку, па да ми биде далечно да ја достигнам.
    Секоја позитивна ситница ме прави исполнета.
    И покрај толку темни сенки кои ми дишат во врат, јас сум среќна.
    Додека е се` под контрола ништо нема да ми ја симне насмевката од лице.

Плус, луѓето бегаат од мене кога не сум насмеана. Јас со насмевка сум се родила, со насмевка треба и да живеам...така ме бодри мајка ми :D

На tweety26, ilipili, Divinebutterfly и 10 други им се допаѓа ова.
  10. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Саботното мини ручече е готово. И само јас и малото каснавме. Тој на мојата солена леќа и рече категорично Не! И нешто како кога јас ќе сум јадела спанаќ тогаш тој ќе јадел леќа. :!: епа ајде сега. Сигурно ќе си свитка после некоја домашна баница или хамбургер од кај 7-ца.

Во комшии има свадба. Ме вратија во минатото. Исти песни, исти адети. Ништо не се менува. Сепак се е така променето. Само јас ли си се чувствувам зелена или и другите така си мислат за себе!

Уживам во спиењето. Сакам да спијам. Тогаш ми се отвараат илјадници светови кои постојано си ги посетувам. Убав филм беше тој со Лео. И реален! Верувам дека ние можеме во нашиот мозок да си создаваме секакви светови и реално да ги посетуваме истите. Колку само врати ни се отвараат во таквите состојби!
    Многу е тешко со сигурност да се каже дека лудите луѓе се болни луѓе! Хм, не се разбирам многу во таа проблематика ама сепак мислам дека тие живеат во некој свој изграден свет и дека најчесто сметаат дека така како што прават е правилното функционирање на нештата.
    Лошо е кога не се знае границата која постои меѓу световите.

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      107,4 KB
      Прегледи:
      287
    На Ilusionist му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... нема разбирачка, на маки сум. :sweat:
    Не можам никако да дојдам до фазата - мејк ап секс.
    Треба да се испокарам сама со себе, и после да му рипнам со страст, а кога нема основа и не држи вода, се чувствувам многу малоумно. Што ќе глумам мелодрама, кога нема простор за истата.
    :(
    Ајде бе викам да имаме мејк ап секс, знаеш ли колку секси е?
    - Па имаме, секогаш си нашминкана.

|(

Вчера детето ќе скинеше конци од смеење на Сомнително лице, онаа со охридската театарска постава, абе се подмоча, јас бледо зјапам, нит ми е смешно, нит интересно... Еве викам - ќе падне кавга, нема бегање!
    ]:)

И туку гледаш - ама тебе досадно ти е?
    Ајде да го исклучиме, не се мачи.

(Абе неееееееееее, дај да се скараме, ајдеее!!!)
    ]:)
    Бидна, пропуштена златна шанса. |(

На bittersweet, ilipili, Sexybaby86 и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Си имам нов симпатија :inlove:
    Која ли среќа ќе беше кога отидов во неговиот град, а тој отишол за Струмца :doh:
    Ама ако, дознав дека велел сум му била симпатична ама страв му било да ми пријде. Што страв ли ќе беше :?: Ама добро, го разбирам. Се запознавме на многу чуден начин. Знаете во нашава мила државичка луѓето без работа озборуваат, измислуваат муабети и така до неговите мили ушиња дошла една чудна информација. Па на срцкава ептен при срце му дошло што се испокаравме ептен јако.
    И после некое време... сфатив дека ... ма знаете :$
    Ептен сум си среќничка. Абе лепота. Уствари не е, грозникав е. Ама мене таквите ми се допаѓаат. Природни дечки, на кои немора се да биде пропорционално и цакум-пакум. :D
    Ептееен сум среќна, да бе ви кажав. Друго ништо не сакам да кажам... само сакам да бидеме поблиски во иднина. Леле мори мајко отидов да си го земам блокчево и да си го нацртам лепотанчево. Мх, мх мераци е детево... Убаини!
    Ај да не ве тупам повеќе, незнам ни што зборувам :geek:

На Katerinceee, Lov3 и pamelche им се допаѓа ова.
  13. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    СДК

На Plavusa.17, kikav, Micheleljubov и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Ако има некој/а од албанска етничка припадност нека ми пише во ЛП.

ПС: Ако на мислењево не му е место во оваа тема, преместете го во соодветната.

15. candygirl

candygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2010
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    99
    сакам да кажам заглавена до гуша сум неможам да дишам ми треба чудо да се спасам!!

16. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    Денешниов ден засекогаш ќе го памтам. Од вкупно 48, го освоив 9тото место на натпреварот по физика. :party: :dance: Можеше и подобро, секогаш може подобро. Но задоволна сум. И наставникот е задоволен. Најдобро е што ова за мене беше уште едно ново искуство, затоа што прв пат бев на натпревар.

На marama, Mishela, Someonespecial и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    21.013
    СДК дека сум некој чуден човек јас. Дали и на вас ви се случува да станете наутро со песна?
    Е, мене скоро секое утро тоа ми се случува. Тоа не во преносна смисла на зборот туку во буквална.
    Секое утро имам некоја песна навеана во мисли и цел ден си ја потпевнувам.
    Во последно време ми се хит детски песни.....од утрово до сега ме траеше импресијата од песната Ринги ринги рингишпил
    Убаво е.. :$

18. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Volim te Zivote! Денес се чувствувам како птица ослободена од кафез! Успеав, си зацртав цел и си ја исполнив! Навистина при крајот бев тотално депримирана! Но, потоа си ја повторив онаа чудитворна реченица која ме смири: Cause everything start from something! :$

Прикачени фајлови:

• freedom-1.jpg
      freedom-1.jpg
      Големина на фајлот:
      27,7 KB
      Прегледи:
      364
    На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... дали само мене македонските твитерџии ми се тешко претенциозно срање во боја?
    :^)
    Во кој свет си живеат луѓето, не знам и не сакам ни да дознаам.
    Вечна битка помеѓу големи интелектуални умови, бескрајни натпревари во гомнојадење.
    Прва награда - златна тастатура со ѕвонче, ѕвони кога ќе ја напишеш најголемата глупост обвиена со сарказам и притоа толпата јавно ти се воодушевува. :^)
    Некои твитерашки тастатури се дефинитивно опеани во хитчето на Љупка Димитровска, ви кажувам.

На eli25, Lilit, MaxyMax и 11 други им се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Бугарски проблеми, а ние се жалиме овде :D :D :D

сака да ја чука, многу љубопитна сум со чекан или стап за ореви :?: ...
    Aјде јас идам да си варам кафе,чекам друштво да си потрачариме вака саботно :rock:

На tessie, anabel-a, Divinebutterfly и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.