Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Многу мразам кога ќе се договарам нешто, на пример излегување, и пет минути пред да почнам да се спремам, да се појави некој кенкач и така убаво да се искења што ке го растури кеифот на излегувањето. :fubar:

Сега сакам една од двете можни опции:

- опција бр. 1: да си купам кило-две сладолед и да гледам филмови у кревет, или играм игрици
    - опција бр. 2: да готвам нешто дома со што ќе ја ушлакам цела кујна па ќе си отворам работа, да ја средам, и на крај уморна ќе си легнам

Fu*k! А ова ми беше еден од така по-слободните викенди без обавези.
    Да ви кажам, у стање сум да сретнам некој што сам си шета по улица и така со некој непознат да седам/шетам/јадам/пијам/смеам/играм/флертувам...ммм....толку! До тука!

Уффф... |(

На Katerinceee и teddybear им се допаѓа ова.
  2. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.116
    СДК...јас незнам што е оваа финта со тоа што некои од членовите се натпреваруваат кој има поголем број на мислења. ако имам нешто да прашам, да одговорам на некој за нешто што знам или за совет, или пак да прашам за било што ке пишам, а не за секоја банална работа пост врз пост. извинете ако некој го повреди моето мислење :)

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    СДК нема другарство меѓу машко и женско. Не - ма! Кој мисли дека има гадно се лаже :D

На Shpagetta, AnaKarenina, Umbrella22 и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Излеговме малку со другарките, се прошетавме и конечно ја да не се гружам за ништо :D . До вчера само грижи, проблеми, па така што од дома не излегов заради тоа глупо ШКОЛО :@ ! Тие две недели не утепаа со тие тестови и писмени, па бел ден не видов надвор. Конечно расположена, насмеана, со многу луге околу мене :rofl: . Уфф, тие две недели како во кафез да сум била затворена и конечно излегов ^_^ ! Деновите имало многу дешавки, а ја затворена дома само книга пред мене, и на фб нешто ако видов |( .

Имам една блиска другарка, и многупати си фантазиравме што кога ке си ги видиме симпатиите :lol: . Си правевме научно фантастични филмови у глава и на крај нејзиниот се оствари :) . Денес си го видела симпатијата случајно во трговски во Скопје, бидејки таа не е од таму. Кога ми кажа многу се радував, затоа што знам како би се чувствувала да сум на нејзино место, јас занм да ценам и да се радувам на туга среќа. И после тоа отишла да јаде и седнале на иста маса awwww, навистина незнам како не се онесвестила. Ја да сум била на нејзино место од среќа би се онесвестила и после незнам како ке ме освестеле :rofl: . Па нели сега ние во пубертет и се радуваме како мали деца кога ке си ги видиме симпатиите.
    А предмалу го видов оној кој најмногу го сакам- првата љубов ;( . Помина покрај мене и ме поздрави а јас се стопив како шекерче... Некако се чувствувам како пак да го сакам... Беше со другарите, ама не беше среќен...не... Сакам да го вратам времето назад, кога секој ден го гледав со насмевка, ама за жал не можам...

Вечерва ке седам до доцна, па ке погледам некое тинејџерско филмче, одамна немам гледано. Утре сакам да се возам на ролерки со другарките малку повеке да поработам на слабеењето. Па утревечер ке прочитам нешто за школо и така да одам спремна. Во понеделник ке одиме на еко патрола.
    И така, само гледам во часовникот, секоја секунда мнинута и часовите течат а се се мени толку многу брзо...се мени, се доживува само еднаш и повеке не се врака...

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Девојки ми треба совет идете во темата не можам повеќе и ве молам за помош не можам да престанам да плачам тешко ми е

6. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Ti pobara, a? :D

На bittersweet, Waka-waka, JoxyTheFreak и 17 други им се допаѓа ова.
  7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Јас верувам во тоа дека ИМА другарство меѓу машко и женско :)
    И тоа квалитетно другарство.

На CoverGirl10 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    46
    епа нема другарство .. шом веке почнат да бендисваат физички... готово од другарството :D

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Види ја луда :rofl:
    Њет, не ми побара :D

Ама си поминавме фино сабајленце заедно, макар што сме другарчиња долго време, изгледа го чекал правиот моменАт :D

И не, нема другарство меѓу машко и женско, еден ден, едниот ќе си ги покаже вистинските намери.

Ту, одсега кога ќе си бирам најдобро другарче, ќе гледам да е педер :rofl: 4 години сме најдобри другарчиња, со сите салтанати, со идење дома во ниедно време и никогаш не очекував дека ќе дојде до ова :D Ептен ми е шлакнато :D

Даклем, не, нема другарство меѓу машко и женско :D

На tessie и MSkorpionka им се допаѓа ова.
  10. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.516
    Допаѓања:
    17.249
    Денес имав прилика подобро да запознаам девојче, со кое си имам само здраво. Значи она дома живее живот како во војска. У толку у кревет, у толку да станеш. Како ретко ја пуштат да оди некаде. уствари, јас сум била прилично среќна. Ма не прилично, многу среќна. Ја сам стварно среќно дете.

Туку, гледам делови од концертот вчера, ми иде да се фрлам од шести што го пропуштив ова.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vXrpxg6CMA :l:

На Jagoda123, Katerinceee и Someonespecial им се допаѓа ова.
  11. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Тркалото се врти. Ќе дојдат твоите 5 минути. :nod: Кога бе, кога ?
    Сакам да ви кажам дека во мојот живот никогаш тркалото не се вртело во моја полза туку баш напротив, за секоја моја најмала грешка ми се враќало дупло а оние кои што мене ми згрешиле мува не ги лази.
    И уште ги чекам тие мои 5-6 минути, нема ни они да дојдат.
    Правдина ? Ја нема !

На anichka94, marama, sweet-cherry и 8 други им се допаѓа ова.
  12. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420

:!: другарство без обврски :tmi:

13. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Се искубав како кокошка. Целата. :D
    Веѓите, нозете, рацете, минџата.. :tmi: Цела.
    Обично вака касно добивам некои шизофренични напади, жешко ми е, напната сум, и се истресувам врз моите влакна. :D
    Кога се кубам во вакво стање, помалку ме боли. Сериозно. :D

Сакам да бидам убава во секое време. Никогаш не се знае кога што ќе се случи. Плус сега имам обожавател, мора да го освојам. :tmi: Мора да бидам средена.
    ЗНам дека звучам како средношколка која прв пат излегува со момче.
    Ама возбудена сум ! И убаво ми е. Верувајте посредена не сум била во животот. Да можев 5 пати да се бањам на ден, пет пати ќе се бањав. За на факс почнав по малце шминка ово-оно, знаш.. па почнав фустанчиња пролетни, штиклички.. ^_^

Смешна сум нели?! :D

Едит: Епа за инат, јас си имам 7 години другарче, кое е машко нели :lol: , и си ги знаеме сите тајни, плус јас ќе сум му кума наскоро се жени. Најважното, никогаш не ме погледнал со други очи. :nod:

На WarriorAngel, ana-girl, Jagoda123 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Некогаш може ти ме виде мене, а јас те видов тебе. Никој од нас не реагираше. Сега само можеме да си замислуваме како ќе беше ако реагиравме...

На anichka94, Katerinceee и Tearful им се допаѓа ова.
  15. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    Вечерва за прв пат во грлото осетив пречка да му изустам те сакам.
    Ништо не како порано,ниту јас ниту он,ниту ние,можеби дошол крајот..:)

16. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.386
    Допаѓања:
    18.022
    Глупа вечер |(

17. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Едноставно уште неможам да поверувам во она што се случува...Што да кажам,запрепастена сум...Дури и на моменти незнам ни како да реагирам.
    Оваа недела па и пмс и се останато заедно ме треснаа од земја...Уште толку прашања недоодговорени...Ама после дождот доаѓа сонце :sun:

На Jagoda123, Someonespecial, Adi888 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Среќна 25 годишнина од брак мамо и тато!! Вие сте и секогаш ќе бидете мојот вечен пример за се во животот. Ве сакам, јас сум најсреќното дете на цел свет!! :* :*

На Buttterfly, tessi, Jagoda123 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Amazing

Amazing Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2012
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    33
    Ии после толку време се враќам на форумов, се надевам дека сум добредојдена..пак :P
    Сите ве сакам <3

На cvetce93 и tessie им се допаѓа ова.
  20. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Измешани чуства,измешани емоции.
    Во душа немир,а на грло кнедла.
    Толку многу имам да кажам,а лошо е кога зборовите пресушуват
    Никој не би ме сфатил ни да му објаснам.
    Останувам сама на себе,да си го дадам најдобриот совет.

Несфатлив е животот,уште понесфатлива е љубовта.
    Толку многу ја имам,а нема на кого да ја дадам.

На ChenoaBi, Jagoda123, marama и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.