Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Со сила убавина не бидува!
    Бутај го животот,не бидува. Пробав неколку пати и не успеав. Вчера по долгиот разговор со татко ми ми олесна како и секогаш, ми рече:
    "Слушав како Драган Мијалковски зборува за својот живот. Рече истото што јас и ти сега го зборуваме.
    Спонтано животот си тече. Не прави лошо на никој и се ќе си дојде на свое место."

Му верувам. Секој негов збор ме охрабрува.

На ines.h, Hopeful, Jagoda123 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    По две недели на пат конечно дома. :) За разлика од дождот и ужасното време во Милано,тука ме пречека сонце. Времево е прекрасно и си го сакам Скопјево. Кој што сака нека каже,јас едвај чекав дома да си дојдам :) Насобрав нови искуства,запознав нови луѓе,видов нови места... се одморив психички од целиот стрес и нервози во школо... Се чуствувам супер иако имам тони за учење :( Ве поздравувам сите,уживајте во денот :*

3. l-a-d-y-di

l-a-d-y-di Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    498
    СДК
    Уживај во мигот на новиот ден, секој во светот има свој рефрен,
    Живеј го денот и запрј уживај......... 8)

4. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Значи не ми се верува.Ај со мене што прекина ај ама да и стави лајк на фб на онаа што го викаше наркоман е стварно е гаддддддддддддддддддддддддддддддд

5. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сдк добро утро најмили мои.

денов изгледа прекрасно а и јас се чуствувам прекрасно макар што страдам во женски болки веќе неколку дена :sweat:

обично во овие денови се чуствувам депресивно но месецов е различно, сега мислам ќе полетам :lol:

среќна сум, за она што доаѓа за она што го очекувам, за се она што создавам. задоволна сум и исполнета, сакана, доста ми е тоа .

уживајте во секојдневието и во малите нешта, во љубовта во сонцето. јас денес сум си како заљубена тинејџерка. :inlove:

На kravce, Serafima, ljubam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. encimenci

encimenci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    439
    СДК си отворив фб профил. :$

Гледам, ај што се сите убави, него и многу среќни ми стојат..

Друго ми беше муабетот.
    Видов една колешка од факс. Беше најубава во амфитеатар, многу паметна, мила..Мислам дека сите ја обожававме..Мажите ја сакаа до себе и за себе, а ние жени сакавме да бидеме како неа..
    Имаше дечко..Некоја класа под неа и по памет и по убавина..Ама она си го сакаше..Она го сакаше--а он, он ја тепаше..

ЈА ТЕПАШЕ. :!:

Имаат слики од свадба..Девојката е како принцеза..Тепачот до неа среќен..
    Се надевам дека престанал да и покажува колку е силен..

Се прашувам, како таква убавина заврши со тој гад :x
    Имаме ли ние жените памет???

На DjinTonik, senza.parole, Adi888 и 27 други им се допаѓа ова.
  7. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.051
    СДК: Жени, редовно одете си на лекарски прегледи и контроли. Редовни гинеколошки прегледи, редовни ехо на дојки прегледи и редовно контролирајте си ја крвната слика. Ништо на свет не е поважно од здравјето! И бидете гласноговорници и убедете ги своите блиски (и подалечни) да го направат истото. Многу е важно на време да се дијагностицира одреден проблем.

Од ден на ден, се повеќе познајници ми се разболуваат од најподмолната болест на денешницава, или мој пријател, или пријател на мој познајник, небитно. И се повеќе се млади луѓе. А наукава, да ви кажам искрено, до никаде е во таа област. Не само во нашава земја - туку секаде во светот. Единствено што може да помогне е час порано да се открие болеста.

Вчера бев на контролен преглед. Фала му на Господ - добра сум, се надевам така и ќе остане.

На kravce, Serafima, CoverGirl10 и 9 други им се допаѓа ова.
  8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.880
    сакам да кажам убав ден денес,сонце,малце ветерЧе,зеленило :) ммм милина,какво време и ден исто ви посакувам и вас феминки :) :)

9. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.105
    На прагот на испитната сесија сум, ме фаќа паника.
    Имам направено план за учење, зошто без план сум како изгубена без компас.
    Интернетот ќе ми биде луксуз до средина на јуни.
    Времето скапоцено и кратко.
    За да не ми го одвлекува технологијава проклета вниманието ќе учам во двор. Далеку од компјутер, мобилен и сл. тракатанци.
    Туку муабетот ми беше..
    Математика сум ТАПА, ич не ме бидува!
    Овој мојов на некој начин ме потценува, а мене тоа најмногу ме нервира и истовремено ме мотивира!!!
    Вели: Никогаш без помош на професор, математика нема да положиш!
    Аууу.. [​IMG]
    Па згора на се уште.. Ако положиш, истиот ден те барам за жена.. Ауууу.. така ли? :wasntme:
    Полагам на 1-ви јуни и ЌЕ ПОЛОЖАМ!
    Коси ќе кубам, нерви ќе губам..
    Не дека сакам да ме побара за жена :$ Сакам да му докажам дека има паметна девојка на која не и треба помош од професор, зошто АКО САКАМ - МОЖАМ!

На ljubam, ilipili, Foreveryoungiwannabe и 2 други им се допаѓа ова.
  10. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    Аман! внимавајте си што зборувате и пред кого.

Прикачени фајлови:

На Hopeful, Gordana10, Sanjichka007 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    10.321
    Да се биде или не прашање е сега?
    И само кога човек ќе се опушти и мисли дека во животот нема да има препреки,дека се му оди како подмачкано.
    Оп, една сопка и да се чуди што го снашло!
    Имам пречуство дека оваа неизвесност многу ќе трае.
    Ах јас и тие мои глупави пречуства.
    Се надевам дека овој пат нема да сум во право,се надевам дека ќе помине брзо и безболно.
    Главата ми е полна ????????
    Што,како ,каде ,ќе помине ли се како што треба ,ќе биде ли се во најдобар ред?
    Исчекувањето е страшна работа за нетрпелива како мене .
    Ајде држете ми среќичка да помине се најдобро,а после ќе ве частевам што сакате торти,кафе абе се живо и диво :rofl: :rofl: :rofl:
    Се смеам ама не ми е до смеење :(

На Serafima, Gordana10 и midnight.flower им се допаѓа ова.
  12. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Ќе се самоцитирам за да се наречам себе си гомно говносано. Идиот сум, муле, прдла, трактор!
    Сепак подлегнав. Како да знаев.

13. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Lepaaa ај биди ми другарка :$ :D

*******Прекрасен ден, а јас тотално разочарана од некои личности. Па, добро бре, толку ли ви е убаво да сте дволични, столични или не знам какви?!... Толку ви е интересно да оговарате и ширите невистини за некој што му се правите многу близок?! Да го нарекувате мочла, курва, кучка..... Зарем сите ставате маска на лице зависно која личност се наоѓа пред вас?! Зарем денес не можеш да веруваш некому? Зарем некој на кого си му помогнал толку многу, си му се нашол во било каква ситуација, си давал совети, си одвоил време да бидеш нечие рамо за плачење, да ти врати така?! Епа ми се гади, искрено ми се гади!!! :envy: :puke: :puke: Ајде не вреди за такви да трошам зборови..

.. Инаку, периодов нижам само успеси, добра сум, среќна со оние малкуте искрени личности што останаа покрај мене, можат да се избројат на една рака, но доволни ми се.
    Понекогаш се прашувам дали сите тука на форумот се претставуваат какви што се во вистинскиот живот, или барем посакуваат такви да бидат? .. Ако навистина се такви сакам да ги запознаам сакам искрени луѓе до мене, сакам пријатели, сакам некому да верувам, со некој искрено да се смеам притоа да не мислам дека коа ќе си отиде дома ќе ми заврти грб и ќе зборува за мене!!.. Сакам да давам љубов, не ми ја одземајте неа!!..

На crazylady, Adi888, kravce и 12 други им се допаѓа ова.
  14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.292
    Допаѓања:
    158.111
    Како да изгледате секси за 10 минути и други статии кои ги убедуваат жените дека мрсна коса е ок...

На mims-89, tigerlady, Doozy и 3 други им се допаѓа ова.
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.516
    Допаѓања:
    17.249
    Не верував дека мајка ми толку ќе напнува околу ова сликање и полуматура.
    Си се договоривме ние шсколските си одбравме у шо ќе се сликаме. За сликање планирам само да дадам пари да ме очупа една жена и крај приче. За шминкање ќе ставам само пудра, перли и маскара, тоа барем знам сака да го направа. Косата ќе ја измијам и пуштам. Ама не бе. Требало да идам на фризер да ми ја направат косата, сите ќе оделе. Па голема работа. За полуматура требало да носам штикли оти сите ќе носеле. Ма нема шанси жено, сфати ме дека сакам патики да носам. Порано сакав и ја штикли, ама мислев дека ти нема да ми дозволиш. Плус поарно ќе се шишам таму у јуни пред свечениот настан.

На Someonespecial и x-MajaEsposito-x им се допаѓа ова.
  16. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    Наидов на нешто на фејсбук и не сакам ова да си го сватите како лично.!
    po shto se razlikuvaat belieberkite od obichnite devojki..
    paa vakaa..
    ti sekoj den slushash razlichni pesni od razlichni peachi i peachki koi te potsetuvaat na sakaniot,a jas sekoj den gi slusham samo pesnite na justin i razmisluvam samo na nego,ti redovno kupuvash spisanija povrzani so ubavina i moda,a jas redovno gi sledam novite broevi na teen,ok i bravo spisanije i prvo go chitam toa sho e za justin ili toa shto e povrzano so justin i ako ima poster tolku mnogu se raduvam,ti mnogu posakuvash da gi imash najubavite shtikli,a jas mnogu posakuvam da gi imam supra patikite (osobeno violetovite),ti mnogu sakash da kupish nekoja ubava bluza shto e vo moda,so razni natpisi,a jas mnogu sakam da ispechatam ushte nekoja bluza na koja kje pishuva i'm a belieber,ili pak bitch please,i'm a belieber !,ti mnogu sakash da kupish razni lanchinja,alki,prsteni,tie da bidat ukraseni so cirkoni,dijamantchinja,a jas samo sakam da imam barem edno od tia raboti,ne mi e vazhno dali e lanche,alka,ili prsten,vazhno mi e na pr. na lancheto da pishuva belieber ili believe ili pak justin,ti kupuvash razni stvari,vo razlichni boi,a jas sekogash gledam stvarite shto gi kupuvam da se violetovi ili sini.
    ete toa e del od shto se razlikuvame nie belieberkite od obichnite devojki.♥ ^_^
    Се е ОК, навистина! И јас имам идоли и јас знам да вриштам и да пиштам по мојот идол и сл. Со ова несакам да ги навредам фановите на Џастин, смислата ми е нешто сосем 3-то.
    -Ова го пишува девојче кое има 12 год и зборува за саканиот (ОК, немам ништо против)
    -Девојчево секој ден оди на шопинг и се има само она што го има напишано го нема!
    -Секоја вечер е на штикли (притоа има 12 год :!: )
    .Значи стварно!! Ејј! Бидете малце посериозни, и повозрасни. Не велам дека фановите на Џастин претеруваат, претеруваат некои вакви кои се сметаат за beliebers (како ли се викаат). Друго е да бидеш фан и да ги слушаш неговите песни, друго е да си belieber ! Мислам стварно е патетично да си сосем друго од она што го имаш објавено на фејсбук. Сепак не си го сваќам здраво за готово зошто факт е дека на фејсбук се е обратно од реалноста!Смислата ми беше дека има некои кои се прават или си мислат којзнае колку големи фанови се а всушност не прават ништо од она што го тврдат дека го прават во врска со нив. На пример како текстот во споилерот, девојчето кое го мразеше Џастин сега ми раскажува за нејзината љубов кон него? Ма дајј бре!! Иначе ова го мислам и за другите, не само за фановите на Џастин ова го зедов како пример дека сега наидов на ова и бев |(
    -

17. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    Како можев, само како можев да бидам толку глупа?? Како можев да ја лажам наставничката по Англиски?? Не само шо ме разоткри, туку и многу добро се избрукав пред хејтерите.. Како само можев да бидам толку глупа?? И сега убаво ти се исмејаа во фаца, се осети како порано.. Ако, велат човек се учи од грешките, сега ова нема ми е акл за друг пат.. :(

18. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    дадада и јас така мисламммммм :D :D :D :D

19. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Ете така. Луѓе без интереси на секој чекор. Чувство за напредок после 50тите - кога заминал возот.
    Само мама и тато што створиле, јас на тоа ќе си застанам. Ни помалку, ни повеќе. |(
    А, си тргнал некој алфа мужјак изигруваш во град. Да си го мрднеш тоа мрзливиот г`з и да створиш нешто, не ќе биде лошо? Или, мама и тато за тебе ќе работат и на 70-80 години.
    Домашно милениче требало да те крстат. Со млекце да те поат секое утро.

И, гледај. Вози ја и прави филмови по град со колата од татко ти. Чувај ја како очите во глава. Оти, тука застануваш, нема нова. И да се расипе нешто, тато ќе ти плати, нели? :^)

Де бе, мажи. Мрзливи мажи. Мразам.
    Кука цело време, немаштија било. Па, ќе биде кога цел ден дремиш во чаршија. Сега на кафенце, после на скара, после на пиво и вечер во кафана на седенка. Боемски живот до стотка. Тотално безделничење.
    Работа = празно множество.
    Џабе те направиле маж. Да му рушиш репутација на машкиот род.

И сега, годините надошле брате. Нели?
    Бараш жена - нема жена.
    Па изигруваш китка за мирисање, како демек сега си се смирил. Ти дошол паметот.
    Како не бе?
    Жена да не сакаш од небо да ти падне, или сама во кревет да ти дојде.
    Треба и за тоа да мрднеш со тоа дупето машко и да најдеш. Или, се` на готово чекаш?

Само изговори си бараат луѓето. А, никој не сака да дејствува на реалното.
    Сами си се тешат и се убедуваат дека само тоа што им одговара, само тоа е во право.
    Ами реално да се погледне мислам РЕДНО е...или ај ќе се лажиме додека ни се може...

На kravce, ilipili, Hipster и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    21.013
    СДК дека непријатно се изненадив од
    1. 90% од основците имале телефон со андроид
    2. на тие телефони со андроиди секој мал одмор сите деца користеле некоја апликација ПУ
    3. Пу било ништо друго ами г..но (да да, баш тоа)
    4. На секој мал одмор децата го хранат, го мијат, го ка..ат, го играт за да има забава г..ното.
    5. Во сплет на околности апликацијата е инсталирна на мојот теллефон
    6. Па дури и јас понекогаш го нахранувам или бањам Пу, некако жал ми паѓа, џоа вистински е... :tmi:

И се уште сум изненадена, од сите наведени 6 точки, а особено од точка 6. :x :?: |(
    П.С. Морав да редактирам, за да се извинам за употребениот, а цензуриран збор....

На Chimera, BlondeGirl8, Ilusionist и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.