Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.188
    Допаѓања:
    259.619
    Свекрвите се главни на форумов.
    Забавата е во категорија СЕМЕЈСТВО, бујрум 8) :tmi:

На bittersweet, Divinebutterfly, manja666 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    1.227
    Сакам поскоро да дојде лето и да се изнајадам од ова вкусно нешто наречено лубеница!! :smirk: :smirk:

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      9,5 KB
      Прегледи:
      551
    На ceca-1, kravce, Jagoda123 и 9 други им се допаѓа ова.
  3. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    :sun: :sun: :sun: Сонце.
    И да не си баш расположена знае да ти ја омекне душичката,направи си нешто за пиење со многу мраз , затвори ги очите и дозволи топлината да ти навлезе во коските по зимата. :)

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Hi there.
    Јас сум тука и таму. Ретко пишувам, често читам.
    Купишта за учење, несериозност од моја страна. Барем да уживав.
    Вака, ем не учам, ем се мачам ако излезам, демек ме гризе тоа црвчето по име Совест.
    И на крајот, ни раат прошетана, ниту пак научено. За ум.
    Секој пат велам за ум, ама уште не ми е дојден, ќе да е оти ми нема никнато умник уште :?:
    Како и да е, убав е денот, секаде мириса на јоргован. Во собава мириса на лаванда.
    Виолетов ден, кој верувам нема да помодри до крајот.
    Oh sunny sunny day, I've never felt this way :music:

На kravce, manja666, CoverGirl10 и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    И кога министерки се соблекуваат за насловни, кога е побитно какви облини имала министерката-пратеничката, моделот, певаљката... кога само за секс, голотии и облини читам, каква иднина да очекувам за моите деца?
    Ниско... Мизерија...

На kravce, Divinebutterfly, manja666 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    леле колку е само точно оваааааа :D

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Ќе станам мамичка! Пресреќна сум! 2 позтивни теста, уште чичко гинеколог да не види дали сме во ред и на раат да си ги тераме овие прекрасни месеци кои што ни следуваат.

Фала ти Господе за среќата, нека има ваква радост кај сите кои што си посакуваат проширување на семејството!

На bittersweet, aaaaa, ceca-1 и 65 други им се допаѓа ова.
  8. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    Giiiiiiiiiiiiiiii sakam One Direction.
    mnogu mnogu i toa mnogu !

На OneDirection му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    239
    Уан дирекшн .
    УАТ Д ФАК ис гоин ан со младинава . :^)

Него друго сакав да кажам

не е TAJA туку ТАА
    не е ВЛЕГВАШЕ туку ВЛЕГУВАШЕ
    не е ДОЛГУНЕСТО туку ДОЛГНАВЕСТО
    и кога зборуваме за женски род не употребуваме
    МУ ГИ ...
    (на пример)
    лакираше ноктите туку И ГИ лакираше ноктите .

Мислам разбирам дијалекти и се ,ама со некои постови мака мачам додека ги разберам .

На manja666 и Tiki-lolipop им се допаѓа ова.
  10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Прекрасен сончев ден.
    Да,да..токму така.
    Но, како и сите останати така и овој ден.
    Нема да биде "толку прекрасен" ако не се најде некоја распуштена к**ва која што пола град ја поминал и која што самата не знае да си ги изброи дечковците или што и да и се сите тие со кои што била...Па да кажува јас каква сум била??
    Како прво : не ме познава доволно за да можи да ми суди.
    Како второ : нема што да се меша во мојот живот оти сето тоа што го правам го правам за мене а не за незе
    Како трето : да беше некоја девојка со "чисто" лице и со чиста совест - слободно нека кажува што сака..

Сигурна сум дека не и е доволно интересен сопствениот живот па сега води евиденција за мојот.
    Фали уште со камера да иди по мене и да снима се што правам..
    Господ нека им помогни..
    Ги жалам таквите.

Се распишував малку но тоа е тоа.
    Имајте убав ден :* :hug:

11. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Кожа ми се ежи кога прочитав коросан, трењерки и пантоломи на форумов.
    Не е до дијалектот, неписмени сте и точка. А за кокодакања, оговарања и метења по туѓи дворови први сте.

Бабите пописмени беа отколку младинава се високо образована, а да ги собереш сите заедно 3 книги имаат прочитано.
    Книги презирале, ги мрзеле да читаат. Мојот соушл лајф бил очаен, нивниот исполнет. Абе браво, што да ви кажам.

Ко тетки некои се расџавкале за Шефкијо. Интелектот ви е сведен на 0.

На Elennaa, bittersweet, Monna.Monna и 44 други им се допаѓа ова.
  12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    ... ако го немам Google на Home page, Chrome, google пребарувач, или не ми е црна позадината во Mic. Word ... воопшто не ми е потребен светот, еве си кажувам. :|

Па кога ќе ми се бутне скришум некоја екстензија глупава на задна врата... ве нејќум бре, ниту bing, ниту бутур, нели ми е чичко Гугл тука, ништо од бизнисот.

Значи толку се потресувам кога не ми е подредено нешто во компјутерот, ми се одмилува и работа и забава на интернет, се`!

Среќа што сега е како нов, го поправија, го подмачкаа со брилијант, не е веќе од галичките.
    :D

p.s. А да, и имам предрасуди кон оние што користат Explorer, Mozilla и слушаат музика во Windows Media Player. :rofl:
    Малку беа сите дискриминирачки детерминанти, и овие сега ги вклучив. :D

На Neytiri, renata77, anuskaNESTLE и 6 други им се допаѓа ова.
  13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    најубавите работи се неочекувани и тоа е факт
    постои мозност да заминам за Бања Лука за време на празникот :)тоа вчера на медитација го дознав само моите од дома да се согласат... ама најнај последна влегов-стигнав ептен доцна-епа да се клонирам, не мозам и кога едната од зените поглед,да те скамени што ли и стана ех :lol: не е скапо 2 или 3 дена 25 евра, убаво им текнало, ама кој ке се надвикува со мајка ми и убедува дека нема влакно да ми фали :worried: оф леле што се родив зенско :x тоа и тоа како ми влеа надез за бегство од градов оти навистина ми е потребен воздух, презаситена сум од се :puke: море да мозам во некое село да се преселам за месец-два и не е вазно што го видов него со автомобилот-бев исто ко дамла да ме удри-не онаа од две фамилии де :D едноставно не очекував да го видам ама фаца луге -гипсена фигура зад волан :lol: тој не ме виде мене
    и конечно се видовме на кратко со една другарка со која не сме се виделе со месеци :party: и си добив тоа што сакав-пилатес топка :$ и сум премногу срекна заради тоа,кога ја носев во раце,се чуствував ко мало дете на кое му купила топка и сега ке си игра со неа :D неисполнета зелба-кога ке ти сеисполни си пресрекна-вака кога би било со сите работи кои ги посакувам, да ми се исполнат, има да летам, кој е ко мене, што убаво звучи... ех

На xoxo.Martina, Hopeful и karenin им се допаѓа ова.
  14. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Денов ми беше стани,легни,стани |( |-) ... Абе со малово прсте не мрднав :x .Дури и гладна седев цел ден до пред 30 мин. само зошто мрзата беше појака од мене, и тоа на ваков ден.О,Господе златен шта то би :fubar: :tmi: .
    Вечерва сама ќе се ставам под казна,го земам јажето
    не нема да се бесам,туку за мој инат и за инат на мрзата ќе скокам 1000 пати (иако 630 ми е максимум
    .
    Ако преживеам - ќе раскажувам. :rofl:

Одам да си ги навадам Петуниите што си ги засадив вчера :f: :f: :f:

15. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Не патам за внимание.Јас уствари мразам кога добивам внимание повеќе од потребното.И кога луѓето околу мене си прават стресови по моја вина.
    Не сакам, не сакам да прифатам такво нешто.Мразам да бидам кралица на ноќта, мразам да бидам тема на муабет, мразам да бидам нечиј терет.
    Оставете ме на мира.Ќе си кукам тоа ми е работа.

На manja666 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Ги пакувам куферите. Мирно, релаксирано, исто како што е околинава која ме опкружува. Цваненбург (или така нешто) мало место или селце по нашки, на 12км од Амстердам. Идилично, мирно...Мириса на зумбули и на арско ѓубре. Мислиш времето застанало...Да не е звукот на авионите кои тука летаат ниско, би се доселила, жими се. Пред малку купував во Хема, се враќав полека и не се сеќавам кога последен пат сум чекорела толку споро и релаксирано, дишејќи со полни гради и завидувајќи им на луѓево на прекрасните куќички и дворчиња...како од бајките.
    Бидна и Холандија за која толку пекав. Ротердам-работно, Хаг ме плени, преубав. Шевенинген-ветровито, ладно, надвор од сезона ништо посебно. Амстердам- хаотичен, но добар шопинг падна, потоа најголемата цветна градина на светот Кјукенхоф-малку ќе бидат зборови, па преку слики ке ви доловам...
    Поздрав, до следните слободни моменти со повеќе впечатоци и слики се разбира.

На Dentina, bittersweet, NoellePage и 34 други им се допаѓа ова.
  17. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ама не ми е јасно како некои девојки толку длабоко ги анализираат и применуваат моите ставови. Сакаат да си ги позајмат сите убавини од мене. Значи јас и таа си зборуваме за некои наши мислења, која какви дечковци сака или што и се допаѓа, а наредната утрина гледаш како и на неа твоите соништа и стануваат амбиција. И добро, до некаде не ја седнуваш кадешто и е местото, ти и дозволуваш да си тера некои нејзини ситни егоцентрични страсти бидејќи нели сте биле блиски. Ама тук таму таа почнува многу да си ја мрда опашката и ти со убаво ја средуваш. Некаде мора да постои граница. Секаде и секогаш, за се е така.

Ама овие во Париз биле толку либерални (Bel Ami). Јака им душа во тоа време. Хедонизам на точење, без страв од ништо. Животот е чуден.

Мојата лика и прилика ќе ме шекне од љубов. Не ми се верува како е можно да си се имаме еден со друг. Срценце :rofl: кисче и секакви други ченца, ценца.

На manja666, Hopeful и Monroe им се допаѓа ова.
  18. Agatha

Agatha Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.158
    Мислев дека можам да сметам на тебе, ама очигледно и тебе ти е лесно да откажуваш се во последен момент. А тоа е нешто што премногу го мразам. Би и простила на сестра ми за тоа ама тебе не. Доволно ја трпев твојата нервоза во последно време. Од сега натаму вртам друг лист за тебе, па да видиме која ќе биде посилна јас или ти? Мислам дека и двете го знаеме уште од сега одговорот.

19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.516
    Допаѓања:
    17.249
    Зашо женските на 15 години сакат дечко шо нема да престане да ги сака?
    Просветлете мее!!!!

На Foreveryoungiwannabe, kravce, Jagoda123 и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.021
    Допаѓања:
    81.365
    ... сонував мутав и језив луциден сон, чинам тоа е и причината што цел ден ми стои грутката в грло и се потресувам кога ќе ми текне на некој сегмент од истиот.
    Само што се разбудив отрчав да му го протолкувам значењето и верувајте, за момент се почувствував како баба ми. :tmi:
    Кога бев малечка, постојано одевме на гости кај комшивката која имаше една одгромна и дебела книга ака „толкувач“ во тврд повез и навезени златни букви. Некое си дамнешно српско издание од кое до ден денешен морници ми минуваат низ телото кога ќе се присетам.
    Па и кога ќе почнеа да се туфкаат за значењата, па „преводот“ од српски ... уште ми стои некаде низ сеќавањата морничавата слика на бабиче со огромни очила, сконцентрирано со погледот некаде низ страниците, кое со показалецот минува долж страницата. Не сакам ни да замислам како тогаш ми изгледала женава. Вештица бе, вештица! Ко онаа од Снежана. :D
    Обновувам стари пријателства. Всушност, оние кои навистина треба да се обноват.
    Па, дури и ова „обновување“ ми е тотално несоодветен израз, ама не знам како поинаку (и посликовито) да го наречам ова зачестено излегување со моите најмили со кои периодов како и да се подзаборавивме секако, поради наша вина. Оти колку и да имаш обврски, секогаш имаш време барем за саат прошетка со пријателката.
    И да, ова ми беше наравоучение за во иднина - никогаш да не се вадам на обврските и да заборавам стари и цврсти пријателства.
    ... ме радува тоа што гледам дека и покрај сè, не се сменило ништо, ниту јас, ниту тие.
    Само нели, ни се натрупале уште многу теми за разговор, покрај старите долгометражни. :wasntme:

На kravce, ilipili и manja666 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.