Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Добро утро радни народе Црне Горе... :D
    Почнува нова недела, не ми е од оние најубавите(колоквиумска е), ама толку ми требаше нешто ново, па макар и да почне нова недела. Станав пред 20 минути, седам завиткана во ќебе и после ќе треба да брзам. Битно да пишам на фемина.

Ајде срцки, имајте убав почеток на неделата. Не се нервирајте дека е понеделник, пробајте да го засакате, новите почетоци можат да бидат убави ако им дозволиме :)

На zhap4e, stylishh и beached им се допаѓа ова.
  2. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Е никогаш не сум била толку свежа и наспана како ова утро. Дури и пред време се разбудив, ноќта ми беше тооолкууу долга.
    Но сепак, се израдував кога во 6 часот видов дека е надвор ден. Да. ДЕН :)

Супер што се смени саатот. Но не е супер и што ќе се стемнува во 4 :(

3. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    :( :( :( се разбудив со отокк на лицетооо......... ахххх таааа седмица доле деснооо..ме умрееееее :( :( :( ;( ;( ;( ;(

4. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Соочи се со Минатото без жалење
    Живеј ја Сегашноста со доверба
    Припреми се за Иднината без страв...
    Зачувај ја Верата ..и Исфрли го Стравот...
    Не им верувај на твоите сомнежи
    и никогаш не се сомневај во твоите Верувања...
    Животот е прекрасен ако знаеш да го живееш!
    Сдк ако се дан по јутро познаје мени нешто недостаје
    малку слободно време :)

На Hopeful, Gordana10, SexyLady и 3 други им се допаѓа ова.
  5. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    сдк,,, дека треба да си ги браниме ставовите се додека не му нанесуваме на некој зло ,јас тоа го направив никогаш не дозволувајте некој друг да управува со вашиот живот ,јас тоа го направив,и уште ке се борам за тоа,секоаш борете се за својата срека и живот ,но никогаш не повредувјте други за да стигнете до неа ,јас сум денес уште посилна и уште и ке бидам само Бог да е со мене :l:

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  6. CupCake

CupCake Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    165
    I am happy and i deserve it.We all deserve to be happy!

Ме очекува недела полна со обврски,буткање со старци во автобус,слушање на ненормално досадната професорка,слушање на истите муабети,гледање исти луѓе,правење исти нешта.А сепак среќна сум си.
    Со прекрасно чувство ја започнувам неделава.Ви посакувам и вас исто!Занемарете ги досадните,иритирачки ситуации..just smile and wave.Life is too short!

:)

7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Денес, изразот, ,,се котат како зајаци,, треба да се замени со друг израз, малку посимболичен - се котат како луѓе. :D Се родило 7 милијардитото бебе, Земјината популација нараснала за скромен, малчич 1 билион во рок од 12 години (Боже, ги погодувам ли точно бројкиве, ние од Филолошки не знаеме математика, затоа сме и таму :o ) и после зајаците се криви бе. Или глувците, или лебојатките. :fubar: Ма немој молим те. Машала, машала, растеме секојдневно.

Како мала, мислев дека некој ден, нашата планета ќе се здебели, ќе се преполни, па ќе пропадне во Универзумот. Луѓето ќе се ,истресат, од неа, па ќе лебдиме сите меѓу ѕвезди и планети. Денес, сфаќам дека веќе е, што би рекле другари Американци, obese, а јас абер немам да полетам во вселената. :rofl: Можете да ме замислите, како леткам, мирољубиво, м? :D Бичу ѕвезда. Или некоја ептен голема комета, па ќе се појавувам во периодични интервали од 5 години. 8)

Денес, Божјо лето 2011 што и веќе не е баш лето, ама ајде, многу изрази треба да се сменат, ако живеев во Америка, а не живеам, ќе се преправев во тиква. Голема, округла, портокалова, шармантна тиквица. Штета што овде не доаѓа до израз мојата креативност и моите идеи, па нема смисла да шпартам улици во портокалов сунѓерест фустан и зелени хулахопки. :D

Е, уште нешто за денес. Овој хороскопов на фемина е многу точен. Една другарка ми рече - Ако ти пишува на фемина дека ќе умреш, ќе умреш. :rofl:

А кога не било ден за смеа и хумор ?? :D :D

На Hopeful, Trendafilka, SexyLady и 9 други им се допаѓа ова.
  8. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.821
    Допаѓања:
    25.529
    Станав сабајлево да учам демек, ама го гледам времено надвор, такво бледо, смирено.. како да не излезеш ај? Тешко на мене со мене, како ќе се положат сите овие колоквиуми, Господ знае..
    Али денеска се осеќам предобро за да размислувам на сериозни теми. А и ќе учам плус, не викам дека ќе пропадне цел ден..

Туку...
    Спремна е и маицата со Jason,лакче црно-портокалево, абе ко мало дете се радувам. :lol:
    Едвааај чекам вечер.. Trick or treat. ( филмoт значи, нема да одам по врати :lol: )

И да, Октомври, ќе ми недостигаш!

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.641
    Допаѓања:
    116.120
    Денеска давам чесен титов пионерски збор дека ќе се сменам. Да, ќе бидам ЛОША!!! Стресен викенд, никогаш да не се повтори, и за што?? Зашто сум премногу добра, помагај на овој помагај на оној и на крај кркај си го Нена за туѓи проблеми. Сопствениот стан ми стана ринг деновиве, сонот ми се зема. Е нема веќе. КРАЈ. ОД денеска сум една нова, себична Нена. И тоа ако под себичност се мисли да се ставам прва јас па сите други, за да си го зачувам мирот и спокојството кое ми е и тоа како потребно.

А како сте ми вие??

http://www.youtube.com/watch?v=mMtI7CaYGqU&NR=1

На lovely91 и eli25 им се допаѓа ова.
  10. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    И покрај учењето и покрај еден куп обврски - јас се чувствувам моќно! :rock:
    Колку е само променлив и моќен животот,исполнет со изненадувања и разочарувања.

Денес се е супер. Станав исполнета и среќна.
    Тоа е важно.За други работи не сакам,а и нема да размислувам овој ден.

Ве бакнувам :*

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. fashionista

fashionista Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    153
    Ко преживи, причаче! Ајде уште некој тест и готово!

12. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Сакам кажам незнам речам :$ ;)

13. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Уште еден понеделнички студен сончев ден...
    Ова сонцево не вреди за ништо. Се плашам од доаѓањето на зимата...
    Мразам зима! :@
    Нејќам да дојдит!

На angel4e121 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Посакајте ми среќа!

На Monna.Monna, Strumfeta93, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  15. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    Ти посакувам целата среќа да ти дојде во рачињата :P :) ;)

:*

На GarpovaV му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15
    доџе ми да вриснем ...неделава ќе ми е пеколна :|

17. Nika666

Nika666 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    217
    СДК мразам понеделник! Никогаш не сум расположена кога е понеделник, се ме нервира и се ми смета |(

18. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Спиеше 13 часа со прекини само за јадење. Буден беше 2 часа и еве сега пак спие. :o
    Имам толку многу работа, ама не се фаќам за ништо, нели понеделник е, па како ќе ти тргне денов, така ќе ти е цела недела. А јас не сакам да ми биде работна :wasntme:

И морам да ве поздравам со песнава... Беше и остана апсолутен хит!
    И повелете на некое коковче :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=DtRG52vDKXY

На Hipica и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Расположена сум и сакам таа позитивна енергија да ви ја пренесам и на вас! :)
    Најубаво е чувството кога не ти е гајле за ништо, кога се ти е рамно... Сакам ова да потрае.
    И ако некој ме праша зошто сум среќна, нема да знам што да му одговорам. Сепак убаво ми е вака! :P

20. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    http://www.youtube.com/watch?v=4G8SIZVlwDk

Море зарем не!

Ехехе!
    Денес уште еден ден без ум. Така ми доаѓа. И онака треба да перам, чистам, направам ручек по дебарски рецепт, да пробам да не утнам некоја мирудија, да си го средам фустанот подарок од шеесетите, да си ги чујам другарките и да протрачарам со нив, да го средам впечатокот на Своеглава, тврдоглава, ждребе, прасулка и инаетливка, во пакет со Шонко Нери (брат му на Фонко!) и Џонтра Волта, сардинки без коски и пемпеле што едвај имам сила да го смислувам. Да возам мравки од едниот до другиот крај на станов и да рипнам три четири места од тепихот затоа што од шарките ништо не виѓавам. Се напалив на Готје, па сконтав дека личи на зет ми и аплаузот за мерак престана. Си бев на Пелинковац со портокал, куп безобразија, прсканици со вештерско едноумие, во очи 31 Октомври, го големо О, за инает на малото што се тркала по прозорци и дише како манијак. Парадокси тешки, а животов го одиме пешки.
    Тешкото или пешкото, прашање е сега!
    Вестиве се помалку ме изненадуваат. Џиуџицу и салто мортале. Смешкање. Мизерии. Море во Вардар нек се фрлат со се пљачки. Палка безбол, сукало, било каков тап предмет, строго за закана, не сакаме да убиваме, ами предупредуваме! Ау јеа! Шашава сум денес, ко распарчен весник за глеање на кафе, и во тие круговите си фаќам предвидувања. Ај што станав рано и кенкав ко мачка, ај што мачорот мој станува Мачор, па ќе ме трпи, а ја не сум за трпење, нит Трпана, така да тоа време ќе го одминеме!
    Саксиите со петунии си цркаат, јас треба да ги прекопам. Ај и тоа хортикултурално дело да го остварам,од мене домаќинка да бидне.
    Црв, од будалаштии ме спопаѓа! Lift me up од Моби ќе ја рокнам сеа и дома ќе си напраам лифт.
    Што оди саде нагоре, а надолу само кога ќе ми снема магија, да не речам магдонос за во денешниов ручек.

Нели ти стига, мојата младост, кажи ми тиииии.... Не? :hai:

На SexyLady му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.