Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    под итно треба да се подновам со нова козметика,пудра коректор сенки карминченекое убаво :D
    под итноо
    не дека идам негде али сепак да си ги имам за сваки случај :lol:

2. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Изгледа штркот ме чу мене и моите желби и ќе ми донесе сестричка :dance: :party:
    Моите купиле едно прекрасно розево кебенце, розеви бенкички и комплети за бебе и се тоа розеви :inlove: И јас тогаш за прв пат прашав женско ли е и ми рекоа дека така виделе на ехото :rock: .
    И си го замислувам веќе вакво, само со зелени очиња :lol:
    Џенцка она на дада. Ме израдува ^_^

Прикачени фајлови:

На Meggy, BeYourself, bittersweet и 40 други им се допаѓа ова.
  3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Си ја тупам главата со Англиска книжевност а воопшто не ми се учи :( .Мислите ми бегаат на сосема друго место,50 пати станав да се напијам вода а не дека ми се пие туку да се прошетам малку до чешмата.
    И си велам ќе се уклучам малку на Фб и Фемина да проверам нешто а еве ме веќе 15 минути дремам на интернет и абер немам да продолжам да читам.Ајде има време.Ќе учам утре.Си ветувам :wasntme: :) .

Велат тоа што можеш денес не оставај за утре,можеби тоа е народната мудрост до која најмногу не се придржувам :) .

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.242
    Допаѓања:
    157.319
    Сдк дека убаво е кога животот ти приредува спектакл,не толку сензационален,ама веројатно тоа е само реалноста,ко на т мобајл реклама. Надвор студи,те штипе за нос,од некој балкон се шири мирис на омекнувач,од свежо перена облека,дури и ја чувствуваш пареата,на сите страни се гледа дека народов го удрина предновогишна дамла,па ти сија од све стране, ти се јавува некој на телефон и ти кажува нешто убаво додека се движиш и ти спушта без причина,по минута-две ја добиваш наааааааааајпрекрасната прегратка од позади од истата таа личност (добро прво помислив дека е манијачиште,ама после почнав да се смеам! :D .) :D
    Ма љубов у сите облици! У СИТЕ!
    Имам насмевка...наааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа толкава!!!

На caroline.costa, Meggy, Shelea и 19 други им се допаѓа ова.
  5. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Го добив првиот новогодишен подарок. ^_^
    Мал, ама значаен. Затоа што е од мама и затоа што е од срце.
    И затоа што е пар рачно изработени обетки, уникатни :wasntme:

Прикачени фајлови:

• DSC00055.jpg
      DSC00055.jpg
      Големина на фајлот:
      414,5 KB
      Прегледи:
      399
    На rossonerka, BeYourself, Mayyya и 13 други им се допаѓа ова.
  6. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Сдк дека чепкајќи си низ фб го најдов ова и се подзамислив за убавите детски денови поминати без ронка грижа. Да можеа само да се вратат , кој не би посакал ....

На SuperGirl2010, crazylady, Hiii и 4 други им се допаѓа ова.
  7. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    На Hiii, belieber и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    СДК, отидов на забава, јеа 8)

9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Порано мајка ми ќе дојдеше кај мене во соба, ќе ме види загледана во некој филм па ќе седне и таа да гледа...За 2 мин. веќе беше тргната накај вратата за излез со зборовите -Па добро како можеш да гледаш вакви филмови, насилство, силувања, убиства...А јас се чудев што и е нејзе, па како би бил филмот интересен :^) Па и филм е де, не сме мали знаеме што значи...
    Сега мене ми се случува истото...Посебно па ако има страдање на деца, за секунда го гасам телевизорот, не можам да гледам, а и солзи ми течат секојпат кога ќе прочитам во весник за малтретирање на деца...Си реков да не ослабнувам со нервите, но немам причина...
    Знам дека 'виновникот' е моето малечко, чувствувам болка кога читам или гледам вакви работи оти ми прелетува мисла, што ако...како би поднела...иш, иш, иш...

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сдк не почитувам луѓе што им е страв да си го кажат мислењето, па колку и тоа да не му годи на другиот. Абе ајде ќе викам се е супер, кога не е .. И кој губи- јас нормално. Сите сакаат да им кажеш што мислиш искрено, а кога ќе кажеш после се дуваат како крофна на зејтин |(

Кажи си го мислењето дури и кога гласот ти трепери!

На PrinceOfPersia, la-chicka, TeddyGrey и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Секогаш е истата прикана... Следниот пат нема да плачам...

Уште го чекам тој „следен пат“...

На HeelsLover му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    СДК дека сум преморена од неделава, но задоволна и среќна.
    Па со овие две позитивни филингс идам во лов на перфектен петок со пријатели кои не сум ги видела многу одамна. А знам дека убаво ќе си поминам, весели луѓе се тоа, сите со одличен хумор.
    Ако ништо друго ќе одморам глава од светот, со нив како да сум на друго место, друго време.

А утре и задутре ќе си се дружам со книгите, под ќебе и две цели тепсии пица кои ќе ги направи татко ми за мене. Ќе ме почастел за оцените, пих. И кога веќе го споменав.. Ми откри една негова тајничка.
    Пред две години, точно на Св.Никола јас бев премногу болна. Страшно беше тоа. Ми течеше крв и гној од уши, секој ден по две-три инекции у бут, гласните жици уништени едвај зборев, ушната мембрана скината.. Е, тој тогаш бил во црквата Св.Никола и плачејќи се молел за неговата ќеркичка(јас де), наредниот ден веќе сум била подобра. И од тогаш си дал завет самиот на себе дека секоја година на 19ти ќе оди во истата црква да се помоли и да запали свеќа.
    Епа ај сеа, како да не го сакам уште повеќе од што го сакав до сега?
    Секој ден ме воодушевува, изненадува.. Ме сака, а и јас него.

А мачорот мој страшно ме повреди, и иако ми е тешко што го немам видено повеќе од недела ипол, нема ни да ме види до наредниот викенд. Тато преска дури ми бришеше солзи и разговараше со мене. А муабет таков со него немав никогаш направено.

Убав ден е петок, убав :)
    Ви посакувам убав викенд и ве поздравувам вака среќна и насмеана од срце после толку време. :hug:

На AnaKarenina, bittersweet, Shelea и 4 други им се допаѓа ова.
  13. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Вчера бев во Струмица и ке кажам само едно. БРАВО за тоа колку од ден на ден напредува. Украсена е преубаво, лизгалиште, подземен паркинг една копа бутици. Рај. Иако има многу продавници, полна е со кичерај, пренатрупано со шлокици светки пуфки и тантели фустани се во едно, ама затоа пак закон е за обувки :rock: Штикли, оу мај гад, прекраснотии за 1150 денари :inlove:

СДК2 неможам да разберам како можат некои девјчиња толку да не водат грижа за себе. Да немат толку мерак да се стокмат и дотерат за излегување. Ке кажат некои дека мал град нема каде да се оди бла бла бла, не знам, мене ми е чудно тоа бидејки јас сакам да се дотерувам и буквално едвај чекам да дојде викенд, добро фустанче, високи штикли, фризура, добра шминка, како може некому да не му годат машки и чат пат женски погледи? :wasntme: Неможам да разберам жими се. |( Направен ми е сега телефонот може некоја комбинација во модни критики да ставам, или не? :wasntme: :D Ај ве честам по едно мартини сите кои се фуфи кои сакат да се дотеруваат и го обожаваат тоа! :d:

На HeelsLover и marama им се допаѓа ова.
  14. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК1...си го преживеав и овој ден, се си помина во најдобар ред, а така мислев дека и вечерта ќе помине.Ама, кога се вратив дома, едвај стигнав да седнам од што имаше работа по дома, а сега кога конечно успеав да го направам тоа, сфатив дека не ми се седи тука.Кога во другата соба се наоѓа некој што е во блага депресија, имам чувство дека и јас полека ќе паднам во неа.Е нема да го дозволам тоа-мобилниот во рака, клучот во џеб и да ме нема.... :emo:
    СДК2...сеуште не сум си ја научила улогата, иако утре во 10 сабајле имам проба, но не ми е важно тоа.Вечерва само сакам да излезам, да се забавувам, да се смеам и да уживам.За обврските утре ќе мислам 8)

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да му кажам на лап топов, да не работи против мене :!:

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.113
    Допаѓања:
    67.090
    Сакам да кажам нешто, ама и јас не знам што.
    Деновиве се по кафани се оставам само, пак така се затерав... А не се сакам таква. Ќе ме убие хедонизмот. Хедонизмот и внатрешните конфликти.
    Со него колку помалку се гледаме толку повеќе си префрламе. Е зошто де? И тоа време што ќе го поминеме заедно е поминато во буцкање, ти вака, ти така. А знам јас, знае и он дека не е така, ама ете...
    Да бидеме заедно 24 саати, само ќе си гугаме, вака... И јас не знам. Ништо веќе. Се ми се помеша некако, брзините забегаа...

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.010
    Допаѓања:
    81.347
    Не знам што ми се случува во последно време, ама сакам да кажам дека хороскопов за месец декември ми е поточен од мојата црвенокоса тетка, мајке ми!
    и да, утре ќе бидеме заедно, мислам, деловно бре, чисто професионален однос - во никој случај не мешаме емоции во решавањето интеграли! :!:
    Прави професионалци, да не речам специјалци - Господе Боже, помогни ни! :D
    А се' си мислам, дека ако ми ги извади фактите на виделина ќе ми стане одбивен, уф, покомлицирано суштество од мене њама.
    Не е толку лесно како што си замислував, ова излезе ко решавање задача во Паскал - таман си мислиш го знаеш начинот и оп, ете ти нов, тотално различен и непознат начин на разгледување на проблемот.
    Од друга страна, просто уживам во друштвото на господин факултетлија и не можам да им се изначитам на пораките и секогаш ги проследувам со мини-усрамено насмевче, ма не може а да не ти стане мило суштество од таков калибар.

И да, денов ми беше смешка, почнувајќи од i:=1 па се до n.
    Викенд е женички, а јас заглавена во мал милион книги и задачи - се чувствувам ко ... ко студент, јака ви душа, не сакам да помислам што ме чека догодина.
    Ај, не ве гњавам повеќе, напаст сум, знам!
    Имајте убав викенд. :hug:
    end.

На AnaKarenina, Strumfeta93 и HeelsLover им се допаѓа ова.
  18. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    СДК Имам желба да ја споделувам позитивнава енергија :D
    СДК 2 Мислам да сменам од бело до сино цветче :wasntme:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.764
    Се почесто слушам како умираат луѓето од мојата околина, а најстрашното е што се на возраст со мајка ми. Лесна му земја на човеков, го видов пред месец дена и не бев баш културна и сега криво ми е, но тогаш мислев не заслужува.
    И тука следи моментот од мајка ми- И он умрел од син му. Не, не пропушта момент да ми каже дека ќе умре од мене. Ах, бе!

Него денов до сега ми беше океј. Имав кафе со три прекрасни дами, си купив црвени чевличиња и тој беше најмил со мене.

На AnaKarenina, crazylady, Artemission и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Не знам дали новиот фејсбук Тајмлајн е корисен или не.
    Два часа како се смеам на моите стари статуси од 2008, дебилни реченици, мислиш мислител сум некој, пијани извадоци, очајни слики.... Смешно е.
    Си се вратив во средно, жими се. Која радост е кога сме биле на распуст, или колку било досадно на 7-ми час, или како мувачот ставил лајк.... :D
    Ама побогу, не мора секој да гледа како сум созревала од средношколска тиква во тоа што сум денес. Си се срамам од некои работи :tmi:
    Ама сакале или не, на сите ќе ни се смени и буквално соголени ќе бидеме. Идеално за манијаци, фрикови и забегани нет особи.
    И бидејќи имам 7 дена додека ми се активира фатив да бришам све живо.

Мора да го снема мојов фејс наскоро, животов ми го диктира е*ате!

На JoxyTheFreak, la-chicka, Strumfeta93 и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.