[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

под итно треба да се подновам со нова козметика,пудра коректор сенки карминченекое убаво :D
    под итноо
    не дека идам негде али сепак да си ги имам за сваки случај :lol:

2. martinuska

martinuska Популарен член

Изгледа штркот ме чу мене и моите желби и ќе ми донесе сестричка :dance: :party:
    Моите купиле едно прекрасно розево кебенце, розеви бенкички и комплети за бебе и се тоа розеви :inlove: И јас тогаш за прв пат прашав женско ли е и ми рекоа дека така виделе на ехото :rock: .
    И си го замислувам веќе вакво, само со зелени очиња :lol:
    Џенцка она на дада. Ме израдува ^_^

Attached Files:

3. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Си ја тупам главата со Англиска книжевност а воопшто не ми се учи :( .Мислите ми бегаат на сосема друго место,50 пати станав да се напијам вода а не дека ми се пие туку да се прошетам малку до чешмата.
    И си велам ќе се уклучам малку на Фб и Фемина да проверам нешто а еве ме веќе 15 минути дремам на интернет и абер немам да продолжам да читам.Ајде има време.Ќе учам утре.Си ветувам :wasntme: :) .

Велат тоа што можеш денес не оставај за утре,можеби тоа е народната мудрост до која најмногу не се придржувам :) .

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Сдк дека убаво е кога животот ти приредува спектакл,не толку сензационален,ама веројатно тоа е само реалноста,ко на т мобајл реклама. Надвор студи,те штипе за нос,од некој балкон се шири мирис на омекнувач,од свежо перена облека,дури и ја чувствуваш пареата,на сите страни се гледа дека народов го удрина предновогишна дамла,па ти сија од све стране, ти се јавува некој на телефон и ти кажува нешто убаво додека се движиш и ти спушта без причина,по минута-две ја добиваш наааааааааајпрекрасната прегратка од позади од истата таа личност (добро прво помислив дека е манијачиште,ама после почнав да се смеам! :D .) :D
    Ма љубов у сите облици! У СИТЕ!
    Имам насмевка...наааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа толкава!!!

5. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Го добив првиот новогодишен подарок. ^_^
    Мал, ама значаен. Затоа што е од мама и затоа што е од срце.
    И затоа што е пар рачно изработени обетки, уникатни :wasntme:

Attached Files:

6. danniela5

danniela5 Популарен член

Сдк дека чепкајќи си низ фб го најдов ова и се подзамислив за убавите детски денови поминати без ронка грижа. Да можеа само да се вратат , кој не би посакал ....

7. starbucks

starbucks Популарен член

Hiii, belieber and Annie.mk1 like this.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

СДК, отидов на забава, јеа 8)

9. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Порано мајка ми ќе дојдеше кај мене во соба, ќе ме види загледана во некој филм па ќе седне и таа да гледа...За 2 мин. веќе беше тргната накај вратата за излез со зборовите -Па добро како можеш да гледаш вакви филмови, насилство, силувања, убиства...А јас се чудев што и е нејзе, па како би бил филмот интересен :^) Па и филм е де, не сме мали знаеме што значи...
    Сега мене ми се случува истото...Посебно па ако има страдање на деца, за секунда го гасам телевизорот, не можам да гледам, а и солзи ми течат секојпат кога ќе прочитам во весник за малтретирање на деца...Си реков да не ослабнувам со нервите, но немам причина...
    Знам дека 'виновникот' е моето малечко, чувствувам болка кога читам или гледам вакви работи оти ми прелетува мисла, што ако...како би поднела...иш, иш, иш...

Magnolija likes this.
  10. karina8

karina8 Популарен член

Сдк не почитувам луѓе што им е страв да си го кажат мислењето, па колку и тоа да не му годи на другиот. Абе ајде ќе викам се е супер, кога не е .. И кој губи- јас нормално. Сите сакаат да им кажеш што мислиш искрено, а кога ќе кажеш после се дуваат како крофна на зејтин |(

Кажи си го мислењето дури и кога гласот ти трепери!

11. Lov3

Lov3 Популарен член

Секогаш е истата прикана... Следниот пат нема да плачам...

Уште го чекам тој „следен пат“...

HeelsLover likes this.
  12. Cynthia

Cynthia Популарен член

СДК дека сум преморена од неделава, но задоволна и среќна.
    Па со овие две позитивни филингс идам во лов на перфектен петок со пријатели кои не сум ги видела многу одамна. А знам дека убаво ќе си поминам, весели луѓе се тоа, сите со одличен хумор.
    Ако ништо друго ќе одморам глава од светот, со нив како да сум на друго место, друго време.

А утре и задутре ќе си се дружам со книгите, под ќебе и две цели тепсии пица кои ќе ги направи татко ми за мене. Ќе ме почастел за оцените, пих. И кога веќе го споменав.. Ми откри една негова тајничка.
    Пред две години, точно на Св.Никола јас бев премногу болна. Страшно беше тоа. Ми течеше крв и гној од уши, секој ден по две-три инекции у бут, гласните жици уништени едвај зборев, ушната мембрана скината.. Е, тој тогаш бил во црквата Св.Никола и плачејќи се молел за неговата ќеркичка(јас де), наредниот ден веќе сум била подобра. И од тогаш си дал завет самиот на себе дека секоја година на 19ти ќе оди во истата црква да се помоли и да запали свеќа.
    Епа ај сеа, како да не го сакам уште повеќе од што го сакав до сега?
    Секој ден ме воодушевува, изненадува.. Ме сака, а и јас него.

А мачорот мој страшно ме повреди, и иако ми е тешко што го немам видено повеќе од недела ипол, нема ни да ме види до наредниот викенд. Тато преска дури ми бришеше солзи и разговараше со мене. А муабет таков со него немав никогаш направено.

Убав ден е петок, убав :)
    Ви посакувам убав викенд и ве поздравувам вака среќна и насмеана од срце после толку време. :hug:

13. creshicka

creshicka Популарен член

Вчера бев во Струмица и ке кажам само едно. БРАВО за тоа колку од ден на ден напредува. Украсена е преубаво, лизгалиште, подземен паркинг една копа бутици. Рај. Иако има многу продавници, полна е со кичерај, пренатрупано со шлокици светки пуфки и тантели фустани се во едно, ама затоа пак закон е за обувки :rock: Штикли, оу мај гад, прекраснотии за 1150 денари :inlove:

СДК2 неможам да разберам како можат некои девјчиња толку да не водат грижа за себе. Да немат толку мерак да се стокмат и дотерат за излегување. Ке кажат некои дека мал град нема каде да се оди бла бла бла, не знам, мене ми е чудно тоа бидејки јас сакам да се дотерувам и буквално едвај чекам да дојде викенд, добро фустанче, високи штикли, фризура, добра шминка, како може некому да не му годат машки и чат пат женски погледи? :wasntme: Неможам да разберам жими се. |( Направен ми е сега телефонот може некоја комбинација во модни критики да ставам, или не? :wasntme: :D Ај ве честам по едно мартини сите кои се фуфи кои сакат да се дотеруваат и го обожаваат тоа! :d:

HeelsLover and marama like this.
  14. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

СДК1...си го преживеав и овој ден, се си помина во најдобар ред, а така мислев дека и вечерта ќе помине.Ама, кога се вратив дома, едвај стигнав да седнам од што имаше работа по дома, а сега кога конечно успеав да го направам тоа, сфатив дека не ми се седи тука.Кога во другата соба се наоѓа некој што е во блага депресија, имам чувство дека и јас полека ќе паднам во неа.Е нема да го дозволам тоа-мобилниот во рака, клучот во џеб и да ме нема.... :emo:
    СДК2...сеуште не сум си ја научила улогата, иако утре во 10 сабајле имам проба, но не ми е важно тоа.Вечерва само сакам да излезам, да се забавувам, да се смеам и да уживам.За обврските утре ќе мислам 8)

HeelsLover likes this.
  15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Сакам да му кажам на лап топов, да не работи против мене :!:

HeelsLover likes this.
  16. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Сакам да кажам нешто, ама и јас не знам што.
    Деновиве се по кафани се оставам само, пак така се затерав... А не се сакам таква. Ќе ме убие хедонизмот. Хедонизмот и внатрешните конфликти.
    Со него колку помалку се гледаме толку повеќе си префрламе. Е зошто де? И тоа време што ќе го поминеме заедно е поминато во буцкање, ти вака, ти така. А знам јас, знае и он дека не е така, ама ете...
    Да бидеме заедно 24 саати, само ќе си гугаме, вака... И јас не знам. Ништо веќе. Се ми се помеша некако, брзините забегаа...

HeelsLover likes this.
  17. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Не знам што ми се случува во последно време, ама сакам да кажам дека хороскопов за месец декември ми е поточен од мојата црвенокоса тетка, мајке ми!
    и да, утре ќе бидеме заедно, мислам, деловно бре, чисто професионален однос - во никој случај не мешаме емоции во решавањето интеграли! :!:
    Прави професионалци, да не речам специјалци - Господе Боже, помогни ни! :D
    А се' си мислам, дека ако ми ги извади фактите на виделина ќе ми стане одбивен, уф, покомлицирано суштество од мене њама.
    Не е толку лесно како што си замислував, ова излезе ко решавање задача во Паскал - таман си мислиш го знаеш начинот и оп, ете ти нов, тотално различен и непознат начин на разгледување на проблемот.
    Од друга страна, просто уживам во друштвото на господин факултетлија и не можам да им се изначитам на пораките и секогаш ги проследувам со мини-усрамено насмевче, ма не може а да не ти стане мило суштество од таков калибар.

И да, денов ми беше смешка, почнувајќи од i:=1 па се до n.
    Викенд е женички, а јас заглавена во мал милион книги и задачи - се чувствувам ко ... ко студент, јака ви душа, не сакам да помислам што ме чека догодина.
    Ај, не ве гњавам повеќе, напаст сум, знам!
    Имајте убав викенд. :hug:
    end.

18. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

СДК Имам желба да ја споделувам позитивнава енергија :D
    СДК 2 Мислам да сменам од бело до сино цветче :wasntme:

Divinebutterfly likes this.
  19. marama

marama Форумски идол

Се почесто слушам како умираат луѓето од мојата околина, а најстрашното е што се на возраст со мајка ми. Лесна му земја на човеков, го видов пред месец дена и не бев баш културна и сега криво ми е, но тогаш мислев не заслужува.
    И тука следи моментот од мајка ми- И он умрел од син му. Не, не пропушта момент да ми каже дека ќе умре од мене. Ах, бе!

Него денов до сега ми беше океј. Имав кафе со три прекрасни дами, си купив црвени чевличиња и тој беше најмил со мене.

20. starfish

starfish Популарен член

Не знам дали новиот фејсбук Тајмлајн е корисен или не.
    Два часа како се смеам на моите стари статуси од 2008, дебилни реченици, мислиш мислител сум некој, пијани извадоци, очајни слики.... Смешно е.
    Си се вратив во средно, жими се. Која радост е кога сме биле на распуст, или колку било досадно на 7-ми час, или како мувачот ставил лајк.... :D
    Ама побогу, не мора секој да гледа како сум созревала од средношколска тиква во тоа што сум денес. Си се срамам од некои работи :tmi:
    Ама сакале или не, на сите ќе ни се смени и буквално соголени ќе бидеме. Идеално за манијаци, фрикови и забегани нет особи.
    И бидејќи имам 7 дена додека ми се активира фатив да бришам све живо.

Мора да го снема мојов фејс наскоро, животов ми го диктира е*ате!

Thread Status:
Not open for further replies.