Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Кога бесцелно трошите пари, губите само дел од материјалното богатство, но кога трошите време, губите дел од живот.
    -----
    ДОбро утро на сите :D

2. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Џенски, по се изгледа ќе ве напуштам :doh:
    Ми го имаат пробиено акаунтот. Сите пораки ми се проверени. Ретко ќе затечам некоја порака обележана со црвено, значи некој ги чита пред јас да ја отворам. И знам која е. Ми го хакнуваше фејсот едно време. Преокупација сум и. Постојано ме демне, како опседната е со мене. Еднаш по дооолго инсистирање и отидов на кафица и кога излезе надвор од собата форумот на фемина беше уклучен, а јас бев логирана :?:
    Се одлогирав, ама ова продолжува. Може само ќе ве читам. И нема да пишувам :|
    Не ми пишувајте ни лични пораки, ве молам, нема да биде лично воопшто.
    Ве сакам срцушки, ама на некое време нема да се гледаме :(

3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ^^ Па ако сакаш да продолжиш да не дружиш смени си пасворди на се! На e-mail да си смениш пасс. доволно ќе е,после смени и овде и сегде.Ако не,тогаш ок.

4. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Што убав муабет уште од сабајле со мајка ми сврзавме.
    Јас:- Мамо има ли нешто за грицкање дома?
    Таа мртва ладна: - Има бе сонце како нема, земи грицкај си ги ноктите.
    :!:

Трпение да ти даде Господ. |(

На Lepaaa, srcekrsacka, Someonespecial и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Сакам да ве дружам, ќе сменам пасворд, ама незнам како да го сменам на форумов. Инаку што фајде и онака ме знае. Ама нема ради некоја искомплексирана особа, која постојано ми префрла заради мојот физички изглед да се откажам од некои работи. И онака ми беше убаво овде на форумов. :emo:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Имам за учење 8 предмети, за оваа недела. Ќе бидам среќна, ако пола од овие ги научам. :D И денес во школо, многу важни лекции земавме, стварно. :yawn: Па уште морав да убедувам шофери во автобус, да ме пуштат со слободна, дека денес е работен ден. Ебате слободната, ебате. |( Оваа сабота да беше нормална, сега ќе почнев да учам. :!: А сега, како што сум наспана само 4 саати, ќе мора да го преспијам цел ден. И ноќеска да учам. :yawn: Фактички, ако научам 4 предмети денеска, ќе треба да научам вкупно 158 страни и да напишам состав. A тек утре, охооо. Што е тоа за мене? Ништо. :D

Да ви кажам право, денес не сум многу расположена. :emo: Мислам дека ако некој нешто да рече, што не ми одговара... ќе се испокарам. Ај, одо да спавам. :yawn:

На srcekrsacka, zhap4e, Ketrin.Moon и 4 други им се допаѓа ова.
  7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Фино лепо ќе си се изнамачиш чистејќи ја тастатурата, уште глувци да изрипаат од неа, пошто, со се’, ама со се’ и сешто си ја наранил, и.... дур и се радуваш од што е целата таква, цаканка, л’сната, одиш во кујна и коа гледаш...тадам - кикиритчиња со тврдо лушпиче, абе, покикиритчиња и не можат да бидат :talk:

На Trnche, tweety26, Ilusionist и 11 други им се допаѓа ова.
  8. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46
    Без разлика што си направил во минатото,кој си бил,колку години си имал,кој те повредил,кој си повредил...ке заборавиш се со тек на време,за години,но тогаш кога ке го заборавиме повторно ни тропа на врата и не си оди.Е од ова најмногу се плашам.Не знам дали тоа што сум го направила го направив од тоа што сум не знаела во кој свет сум се наогала,но знам дека кога ке пораснам,здравје боже,за 10-20 год.,повторно се ке се врати.Колку само посакувам да бев помоќна да можам барем една од тие милиони работи да поправам,само тоа сакам...

9. Calla14

Calla14 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    7
    Gi zemavme slikite od almanahot.Ni dadoa 4 sredni.Ednata bese za nego,so ubava poraka..
    Eve sto sakav da mu pisam.
    ..|Pominavme i srekni i tazni momenti,cesto se karavme,no sekogas bevme tuka eden za drug.So mn ljubov za ****** od negovata sakana..
    Za nego bese........Seuste ne mozam da se pomiram....Boli...mnogu boli.....No ne mozam da go molam da se smirime,zatoa sto znam deka ke bide zaludno....Se bi napraila da go vratam,no nisto ne mozam da napravam... ;( ;( ;( ;(
    [mod-kirilica:3nvc0wvc][/mod-kirilica:3nvc0wvc]

10. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    70 денари килограм,уживање ,со шлаг , во сладолед ,комбиниран шејк...па има ли поубаво овошје. :)

:inlove:

Прикачени фајлови:

На Dog-lover, green.eyes, crazylady и 5 други им се допаѓа ова.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    а бре јас за јас не знам за вас :D
    кога јас ке си станам наутро накај 8 како цел свет лугево да станале наутро ми иде :!: а кога јас ке станам од спиење напладне како сите да станале тогас и им изгледа како се усте рано да е |( ама да бесе така е не е е така :D :D

12. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Што убав ден едвај чекам да излезам. Убаво е порано да се шета но и попладнето не е лошо. Ма ова е многу убаво време малку дувка малку сонце и весели луѓе. Во душава чувствувам празнина и некоја голема мрза не знам зошто но имам такви денови проблемот е што тие денови се зачестија се надевам дека ќе се средам психички. Како и да е се наближува убавиот ден но до тогаш ќе ми биде вака горе доле :lol: Другарка ми си шета блазеси и секој викенд е некаде е надвор си се тешам јас дека ќе најдам работа па ќе почнам да собирам по некој денар ама се ќе си дојде кога тогаш а до тогаш...ќе дремам во Македонија ништо страшно 8)

13. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Се обидувам да сврзам две три реченици од вчера. Ама тешко ми оди.
    Немам што да кажам. Ме прашуваат сите, зошто, што , како, убаво ви одеше. А јас со насмевка кажувам дека така требало да биде. Ме гледаат со оние жални погледи, демек им е жал за мене. Им е жал зошто мислат дека глумам дека сум среќна и дека го прифатив фактот што го нема.
    Среќна сум луѓе и вистина го прифатив тоа одлично. Така требало да биде, не згрешив ништо јас, не направив ништо лошо. Дадов се од себе, се што имам и не се каам и сто пати да се родам ќе му дадам се.
    Некои луѓе не се поклопуваат еден со друг и тоа е тоа. Јас и тој бевме различни светови, различни желби, соништа и интереси. Јас сакав љубов, тој сакаше забава.
    Инаку излегувам и запознавам нови луѓе. Запознав прекрасна личност, интересен, насмеан, онака ко излезен од мојот свет е. Се што сум барала, карактер, темперамент, изглед.
    Ама :!: џабе.
    Не можам да замислам да ме допира, да биде покрај мене некој друг. Некој кој не е тој. Треба време, за ова да помине. Не сакам да дозволам некој пак истото да ми го направи. Нема да е фер да гледам некој како да е сенка на него, нема да е фер да му дозволам да ми влезе во животот само за да ми ги залечи раните.
    Морам сама да си помогнам. Не смеам сега да се предадам. Издржав многу, ова нема да е ништо.
    И еве пред вас, во овој виртуелен свет ви ветувам и се заколнувам дека ако ме побара за да се смириме дека нема да му се вратам :)

На CoverGirl10, lunicka, tweety26 и 14 други им се допаѓа ова.
  14. majicka

majicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2009
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    1.005
    Ја знаете онаа народната...Барам работа,поарно да не ја најдам? :^) Е баш така е кај некои луѓе.Од една страна слушаш жалење како само тој не работи,како само тој нема некоја постојана работа,нема пари и ти со сите сили му бараш работа,значи сакаш да му излезиш во пресрет,да бидиш чоек,да му поможиш,да му се најдиш....И така му наоѓаш неколку работни места,кој не велам јас дека се нешто вау или дека се сјајни,ама бре имаш некаков ќар,поарно отколку дома да седиш :?: И ужалената страна ти вели како тој не работел за мизерни 8000ден(божем некој за поќе работи..секоја чест на исклучоци :!: ),поарно било дома да седи |( По некое време пак ти изигруваш Мајка Тереза и пак му бараш работа,му наоѓаш за 11 000ден,со тоа што работното време секој ден варира,теренска работа :!: и ти вели како тој неможел да издржи така |(
    Шта речи :?: речи су сувишне работата :| Можи па нешто со мене не е како шо треба.....незнам,можи јас грешам |(

Имајте најубав ден и вечер...јас сум заглавена на работа :hai:

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Не, значи не, моментот кога гледаш дека светот полудел, а тебе те праќаат по психијатри и психијатриски установи.
    :rofl:

Момент први, кога сестра ми си ги излакирала ушите, едното портокалово, другото лилјаково. Не знам зошто такви потреби за самоукрасување, ама ете. Сега си ги лупи по малце. Знаев дека детето е штракнато, не знаев дека е до толку. :D Втора работа, зела салотејп и конечно решила да ги тргне комплексите кои (на некој начин :tmi: ) јас и ги наметнав, дека има мустаќи. Епа да, се тегнела со салотејп. Умница на дада. И бисер на денот - си чувала специјално една кутија таму некаде низ хаосов, полна само со вишок раци и нози од барбики. Златни резерви. :D

Да спомнувам дека дедо ми сака да го заѕида таванот да не му влегувале верверички на викендичка, ама тоа така кажано и смислено, легендарно. Пред некој ден им се најавиле гости со бесно дете, баба ми главата не знаела каде и е, утре пак се најавиле, баба ми одвечер смислува кај ќе крие работи, тие фиоки што биле тука, по при рака, ќе ги полнела со крпи. :D Ми фалат луѓево секојдневно, еј, има бисери.

Момент други, кога за да ти ,,скинат,, казна во комунално оти си фрлал отпад, те тераат да го облечеш нивниот џиш комбенизон, еми како, :D ти даваат лопата, ти кршат гранчиња и ливчиња внатре, ти даваат метла, ѓоамити метеш... ти позираш, нели, работно, и они те сликаат. Молим лепо после, оп сликата, оп на казната, имаш доказ дека си ,,работел,,. Казната ти ја нема веќе.

Некна ни ја однесоа пола ограда ,,несакајќи,, , па како тоа да не е доста, по н-ти пат ни провалуваат на имот. Значи заклучивме дека злато и дијаманти во куќава нема, тоа уште многу одамна го заклучив јас, кога стоев пола и кусур саат надвор заклучена и пробував да си самопровалам... Луѓе, нема. Има стари железа, има плехчиња, ѓубре во глобала, ете на сестра ми глупостите, на баба ми некои ми ти џинџири-минџири. Епик е моментот кога апашиве се пикале низ џамче со пропорции на мојот газ, пак ќе речам, да имаше злато и дијаманти да ги разберам, вака, не можам.

И да, 40 минути после убавиот пост овде, пак глупост. Овој пат не, тактички, паметно, смирено, е не. Оно мене. Ќе го средам ова пред да одам во Дојчландија. Има лекари, има луѓе, на крај краева, колку помалку внимание му обрнувам јас во глава, толку поарно.

Аааа и конечно укопча момчето мое со кој психопат си има работа. :D Абе он вика не е така, не зборувај глупости, ово оно, ај, ај, си знам јас, некогаш и сама си се рачунам за, за... малку чукната. :tmi: :rofl:

Значи бедоксинов во комбинација со торта и сладолед прави Ч У Д А! :emo:

На Micheleljubov, imelda, Trnche и 33 други им се допаѓа ова.
  16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Природната состојба на нашето постоење е свесноста – не свесноста за нешто, туку свесноста која е сеопфатна состојба на чистото искуство. Во состојба на свесност, нашиот ум е урамнотежен, ведар, слободен и флексибилен. Меѓутоа, ние не сме во состојба да останеме во таа свесност, зашто сме склони веднаш да посакаме да дознаеме кој што доживува. :)

17. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Ќе си ги носам пак темните наочарчиња, прашина сигурно фатиле до сега, ама доста ми е од јасно гледање. Видов што има да се види, пораснав нели, така викаат дека еден од условите кои треба да ги исполнуваш за да те означат како зрел е да ги симнеш наочарчињата. Ама доста е, не е интересно веќе. Како постојано да гледаш несовршено лице на денска светлина одблизу... Секоја ситна бора, акна, пожолтени заби, понекое влакненце од нос и темни подочници...не е баш убава слика. Не е за секојден гледање...
    Вака со наочарчиња се е поубаво. Ќе ги извадам пак после одредено време, кога ќе почнат сите да приметуваат дека стално со нив сум и дека веројатно имам некакви ишјус штом не ги вадам, па ќе ги одморам малку. Баланс. И мене поубаво, и другите околу мене задоволни. Просто и едноставно. Наочарчиња...

На imelda, ozbilnazena, Springy и 10 други им се допаѓа ова.
  18. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.675
    луѓе почнувам да се заљубувам :inlove:

На ilipili, Hopeful, srcekrsacka и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    СДК Незнам како да го опишам она чувство кога од кратки ракави и шорцеви ке облечеш чорапчиња и тренертки значи неможам да го опишам тоа чувство прекрасно ми е или летно време на одмор кога ке застуди или во некое делови каде што е многу ладно и кога мораш да облечеш тренерки ги сакаш како никогаш да немаш облечено прекрасно ( ^ _ ^ )

На Sanjichka007, Waka-waka, Hipica и 5 други им се допаѓа ова.
  20. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    И и иииии прво место хор. Колку е убаво да си певкате цело друштво во автобус, ареа - пеперминт - студени нозе - тоше... Тие старите најубави хитчиња :D
    Денов си е најубав.
    Убаини.

http://www.youtube.com/watch?v=_gAZyYUk-dw

На 223 305 побарааааај меее
    Долго јас, долго те очекувам да се јавиш ти но залудно се надевааам

На Hipica, Someonespecial, zhap4e и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.