Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Ете сега баш, ќе го напишам ова и одам да правам зебра колач. :) Абе мерак ми е. Ама поедноставен така, не ме бива мене за сложени работи, без разлика за што се работи. Имајте убав ден. И дојдете на зебра колач! :*

На Someonespecial, GordanaL, charliee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Многу ми се жалите на времево ладно ви било,врнело,грмело ... :D Грешка сте :!: .И ова време си има своја убавина.Веќе кога по цели денови врне земете и одвојте си време за себе. :rock:
    Јас уживам кога ќе си ја наполнам кадата и се заборавам во топлата бања.Си правам зелен чај,домашни колачиња и уживам со семејството.Најубаво ми е кога попладне ќе легнам да одморам,мачката ми преде и ми се умилкува.
    Понекогаш и го отварам прозорот,ветерот ми го носи мирисот од петуниите што скоро ги засадив.Земам книга во рака и така со часови се додека не заспијам.
    Вечерните часови секогаш ги посветувам на него.Тоа и ми е најубавиот период од денот.Сакам кога заедно пешачиме,гледаме филм,се скокоткаме :lol: ...
    И немојте после да ми кажете дека на времево немало што да се праи,дека времево не прави мрзливи,успани ....

На kravce, Girl-50, ana-girl и 2 други им се допаѓа ова.
  3. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
  4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Ги бива Украинците за танцување, нема што ... не ме изненадуваат првпат ...

5. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    од синоќа од 1 саат до сега на темава се поплнети две страни се убив од читање и сватив дека нема човек кој е безгрижен.секоја им чест на оние кои лесно поминуваат преку се или пак така се искажуваат,а во себе се огорчени и на оние кои не се заморуваат со глупостите и со небитните особи едноставно си го живеат животот максимално... бравоо

На Ketrin.Moon и GordanaL им се допаѓа ова.
  6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    ^^Порано имаше по 10 :) Ама сега за жал се по 2 :|
    Секој со маките иначе,некогаш не е дека некој нема некоја мака,ама ете,одлучува сепак да е среќен и да се потруди да ги реши тие проблеми или едноставно да ги зачуваа за себе...Некогаш,да ги сподели,бидејќи некогаш е полесно кога ќе споделиш нешто.

На charliee и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  7. Torte19

Torte19 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    86
    Времево е толку мутаво што очиве неможам да ги отворам скроз,како минуски ми се |(

8. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.622
    Допаѓања:
    10.349
    Именувам денови. Еден ден е ден на кичма болење. Друг ден на шмркање и кивање. Денеска ден на не излевање од дома...со кола :D
    Прво се наместив на спротивната страна од пумпата за гориво. Да ми почне денот. И како родена плавуша од Есекс, убедена дека цревото ќе стигне до другата страна, додека сите ме гледаат како теглам и се борам со него за на крај да се засрамам, го вратам на пумпата и со „ме забележа ли некој?„ брзина, седнам да завртам круг и да чекам да се ослободи пумпа за од десно. Ништо, се дешава. :wasntme:

Додека вртев кругови да најдам паркинг во град, пола од горивото отиде :D , најдев едно конечно, малку притесно ми се виде за моите способности па и другата пола од горивото отиде додека се паркирав :rofl:
    Само ако ме е снимал некој и мене како таа на видеото, мајка му ќе му ја расплачам! :devil:

http://www.youtube.com/watch?v=tf4TIWECZ30

На kravce, Doozy, ilipili и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Одејќи почувствував дека нешто пукна силно.
    "Се скрши?" - извика Таа. "Уживај, ќе го залепиме."
    Зар постои мајко лепак, кој би можел да ме залепи?

На zarah, Springy, WarriorAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    можеби причината затоа што сум тука на форумов која ме потикна покрај останатите причини(забава,запознавање делење и добивање совети,мислења,критики,идеи....) е токму таа да споделам нешто за да ми олесни.не дека немам блиски луѓе сите ми се блиски ама на зорт никого не гледам или ако се исповедам на некој гледаш после цело маало или цел клас те оговара и ти се смее коцкаесто... :@

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Јас сум поголем малер дури и од Тошо :D

Сериозно... ништо не оди како што треба, си реков од платава ќе заштедам реков и зареков.. |(
    одма се јавија неланирани трошоци и платата отиде :tmi: сеуште не донесена дома :worried:

Си доаѓам од работа и една будала помина бесно со автомобил, го погоди вирот а Богами и мене, ме избања од глава до пети :devil:

Место на Брат ми, му се јавив на идиотот (имаат слични броеви) :tmi: ко му слушнав глас се заледив :| , не реков ништо, исклучив и ми требаше еден саат да се приберам :sweat:.

На Elennaa, kala21, Ketrin.Moon и 2 други им се допаѓа ова.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    А јас пак го сакам ваквото време, врнежливо со тенденција кон јако невреме, многу повеќе од +35 степени на скопскиот асфалт. Си врне, темно е, си дувка, мрачно е. Мириса на чистота и свежина.
    Нервозите ги игнорирам се додека имам топлина од друга страна. Не вреди да се замараш и нервираш за луѓе со кои немаш никаква допирна точка освен здраво/чао деловен однос. Нема нешто по покварено од жена бе, факт, еве жена сум и признавам. Незнам што да напишам и како да се искажам, ама ми се гади од такви патетични возрасни жени со 40 и кусур начукани години кои се замраат со пилиштарци ко мене и ме гледаат ко конкуренција иако се на повисока функција од мене и измислуваат грди работи за да го пополнат своето празно секојдневие. Не ме замарај ма, ме боли стомак.
    И одиме... топло несче, топла бања, топло срце. 8)

П.С. Фемино опрај се и почни да ми праќаш мејлови, вака ми опаѓа активноста и желбата за истата. Позз.

На bittersweet, MaxyMax, kravce и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ете сум и јассс :D
    Конечно да ги завршам колоквиумите, око на око немав клаено од Велигден, се изнаспав за сите пари од 3 сатот до сега.
    Од денес сум поактивна тука, ќе читам ќе пишам се ќе прам.
    3 Колоквиуми ми се успешно положени, математика бапнав, има да се изнавежбам сеа, и 10-ка да му извадам :devil: Маме нејзино.
    Денес си добив слика со посвета од еден колега, шо ептен ме израдва како ми ја имаше стокмено то чудо едно, срцка, Другарчиња бе другарчиња :D
    Не знам друго шо да ви кажам, нема ништо многу битно, ќе ве поздравам со мојата омилена нумера периодов оти штотуку слушам гласови од кујната АЈДЕ ЗА ЈАДЕЊЕЕЕЕЕЕ |(
    http://www.youtube.com/watch?v=xBWiLJ6XNxs

Убава вечер :hai: :*

На bittersweet, Elennaa, Doozy и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Food+Internet+pajamas=perfection 8)
    а тоа што имам за учење е друга работа :D

Прикачени фајлови:

На Elennaa, Butterfly14, Sanjichka007 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Nine25

Nine25 Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    1.726
    Ќе ми недостигате и двајцата.Незнам дали ќе можам цел товар да го носам на мој грб.Ама ова е најдобро за сите нели тоа и ни е мотото Добар пат ве сакам можеби не бев најдобра СНАА ама да знаете дека ќе ми фалите БИБИ И ЈОСЕ ВЕ САКАМ И СЕ ГЛЕДАМЕ ТАМУ КОГА НИЕ ЌЕ ДОЈДАМ ЗОШТО НАЗАТ И НЕ ВЕ САКАМ :)

16. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46
    Утре ми е роденден.И нема ни на утрешниот ден барем еднаш сите заедно да седнеме да јадеме..Некој сега ке рече да бидам среќна што имам мајка и татко,но што ако ги имам кога се зафатени постојано и постојано им треба некаква слобода? Имам само една желба.Барем утре да седнеме да јадеме сите заедно четворица,да ми подари нешто,не сакам да е скапо,најефтиното,но да биде подарок од татко ми со љубов.Но не,зафатен е.Има работа.Заморен е.Зарем еден ден во годината не може да биде слободен?
    Последниот пат кога сме излегле со татко ми,беше кога имав 5 години,тогаш брат ми беше бебе и за мајка ми да може да го чува,јас да не сметам ме однесе во парк.Имам и слики.Прекрасни слики.Единствени.Тоа беше само еднаш до сега.Не барам ништо друго.Само сите еднаш заедно да јадеме,еднаш да излеземе.Знам,тој е човек кој што работи,и е маж,но исто така е и татко.

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    63
    Поприлично ми е досадно и цело време само пред компјутер, а имам толку многу за учењее!! Ама ме мрзи, што да правам..

18. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Вчера беше прекрасен ден, ма како прекрасен, НАЈПРЕКРАСЕН, НАЈУБАВ, НАЈВЕСЕЛ. Сестра ми беше невеста, и не дека е моја ама беше најубава. Кукла права! На повесела и поубава свадба не сум била.
    Со среќа нека ви е дадо :*

На kate21, Buttterfly, bittersweet и 17 други им се допаѓа ова.
  19. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Бoб Марли е умрен, Курт Кобејн е умрен, Сид Вишс е умрен, не знам кој друг е умрет а многу се попалиле на истите и си го сфаќаат како лична навреда дури и тоа што ќе се каже дека се умрени, ама умрени се. Готово е. УМРЕНИ СЕ. :D

На calliope, anabel-a, kravce и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    На фејсбук пред некое време читав географска верзија на изразување љубов, а пошто во последно време ме пука некоја луда инспирација, еве што составив јас. [​IMG]

Ти си непридушена осцилација на моето срце, кога ќе те видам мојата елонгација достигнува амплитуда, а кога сум близу до тебе тоа е како резонанс без присуство на сила на триење. :inlove:

Ете вакво љубовно писмо би напишале после толку учење за осцилации по физика. :rofl: Да имавме писмени по македонски на некоја слободна, љубовна тема, не за 5ка, за 50ка ќе беше. :wasntme:
    Кажете а? [​IMG] Подобра поезија не и кажува ниту Сулејман на Хурем. :D
    И сега, нели имам право да ја смачкам утре професорката ако не ме ослободи од тест? [​IMG] Еве, сега ја имам цела Фемина како сведоци дека дури троа сум се шекнала од учење. :lol:

Туку, дома моите често ми велат, ќерко, ти изгледа имаш некоја неоткриена црногорска жичка. [​IMG]
    Би ја открила, да не ме мрзеше. :wasntme: Ама ни сама не знам како си го контролирам тоа црногорското во мене, па оценките, да чукнам во дрво, ми се постојано во амплитуда. [​IMG]

OK, that's enough. Физикава изгледа ептен ми удрила во глава. [​IMG]
    Ај отидов јас да си ја излуфтирам главата. :mm:
    Ciao tutti. :hai:

На kravce, Elennaa, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.