Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    А каде тоа јас напишав дека читам книги и кој писател поточно го читам? Да сакав да створам таква некоја слика на овој форум веројатно секојдневно би вадела од ракав некакви си книги и би постирала во темите за тоа што и како читаме, така да ова не ти држи вода реално.
    Второ, мое мислење е дека Пауло Коељо е писател за деца и тинејџери кои што се трескаат од под по неговите книги. Вероника реши да умре, Единаесет минути, уау кое просветлување доживеав откако ги прочитав овие книги |( Досаден со едни исти фрази во речиси секоја книга, глупава тематика, стил на пишување - испод просек според мене.
    Трето, зошто бе луѓе во сечие мислење мора да се пронаоѓате и да цитирате? Плус пробуваш да навредиш, омаловажиш или да се направиш паметна, whatever. Ама кој си ја има мувата на капата... :?:

И така, dharma03, читај што сакаш, и остави ме во овој очаен обид да ве убедам дека јас имам прочитано нешто, и прифати дека постојат и такви мислења кои што се различни од твоите.
    Ајт.

2. dharma03

dharma03 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    18

Абе ајде не да не се разбравме. Истомисленици сме воа врска со Пауло Коељо :). Далеку од тоа дека дека сакам да омаловажам. Кажав мислење кое не важеше за тебе, напротив.

3. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Оффф :tmi: Битно се разбравме.
    Извини и овде, моја грешка е, избрзав.. :)

4. dharma03

dharma03 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    18
    Се простивме :)

На manja666 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.672
    Јас не сакам иста маана кога имам со некого,еве двата вртљаци у главава, не па исти чевли.
    Инаку ја видов Мелита у старки... Инаку...

6. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.786
    Допаѓања:
    24.048
    Страшниот ПМС во комбинација со учење на поприлично тешки испити. :devil:

Малку фали некои неспретни Мајагери движења да почнам да изведувам колку енергија има во мене.

Аууу... ! :punch:

Срам ми е дечко ми у очи да го погледнам колку изедов денес. Ооох, туго. |(

На Hipster и ludoto19 им се допаѓа ова.
  7. dharma03

dharma03 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    18
    Тоа е тоа.. само можеби една недела во месецот сме психички стабилни. Неделаипол симптоми + една недела прочистување. ЖЕНА!!!

8. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Денеска наѕирнав уште една фина душа. Среќна сум кога ќе заприметам такви луѓе.

Ама не ми е јасно зашто некои кои се лични-мазни-лизни во оној другиот ни живот, тука се претставуваат како Хогар Бестрашниот! Еее е и тука се гледа колкав е човекот. Не сте добри само доколку се претставувате како такви! И знаете, да си добар човек не значи дека ти никогаш не правиш никакви грешки. Не ни значи дека треба постојано да се фалиш.

Бљак од сите вас кои не сте храбри да се однесувате секогаш и секаде како што ќе ви посака вашето срце и разум. Силните тие!!!

9. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Барем еднаш во овај проклет живот, еднаш нешто нека тргне како што треба.
    Таман се опушташ, пополека решаваш да го пуштиш од животот. Ете го, де братучетка му, де цимерот, де тој.
    Сакам да се борам, ама не знаам. Не можам.
    Да беше до мене, еве верувајте би се качила и до месечината. Не, еве уште вечерва би трчала до кај него.
    За кого да се борам, не ме сака. Никогаш не ме ни сакал. За што да се борам...
    Ми недостига.
    Ама најмногу ме нервираат кога не ми веруваат дека го сакам. Кога ми велат дека ми е филм, дека ми поминала болката.
    Не знаам што сакам да си кажам со постов, верувајте не би сакале да сте во моја кожа.
    Место не ме држи, да одам дома не ми се оди, да седам тука не можам...
    Патетична сум веќе сама на себе.
    Не ме читајте, скролајте. Деновиве сум катастрофа. Ама мислам дека наредниов период ќе си бидам катастрофа

На CoverGirl10, Libera, Springy и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    едвај чекам да поминет 20 дена и да си уживам оти повеќе не можамммммм!!! :!:
    :swear: :devil: |(

На Someonespecial, the.vampire.girl и Dog-lover им се допаѓа ова.
  11. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    Се радувам и ми мириса на убав ден кога ќе забележам дека има колумна од Трендафилка што не сум ја прочитала.
    Малку шминка,зелен чај и денот може да започне.
    Со мирисање оригами :)

12. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46
    Избегав од школо,да.
    Дали мене некој ме прашува нешто? Дали јас воопшто постојам? Доста веке,доста од се..
    Од сите други можам... да избегам,но не можам... од себе..Боли бе,боли.
    Сега од нервоза јадам како свиња и сугорно во рок од 1 саат качив 10 кила.

13. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Се обесил човекот, овие ставаат слики на фб ставаат од телото кое виси ... Боже, ретардирана нација! :x

14. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Јас лично немам проблем со ПМС, ама затоа сите други околу мене имаат. Жал ми е за нив искрено.
    А најдобар лек за пмс е кутија сладолед од чоколадо и јагода. Мх, мх...

На midnight.flower му/ѝ се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    пред десетина минути почнаа комшиите. Усисивачите се пуштени у минимум 3 станови моментално во рамки на зградава. Душички, да не заборавија дека нема више ефтина струја од 1 до 4 ? :(

16. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    20.976

Драга, јас мислам дека комшиите ти се многу фини и културни, па макар тоа било за на нивен трошок. Сигурно си викат подобро сега на скапа струја да усисуваме, отколку вечер после 10 на ефтина, па да ја вознемириме Теси во доцните часови :D
    Мала шала, али многу ми фали ефтина од 1-4

На midnight.flower му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Мораше ли да се погоди неделава да учам кога не треба ама дека ми е ослободена наредната недела сум пресреќна а пак се жалам. Толку сум измрдана со умот не знам зошто но како да сакам да се испотепам со некого само за да ја испразнам оваа не знам каква енергија, измешани чувства. Многу сум станала госпожа во последно време гзот уште не знам да си го избришам ма дај. Што ако имам толку години кога всушност не ни знам колку години имам понекогаш дури и се запрашувам зошто имам толку ‘‘многу‘‘. Сакам да сум дете само не во ова време во моето, што убаво ми беше. Имам 3 теми за учење а јас пишувам овде, се бањав, дремам не мрдам од место па уште и планирам со такси да отидам мочла недна како што би рекол дедо ми. :drunk:

18. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Порталиве како одвај да чекаат да се случи нешто бизарно за да го објават и со денови да не гњават.Срамота е.Каде е хуманоста овде???Дали истото би го направиле ако биде некој ваш близок???Ова само кај нас може да се случи..Разочарана сум до максимум ! :swear:

19. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Е моите комшии и те како знаат кога е ефтина струјата во недела цел ден - ОД САБАЈЛЕ од 8 никако покасно,да си почнат на време со усисување, бушење, влечење... а мене недела - единствен ден да се наспијам.
    Земав прва плата, и колку планови имам со неа, за 3 дена ке ја потрошам :D Ајде догодина дупло повише да зимам :D

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cи седам и минути одбројувам кога овие двајцата дибеци ќе улетаат со една кошница цреши од оние огромните пазарски кошници ]:) ....огромни црвени и сочни.Bеќе долги агодини си имаме овоштарник со секакви вочки, иако мене не ми се по мерак, црешите ми се изузетак

инаку и по стоти пат си сфатив дека едноставно човекот предност им дава на своите проблеми,си бара рамо за да се олесни,и ненамерно или намерно сега не знам, ама целиот муабет да се врти околу нивните проблеми, нивните потреби, и нивните тешкотии :) Aбе јас се навикнав, и не се бунам нити лутам, туку си слушам :D Eден другар дури и психолог ме вика :rofl: Aма кога ќе видам за какви банални работи се нервираат,мене ми иде ма сандала од глава да им мавнам :swear: Aбе људи вие сте виделе ли што е вистински проблем у животот?
    ......................................................................................................................................................................
    и колумната на Tрендафилка за баба и дедко, не знам колку пати ја прочитав, и се пронајдов во делот на Xуго :lol: Kога ќе ми се јави бабе што јадеше, што правеше,абе уште и да ме праша што тоалетна користам :angel:
    и јас да ја откачам со брзината на светлината ;(
    A вчера женичкава ми се јавува, и ме прашува како си, викам бев излезена со друштво.

и она а сите ли работат?
    -јас-да
    и женава ете, сите работат ти ништо....за после пола саат да ми се јави и да ми плаче на телефон-да не те навредив извини,многу лоши работи ти реков,не ми се лути,плаче женичкава :(
    си ја сакам највеќе на цел свет и точка.

На midnight.flower, kravce, teddybear и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.