Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.937
    Допаѓања:
    177.644
    ...работите си се враќаат на место...срцево мое исто така си се враќа на место...
    Ништо никогаш не останало во хаос... ќе има уште многу други бури...ама.. па и мора да ги има...

Друго шо сакам да кажам, пред некој ден ми дојде кутре пред врата... такво малецко и слатко...ма преслатко... игриво..весело...го нахранив. Мојот домашен пес има страшно добар инстинкт за мали кутриња...сите ги прифаќа како дел од чопорот, затоа го обожавам највише на свет. До вечерта кученцето го снема. Еден комшија ми кажа дека некој човек се врткал тука некое време и го посматрал (секако, таква информација само комшија може да пренесе) :D ... шо ме донесе до заклучокот, дека додека некоја работа е ничива (а кутрето според тутките од влакна по мекото телце се глеаше дека никој не се грижел за него)...тогаш никој не го сака, а кога некој ќе го земе, автоматски мал милион остала раја го посакува... па дури и се осудиле да си го земат и без прашање. Која иронија човече....

За воља на вистината, иако многу сакав, немав во план да го задржам. Веќе имам и пес и мачор, а и мајка која ми даде период од неколку денови да му најдам домче...очигледно некој му нашол пред мене..се надевам само дека убаво ќе се грижат за него..

Е сеа шо се дешава... денеска односно пред некои 2 часа се повтори прикаскава. Ново кутре повторно пред врата. За разлика од другото...ова преплашено,греотка..му требаше време да се опушти... го нахранив...па стомачето му е топче сеа... го има најтажниот поглед на свет... а јас повторно добив шанса да напраам добро дело.. :)

На anabel-a, Moira, midnight.flower и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    СДК дека се чувствувам како лајно на дожд.

3. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Ми се јаде, ми се плаче :rofl:

На anabel-a, VIN.diesel, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Не можам да ги разберам девојките кои одат или оддржуваат некаква врска со женети мажи!

Имено познавам девојка ,моментално и лее солзи на сестра ми на телефон е -ќе лееш сестро, ќе плачеш,ќе допреш дно, брак- нема место за трета личност!
    Те лаже ? те лажел?
    Сакал само секс?- е сакал.
    Ќе ја оставел , ке те носел за Германија ,Италија?-Жими.
    Бремена е жена му алооо, не остава тој мали деца.
    Него ти каде со таков живот ...Какви вредности ќе им пренесеш на твоите дечиња?
    Секој со своите грешки.

Денес беше денот кога сакав да прошетам низ градов мој и прошетав и видов многу среќа на лицата на луѓето,мамички со бебенца , мамички со прекрасни мали принцези во розево.
    Сладолед ,сонце,насмевки.
    Среќа.

А јас пијам чај со многу лимон,па што ако е Мај :)

На Adi888, Micheleljubov, Springy и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    40
    Е доволно е учење за денес... цел ден пред копјутерот очи ме заболеа. Кај го измислија ова е-учење..задачата како така ја сватив некако..ама грбот ме болиииии.
    Ајде пред спиење сега малку гимнастика да се размрдам за поубаво да заспијам..а да ви кажам право и мнооогу поубаво се спие кога пред спиење ке повежбате малку..а и насабалје полесно се станува, од искуство ви кажувам.Инаку јас како спортист се заборавив малку ама тоа е кога колоквиуми идат мора да се учи...
    Ајде јас сега ве оставам вас така фино да си читкате по фемина а јас на спиењеее еве од мене бакнежи имате :* :* :* :* :* :*

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. strawberry111

strawberry111 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    57
    Логика.....
    На сите да угодиш, на сите да помогнеш и на крај пак ти крив. :)

На Micheleljubov, Someonespecial, prettyliar и 7 други им се допаѓа ова.
  7. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Една другарка веќе втор ден по ред нешто ми вика како у смисла: Лесно ти е на тебе спиеш на пари.
    Мојот одговор на тоа беше: Абе чекај да видам под душекот може стварно спијам на пари, а не знам :o .
    Денеска збориме нешто за купување и ми вика: Викам лесно ти е на тебе на таа пара.
    И јас и викам: Па да бе, спијам на пари.

Не можам да го разберам ова однесување. Љубомора ли е што купувам нешто ново или што е работа? :^) Боже им поможи. Се нервирам од таквите. А на мене живци само дај ми :emo:

На Lov3, Divinebutterfly и ilipili им се допаѓа ова.
  8. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ма се' е подобро после флаша вино и смеи цела вечер со одбрано друштво.
    Бај д веј, се тетовирав!...си ја лупнав главата од "Пешачки премин" - знакот! :rofl:
    И имам нов прекар! :!: Од денеска сум зебра... Заради знакот, нели. :rofl:

Што беше убаво, убаво си беше! :rofl:

На bittersweet, Springy, anabel-a и 5 други им се допаѓа ова.
  9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Прво да ви се заблагодарам на сите за преубавите честитки и искрени желби, ви посакувам сите убавини што ми ги посакавте дупло да ви се вратат :hug:

Сегааааа, мајко моја, прекрасен ден, прекрасна вечер, нозе не ме држат ама само за арно за убаво нека е. :D

Да си признаам не е дека не го ѕирнав телефонот воопшто, зошто искрено чекав повик/порака (да си кажам реално- уште на полноќ го одблокнав човекот), и на моменти ја чувствував страшната потреба тој да е до мене, ама инстантно ги shut down тие чувства и емоции, а многу е полесно затоа што на мојата страна од вагата вина има само 0,1 процент. :)

Сама си правев фризура, си ги исфарбав црвени врвовите(со мала помош хаха), и сама си ги шишав шишките. Врвовите излегоа топ, а шишките кхм кхм за нигде. Ама пројде и тоа, џабе се трескав и нервирав прееска :emo:

Многу сум среќна, многу ми е срцето исполнето така некако, многу ми е мило што сите роднини и пријатели и друштвото на брат ми убаво си поминаа, и многу си го сакам семејството, си го изнагушкав брат ми и животот би го дала за него, вечерва се цврцна малце повеќе па ми возвраќаше на гушкањата :D

Си добив и најубави поклони :$ Сметајте ме за што сакате ама јас сакам да добивам поклони, секогаш сакам да давам и да радувам и исто така сакам кога ќе ме израдуваат и мене :)

Ај доста бамборам во овие рани утрински часови, едно е сигурно, вечерва ќе се спие со насмевка на лицето, добра ви ноќ :*

Ау каде бе со овој памет, еве да ви направам чест да ве почастам од мојата торта затоа што ми е најубава и прееска тазе сликана, повелете послужете се зошто и вкусна е :emo: :D

Прикачени фајлови:

На green.eyes, bittersweet, kala21 и 32 други им се допаѓа ова.
  10. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Денот ми е ноќ... и обратно. :!:

На kala21 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.051
    СДК: Целосно се наежив кога го читав вчерашниот пост на Sexybaby86:

На Sexybaby86, kala21, martinuska и 4 други им се допаѓа ова.
  12. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    :nod: :sun:

Прикачени фајлови:

На Hipster, Micheleljubov, martinuska и 7 други им се допаѓа ова.
  13. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    СДК значи нема шанса да помине некое време а јас да не направам некоја глупост/утка...
    Синоќа сум го оставила мобилниот да звони кај дечко ми несакајќи,сакајќи само сигнал да му пуштам сум го оставила да ѕвони,а тој милиот се загрижил да не ми се случило нешто ...
    Одам преска да ги чекам колешките да ме соберат со такси во исто време како што одиме,ама предавањето да ти било поместено а јас не сум го видела соопштението |(
    Ах туго,кај гледаш :doh:

14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Што да кажам. Поздрав до Драчевчани, предвидувам мостот да го поправаат до октомври, а можеби и до крајот на годината. Толкави семафори не се за џабе, а мајстор еден немам видено откако се поставени. Кад се ради? Не ради се. Имам гледано една емисија одамна, за колку кратко време асфалтираат и поправаат огромен мост во Америка некаде. Неполн ден, ангажираност максимална, со време регулиран сообраќај. Пу. За сите што перат пари. Кај мене во машина не излегуваат добри.
    Да се стави забрана за увоз па да пркне државава. Сите крави ќе си купат, а не канцерогените млека што испаднаа од цел Балкан. И ќе сме вработени и пари ќе имаме и нема толку овие да го плачат Тито. Прочитајте за Мариналеда Шпанија. Ние на роуд шоу ќе идеме во Зимбабве и ќе ги укинат визи во Мадагаскар. Имаше и некој бизнисмен во Србија што на сите вработени им направил куќи, двоен процес е тоа, даваш и земаш. Овде само земаат, за давање никој нема.
    Што ми текна вака денеска :^)
    Една колиба во сред нигде и бавча. Па ќе дојде тогаш принцот на магаренце. Магарето да биде тврдоглаво, а не тој.

На bittersweet, Hipster, Micheleljubov и 13 други им се допаѓа ова.
  15. LakeGirl

LakeGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    44

Полека малку. :) Таа ќе ги отстрани дојките, но не значи дека ќе нема гради. Напротив, ќе ја видите со уште подобро деколте. Двојната мастектомија кај нас и во светот не е исто. Процедурата на Анџелина подразбира nipple sparing, односно зачувување на ареолите, плус по операцијата извесно време ќе има вградени проширувачи (tissue expanders) кои потоа ќе бидат заменети со силиконски импланти.

Со оглед на тоа што роди неколку деца, нејзе и онака и беше потребна операција за лифтинг на градите, патем зошто да не направи нешто превентивно? Така да сега ќе има подобро деколте од претходно. А кај нас ова се решава, за жал, само со протези. Нека прочитаат нешто нашиве хирурзи за nipple sparing mastectomy и tissue expanders.

На ilipili, Divinebutterfly и karenin им се допаѓа ова.
  16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    :wasntme: :wasntme: :wasntme:

Прикачени фајлови:

На Marjan007, bittersweet, kravce и 30 други им се допаѓа ова.
  17. dharma03

dharma03 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    18
    ИМАЈ НАЈУБАВ ДЕН! :)

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    На anichka94 и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  19. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Искрено,ама најискрено да ви кажам право МИ СЕ ПОВРАЌА ОД ЛУЃЕВО НА ПЛАНЕТАВА! Со чест на исклучоци :!: (кои и тие знаат некогаш да зафркнат)
    Ке ви раскажам една вистинска приказна што се одвива пред мои очи,стварно неможам да ги разберам овие неиживеани дечишта.
    Има едно дете во клас кај нас и едни 2ца ''фраери'' кои појма си немаат од животот.
    Детето дали има некој психички проблем незнам ама ќути и мнооогу е мирен збор не прозборува,ама кој што ке му рече ги слуша и несмее да каже не,плус таткому е пијаница.. :worried:
    Тие 2цата мангупи(како да не) детето да го натерале да го извади к**** од панталони и така да се шета а они да се смеат,го тераат да ни кажува на нас девојчињата безобразни работи кои очигледно они сакаат нас у фаца да ни ги кажат ама јбг п**** се големи и напалени пубертетлии шо си го маваат секоја вечер на тие мисли што им се вртат у глава,го тераат да си ги врзува патиките една со друга,да ги става фармерките во чорапи и така да си иде дома,телефонска сметка му направиле 4 иљадарки и они на се ова што го прават се смеат и интересно им е. Па како бе може да му биде интересно на некој да понижува и заебава човек со проблеми и пореметувања и којзнае што му се дешава дома,а они и му се закануваат :!: не смее да ги каже,ке му речат немој да си зуцнал! и ке прашаат професорките нормално,ти направија ли така и он вика не затоа што му се закануваат.. Многу сакам на нивните деца истото да им се случува и нивните деца да ги понижуваат така како они него што го понижуваат. Па дали сваќа дека со тоа што го прави тоа и сите што се смеат дека не го прави тоа него мангуп туку еден прост плиток човек што нема иднина и го прави тоа на 17 години? Ама ако! животот е бумеранг,се ке им се врати,кога тогаш од глава ке им се тресне,и ке чисти улици затоа што не учел школо и моли за мизерна 2ка и ги понижува другите и мисли дека е мангуп.. еден збор ке кажам само.. ЖАЛНО !
    П.С. Извинете на долгиов пост ама толку сум револтирана што би можела уште 2 саати да пишувам и нема да се искажам.. ццц срамота,ама не е проблемот во тие 2цата туку во нивните родители!

На Jenniffer му/ѝ се допаѓа ова.
  20. dharma03

dharma03 Активен член

Се зачлени на:
    14 мај 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    18
    Ужасно. Зошто вие што гледате од страна и што знаете каква е ситуацијата не превземете нешто? Известете некој надлежен, професор, психолог. Што е тоа? Какво задоволство би причинувало на било кој? Детето може да има трајни последици од ова. Еве и сама велиш имало домашни проблеми, татко пијаница... ова ќе го уништи бре. Ццц за срам! Невоспитани изроди! Знаеш што е тажно??? Што во голем процент таквите како еве тие „МАНГУПИ“ успеваат!
    Мислам дека некако треба да се реагира. Сепак тие се двајца или тројца - кој ќе им верува?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.