Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034

Поубаво би ти било да шеташ :D :D

На ocila му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Средново школо ме направи да се радувам на петок како дете на играчка. [​IMG]
    Замислете го чувството кога правиш тест на последен час во петок. :| Ама пак чувството кога ќе помине тој тест, кога ќе дојдеш дома и сфаќаш дека поминала неделата, си уживаш со музиче... Прајслес. :music:
    Па каде го има тоа да се прави тест ден после Евровизија? Во моето школо. :rofl: Ама јас ем си гледав вчера од прва до последна минута, ем си научив и се напишав денеска. 8)
    А екстерните си се ближат, ама јас гајле немам, аџанак-баџанак (така се викаше, нели?)... [​IMG]
    И така... уживанција ми е, си пеам по дома. Ама добро што не ме слушате. :$

Иначе, морам и јас да си кажам, убав период владее на форумов, дефинитивно. :f:
    Love is in the air, and babies are in the air too... :wasntme:
    Сите убави работи што се случуваат, постовите во кои некоја пресреќна форумџика ќе каже дека забременила, била запросена и слично, му даваат посебен сјај, се чувствува среќата. :sun:
    А јас толку се навикнав на Фемина што се чувствувам како да ве познавам сите што ве читам, па многу се радувам кога читам такви убавини. ^_^
    Сега уште и период на матурски е, па сите вие што сте матуранти да блескате и да си поминете најубаво. [​IMG]
    И така, уживкајте си и радувајте се. [​IMG]

На bittersweet, sweet-cherry, Micheleljubov и 7 други им се допаѓа ова.
  3. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк дека вистинскиот маж не се познава по бројот на жените со кои е, туку по бројот на жените на кои им вели: Жалам, веќе сум зафатен.
    Пс јас сум таков.

На Micheleljubov и Summer.Love им се допаѓа ова.
  4. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Завршија целодновните подготовки околу матурата на брат ми. Се е подготвено, ние исто така, се чекаат уште гостите. Нема да биде некоја преголема веселба, ќе ги собереме само најблиските, како лани за мојата матура.
    Нека му е честита матурата и многу успех во натамошниот живот. Честитки и до сите матуранти на форумов и најубаво да си поминете :*

5. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Прво,денеска ни кажаа по кој предмети ќе не тестираат за екстерно.И јас,малер невиден,ми се падна физика и македонски.Ај македонски таму накај 10 јуни ќе биде ама физика бре на 27 а јас ништо незнам така наставнкот ги ставаше оценките од седмо и сега јас за 10 дена треба цела книга да научам.Па кога си дојдов си се изнаплакав едно поштено и сега сите ме зезаат за физикава. ;(
    Второ,денеска си го видов стариот симпатија,после 5 години.Не ме позна секако,ама ист си остнал само брадичка му пораснала,а јас тогаш заљубено детенце кога ќе ми текне ми се иде да си ја мавам главава од ѕид колку сум се глупирала. :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  6. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46
    Посреќна личност од мене нема.Причина? Нема причина.Јас сум истата од вчера и ништо не се измени,но благодарна сум за многу работи.Денес во автобус видов машко дете од 4-5 год.Беше валкано,босо одеше и облеката му беше валкана.Во мене имав само еден сендвич,му го дадов да го изеде и пресреќно беше...Да беше до мене ќе го фатев за рака,ќе го донесов дома,ќе го избањав,облечев и ќе се грижев за него.Но за жал не беше до мене,јас тоа несмеев да го сторам ;( ;( .Сфатив колку сум разгалена и каков живот живеам.Плачев бидејки немало купено леб за со свинското месо,без леб месо не сум јадела,а некој нема ни тоа да го јаде.Сите што ми велеа дека сум разгалена јас само превртував очи.Но,во право биле.Зарем имам нешто што ми фали? Дури денес се запрашав тоа и се замислив.

На Dog-lover и Someonespecial им се допаѓа ова.
  7. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.790
    Допаѓања:
    6.673
    нека поминат овие испити мислам дека уште еднаш ке се родам.
    ненаспана,со подочници до колена,брковите не ми се депилирани а вегите ми се како на дедо мраз.на човек веќе не личам.

8. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    ;)
    [​IMG]]

На Marjan007, srcekrsacka, Lepaaa и 4 други им се допаѓа ова.
  9. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.786
    Допаѓања:
    24.048
    Најадете се салам, изнамуабетете се со другар/другарка и после бе дојдете фино лепо ко луѓе шо треба да учат во читална.

Аман, Господе! |(

На Trnche, Micheleljubov, kravce и 3 други им се допаѓа ова.
  10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Абе ти можда така им викаш, али затоа плачеш по женски форум дека си сексуално полн (семен материјал неискористен) и само лавици јуриш во мисли. :D

Арно викаат постарите - порано помалку се збореше за секс, а повеќе се работеше на случајот. Сега, саде еб*чи се истопорија на секој чекор.
    Ноу хард филингс Витомир, али очито погрешна ти е перцепцијата на јурење моми.

На Annath, anuskaNESTLE, Micheleljubov и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.341
    Допаѓања:
    17.917
    че бидам Црна жужал :rofl:

12. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    [quote="LilBaby"

Абе ти можда така им викаш, али затоа плачеш по женски форум дека си сексуално полн (семен материјал неискористен) и само лавици јуриш во мисли. :D

Арно викаат постарите - порано помалку се збореше за секс, а повеќе се работеше на случајот. Сега, саде еб*чи се истопорија на секој чекор.
    Ноу хард филингс Витомир, али очито погрешна ти е перцепцијата на јурење моми.[/quote]
    :rofl: :rofl: :rofl: Како можам да ти се лутам за ова не ме зезај,прво нема врска твојој муабет со тоа јас што сум го напишал,ама што има тебе да ти се правдам што сакаш мисли си.

Многу ти е глуп заклучокот.

13. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Знам дека си ветив дека нема да се навраќам на минатото и да живеам во спомени,и самиот тој ми кажа "минатото е изгубена битка"...сфаќам дека тоа навистина е така, минатото навистина е изгубена битка, нешто што не можеш да го смениш. Читајќи ја и последната порака од него, ме обзема чувство на тага, болка, горчина, копнеж по нешто што постоеше, а кога сето тоа ќе се помеша настанува хаос, тотален хаос!!!

На lana.del-rey, Hipica, srcekrsacka и 2 други им се допаѓа ова.
  14. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Сдк,се качува свекор ми горе со букет рози,ги набрал од двор.За најдобрата снашка,ми вели.Баш ме израдува.
    Иако не е беше баш најдобар со здравјето во последно време,мило ми е што го гледам дека е се подобар.

На duffi, Annath, Elennaa и 18 други им се допаѓа ова.
  15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Некои луѓе не вреди да ги погледнеш, не па да ги поздравиш !

Убав викенд на сите!!!!!! :D :D

16. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Само што испративме матуранти.Леле бре се натрескале пред да започне матурската забава .До каде ке стасаме со такви матуранти не знам.Ама додека некои се смееја мене едноставно ми се плачеше .Млади, убави и на тој начин да си ги упропастат животите.Ке речете еее па матурска и е , абе ај мора ли да бидат пијани и тоа уште не се стасани на прослава, ПРАКТИЧНО СЕ ДЕЦА....ЖАЛНО :fubar:

17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Sunshine reggae ми е во последно време животецов. 8) Не дека се' ми е наредено и розево, многу е далеку од тоа.....Ама не реагирам веќе на некои неважни работи околу мене. Не се замарам со одредени акции и реакции, и онака со ништо не можам ни да влијаам ни да променам нешто што не ми се допаѓа. И искрено, подобро ми е вака. Помирно ми е на душата, дури и посмирено реагирам на некои моментални стресни случувања. Мелем за душата ми е мислата која ја имам од Нова Година па наваму. Се концентрирам на нејзино исполнување, и најголем дел од мислите ги насочувам натаму. И ќе направам се' што е во моја моќ (а богами и немоќ) за да успее. Здравје, уште има време до тогаш.

Единствено нешто што ме иритира на моменти по малку се муабетите и прашањата од типот „Ајде бре, што чекате со ........., кога ќе се земате, кога ќе правите бебиња?„ |( Додека доаѓаше тоа од луѓе кои не ми се нешто битни во животот, само им се насмевнував и им кажував дека треба на друга адреса да се обратат, а не кај мене, зашто мене никој за ништо не ме информирал :) Ама веќе и блискиве почнуваат се' почесто да ми ги вртат тие прашања, на пр.мајка ми и сестра ми :^) Значи, ги обожавам и двете, ама не можам веќе да одговарам на истите прашања. Башка, ствараат непотребен притисок за кој знаат дека кај мене само контраефект има, ништо позитивно не може да донесе. Може малку дрско и безобразно од мене, ама денес мајка ми ја изигнорирав :|

Во последниве 5-6 години омилена активност за релаксација ми е пешачење низ град со слушалки на уши. Веќе некое време не го менувам човечево, го слушам и дома и на работа и на улица и ...... и секаде :D Го преполнив телефонот со неговата музика и сега се трујам со него :$

http://www.youtube.com/watch?v=Hl5hucThI80

И аман нека ги тргнат веќе крофничките од плоштад, топло е :!: Лажам, не ради топлото, мрчам ради тоа што ми се слабост и ретко кога успевам да им одолеам кога поминувам на плоштад :tmi:

Имајте убав викенд, девојки :hai:

На ilipili, Annath, bittersweet и 7 други им се допаѓа ова.
  18. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Нека најдат живот на друга планета и се селам таму. Не можам веќе со луѓево, не можам да ги смислам, ја хранат својата беда со зборување за другите, како може бре се да ги интересира, за неполн ден разбрав некои работи што дури ни сама не ги знаев за мене :drunk:

Кажуваш на една личност дека си купила фармерки пример, а веќе до вечерта слушаш муабет од цел град дека знаеле од кај си ги купила, колку пари, која година се произведени, од што материјал се направени, дали работ е сошиен цик-цак или праволиниски, како се вика продавачката што ти ги продала, од кај има потекло, што има посадено во дворот, колку пати неделно го фрла ѓубрето.
    :| |(
    Како само ве интересира се???? Не можам да разберам, толку сте мизерни и немате мозок за нешто друго да размислувате?
    Мрш бре мрш сите, уствари ај јас ќе си одам на таа моја планета, не знам со кого ќе живеам и како, и не ми е гајлеееее.
    Или ќе земам еден фенер ќе шетам како Диоген да најдам човек, ќе ме гледате низ улици со фенерот, јас ќе бидам тоа. :toivo:
    Мора да се бара некое чаре, барем додека е илегално да ги испотепаш сите. Ептен се наелектризирав.

На ilipili, Hipica, Micheleljubov и 7 други им се допаѓа ова.
  19. She.e

She.e Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    46
    До пред малку бев надвор со *****, ***** и *****.Последен пат ги спомнувам тука,на форумов и никогаш повеќе во животот.Животот продолжува,јас продолжувам да живеам.Живеам за себе.И не сум повеќе разгалена.И сега сите 4-ки ке ги поправам на 5-ки.Тоа е.Јас продолжувам напред.Без разлика кој што кажал.Кога им реков чао за последен пат отидов да шетам малку,едно добри 15 мин и размислував,размислував..Сфатив дека за другарки не треба да се нервирам.Денес ги има,утре ги нема и доагаат други.
    За мене сега почнува викендот,вечерва одмарам малку и од утре на учење.
    Ете,не можам ниту еден пост да напишам како што треба бидејки не знам веќе што да кажам.Не знам......

20. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.341
    Допаѓања:
    17.917
    Горда мама - многу убава слика ;) :l:

На Elennaa, Hipica, Someonespecial и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.