Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Нема перница помека од чистата совест.

На Neytiri, zarah, Serafima и 25 други им се допаѓа ова.
  2. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.953
    Допаѓања:
    15.948
    Денеска,среднив некои работи на факс...иако ми останаа за среда-заради потпис од професорката...и конечно СИ ЈА ОДБРАВ ТЕМАТА ЗА ДИПЛОМСКА ! :) HaPpY !!! :)

На Annath и GordanaL им се допаѓа ова.
  3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    На жена друга жена неможе да и угоди. Единствено може доколку се работи за однос мајка-ќерка. Принесувај им за јадење се и сешто тие не јадат, одиш нагости тие ти даваат ебано сокче налик газираната Кола и ништо друго, па доаѓаат пак нагости кај тебе ти ставаш грицки, правиш кафе, убав сок пренесуваш, прашуваш дали сакаат ручек и за на крајот да ги слушаш како на шега кажуваат дека само кафе си им дала. Хмм, порано се нервирав за вакви нешта, а сега веќе не. Ама тоа е, женска работа!
    Со дечко ми од кога почнавме да живееме заедно на сите другари кои ни доаѓаат на гости им даваме закуска, грицки, салати, некои колачи. А дали знаете колку од нив така не пречекувале? Јас еве не се сеќавам. Само едно сокче и кафе и тоа. Бујрум. И не ми пречи кога тоа доаѓа од луѓе на наша возраст, но ми пречи кога така прават и роднини. И не ми Пречи што не ми даваат грицки, ми пречи што трескаат дека јас не сум им давала.
    И јас не им ставам на гостите јадење дека сакам да се направам некоја фуфица, туку дека мерак ми е и плус мајка ми ме научила за тоа како треба да изгледа добар пречек, гостопримливост и внимателност кон гостите.
    Не сакам празни и грешни рекла кажала моменти!

На Moira, eli25 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  4. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.471
    Допаѓања:
    17.174
    Математико туго моја, овде иск овде корен, ма ја за тебе нисам створен!+

Утре математика писмена, хемија тест на претпоследната тема иако имаме веќе правено, знаете не‘ спрема за екстерно. Историја да одговарам ако имам слаба на тестот, географија наставно ливче а биологија испашување како и секогаш. Македонски одговарање за оценка, воедно и спремање за годишниот во среда.
    Главата ќе ми пукне од ова школо!
    Се молам на екстерното да ми се паднат физика и италијански/биологија.
    И така, пуштете ми среќа за утре оти мнооогу ми е потрена!

На kravce, Micheleljubov, prettyliar и 2 други им се допаѓа ова.
  5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    А мене ми го украде еден од раце,од позади грб,дека сум пониска,а веќе го имав фатено ;( Си умрев од мака ;( НЕ Е ФЕР! И машки не треба да фаќаат. КРЕТЕН! И тоа бев настрана од толпата,отскокна и кај мене падна...
    Ајде среќа нека ти носи и најубаво да ти помини свадбата Сноу :)

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DelRey

DelRey Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    533
    Леле јас ќе умрам од математиката!
    Незнам Математика. Па сигурно нема да одам во продавница и да му кажам дајте ми кашкавал во форма на ТРАПЕЗОИД со ПЛОШТИНА 680 cm КВАДРАТНИ и ПЕРИМЕТАР 150 cm. :? :@ уфф.

7. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.106
    Кога ќе ти ја избришат темата што си ја отворил. :D

На rici.aaaaa и GordanaL им се допаѓа ова.
  8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.946
    Допаѓања:
    123.534
    Каренин ,не им се нервирај на таквите,ги имам и јас.Ние со маж ми сме такви што не знаеме да поминеме гости кај нас со сок и кафе.Секогаш правиме мезе,дури и ако имаме само чипс правиме сос и слично.Така ни е поубава дружбата,уз храна :D Додека кај други поминуваме со турско и вода,евентуално смоки од детето што останале.Порано ме нервираше ужасно ова,да го поминеме и фактот што плус имаат пари,ај нели да си речеш немаат,ама јас пак си останувам јас,и секогаш гостите ќе си ги пречекувам како и до сега.А на другите нека им биде криво.Притоа не зборувам за расфрлање со свашта на масата ,туку културно мезе,јас така го викам :D

На karenin и Micheleljubov им се допаѓа ова.
  9. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.094
    Ви благодарам...
    Денес го положив последниот испит, ми падна камен од срце, конечно можам да се вратам во нормала! :)

И како што оди редот, да ве почастам

На Moira, kravce, la-chicka и 21 други им се допаѓа ова.
  10. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Моментот кога чекаш во банка едно половина час,не само ти туку цела редица од луѓе, и некоја доаѓа преку ред си завршува работа.. :^) Ја опоменуваат сите, ама некултура шта чеш.. :o Па уште и важна се прави |( Демек ние другите бевме глупави што чекавме ред. Оти ние демек не знаевме да застанеме на шалтер преку ред.И покрај толку опомени, укажување дека треба малку да се има култура и спрема постари и спрема оние кои чекаат,ситуацијава од што беше трагична се изнасмеавме сите :lol: . А неа мува не ја лази. Ајде луѓе сме, може некогаш се има итна работа, разбирам и се тоа, ама барем извини се, кажи. Изговор: И таа како нас сакала побрзо да заврши работа..До каде со тој памет цццц :geek:

11. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Незнам што е со децава :^)
    На 13 години пуши,пие,се дрогира и сето тоа го смета како нешто за "опуштање" а не порок од кој треба да се откаже.Уште планира од дома да бега за скришно да се тетовира без нејзините да знаат :^) Не,не знам што е со нив,ова навистина не е во ред.Забегани.Уште ќе се уфилмува тука ко којзнае што да постигнала.Боже помогни и :x
    СДК се помирив со некои работи.Сфатив дека неможам ништо да сменам,прифатив некои настани,исфрил некои личности од моето секојдневие и сфтаив дека ми е подобро вака.Уште подобро ќе ми биде за 2 недели.Најдобро. :)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Иако имав еден многу интересен и исполнет ден.. - пак библиотеката! Се прашувам толку ли е тешко :x Толку многу ли е тешко да се направи ред таму!! Кутрата библиотека, се има само ред не.. (добро де нема баш се еден автор-една книга доста е |( ) Туку да го оставиме тоа на страна!! Секоја книга на кој каде му текнало таму ја остава, вратените којзнае каде ги бутаат па на крај ми вели
    Две книги ќе зимам нели :wasntme:
    Ко демек они гледаат кој кога ја враќа книгата.. Се гледа по нив- уши гледаат |(

И така јас цел ден си се смеам под нос дека на глас неможам ;)

На Angelinkka и Gordana10 им се допаѓа ова.
  13. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.797
    Аааа Сноу не си фер, ти си веќе мажена си требало да ги оставиш немажените/нежените да си ја испробаат среќата.....си им ја грабнала среќата од пред нос :lol:

На ludoto19 и Doozy им се допаѓа ова.
  14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    22.340
    Какви размислувања постојат у 21 век ... страв да те фати. Како бе не сум се родила некаде на запад ...

На WarriorAngel, Gordana10 и julie77 им се допаѓа ова.
  15. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Верував - но научив дека не секој ја заслужува мојата доверба. Бев искренa - но не секој знаеше да го види тоа. Почитував - но малку се оние кои заслужуваа да ја имаат мојата почит. Грешев - но моите грешки не беа како на оние кои ми забодеа нож во грбот. Сакав - но научив дека не е секој достоен за мојата љубов. Простив на сите оние кои ме повредија, но се надевам дека ќе можат да си простат самите себе..

На WarriorAngel и Gordana10 им се допаѓа ова.
  16. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    1.862
    :envy:

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Можеби еден ден ке го осетиш моето отсуство.
    Но тој ден можеби јас ќе немам потреба од твоето присуство ;)

На WarriorAngel, Angelinkka и vitomir им се допаѓа ова.
  18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк што треба ова да значи во еден ден врат да ти се вкочани,жила од нога да ти се преврте и да се сопнеш од скали за среќа без последици.

Кикав поточно е ако не го забележуваш моето присуство,тогаш ке го забележиш моето одсуство. ;)

На Angelinkka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Ах бе сама сум си крива за вчера што не ја послушав мајка кога ми рече да си облечам маица со ракавчиња а не по прерамки. :( .Се каам што вчера ме залажа сонцево и што 7 саати бев во природа,мислев дека ми е топло и дека пролетново ветре ми годи. :doh: .
    Денес...сум со температура,ми тече носот,главоболки,вртоглавици...До сега имам испиено 8 шољи чај ...

Мамо бе,како секогаш си во право ? До вечер морам да оздравам колку - толку ... Морам да ја намалам температурата и да одам до кај мажето.Тој сигурно ми го знае лекот :lol: .

Па-па :* :* :*

Уште малку ми е роденден,ако имате некоја идеа како да го изведам тоа во мојот двор ... :?: .Фала

20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.653
    Допаѓања:
    22.340
    Затнат нос најлоша категорија на +100 степени. Фала Марфи, фала.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.