Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Vendi не дека ќе се променам поради постот што го напишав, но можеби на некој во тој момент му било потребно да го прочита тоа. Искрено јас кажав од што бев инспирирана да го напишам оваа и навистина филмот ме поттикна да размислам по убаво во животот. Се ќе си остане исто, ниту парите за Нова Година ќе ги дадам некому, ниту ќе си го скратам задоволството со шопингот, но можеби ќе почнам да го ценам тоа ШТО ГО ИМАМ, пред да го изгубам. Немој да ме сватиш и мене погрешно, ми се допаѓа тоа што секој си размислува на различен начин, но јас сакав да го споделам со вас моето размислување. :)

2. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Ајде уште овај викенд учење, а потоа следува максимално опуштање и негување, па со кој се шегувам јас и распустот не ќе ми е како што треба леле кој ќе се спрема за матурааа ;(

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.811
    Допаѓања:
    25.416
    Убаво е,без некоја посебна причина.
    Можеби затоа што конечно ми тргна учењево и се вратив во колосек,можеби затоа што цел град е накитен и е преубава атмосферата,можеби е новава боја на коса,можеби затоа што мачорот е расположен па автоматски и јас,можеби затоа што папагалов блесав ме смее од сабајле,а уствари е од се ова заедно. И на крај сепак имало причина.

Читам за бактерии,и не знам како успеа тоа да ме асоцира на Њу Јорк,и добив нагон да му пишам порака дека сакав да го прошетам цел свет само со него.
    А добив одговор дека не е можно да сакам различно нешто секој ден,ама баш тоа му е интересно.

Денеска имам во план да ја одбегнам вистината,ама не да лажам,туку мудро да си молчам. Целта ги оправдува средствата,а кога се нема храброст,тоа е единствена опција.

Што убав ден. Само да не ми спласне расположениево до вечер,како што обично знае да направи.

:emo:

На Cynthia му/ѝ се допаѓа ова.
  4. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    Што планови имав за денеска, и кога станувам дождов ми расипа се- нема што! Го мразам!!! :devil:
    Имам за учење еден тон, ама не ми се учи.... :)
    Сакам да падне снег веке, ајдее него го сакамм. Да му се израдувам! :D

5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    I'm a big big girl in a big big world, is not a big big thing if you leave me...

На Divinebutterfly, Rock-a-Fella, Miss.Ricci и 3 други им се допаѓа ова.
  6. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    На Divinebutterfly, Rock-a-Fella, Serafima и 12 други им се допаѓа ова.
  7. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Ахххх ќе летнам од среќа ^_^ Не ми се верува јес јес јессссссссс!

На Divinebutterfly, Serafima и zhap4e им се допаѓа ова.
  8. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Капки од дождот на прозорецот, јако Нескафе и неговиот профил во мојот видик-не ми треба ништо друго за добро расположение. :inlove:

Имајте убав викенд!! :*

На AnaKarenina, Doozy, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Уште 2 недели до крајот на оваа година, а надвор никаква еуфорија. Единствено украсениот дом и градот потсетуваат дека доаѓа фамозниот 31 декември. Мене ми е сеедно, ни знам каде ќе одам, ни што ќе носам, а не се ни трудам да го променам тоа. Едноставно веќе ми е сеедно, неинтересно, не го очекувам со нетрпение. Не ја сфаќам поентата на 31 декември да се носе светкави фустани, вештачки нокти, пунџи, туку ајде, не размислуваме сите исто.
    Денес е на мама роденден, наредната сабота на мене, понаредната НГ. Си отиде и оваа година, остави добри и лоши спомени зад неа.
    Среќен роденден, мамо.

На Beauchamp, AnaKarenina и zhap4e им се допаѓа ова.
  10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    СДК дека денес денов ми почна многу убаво.. Ме разбуди баба, ме гушна ми купила чоколадо :inlove: Се гушкавме и скокоткавме во кревет можеби цел час.. Потоа правевме торта :angel: па бевме низ маалските продавници.. Ах, не знаете колку си ја сакам!! Полн ми е денов со љубов :D :D :D Нека потрае...

Инаку случајно налетав на една слика, која многу ме разнежни, ми ги насолзи очите и ме наежи.. Колку му треба на светов НАДЕЖ тоа е нешто неверојатно, НАДЕЖ за подобро УТРЕ, за подобри времиња..

[​IMG] душиче мало ;(

Имајте убав ден, ве гушка Ани :hug:

На Divinebutterfly, Rock-a-Fella, Serafima и 8 други им се допаѓа ова.
  11. SexiLy

SexiLy Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    500
    Допаѓања:
    2.108
    Идиотишта!!!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Стотици корпи и илјадници живи мачки во нив се испорачуваат бо Гуанчжоу (Кина). За само 3 дена увезле околу 5000 мачки.
    Мјаукањето на илјадниците мачки се слушало далеку во пределите на таа платформа.Некои луѓе сакале да ги спасат несреќните животни , но полицијата не им дозволила - бидејќи испорачателите биле со уредни документи.

Во Кина приготвуваат супа од мачките , под назив «Shui Zhu Hua Mao». За таа супа тие мораат ЖИВА МАЧКА да ја стават во вода што врие , потоа ја вадат од котелот , ја сечат и ја додаваат во супата.

Сите тие го сметаат ова за нормално- споредувајќи се со лушето кои јадат свинско, пилешко... , но да ставиш жива мачка во врела вода - не е оправдано .
    Статистиката покажува, дека во Гуандун на ден употребуваат околу
    100 илјади мачки.

И ова

Фестивал на пивото во Виетнам отворен 4 декември каде за влез плаќаш 1 $ и во неограничени количини пиеш од тамошното пиво bia hoi Hanoi , НО сето тоа проследено и со традиционална храна куче на жар.

Монголоидна смрдлива нација. Све у казан да ги стаат да се варат. Мамата нивна!
    Аушвиц за ваквите, како што знаат они да праат мачешки аушвиц. Дегенерици. Не можам да се издопцујам !!!!

На Divinebutterfly, la-chicka, x.Daisy.x и 16 други им се допаѓа ова.
  12. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    На Rock-a-Fella, Chocoholic и SexiLy им се допаѓа ова.
  13. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.811
    Допаѓања:
    25.416
    Баш сега го гледам хороскопов на фемина и ова ми падна во очи:
    Бидете претпазливи колку и кога си ја отворате устата.

Хм.. Или е до мене и мојов памет или е ептен двосмислен јазиков. :lol:

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  14. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Мислам дека понапорен викенд од овој за оваа година, не сум имала никогаш. Иако е поминат само еден дел од него .. стварно незнам кога ќе постигнам се` да завршам. :|
    За понеделник само, имам 3 проектни, 40 прашања за домашна и 33 лекции за учење. Се` е ова изброено, не ми паѓаат вакви дефектни бројки сами од главава, не. :shake:
    Покрај тоа, и славата утре ни е - Св. Никола. Помош на мама и треба и тоа многу, неможе да постигне се` сама, куќиштево наше е огромно!

А, незнам кога почнав да сум ваква ... за се` живо и диво да мрчам. Сменета сум, стварно многу.
    Но се трпам засега, немам доволно време ни да размислувам за тоа како да станам порасположена.

Сега продолжувам, придружена со Леонард Коен, да правам проекти и да се трудам да завршам што побрзо.
    Имајте убав ден сите, уживајте и за мене. :f:

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    СДК дека преку мама си добив пост-пејд и нов мобилен ЛГ :$ (само незнам како да го отклучам катанчето) :D и сум срекна :party:
    а од друга страна пак, имам мака а тоа е модринки на коленото(вчера ми се случи мала незгода) и ме боли, и дури имам и тетоважа(кога ја видов утринава, ке се онесвестев :lol: ) па здравје понеделник директ на лекар, а дотогаш Хепатромбин, и коцки со лед(епа вртоглавици кога имам, и незнам што да правам за да ми поминат т.е. да ги снема, маки феминки :doh: )

16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Да ви кажам на сите средношколки, ај не туку ми се жалете матури ово оно, па и плус тест по математика тест по физика..... :D Ке ми дојдете вие на факс, ќе ве видам тогаш секоја вечер оче наш пред "Библијата" од 1000 страни наменети за економијата, правото, филозофијата, информатиката, или што и да студирате. И ќе ве видам тогаш колку ќе му се "радувате" на Јануари и зимскиот "распуст". :D
    Уживајте брееееее...Што е еден тест по математика, кога истиот можеш да го поправиш? Е на факс нема да му кажеш на професорот, дај да преполагам. Ќе ти рече, колега, можеш да преполагаш на друг факултет, тука не! :D
    Се сеќавам во 4та година средно, една професорка ни рече Одморете се добро овој распуст, бидејќи ви е последен распуст во кој навистина ќе уживате без обврски.Од другата година следува друга песна. Ех само колку ја сваќам сега :D
    Затоа чил ап, и немој тука дрн дрн писмена, есеј, испрашување или што и да е :D :*

На Divinebutterfly, AnaKarenina, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    СДК...по некоја чудна игра на судбината, утрово го видов него и цел ден мислам на тоа.Сто пати го премотувам филмот во глава-како се гледавме, како ми се насмеа, колку е убав, а одвреме на време, и тоа, колку немам шанси кај него :( А може и да грешам, можеби неговата насмевка од шестка до шестка значеше дека е среќен што ме гледа, исто како што бев и јас кога го видов :rofl:

18. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    колку е чуден и смечен нашиов прост народ ццццц божее господе
    :@

19. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Леле како не им е грев. ;( Глупи луѓе..Уште малку па ќе почнат да прават и супа од човек,и специјалитети од човек на жар :puke: :puke:

20. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549

Да може! Но само и само доколку го приготвуваат од самите нив :^) Глупации Ги мразаааам ми се гади од нииив :puke:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.