Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. BlondeGirl8

BlondeGirl8 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    115
    се ке кажам, се ке кажам ама ова тестирањево стварно е вишок и што само во македонија алооооо
    боже боже......добро и тоа ке го разберам ама да си тестиран по анатомија и латински леле божееееее
    стварно немам зборови за ова стварно ;( ;( ;( ;(

2. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    1.862
    Мнооогу, мнооооогу сум среќна. :rofl: Ќе ме тестираат баш тоа што сакав да ми се падне. :D Сега да не оплескам „лесни предмети, лесни“ и книга да не фатам. Книгата пред мене и концентрација.
    Е, заборавив да кажам. Кај сум среќна па сум и нервозна, цел ѕид на фејс. ми е со тоа кој што ќе го тестираат, мислат гајле ни е што ќе ги тестираат. Демек, мора да знае цел фејс. што ќе ги тестираат..Преку нос ми се веќе. :devil:

3. MorganMonroe

MorganMonroe Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    42
    Размислував неколку дена за сите грешки во животот што сум ги направила. Дали сум заслужила да ми се случат некои работи. Секогаш сум била искрена, сум сакала со цело срце, сум ја терала правдата за да стигнам до тука?! Сум барала виновник за секоја грешка, за секој паднат испит, за секое прекинато пријателство, за секоја изгубена љубов, за секоја караница. Цело време мислев дека има некои чудни космички пореметувања. Ама не било така. Господ сакал да научам нешто од тоа се. Да научам дека ЈАС сум таа што ги исполнува МОИТЕ сонови и желби. Јас сум таа што избирам за својот живот. Јас сум таа што откога ќе паднам, брзо ќе се исправам, ќе ги истресам алиштата и гордо ќе продолжам понатака. Јас сум таа што НЕ треба да се откаже!
    Некогаш треба да премолчам но некогаш да кажам нешто погласно од секогаш. Некогаш треба да се насмеам кога ми се кине душата. Некогаш можеби и да си дозволам нешто повеќе иако не смеам.
    Се има почеток и крај. Но не е само еден! Секој може да ја почне својата приказна од почеток. Или па можеби да напише нова книга... :)

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    неможам да ги разберам некои работи или потоЧно тоа сто некои луге го права.
    колку да се трудами обидувам да сватам и разберам ама ете едноставно неможам :^) да се каже со збор и да се реси бре луге :!: зарем мора да се вика и кара,да се колнат блиските :x стварно не можам да ги разберам :x

5. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    Сдкк Либето ке ми дојде од тугина....МНОГУ СУМ СРЕЌНА НАЈМНОГУУУУУУУУУ СО ДУША ГО ЧЕКАМММ

На Jenniffer, Ketrin.Moon и kikav им се допаѓа ова.
  6. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Mислев дека нема да го дочекам овој ден.Kерка ми ке слави апсолвентска вечер.Солзи ми навираат, прво од срека што и покрај сите препреки успеавме ете да стигнеме до овде.Повеке сум тажна оти ја гледам помалата керка онака тажна. :( Сакаше и таа на факултет , но со кои средства да и го овозможам тоа. Срце ми се кине од жал.Пред неколку месеци сестра и рече , за се има решение само ако стварно се сака.Не губи надеж.Еве може ке се вработам па ке ти помогнам , па може и мама пак ке се вработи ... Тие зборови ми беа доволни, да знам дека сум си ја исполнила должноста на родител.Се надевам дека ке ме послужи здравијето и ми се пружи прилика да и помогнам и на помалата керка.

На Someonespecial, H.e.L.e.N, Sweetheart87 и 49 други им се допаѓа ова.
  7. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    ...плоштад, куп луѓе, сонце на заоѓање, клупа ,јас и тој и сите маки и радости споделени ....никој не ме гледа не ме слуша, ни ту се замарам со нечие присуство,само сонце ме греее и љубовта од неговата душа.

На Hopeful, Serafima, ilipili и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Неможам да разберам зошто се потребни вакви малтретирања.И џабе што зборуваат за професорите кога сигурна сум дека нема тоа да влијае на нивната плата туку само на нашиот успех.Па и колку глупаво направено, неиспланирано до срж. Како е можно во една недела да стават два предмета? Па и на некои математика и физика им ставиле, ги жалам стварно.. Незнам за мене тоа е многу стрес јас почнав од денес да си паничам. :tmi:

На prettyliar му/ѝ се допаѓа ова.
  9. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    СКД дека од синоќа сум побркана очите ми потечија се барам на он-лајн списокот за екстерно тестирање и синоќа читам македонски и социлогија. јессс 8) Бев пресреќна, ми се паднале лесни предмети и таква :) одам на училиште утрово и школските ми викат има ново список јас се стресов цела што ако сум математика :?: . Се барам 2000 деца и на крајта физика :envy: и географија. Ајде географија ќе научам некако до 1 ама после имам 2-3 дена време да учам физика, а да и појма си немам од животот по физика :devil:
    А и отечено грло имам и црвено ми е па на вие горештини и чај пијам :tmi:
    Постојано ми текнува дека на школо не одам ни уште еден месец и таа помисла ме прави да сум :( . Сакам школо бре сакам. Сакам секоја ден да го гледам, :inlove: а како што не е од мојот град има цел летен распуст да не го видам :tmi: . Ама што и да правам не можам да спречам времето си мине школската година завршува при крај сме за жалллллллллллл :x

10. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Вчера со дечко ми го возевме кутрето во кола и оно збесна... се чудиме што му е и он ми вика земи го ти ке ми излета од прозор, го зимам ја и тоа оппп, ја го држам а оно си се покака на седиштето... ајдеее сите прозори отвараме труе внатре, мало гомце треба да се тепа доста додека се научи јадничко :D

11. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Ако малку екстерно и за вас нема лошо да биди, да видите малку што е "мака" :lol:

12. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    СДК оти не,не можам да тргнам поглед од скоцкан маж, со бушава фризура и полни усни, од страшен поглед и кнап костум :wasntme: Ама не бре, не дечко, не мечко, не сите околу мене, маж си е маж, кога ќе те погледне да те здрви, па да ти се насмее и... ај...

Овулирам де :rofl: Хормониве диско играат

На tweety26, ozbilnazena, mila89 и 14 други им се допаѓа ова.
  13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Во глава ми се увртела Happy New Year од Abba, а надвор пукнало сонце небаре е јули...
    После едно часовно вежбање по дома, толку ми беше жешко што сакав да се пикнам во фрижидер!
    Си реков ќе си ја пуштам климата, да се разладам малку.
    Арно ама, заборавив дека филтерите не се чистени од лани.

Guess what happened...

На tweety26, Foreveryoungiwannabe, la-chicka и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Сакам да кажам се наеднаш. Shame on me, што не пишувам со денови и после како брлавица се оддеднаш пишувам.

Вака. Прво незнаете колку сум среќна и слободна! Како птица. Имам време да јадам, да спијам, да не се замарам со ништо, да не станувам рано, да не кревам на телефон. Немам факултет! Проклето добро чувство! :D

Второ имам просек неверојатно висок, на кој сум исклучително горда. :d:

Така ми е олеснато од душата, што мислам дека сега да дојде тој, и да ми рече пакувај се и одиме на крајот од светот, се пакувам, уствари не се пакувам (поинтересно е без куфер) и дим да ме њама. Ќе здувам. Ама буквално каде било. Би одела на море, на планина, во Калифорнија, во село.. Било каде..
    И нема да се вратам до септември. Всушност незнам дали би се вратила воопшто.

По последно време се држам најмногу за она „не верувам во иднина“ , и почнав да правам многу предизвикувачки и ризични работи. Работи за кои некогаш би се прашувала дали некогаш би ги направила. Сега само треба да ми легне нешто на умот, и веднаш го правам.
    Сите што ми се блиски знаат дека сум мирна само во јавност, ама во последно време ни таму не сум :D
    Се изнаправив глупости деновиве. А и така планирам да продолжам :wasntme:

Сеуште сум под некој мамурлак од вечерашната ноќ. Бев зелка пијана и паднаа стриптизи, играња, денсања, пиење на екс и што уште не.. :drunk: :tmi: Така што нека остане на ова, да се опоравам и ветувам дека летово ќе ве дружам почесто. :*
    https://www.youtube.com/watch?v=SzlpTRNIAvc

:dance: :rock: :D

Прикачени фајлови:

На tweety26, Foreveryoungiwannabe, Hopeful и 14 други им се допаѓа ова.
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.471
    Допаѓања:
    17.174
    Јас па го мислам баш спротивното. Мислам дека нема да влијае на нашиот успех т.е. дека ќе има оценка од екстерното и оценка од наставникот, ама нема ништо да се накачува и намалува, а баш мислам и сигурна сум дека влијае на нивното работно место (кое, многу од нив го работат многу лошо) и на нивната плата. Ако не би влијаело на нив, не би не држеле толку строго како демек ’за ваше добро’, како што ни кажуваат.

16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк се збори тука дека сите биле искрени,како да не,неверувам дека е така,каков си во реален живот таков си и на фемина,ајде сега да не испадне дека генерализирам ке кажам со чест на исклучоци се искрени вклучувајки си и себе,другото све се манипулатори.

17. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    сдккккк хитно ми треба помош од некој кој е слободен нека пише лппп

18. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    што се не ќе видам и слушнам |( ми дојдоа гости со малата ќеркичка ( 4 годинки има) и девојчево ми влегува во соба со мајка и и ми вика: ај пушти ми песничка :) и јас и викам : ајде ќе ти пуштам која сакаш,од златно славејце ,поточиња очиња.. ? и ми вика мајка и не не пушти и ја Кеш Кеш :x :x :x не ми се веруваше што слушам,дете на нејзина возраст Милионерче и Кеш Кеш и слуша :x и ајде ја пуштам песнава за да не се налути мајкава и девојченцево игра се радува пее,кога слушнав како пее,тоа капак ми беше значи не ми се верува, :x

На Foreveryoungiwannabe, Someonespecial, Libera и 8 други им се допаѓа ова.
  19. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    СДК среќна сум! Премногу.
    Веќе за ништо не се замарам. Сеедно ми е се што се случува околу мене.
    Нова страница во животот. А замислете на таа страница секое слободно време ќе си го посветувам само на себе.
    За инат на тие што ми завидуваат и ме мразат - среќна сум :D

На Hopeful, Micheleljubov и Dog-lover им се допаѓа ова.
  20. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Уште од мали девојчињата знаат што сакаат само за неа http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eFZB5VmO6I

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.