Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    „Дали некогаш ви се случило да ги испружите рацете и да се вртите околу самите себе? И се вртите, вртите, вртите... Е таква е љубовта. Сè ви кажува дека треба да престанете пред да паднете, но вие и понатаму продолжувате“ :u:

На lana.del-rey, Micheleljubov, kala21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400

Прикачени фајлови:

На Katerinceee му/ѝ се допаѓа ова.
  3. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
  4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Леле ненормално време,за 5 минути се стемни и истура ко од лонец! Прокапе се :worried: Надвор не се излегува...со мајка ми си извлековме за малце,добро што се вративме 15тина мин пред дождот...
    Татко ми па се распеал,вади ја јадицата :rofl: Рибарче :D Ми се чини ќе допливаат и ајкули од Средоземно море,освен што ќе бил каллив дождов...Торнада,бури,што не...епа тоа е,кога ја уништуваат природата...
    Леле тешко на матурантите :doh:

На Someonespecial, ilipili, Sanjichka007 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Сама сум си крива што од ништо напраив СЕШТО и не спиев до 5 саат. Е сега утепана-па утепана, нормално. Оди вежбај утепан да те видам. А не ми се ни легнува да спијам. А овој мојов на тренинг ке оди така да не ке можам ни него баш да го умарам. А и верувам дека не ни сака да го умарам у моментов.... Останува опција-чмај пред лап топ дур не ти текне да вежбаш и нишо друго. Леееј ако ме заглави вечер ке го скршам.

6. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Утрово се разбудив со едно тапо чувство на недостиг на средношколските денови .Да.

Сакам повторно да станувам во 5 и 50 за да го фатам автобусот , сакам некогаш да отидам тип топ скоцкана а некогаш и да се шминкам огледувајќи во стаклото од прозорот.
    Сакам повторно да имам научено се , и да се јавам како доброволец, сакам и да немам пипнато книга и да отидам на ризик , сакам секој ден да седам по 7 часа и кога другите класови ќе бидат веќе заминати.
    Моот клас беше примерен , мирен , усогласен , ведар, исполнет.Имше почитување, помош, совети, глупости, безброј заслужени петки, и оние на стаклени нозе.Не се делевме според вера и нација.Сите бевме едно.

За жал една соученичка (еден ангел) премногу рано не напишти ,некогаш мислам на неа.

Поминавме низ солзи и радости.Низ тага и болка.
    Поминавме прекрасна матурска вечер.И сега после 2 години се гледаме ,слушаме.Не се заборавивме.

На Beaty, Foreveryoungiwannabe, Elennaa и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Браво, ќе ни врне на матура :clap: :D
    Посакајте ми среќа, да не ми се уништат шминката и фризурата на времево |(

На Marjan007 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  8. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сдк дека некогаш сам себеси се изненадувам што имам добри колеги и колешки на работа,особено една колешка која ми е многу драга личност,блазе си ми. ;)

9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    лелеее бре како сум се изнервирала денес :devil: да ти е*ам италијава глупа...
    си идам јас на Часови по италјански и ете ти една стара жена,и и викам здраво да ве прасам дали денес се одржуват Часови по италјански(оти минатиот Час го пропустив и го сменале редот на Часови) и она женава стара како ти мене така ми зборувас,зарем не си способна ти да Чистас :o и јас онака заЧудено си ја слусам и ми вика знаес ли ти колку години имам јас,јас сумс тара жена и незнам сто и ме вајка за рака онака силно :devil: и мене веке ми пукна филмот и јас тоа сто го знаев се и се изнакажав,и ја вајкам за раката и и викам :!: мене никој не смее на сила да ме допира,срам да ти е како жена на твои години се однесува непристојна,и да јас сум способна за многу работи оти сум млада а за жал вие не сте способни за нисто.и и го фрлив онака раката од ке мене :^)

па ете ја пото а ми вика од таму јас не сакав така туку сакав да те подуЧам бла бла :x и викам од тебе не мож нисто да се науЧи ако имас 83 години страм да ти е,пријатно!.
    па сум била јас од странство демек и сега немам право на свое јас,како да не :!: на мене никој не подига глас и сила да им е јасно тоа па марак и италија сум била или америка!.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    добро времево салам е?
    две минути истура две минути сонце печи...

11. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК убаво е кога човек ќе заврши некои работи истовремено, не за друго, заштедува време :!:
    СДК човек кој се грижи за некој, му мисли добро на тој некој, никогаш нема го предомислува другиот во неговите намери и цели за да успее во животот, секогаш ќе биде тука како негова поткрепа, со тоа автоматски туѓиот успех е и негов заслужен успех.Бидејки се додека човек посакува некому зло, никогаш нема да успее во животот.Сите овие нешта, се премногу поврзани.
    СДК секогаш мора да има некој, кој ќе го уништува она што е добро и убаво, само поради љубомора...

12. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Да ти се невиди у ладното, врнежливо време :rain: Во зимска јакна у скоро Јуни, тргната на важна презентација со лаптопот на грб...кога рече ќе истура !! Абе бев мокра исто како во река да сум скокнала, и долната облека си ја осеќав мокра и чорапи и се ... Сакав дожд, ама да седам дома во пижами, да гледам серии или да читам..Не вака ! Морам под итно да инвестирам во добра водоотпорна опрема иначе ...

Трето кафе денес :coffee: И готвам, леле леле не сум знаела дека оволку ме бивало за готвење :D

На GordanaL и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  13. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Се ми е убаво, освен времево. Одмарам дома, отворен прозор до мене, досега гледав како истура, а сега се осеќам леплива целата, ради влажниов воздух. Мразам вакво време, дај нека се опраи. Во петок сабајле тргам за Софија, ќе ги шетам и другите градови во близина. Не сум била таму, моја беше идејата и едвај чекам да тргнеме. Денес ќе одмарам, а вечер може и ќе излезам, а утре ќе се спремам. Ми се смачи Скопје, сакам малце да се тргнам на страна.

Уф, ама се осеќам лепливо значи!

На la-chicka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    Има денови кога ми е премногу досадно. Се губам тотално , баш како за инает не ми текнува ништо што би можело да ме занимава.Има денови кога многу работи ми доаѓаат на памет.Некогаш кога ке почнам да откривам нешто сакам целосно да се посветам.Тоа и го правам. Читам на таа тема, истражувам на интернет, по книги, на форуми, на јутјуб гледам и слично. Еден саат ке си се занимавам.Плус знаење стекнувам, плус време пополнувам со интересни работи. Читам разни искуства, се сретнувам со различни луѓе, различни карактери, особини..Незнам интересно ми е.
    Многу сакам да ми е исполенет денот. Всушност кога сум на училиште си велам одвај чекам дома да си направам кафе/чај да седнам да комјутер да се одморам, но за 1 саат ми поминува тој кеф и сакам да имам обрвски. Ама всушност ме исполнува кога сум полна обврски. Мајками секогаш ми вели имаш 16 години ниту деца имаш, ниту работа, ниту сметки неплатени, ниту алишта за пеглање..Твоја задача е да учиш , уживај додека домашните се твои единствени проблеми, како растиш се повеќе проблеми ке доаѓаат.
    И во право е. Некогаш стварно сакам да немам за учење , да немам домашна, есеј за пишување, но најчесто сакам кога времето ми е фул пополнето, кога сум 10 часа излезена надвор на сто места..
    Се изнакажував се и сешто... :lol: :lol:

Имајте убав ден. :*

15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    СДК ПРЕКРАСЕН ДЕН СО МОЕТО ЗЛАТТЦЕ...се шеткавме си поминавме незаборавно а за тоа допринесоа и некои луди идеи кои што ги спроведовме...ГО САКАМ НАЈМНОГУУ

17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    100.528
    Само во нашава држава ако си посебен случај можеш да се вработиш.Ги гледам огласиве за социјалните и другите ранливи групи и ми доаѓа во овој момент да поднесам документи за развод.Можеби како разведена жена со 2 малолетни деца ќе ме вработат.
    Да не се разбереме погрешно секој треба да работи,и да се обезбеди со парче леб.Ама на ваков начин да се селектираат луѓето при здрав разум е рамно на малоумност.Очигледно имаме погрешни мерила во рака.

На Annath, Divinebutterfly, ilipili и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    СДК, читав од темата за запросување, не знам како се викаше точно, и ко што сум у ПМС ко си зедов да си рикам......

Нејсе, се замислив дека сум романтчар и плус сакам оригиналност и креативност, си викам овој мојов нема шанси такво нешто да ми приреди. Во последно време имам постојани немири и премислувања дали е тој оној со кого сакам да го поминам остатокот од животот. Добро функционираме, не дека не, само имам некое чувство длабоко внатре дека тое не е тоа. Не знам....

19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Кога ќе сфатат луѓето дека интелигенцијата и образованието не се една те иста работа?

Ти колку сакаш можеш да бидеш интелигентен, а да бидеш неписмен што се вика, и обратно - можеш да не бидеш толку интелигентен, а со повеќе труд да станеш учен човек.

20. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    СДК денес дечкото ми купи веренички прстен едвај чекам да дојде веридбата

На Springy, kate21, Ana.Jones и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.