Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Венецуела е во криза нема тоалетна хартија, не сум слушнала низ медиумиве случајно ние да не немаме ацетон?

Девојки пред да облечете сандали и да ги прошетате стапалата на новите фустанчиња, убаво е прво да се извади зимскиот лак од ноктите, доволно месеци го носите.
    Излупен црвен лак на средина на палецот е грда слика, a ми се појави деновиве низ градов многу пати.

На Annath, Neytiri, Someonespecial и 15 други им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    100.530
    ....маж ми очигледно ја гледал епизодата од Бурни времиња кога Сонер на Ајлин и донесе полн камион цвеќе....и ја затрупа со него...
    и мојов ми донесе полн камион...
    ама дрва...[​IMG]

На Annath, Hipster, sweet-cherry и 34 други им се допаѓа ова.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Искрено и само тоа ме охрабрува, подобро сега што дознав со каква личност си имам работа отколку подоцна, кога ќе биде прекасно :).

На sweetheart10 и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  4. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.706
    Никогаш не сум се скарала со никого на форумов, а не ни сакам со никого да се замерам. Затоа нема ниту сега никого да посочам и да цитирам, ама морав да искоментирам за ова.
    Многу ме изиритира кога читам, не само овде туку и на други сајтови и форуми, како студенти ни се смеат и не напаѓаат за паниката околу екстерното.
    Луѓе, гледајте си ги вашите колоквиуми, ние ќе си ги гледаме нашите интерни и екстерни тестови.
    Жалете си се слободно вие за вашите стресови, и ние ќе се жалиме, и никому ништо.
    Ќе се пронајдете, секако, ама не сакам да се навредите, бидејќи не ми е целта никого да навредам, туку само си кажувам мое мислење. Едноставно не ми се допаѓа општо кога некој не почитува туѓ труд и омаловажува туѓи нервози и стресови, па дури и ако се работи за некој помал од оној што го пишува тоа.
    Не дека јас лично сум засегната, не дека јас сум средношколка, туку таков е мојот став. Ниту мене воопшто не ми смета кога читам студентки како се жалат за колоквиумски недели. Или пак јас сега да речам, еве на пример за петтоодделенци, шестоодделенци, како не ви е срам да се жалите кога материјалот ви е помал и полесен од нашиот, а и немате уште плус тест или писмена секој ден освен екстерните. Напротив, мене најискрено ми е жал за помалите, што и тие ги имаат овие стресови.
    Значи, луѓенца, толеранција, солидарност - што беше тоа? :^)
    Уште еднаш потенцирам - не сакам никого да навредам, ниту сакам да привлечам внимание и да се развиваат дискусии и расправии после ова.
    Само си кажувам мој став, и толку. :hai:

На Butterfly14, ana-girl, sweet-cherry и 8 други им се допаѓа ова.
  5. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416

На thelittle17, Katerinceee и Someonespecial им се допаѓа ова.
  6. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    За некој убавина е ова
    За друг ова
    Некој сака да гледа природна убавина, а некој пак нападна и скоцкана! Ок, самите си знаете што ви е поубаво. Ништо страшно и опасно.

... Имам потреба да му кажам колку ми е потребен. Го гледам како се нервира и знам дека ако почнам да му зборувам за тоа ќе му биде уште потешко.

Ми искочија две пубертетски акни-баш сега кога ќе одам на една свеченост.

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      71,5 KB
      Прегледи:
      356
    • image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      95,4 KB
      Прегледи:
      351
    На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.910
    Допаѓања:
    177.242
    ...ме мава... секојдневен булшит... + (муд - PMS)... лаки ми..во наводници ама :puke:

Кога требаш на некој, ти си најдобриот слушател, ти најдобро тешиш, знаеш што кога да кажеш, се на се ти си она..најмекото и најпожелно раме за плачење... ама иначе иако ти си се тоа, кога би требало да е обратно, ти се праи се за инает... ама ако, малце ми е, Yowannty е научена сите да ги жали...
    Ама не, вечерва е последното... овој пат ставам крај на една работа и една личност... и знаете шо... ни најмалце не жалам за тоа...зошто од тој наш однос ја секогаш губам.. е шо не е фер, не е.. Затоа маф од животов мој!

Друго.... среќна сум. Животов ми ја покажува смислата. Се си доаѓа таму кај шо треба. Ми фали една мала работа... ама и таа ќе ја добијам наскоро... :)

На Moira, Ana.Jones, Katerinceee и 3 други им се допаѓа ова.
  8. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Понекогаш мислам дека ФБ треба да го промени прашањето „What’s on your mind?“ со „Што е твојот проблем денес?“ :D :D

На Someonespecial, Ana.Jones, Jenniffer и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Си фатив дечкооооо... :party: :party: :dance:

ЛАЖАМ!

Ќе одам да си легнам, оваа учењето до касно не е на арно.
    Држете ми среќа утре да си поправам 1 по историја. 8)

На lana.del-rey и Offspring им се допаѓа ова.
  10. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    559
    Затоа ова е форум,место за дискусија. Не може сите да имаат исти мислења. Нормално е околу секоја тематика луѓето да се поделени,секој со свој став. Ти уствари повикуваш да не се дискутира(пардон, да не се контрира на членките кои се против екстерното).
    Повикуваш на почит а индиректно им се спротиставуваш на оние кои не го делат твоето мислење.
    Кркркр.
    Да не сум офф ептен,имам комшии кои три дена слават матура. Ај да разберам матурантите да слават три дена, ама семејството бе? Па свадба да беше ке завршеше досега. Јас кутра не можам да учам.
    Кутра стварно. :D

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ноќен репорт :geek: обично утрински се паркирам на темава 8)
    Што да кажам, како да кажам...отидоа јабана сите планови за викенд во планина среде нигде. И за ловењето риби. И за шлапкањето нозе во најладната и најчистата река можеби во земјичкава. И така...
    Бери јагоди, јади јагоди...им мислев и не им смислив. Што вика другар ми, зошто да ги мачкам и стискам во филови кога и така си се прекрасни. Ма кисели, ма благи свеедно, на дождов им се бутнав да ги берам од стрв :tmi:
    Овој мислам треба да сфати дека сме си судени. На исти места во целава планета сакаме да живееме...а сигурно со време ќе најдеме и некои други заеднички работи :wasntme: Битна е желбата :!:
    Туку се сетив на оној другиот, што во најжешките денови додека терав иста рута со точачето, си ја фарбаше оградата покрај улица. Кој тоа го прави бре човек на тоа време? И така, ден денес кога ќе поминам покрај оградата се сеќавам на него... и си велам, побогу краво јес да си била зелена, ама кај ги најде вакви да ги бираш :tmi:
    Така, денес љубов од најмалите. Бебево мое најзлатно и најсонце на цел свет си го сакам да знаете.
    Стигна информација дека во Сицилија се јадел сладолед во сендвич. Сладолед во сендвич, без сендвич, една топка, на стапче...све тоа ќе се изеде :geek:
    Отидов да си глеам аниме

На Foreveryoungiwannabe, Micheleljubov, bittersweet и 12 други им се допаѓа ова.
  12. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Смешно ми е кога гледам како "другарките" умираат од среќа кога некоја пречка ќе ми излезе на патот.
    Ееее што сте вие итрици проѕирни. Завист ли е, што ли е? :wasntme:

Баш штета што не ме интересираат плитки души.
    Карма, ти благодарам! Одлично си ја вршиш работата. :bow:

На kala21, Katerinceee, Ketrin.Moon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Одамна немам пишано тука :D
    Ете сум, жива и здрава пренајадена, досега бев на роденден и не е можно од тие пренајубај салати кифлиња да не касниш, убав помин со блиски другарки, смеења, мајтапи, едно друго.
    Туку сакав друго да кажам, имам 5 симпатии :wasntme: , шо да прам ко ми се убај хаха, како и да е неочекуваните работи секогаш се поубај и се помили, неочекуван повик во 3 сатот од детето шо стварно многу ми значи и другарски и некако поинаку :wasntme: :D , не е битно то, туку битно е дека ми рече дека сака да се видиме пред да замини Америка, болка ми е во срцето, сега ми фали, а не уште 3 месеци да не го видам ;( , секогаш се акам во некој од далеку и зато после патам, јбг посилни се чувствата отколку далечината, го знам то од искуство :)
    Другиот симпатија денес матурант, ми намигна толку многу убо шо ќе се онесвестев, па ај маубетче едно друго, честито матура ова она.
    Знам дека не сум во ред :D ама јбг интересно ми е вака.
    Од утре нема да бидам многу активна, се фаќам да решавам задачи, по 1 недела поалгам, и после да сум рает да си ја исчистам прва година :)
    Вас ќе ви посакам само насмевки, оти можи да му го разубајте денот на некој, да имате убава и успешна недела.
    Се читаме за една недела.
    Ве љуби Брливата Ади :D :*

На Micheleljubov, bittersweet, Divinebutterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Ejjj среќа не те затрупал па :D

Инаку, јас сум најлошиот пешак на светот. Трчам пред коли, удирам пешаци и збунувам точаци. Мене треба да ме затворат со закон.

На Foreveryoungiwannabe, Micheleljubov, kravce и 4 други им се допаѓа ова.
  15. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    И кога дома ќе средиш се цакум пакум и на крајот од вечерта, се е up side down со еден добар и див секс.
    Аххххххххх, со мерак да го гледаш нередот после секс.
    Лажам!
    После тушот одма средив се пак!
    - Инаку немаше да можам да учам ако ми е неуредно.
    Перфекциониста у напад. :D
    Девица...у хороскоп.

Постот е 12 +.
    Би пишала 16, ама со оглед на напредниве генарации, 12 е таман.

И ај нека ми се приспие, вампирка!

На Sexybaby86, WildCherry, Springy и 14 други им се допаѓа ова.
  16. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Како потресена сум...
    Цел ден се гледам во огледало си викам што можам да направам за да ми се исчисти ова проклето лице до негде е ок не знам како да го објаснам имам црвенило не многу но се гледа ;( па сега и ова што ми отече се надевам дека ќе го снема наскоро. Ќе се наспијам за сите пари па да довршам со средувањето. Убаво ми е во последно време а и неколку дена нема да бидам овде се погоди така како што посакував. Не знам што е со ова компјутеров ко да има некоја магија, сила те влече и не те пушта да станеш од стол. Луѓе умираат од глад а јас ‘‘буљам у него‘‘ :!: :emo: Ајт добра ноќ.

17. mirc

mirc Активен член

Се зачлени на:
    23 мај 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    1
    :wasntme: lele i jass sekoj vecer se aj do 2 pa do 3tri i sekako si legnuvam vo5 :?:

18. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.074
    јас пак заспивам се будам оваа седмица сум ненаспана :tmi:

19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.798
    Допаѓања:
    100.530
    И покрај сите услови за идеално спиење-од типот ситен дожд,пријатен воздух,секс пред спиење...јас пак не спиев убаво.Пак моите бумбари не ми даваат мир.Ми се плеткаат брчат трчаат зујат...
    А јас луѓе сакам да одам во Индија или Тибет,конечно да се исплачам за мојот татичко кој си замина прерано,сакам да и ја исполнам желбата на мајка ми да бидам како што таа сака,сакам да ја гушнам мојата вистинска мајка и да и простам што ме оставила.Сакам конечно да престанам да бидам коректна спрема секоја шуша во животов и да им кажам дека се обични лицемери кои едвај чекаат да му се случи нешто лошо на некого за да ликуваат.Сакам да имам најдобра пријателка со која ќе дробам за глупости и ќе пиеме кафе и ќе скитаме по продавници и да дробиме дека месечината само што влегла во шкорпија па затоа ни е добар период.Сакам да им кажам на некои пријатели дека нашето дружење не е искрено туку за не дај Боже-и нема потреба да глумиме лудило.Сакам да се научам да се сакам себе,и да се заљубам во себе,а не да се омаловажувам на секој чекор.Сакам тој да ме сака до лудило иако сум блесава и ирационална.Сакам да имам куќичка покрај море со мало лозје и градина,со стара маслина во позадината.И голема лулашка ,за да ги гледам парчињата сино небо кога се лулам.Сакам децава да пораснат во добри и чесни луѓе,секој да си ја најде својата љубов и својот правец во животот. Сакам да бидат среќни и да им се гледа тоа од лицата.
    Сакам барем еднаш со човекот на мојот живот да го гледам залезот на сонцето,тој да се игра со прамен од мојата коса,а јас да тонам спокојна и мирна.И да сфатам дека мојот живот е навистина вреден за живеење и дека со своето постоење сум го усреќила НЕГО.
    Се надевам вечер нема да има дожд,или секс...станувам меланхолична од нешто... :angel:

На Annath, stetoskop, Sexybaby86 и 19 други им се допаѓа ова.
  20. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    примив покана за на интервју за утре ама слушам од лугево околу мене утре е нели неработен ден-и си прашав дали ке има или не-одговорот ми пристигна со двојно поголем фонт :wasntme: што значи дека лајв ор дед ај ем гоинг он дет интервју :)

а кои мисли ми се во посвеста-тоа е чудо невидено :x
    ја сонував другарка ми , јас и тој што ми се допагаше пред неколку месеци-пред да дознаам каков НАРЦИС е заедно со други луге сме биле во сала за вежбање и како девојкава кутричка не можела да се движи од болки во половината а на типов ни болки ни ништо :swear: а по кои патчиња сме се движеле за да се вратиме-кога и да одам по нив, редовно се губам :D ама па за срека другар ни одеднаш се појавил и бидејки таа не можела да вози, тој ја заменил :whew:
    и така, пробувам да станам од кревет стојам во место се се движи околу мене-пак почнаа вртоглавиците :worried: па се надевам дека со неколку вежби и капучино ке престанат :|

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.