Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.242
    Допаѓања:
    157.320
    Булшит! Аман веќе,опрај се,среди се,откачи се. Како велат старите,после е*ење,нема каење! Да се разбереме...знаеш само за една до две работи у живота!
    И да му се плукнам у нискиот притисок,какавото време,неновогодишната атмосфера,ни елка немам накитено и кенкавата Лилит!
    На ваков ден заслужувам стан во Бруклин,пред мојата животна прераснотија,дур тој лежи гол до половина и ме кани на гушкање!
    Добро каде отидоа вистинските МАЖИ,не лигуши?! Мажи кои не се кријат зад лигушка машкост?!Зад стереотипна машкост?! Каде?!
    Уствари...мех...
    Ај отидов,да плетам плетенки по улициве и гнасотијата,со надеж дека пак некој ќе ме гушне од позади!
    Ако има некој попаметен предлог и храброст да ми понуди нешто поубаво,нека ме контактира по лп!

Се моли лиглето кое ме чита,да се јави и да се извини. Ви благодарам!

На Neytiri и Magnolija им се допаѓа ова.
  2. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.420
    Јас наспроти дождот, ривали или вечни љубовници!?

Не е битно, јас многу си го сакам Скопје облеано со дожд. И кога ќе погледнам низ прозор и ќе ги видам сите сијалици нешто ми ја грее душата. Или Скопје или Топлификација што ни ги испразни новчаниците.

Требаше да одам во град со другарка но отидов сама. Не жалам. Двајцата близнаци во мене си се радуваа. Едниот гледаше луѓе како пијат кафе, другиот пензионерски парови. Деца што вриштат и родители што ги бркаат, деца што се лапаат и потфаќаат. Најдов прекрасни честитики за другарчињата од светот, чај од цреша и цимет, шолја за другарка ми. Најдов и насмевки и различни чадори.

Се надевам на свирка кај Бени и мали зелчиња во Тинекс. Сосем скромно.

Супер песничка, поготово текстот кога го разбираш.
    http://www.youtube.com/watch?v=viVtHCDG81w

На creshicka и mims-89 им се допаѓа ова.
  3. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк can`t wait for tonight.

Ќе играм во црвените штиклички !
    Ќе делам насмевки во црвеното карминче на усни !
    Ќе мрдам лево десно во новото црно фустанче !

Вечерва планирам да се исклучам од се и да УЖИВАМ. :dance: :dance:

Имајте убава вечер и вие и љубете бе љубете се околу вас што заслужува да биде љубено, дечковци, симпатии, мајки, татковци, сестри, другарки, другари ....

:hai:

На Serafima, crazylady, Monroe и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Сакам кажам, незнам речам, чекам текне. :/
    Секогаш гледајте ја светлата страна, а ако ја нема.. рибајте додека не засветка..
    Почнав да учам биологија, ама ќе гледам да бидам подалеку од книгите-мава струја..
    И уште нешто..
    No matter how close exams are, I still have time for femina. :rofl:
    (Незнам колку е правилно напишано :wasntme:)

6. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Каква е оваа ситуација?!?!
    Како лошото да е влезено во сите луѓе околу мене. Само викаат, се караат, се нешто им фали, се некој не чини. Ми го убиваат секој атом на позитивна енергија. Како да ги тргнам лошите мисли кога постојано се случува нешто што ми ја цица позитивната енергија?
    А и времево не ми помага, од дома не ми се излегува...а можеби подобро е така, да си посветам малку време на самата себе, да ги средам мислите.

Ми доаѓа да вриснам силно, и да удрам еден рефреш на животов! Да почнам од почеток и да ги средам работите.
    Не може. А чувствувам дека веќе немам ни сила ни желба да ги средувам...

Чекам да ме фати пак празничната еуфоруја, чинам само тоа може да ме спаси :|

7. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.435
    Допаѓања:
    4.993
    Денес бев на шопинг. :D
    Па ќе си пукнам од среќа!

На Hipica, Nymeria и marama им се допаѓа ова.
  8. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Само што ја допрев книгата слушам надвор нешто бучи...
    Заврна... Доволно ми беше, за да ме одвлечка од книгата и да ме врати пред пц...
    Колку да напишам пост за дождот... Или за учењето... Или пак да почнам да трубам колку сум патетична...
    Небитно.
    Почна и ПМС да ме мава. Совршена комбинација на се`. Колоквиуми за 2 дена, новогодишни украси, ПМС... Уште нешто сигурно има... Боље да не ми текне што.
    Сума сумарум - Нешто недостасува.

Ех, да не е оваа фемина кај ќе бев јас... :)

На Lepaaa и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  9. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Каков е овој декември без снег бе??
    Нели св. Никола е со бела брада???
    Се мрштам, не ми се овците на број! И се убедувам себеси дека ако заврне снег се ќе биде во ред!
    Ма да, обавезно! Мало сутра!
    И нели денес се се сведува на виртуелноста, па погледајте си и виртуелен снег.
    Напишете let it snow на Google... И кликнете Enter! ;)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    СДК дека конечно го поправив компјутерот и сум мн среќнааа :rofl:
    А да и неделава не седев мн на фемина немав време бидејќи морав малку да ја фатам книгата :D
    Но сега ќе си надокнадам за цела недела :)
    поздрав феминки :*

11. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Како ми го разубавија денот моите мамичка и татичко. Си ги сакам најногу бе. :* Мајка ми ме вика да јадам и одам јас седнувам на маса почнувам да јадам и здогледувам на шанкот кутија од мобилен телефон. Прашувам што е тоа? Мајка ми ми покажа со очите да погледнам кај микро печката еден телефон. Не било каков туку тој што го сакааав. Добро на почетокот сакав Samsung Giorgio Armani, но никаде нема таков па се решив за овој. И јас збунета целата прашувам за кого е мајка ми ми рече твој е. Која радост. :D И сега си имам нов телефон, лалалааа. :rofl:

Прикачени фајлови:

На WinnieThePooh, Smilly, Serafima и 3 други им се допаѓа ова.
  12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.984
    Допаѓања:
    4.765
    Подобар лек за било што од чоколадна торта и добра музика, НЕМА!!

На Smilly, TheCandy880, KrystalTears и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Знам дека на една девојка не и доликува да се тепа :fubar: но мислам дека во скоро време ке отстапам од тоа правило. Слушајте што ми се случи синоќа. Си стојам јас на шанк, дечко ми до мене, и доага една искубена гуска, застанува измегу нас двајцата и ми прави некој бош муабет. Да напоменам дека не ја обожавам уште од лето 2010 бидејки знам како се однесува девојка која сака да превземе дечко во овој случај мојов :!: . И стои така до мене ми прави нели некој си муабет без врска и наеднаш БУУУУММММ, ми вели сакаш да му кажам на дечко ти дека го сакам? А јас како гром и враќам- А ти сакаш јас да те фатам за коса да те искубам и да го бришам подот со тебе а? Јас не му ја мислам многу многу, јас право делувам... пази :!: . И таа му ја збриша и повеке не се појави близу мене. И подобро за неа да не се појави, многу сум и наапена се плашам дека ке се разбуди машкото во мене и ке ја претепам жими се! Сеа баш кога ми е најубаво со дечко ми некоја си таму да ми се меша?? Хаха, јеа рајт бич, гет јор хендс оф мај бојфренд! :punch: :muscle: :smoke: И му кажувам на дечко ми, така и така, и тој вели што и е на таа бе малумна е? Ама јас му реков, не се сомневам јас во тебе срце, мене ороспиите како неа ме плашат, или не? Јас ке бидам снаа во таа куќа, глупачо! |( Ми се тепа сега аууу :wasntme:

На Bunny05, Adi888, MacaLove и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Абе ова фејсбуков да не завлезеш, или пред да влезеш да се прекрстиш и 3 пати да ја кажеш оче наш, или да изведеш ритуал играње гола на дожд на пуни месец (ова дека у фазон е дождов), за да не наидеш на некоја глупост да те натера да се самоубиеш.
    Гледам едни револуционери станале, као демек се просветлиле, ќе се борат против злото сега, ќе шират некои поттикнувачки мисли, а мисливе абе да го фатиш паркетот.
    Други одеднаш се уметници, па не се сфатени, па општеството смрди, па не знам мити што. Хелоу, каква новост.
    Трети пак, поради хроничен недостаток на внимание од мама и тато, кои се познати вркохоличари, мораат, едноставно МОРААТ да привлечат внимание (каде ако не) на фејсбук. И тие се греотки, не се они криви што се глупави, немало кој да ги подучи. Мислам, јас го разбирам тој психички момент, дупка од детството, ама ти да се расфрлаш на секоја страна за трошка внимание...зар до толку се нема осет бе!!!
    И секако секогаш има по некој уфилман хипик, по најново хипстер (бидејќи нели, хипстерскиот стил е далеку подобар и барем сега не мора да наоѓаат оправдувања зошто се избањале вчера), кој шири некоја демек позитивна енергија, заинтересиран е за работи кои што не се интересни за медиокритетот и слични булшит тролања.
    Си гледам и се смешкам. Кај што дува ветрот, таму и тие. Само не дај боже у мода да дојде нешто као... не знам, нешто лошо. Не оти до сега се добри биле работиве.
    Ако, нека им биде, секој има право на свој филм. На крај краева, сите ќе го надраснат пубертетот...или не. Јебига, некој и мене ме гледа со исти очи. Живот.

На WinnieThePooh и julie77 им се допаѓа ова.
  15. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Ќе ставам ли на жолта глава за брзо Ехотон
    Нејќум снег, глупа зимо, имам нов телефон
    Имам среќа што сум жива во ова глуво доба
    Ќе преживеев искрено и да бев во Кордоба

Грип ли, вирус беше, го нема сега важно
    На нозе си сум пак, се е друго лажно
    Весела сум друштво, ми оди се од рака
    Да си ви се пофалам Марли си ме сака.

8)

На Marley, kate21, smooch и 8 други им се допаѓа ова.
  16. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Глупиот памте, паметнио запишува, мудрио фотокопира. :wasntme:

На drugarka, Smilly, Serafima и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ми се смачи од тоа што нон-стоп ми гнојат ушите. |(
    Цела топка гној имам горе кај `рскавицата, едвај до пола ја стиснав, мислам дека срцето во уво ми се префрли. Од тоа два дена глава ме боли, ама не го вадам па што сака нека биде. Ќе го исчистам гнојот, па пак ќе ја вртатам менѓушата.

18. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Се мислам дали да ја китам елаката. Час сакам, час ме мрзи, веројатно јас не знам што сакам. Имав многу напорен период. Ке излезев во 7 и 30 и се вракав во 23 ужасно беше ама сега се смирија работите. Се уште сум преморена и под стрес иако денес спиев до 9 и цел ден не излегов, ама не се одморив. Од понеделник јово на ново. Ми треба одмор. Сакам да спијам по цели денови, само да лежам и да уживам. Не сакам никој дома сакам сама да сум, да уживам.

19. Morning.Sunshine

Morning.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    18
    Сдк..
    Облечете се топло,надвор можеби времето е студено,но луѓето се уште постудени.
    Чекам да дојде часот да ја здувам од дома. И да вечер ќе бидам среќна само за себе за никој друг! Ете така ;)

20. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Се симнам станица понапред, решив ќе испешачам 10тина мин.
    Мирисаше само на нафта и прашината од мајсторите кои бушеа. Замислена за тоа колку е грда сликата која ја гледав, еден доста силен ветер ме префрли на другата страна од патот. Повторно исто. Иста слика и исто мислење. Изгледав ко изгубен турист во непозната земја. Ми недостига тоа шетање, но самотијата ме убива. И со друштво не е она што беше. Бош муабети и глупави закржлавени мозочиња. Се прашувам колку од нив ќе тргнат по лош пат, а со колку од нив ќе дискутирам за добра книга и некој рок концерт?
    Прашање кое неколку години ќе остане отворено.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.