Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.806
    Допаѓања:
    100.719
    Телото сака едно,срцето друго,разумот трето....која сум јас по ѓаволите?Огромна борба е во мене. :|

На Trnche, stetoskop, Elennaa и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Ептен убаво ми почна денот. Станав, си го нахранив кученцево, па седнав на форумов. Седнав и на фејс. После си направив обилен појадок. Мммм...
    Е сега си стопив кухински чоколади, една бел, една црна и учењето за екстерно може да почне! :drunk:
    Ајде, ќе помине и таа мака, после иде лето, ќе дојде и другаркава од Италија и цело лето ќе се џускаме!
    Едвај чекам, едвај!!! :geek:

На Elennaa, Someonespecial и Dog-lover им се допаѓа ова.
  3. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    глупо време |(
    нека одлучи веќе еднаш дали топло или ладно ќе биди...
    на лето настината да ти се плукнам во времето... :envy:

4. jasBia

jasBia Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    342
    СДК разбуди се од сонот, доста живееш во илузија, доста со фантазии!!! :fubar:
    Еех глупо дете, и на старост не се опаметив..

5. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сдк дека конечно денес ништо не ме боли, какво прекрасно чуство, се надевам ќе потрае :(

6. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Дали сте знаеле дека луѓето за кои ви се чини дека се најсилни, најчесто се најчуствителни?Дека луѓето кои покажуваат најмногу добрина,се најмногу повредени? И оние кои најмногу се смеат, можеби се оние кои најмногу плачат кога се сами, кога нема никој околу нив ?

На Elennaa, teddybear, Sweety-90 и 10 други им се допаѓа ова.
  7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  8. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.070
    Допаѓања:
    12.084
    По периодот што очигледно го резервирав за прехрамбени гревови, исто очигледно несвесно, неколку дена веќе се стегнав и решив дека е доста.
    Во тој контекст, имам комшија со најубави јагоди на свет. И додека потечена одев накај продавница сабајлево, јас, на мои 22 и кусур години, решив дека многу ми фали периодот кога се пентаревме по дрва и крадевме овошки, па фино си клекнав позади тревки и си берев јагодки. Скришум, лапни-голтни. Се ќе беше фино да не ме фатеа, кој ако не господарот на дотичните јагоди. Сиротичок, му падна жал кога ме виде, па ми наполни цела здела. Попатно добив лекција дека подобро да му заѕвонам на врата и да побарам, отколку вака да се малтретирам.
    Ете така, а јагодиве се прекраснотија. Само ми е криво што сум го изгубила талентот.

На Sweetheart87, bittersweet, Libera и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    За жал познавам многу вакви родители и ги жалам....ТОА НЕ СЕ РОДИТЕЛИ СРАМОТА

Прикачени фајлови:

На WildCherry му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Проклето сум болна ;( не можам да дишам :sweat:

11. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    За ти да ме навредиш прво треба да го ценам твоето мислење. Добар обид инаку. ;)

На Yowannty, Sweety-90, WarriorAngel и 4 други им се допаѓа ова.
  12. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Не знаев дека сум го сочувала видеово :( . Отворив букмаркс и го најдов.

http://www.youtube.com/watch?v=zLZMxRP_ ... r_embedded

Прв пат кученцава излегуваат надвор од кафези по години и години истражувања што правеле на нив во лаборатории ;( . Сега се веќе слободни и посвоени. Сонциња мили.

На anabel-a, Domino, Yowannty и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Бев дома, ги наполнив батериите.
    Само што мене место не ме држи. Си дојдов уште одма во Скопје. Има нешто во градов што ме влечи да се вратам назад.
    Јас мислев дека во Скопје ќе имам повеќе радост и насмевки, ама се излажав. Мрачни, тмурни денови како надвор така и одвнатре ми донесе.
    Ама :!: јас пак си го сакам. Убаво ми е тука. Во овие 8 месеци научив еден тон животни лекции, а уште колку ги има да ги учам :D .
    И додека јас се борам со самата себе, тој се бори со другите. Карма ;)
    Вие не знаете колку се ефективни патувањата со автобус. На пример, јас вчера си направив еден одличен муабет сама со себе, си удрив две-три воспитни и си слегов на автобуска како нова.
    Спакував спомени, ги потиснав длабоко во мене, го испратив него на другата страна од светот и готово. Сите сме среќни. Тој, зошто за брзо ќе фати сифилис, а јас зошто сфатив што идиот сум имала покрај себе овие 6 месеци.
    Дома ми кажаа дека сум се разубавела, имам нови додворувачи, ги оставив дијазепамите, цигарите ги намалувам...
    Одам да си ги гушкам човечињата мои.
    Пс мене сега ми почнува денот :$ :D
    Имајте убава вечер мили мои и пазете на кого му верувате ;)

На Trnche, Elennaa, teddybear и 7 други им се допаѓа ова.
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК заразна работа е зумбава :geek:
    СДК не можам да разберам кога некој е љубоморен не туѓ успех, не ми е јасно како можат луѓето да бидат љубоморни :^) Наместо да бидат љубоморни на тоа зошто некој успеал во животот, нека се помачат тие за да го добијат она кое го сакаат.Друг начин нема, не е само да се заслужи, туку и да се помачи човек за тоа.А не, само како некој успеал...така од небо паѓаат нештата, оди, оди и оп од небо врне се што побарал, посакал човек :wasntme: :geek: Чудна работа, да не му се верува на човек дека од небо паѓаат работите.... :wasntme:

На Yowannty и Micheleljubov им се допаѓа ова.
  15. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Уморна сум од барањето на совршениот маж... Отсега оставам тој да ме бара мене.
    Јас сум совршена јбг :emo:

На lana.del-rey, Lepaaa, martinuska и 2 други им се допаѓа ова.
  16. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Незнам зошто некои девојки кои ги оставаат половина гради разголени или се облекуваат попровокативно се возбудуваат и се лутат кога некој ќе ги погледне во градите или ќе го задржи погледот повеќе од потребно. :^) Прво сакаат да привлечат внимание а кога ќе го привлечат им пречи.
    Мислам, секој нека си се облекува ккао што сака но и нека биде спремен за секакви реакции... :)

17. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Колку убав дееен.Колку убав деен :D
    Утринско гушкање на спалната со мама (знам,звучи детско,ама убаво ми беше),правење планови за на одмор.Потоа барање апартмани,чудење на високите цени и зјапање во прекрасните плажи.Доручек.Убав,семеен доручек.Потоа "зезање" со тато и повторно гледање на некои стари епизоди од К-15 на кој сме се пукале од смеење.
    Јагоди и хитови од осумдесеттите.
    Тераса,сонце,уживање.
    Здрав ручек-печена риба.Ја обожавам.Голем љубител сум на риба.Па уште кога мајка ми ќе ја направи... Мх,мх,мх...
    Ова барањево хотели малце комплицирано.Ако е блиску до плажа е изгор скап,а ако е поефтин па е на 500-700 метри од плажа.Ќе се најде некој. :)
    Ги обожавам ваквите неработни денови.Одличен начин за полнење на батериите и малку одмор од секојдневието.
    Јас... Се спремам за излегување,им посакувам убав помин на сите кои ќе излегуваат вечер и убав,прјатен,релаксирачки викенд :hai:

18. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    2.009
    Се бара феминка што не мрчи и си ја гледа својата работа.. Ова ме вклучува и мене, ама...Мислам свашта ! Баш чекам слика кога ти ќе бидеш матурантка, па да видиме што толку уникатно ќе облечеш што ќе се разликува од другите .. Значи не сте ми јасни, секој си се потрудил да изгледа така како што изгледа и секој има различен стил.. Фустан, или ќе е долг, краток, асиметричен..каков инаку ? Неможеме сите да платиме моден креатор ..

На Domino, MandyLane, anuskaNESTLE и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Почитувани, Ве известуваме дека од денес е небезбедно да се движите по скопските улици и булевари, Мишел положи за возачка. :party: :party:
    За паркирање ич да немате гајле, профи сум, ама за фаќање кривини, малце е опасно по живот не само за мене и луѓето во колата туку и за сите надвор, дури и оние што не се близина на таа кривина. :|

Е така. :smoke: :beer:

Повелете, да ве почастам. :D

Сеуште рокам низ дома! :rock:
    https://www.youtube.com/watch?v=i0T7DpQXsHA

Прикачени фајлови:

• anheuserbuschbeer.jpg
      anheuserbuschbeer.jpg
      Големина на фајлот:
      99 KB
      Прегледи:
      192
    • fistik_3.jpg
      fistik_3.jpg
      Големина на фајлот:
      278 KB
      Прегледи:
      192
    На Annath, anabel-a, Serafima и 20 други им се допаѓа ова.
  20. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Абе немора моден креатор за да се изгледа нормално, ама како и да, неможев да не „измрчам“, ама денешниве матурантки повеќе ми личат на кабаре певаљки него на матурантки, баш поради тоа што сакаат да изгледаат како за нив да се погрижил креатор. Свашта. |(

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.