[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Wild.Child, Oct 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Телото сака едно,срцето друго,разумот трето....која сум јас по ѓаволите?Огромна борба е во мене. :|

Trnche, stetoskop, Elennaa and 9 others like this.
  2. Xepp

Xepp Истакнат член

Ептен убаво ми почна денот. Станав, си го нахранив кученцево, па седнав на форумов. Седнав и на фејс. После си направив обилен појадок. Мммм...
    Е сега си стопив кухински чоколади, една бел, една црна и учењето за екстерно може да почне! :drunk:
    Ајде, ќе помине и таа мака, после иде лето, ќе дојде и другаркава од Италија и цело лето ќе се џускаме!
    Едвај чекам, едвај!!! :geek:

Elennaa, Someonespecial and Dog-lover like this.
  3. ang246

ang246 Истакнат член

глупо време |(
    нека одлучи веќе еднаш дали топло или ладно ќе биди...
    на лето настината да ти се плукнам во времето... :envy:

4. jasBia

jasBia Популарен член

СДК разбуди се од сонот, доста живееш во илузија, доста со фантазии!!! :fubar:
    Еех глупо дете, и на старост не се опаметив..

5. joelle

joelle Популарен член

сдк дека конечно денес ништо не ме боли, какво прекрасно чуство, се надевам ќе потрае :(

6. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Дали сте знаеле дека луѓето за кои ви се чини дека се најсилни, најчесто се најчуствителни?Дека луѓето кои покажуваат најмногу добрина,се најмногу повредени? И оние кои најмногу се смеат, можеби се оние кои најмногу плачат кога се сами, кога нема никој околу нив ?

7. Offspring

Offspring Форумски идол

pamelche likes this.
  8. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

По периодот што очигледно го резервирав за прехрамбени гревови, исто очигледно несвесно, неколку дена веќе се стегнав и решив дека е доста.
    Во тој контекст, имам комшија со најубави јагоди на свет. И додека потечена одев накај продавница сабајлево, јас, на мои 22 и кусур години, решив дека многу ми фали периодот кога се пентаревме по дрва и крадевме овошки, па фино си клекнав позади тревки и си берев јагодки. Скришум, лапни-голтни. Се ќе беше фино да не ме фатеа, кој ако не господарот на дотичните јагоди. Сиротичок, му падна жал кога ме виде, па ми наполни цела здела. Попатно добив лекција дека подобро да му заѕвонам на врата и да побарам, отколку вака да се малтретирам.
    Ете така, а јагодиве се прекраснотија. Само ми е криво што сум го изгубила талентот.

9. Nana19

Nana19 Популарен член

За жал познавам многу вакви родители и ги жалам....ТОА НЕ СЕ РОДИТЕЛИ СРАМОТА

Attached Files:

WildCherry likes this.
  10. Spell

Spell Популарен член

Проклето сум болна ;( не можам да дишам :sweat:

11. kikav

kikav Популарен член

За ти да ме навредиш прво треба да го ценам твоето мислење. Добар обид инаку. ;)

12. martinuska

martinuska Популарен член

Не знаев дека сум го сочувала видеово :( . Отворив букмаркс и го најдов.

http://www.youtube.com/watch?v=zLZMxRP_ ... r_embedded

Прв пат кученцава излегуваат надвор од кафези по години и години истражувања што правеле на нив во лаборатории ;( . Сега се веќе слободни и посвоени. Сонциња мили.

anabel-a, Domino, Yowannty and 4 others like this.
  13. Primavera

Primavera Популарен член

Бев дома, ги наполнив батериите.
    Само што мене место не ме држи. Си дојдов уште одма во Скопје. Има нешто во градов што ме влечи да се вратам назад.
    Јас мислев дека во Скопје ќе имам повеќе радост и насмевки, ама се излажав. Мрачни, тмурни денови како надвор така и одвнатре ми донесе.
    Ама :!: јас пак си го сакам. Убаво ми е тука. Во овие 8 месеци научив еден тон животни лекции, а уште колку ги има да ги учам :D .
    И додека јас се борам со самата себе, тој се бори со другите. Карма ;)
    Вие не знаете колку се ефективни патувањата со автобус. На пример, јас вчера си направив еден одличен муабет сама со себе, си удрив две-три воспитни и си слегов на автобуска како нова.
    Спакував спомени, ги потиснав длабоко во мене, го испратив него на другата страна од светот и готово. Сите сме среќни. Тој, зошто за брзо ќе фати сифилис, а јас зошто сфатив што идиот сум имала покрај себе овие 6 месеци.
    Дома ми кажаа дека сум се разубавела, имам нови додворувачи, ги оставив дијазепамите, цигарите ги намалувам...
    Одам да си ги гушкам човечињата мои.
    Пс мене сега ми почнува денот :$ :D
    Имајте убава вечер мили мои и пазете на кого му верувате ;)

Trnche, Elennaa, teddybear and 7 others like this.
  14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

СДК заразна работа е зумбава :geek:
    СДК не можам да разберам кога некој е љубоморен не туѓ успех, не ми е јасно како можат луѓето да бидат љубоморни :^) Наместо да бидат љубоморни на тоа зошто некој успеал во животот, нека се помачат тие за да го добијат она кое го сакаат.Друг начин нема, не е само да се заслужи, туку и да се помачи човек за тоа.А не, само како некој успеал...така од небо паѓаат нештата, оди, оди и оп од небо врне се што побарал, посакал човек :wasntme: :geek: Чудна работа, да не му се верува на човек дека од небо паѓаат работите.... :wasntme:

Yowannty and Micheleljubov like this.
  15. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Уморна сум од барањето на совршениот маж... Отсега оставам тој да ме бара мене.
    Јас сум совршена јбг :emo:

16. sadangel

sadangel Популарен член

Незнам зошто некои девојки кои ги оставаат половина гради разголени или се облекуваат попровокативно се возбудуваат и се лутат кога некој ќе ги погледне во градите или ќе го задржи погледот повеќе од потребно. :^) Прво сакаат да привлечат внимание а кога ќе го привлечат им пречи.
    Мислам, секој нека си се облекува ккао што сака но и нека биде спремен за секакви реакции... :)

17. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Колку убав дееен.Колку убав деен :D
    Утринско гушкање на спалната со мама (знам,звучи детско,ама убаво ми беше),правење планови за на одмор.Потоа барање апартмани,чудење на високите цени и зјапање во прекрасните плажи.Доручек.Убав,семеен доручек.Потоа "зезање" со тато и повторно гледање на некои стари епизоди од К-15 на кој сме се пукале од смеење.
    Јагоди и хитови од осумдесеттите.
    Тераса,сонце,уживање.
    Здрав ручек-печена риба.Ја обожавам.Голем љубител сум на риба.Па уште кога мајка ми ќе ја направи... Мх,мх,мх...
    Ова барањево хотели малце комплицирано.Ако е блиску до плажа е изгор скап,а ако е поефтин па е на 500-700 метри од плажа.Ќе се најде некој. :)
    Ги обожавам ваквите неработни денови.Одличен начин за полнење на батериите и малку одмор од секојдневието.
    Јас... Се спремам за излегување,им посакувам убав помин на сите кои ќе излегуваат вечер и убав,прјатен,релаксирачки викенд :hai:

18. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се бара феминка што не мрчи и си ја гледа својата работа.. Ова ме вклучува и мене, ама...Мислам свашта ! Баш чекам слика кога ти ќе бидеш матурантка, па да видиме што толку уникатно ќе облечеш што ќе се разликува од другите .. Значи не сте ми јасни, секој си се потрудил да изгледа така како што изгледа и секој има различен стил.. Фустан, или ќе е долг, краток, асиметричен..каков инаку ? Неможеме сите да платиме моден креатор ..

19. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Почитувани, Ве известуваме дека од денес е небезбедно да се движите по скопските улици и булевари, Мишел положи за возачка. :party: :party:
    За паркирање ич да немате гајле, профи сум, ама за фаќање кривини, малце е опасно по живот не само за мене и луѓето во колата туку и за сите надвор, дури и оние што не се близина на таа кривина. :|

Е така. :smoke: :beer:

Повелете, да ве почастам. :D

Сеуште рокам низ дома! :rock:
    https://www.youtube.com/watch?v=i0T7DpQXsHA

Attached Files:

Annath, anabel-a, Serafima and 20 others like this.
  20. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Абе немора моден креатор за да се изгледа нормално, ама како и да, неможев да не „измрчам“, ама денешниве матурантки повеќе ми личат на кабаре певаљки него на матурантки, баш поради тоа што сакаат да изгледаат како за нив да се погрижил креатор. Свашта. |(

pamelche likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.