Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Прекрасна си тессие :* многу ми значи ова.Воедно и се заблагодарувам и на Micheleljubov
    која денес ми испрати лп во која се вели:
    Денес, 12:09
    Од: Micheleljubov
    До: rici.aaaaa

Биди силна мила, се ќе биде во ред, само позитивни мисли имај, и биди му поддршка на сопругот. Ако некогаш треба помош, муабет, тука сме.

Многу ми значи ова ви благодарам на вас и насите феминки со душа како вашата :* :*

На WildCherry, Micheleljubov, WarriorAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Го откажале екстернотооо... :party: :party: :party:

Ама изгледа само во нашата гимназија, нешто компијутерите не ги бива.
    Ај да даде Господ до среда да не ги направат, гром да ги удре ега !!! ]:)
    Не сум имала ваква среќа одаааамна. :dance:

Okay, let's dance! :dance:
    http://www.youtube.com/watch?v=ECIU3SQyUU4

На Dog-lover и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  3. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Кога една девојка го прифаќа вашето барање за пријателство, значи дека сака пријателство, не значи дека имате шанси кај неа... Кога една девојка бара пријателство, значи дека сака да ви биде пријателка, не и ваша девојка... Кога ги коментира вашите линкови и статуси значи дека е друштвена, а не дека ве провоцира или ви се нафрлува... Кога става лајк на вашите коментари значи дека и се допаѓа вашето размислување, а не вие...
    Да се разбериме ;)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    20.973
    Кога сите ние би можеле да бидеме повеќе толерантни без притоа да си го погазиме достинството, кога би можеле место толку многу его и суета да имаме маалку сочуство, место толку многу завист- малку отворен ум, место зајадливост- воздржаност, место желба за се што е туѓо- радост за она своето, место болни искомплексирани амбиции и желби- приземјени и реални потези....
    светот би бил мед и млеко.
    Но кога сите би биле такви- можеби не би правеле разлика од доброто и злото?????????????????

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Се исфарбав :geek:

Еве ваква излезе
    Подолга ми е и имам шишка на страна :emo:

Убаво е кога денот ќе ти почне со фризер и со промена, нели? :wasntme:

На Flower27, Sanjichka007 и Mermaid90 им се допаѓа ова.
  6. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Неможам да спијам :(
    Се будам на секој саат :(
    Спиев во Саботата, од 8 до 8 сабајле ама после сериус демиџ во облик на салата + џигер у комбинација со вина и ракија |-)

7. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    http://www.youtube.com/watch?v=_V-b8QIYOpM

Слушнете најубаво песне

Па кај сте бе луѓиња :D

Се одлучив за Корчагин француска, одвај чекам да си влезам во тој убав свет со асални деца :angel:
    Сакам ново, сакам промена, и ете уште малце.
    Да си бидам среќна и задоволна.
    Периодов ми е убав.

На Foreveryoungiwannabe и Doozy им се допаѓа ова.
  8. la-nina

la-nina Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    27
    мечка страв мене не , мечка страв мене не ... девојки идам да полагам екстерно по математика ... ;(

На Flower27 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    ^
    Со среќа :D

10. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Поздрав до мојата џиновска книга со песната ' сите спијат а ние сме сами ' :| :D
    богами вака ќе биде вечер :D што можам сега,што не вечер ќе учам,1 голема чаша какао,јаболка и учењето може да започне 8) :D

На Glossy-girl, Someonespecial, WarriorAngel и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    И кај мене истата приказна.Веќе сум спремна си купив кафе, чоколадо и пред книгата.Оваа ноќ ќе биде долга. :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Колку прекрасни девојки имаме на форумов не сме свесни.
    Имаме прекрасни блогерки, колумнистки, писателки, мајки, студентки, сестри, и по некоја загубена која не спаѓа во ниедна од овие категории. :D
    И чудно е како сите имаме различна приказна, различни мисли, чувства, не повредиле различни работи, не насмеале, не натажиле, не израдувале..
    Баш пред некој ден разбрав дека една девојка го открила мојот идентитет, и знаела која сум, ама од почит не ми кажала да не се налутам. И баш ме израдува фактот што знаела која сум, сме си функционирале во живо, сме биле океј, ама таа ја знаела и оваа моја страна, знаела и повеќе од тоа што сум кажувала, ама молчела. И ми ја почитувала интимноста, бидејќи на неколку пати имав нагласено дека сакам да бидам максимално анонимна на форумот.
    Уживам да посветам време на сите приказни тука на форумот што се испреплетуваат, и дури некогаш се прашувам, толку се прекрасни во душата сите овие девојки, пу јазик што не сум нагазила на нив никогаш во реалноста.
    На пример, јас би умрела да ја имам Трендафилка во близина, бидејќи секогаш е позитивна, па дури и кога има негативен пост, знае со него да направи некоја аура од позитивна енергија. Многу реална девојка.
    Премногу би сакала да се дружам со Дузи. :D Отворена, искрена, весела, секогаш пишува на некој претпознатлив начин, со специфичен хумор за неа. Серафима ми е поим за убавина. Кога ќе видам нејзин пост, се спремам душевно да прочитам нешто добро, нешто чисто, убаво. Луничка ми е поим за мајка. :D Ја замислувам како некоја супер мамичка, растрчана, вредна ама и продуктивна тука на форумот. Крајно откачена личност . Сакам да бидам мама како тебе. :geek: Лудото е поим за лудост. А видам нејзин пост, одма се смеам уште пред да прочитам што напишала. Весела девојка, за која исто така жалам што не ми е другарка во реалноста. Мојата имењачка, :emo: Мишел, ми е срцка, ја обожавам, има мила душа, фина е, знае да одлепи некогаш со некој пост, и мислам дека ја бива за писателка. :emo: Кравчето, мууу :D Баш е добра девојка. Многу ставови ни се поклопуваат, и ја канам некогаш да избегаме заедно, да бидеме цимерки во некое Ирско село во природа?? :?: Либера ми е тивка вода, тек тук ќе се јави, треба поинтензивно да не дружи, обожавам да ја читам.. Итн.. Итн..
    И добро овде набројав минимум 5 девојки кои се прекрасни, а тек за другите кои обожавам да ги читам, и како не нагазив на ниедна од вас? Како? Пу да ти ибам ногата да ти ибам. :D

Околу мене све мрчатори, да неможеш да пркнеш. Форумов ми е како бегство. Убаво бегство. Бидете ми позитивни, весели. Многу помагате верувајте.
    Сега ве поздравувам и тие што ве спомнав и тие што не ги спомнав а ги мислам, и имајте убав ден. :d:

На imelda, kravce, Lux и 44 други им се допаѓа ова.
  13. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Кога не работев што убаво си штедев... Ќе отидев еднаш неделно до продавница, ќе купам што ми треба и ќе си готвам цело време и така си терав. Сега, после секое одење дома од работа, или факултет морам прво до продавница да застанам .. |( Фрлам пари за глупости и подобро цените да не ги претворам во денари .. Се шокирав кога сфатив дека јас само што дадов 90 денари за лименка кока-кола.
    Мора да почнам да штедам и да припазувам малку !!
    Имам да учам, а не можам да се концентрирам.. Денес ќе одам со книгата во парк да видам дали ќе има ефект..

14. Moonstone.17

Moonstone.17 Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    592
    Допаѓања:
    1.862
    Денес денов како ми тргна учење по сабајле, барање информации за домашно од нет., цела испобунета. И ете ти одам во училиште и оп- од 7 часа ни скратиле, имавме 3 заради тестирањето сите наставници биле „надгледувачи“ во училниците освен наставникот по физичко и по географија. :rock: Џабе брзав во пишувањето, пссс па јас ли бе. :shake: Почна многу често да ми се случува вака, брзам, брзам и на крај во училиште наставникот/наставничката не дошол/а. И така имавме 2 часа физичко и 1 географија па голем одмор. Јас и две другарки мислевме ќе имаме уште часови си седнавме на душеците во соблекувалната до сала, никој немаше. Седевме на мира јадевме. Се смеевме како будали, и тоа на крај ти испаѓа сите си отишле, никој во школо нема само ние ко „мисирки пред колење“ дремеме таму и се смееме. Ја прашуваме чистачката, вика „Ехее од кога си отидоа, ах бре дечиња..“. Одиме горе ни таму никој нема. Битно се смеевме, а кога дознавме дека сме сами во школо со чистачката, ние сме и пееле таа си чистела во салата, којзнае што си рекла кога не слушнала... :D

На Mariia05 и Mahidevranfan им се допаѓа ова.
  15. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Арно ме потсети одамна ги немам слушано, и нема ништо бедно во тоа да си слушаш песни од него и да си поплачеш :!: Освен ако не ти е редовна процедура :D
    Да погодам, на оваа плачеше најмногу, нели? :D :P
    http://www.youtube.com/watch?v=6wXybwOYVMc

На anuskaNESTLE, mims-89, DeMelo и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Имам пред мене бомбоњера со ледени коцки, има да ја снема за час :D
    па што ми е гајле бре што иде лето кога нема повкусни чоколатца од овие !? :D

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    средба со колешката-нови инфомации, и нормално доведува до поголема збрка во главата, во животот
    мислите летаа-пробај фати ги-колку и да се обидувам, не ми успева :worried: а нај
    тересна беше реакцијата на менаџерот пред некој ден кога ме виде :o :lol: ке видиме што ке биде понатаму-само да не испадне на крај да не испадне крајна станица Бардовци :D ама знам дека е крајно време да почнам да читам книги комуниколошки :nod: од психологија на комуникологија :lol: -па мора една девојка да се образува-или дообразува не е само убавината-што е минлива, колку може да се задржи
    да присоберам парички морам да си ја подновам библиотеката :nod:

18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не, не, не, не, не. Колкава и да е таа среќа, никогаш не се гради на туѓа несреќа!

На LilBaby, ludoto19, kate21 и 9 други им се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Влагам у спална, ја гледам старава витка ли витка јамболии
    што правиш мори!?
    Еве чеизот ти го спремам за кога ќе се мажиш :rofl:
    Е готово на момент се осетив ко Сноу Куин :D
    Абе овие или сакаат мене да ме избркаат, или ми посакуваат среќа во животот, јас не знам, не можам да се одлучам, тенка ми е накако линијата .

инаку си најдов една ташничка што многу ме потсетува на еден немил настан,која што верувајте
    ЈА МРАЗЕВ со цела душа, само еднаш ја облеков и никогаш веќе
    Еве и зашто.
    Се спремавме цело одделение на роденден да одиме, 2000 година беше, а баш тој период дојде тетка ми од Америка, секако типично за нејзе вреќа поклони, а мене не дека ми е лошо па. :wasntme:

и ташничката, ау среќа радување солзи покачување на притисок, препотување, се во едно кога ја здогледав.Mоже и некој оргазам уз пут сум доживеала, ама дете не сум сфатила што е :D
    А и тренд беа тие ранчиња со долги ремени да се носат.
    И јас среќна, пресреќна тргнав на роденден.
    И, ми ја здогледаа овие змииве никакви од одделение, и ме изругаа, аууу Ама ти е грда ташничката ;(
    Нож, нож ме прободе во срце, се скрив во веце плачев ко жална липа, ептен ми беше криво и тешко, дури и сега ми дојде грутка, како се сетив настанов :
    Дојдов дома ја фрлив ташната на под, и и кажав на мама, таа вика абе љубомора е тоа :)
    и да, сега како што ја гледам, сфаќам 8) Не можеше да се рамни мојата про ташничка :rock: со нивните, што секоја од нив ги имаше само во разна боја.
    Така да људи мои, немојте да се припотресувате на злобните јазици, љубоморни суштестба на секој чекор, не дај боже некој да има нешто поубаво од тебе, или па повеќе, ќе фрчи отров на сите страни :)
    Љубомората е човечка особина, ама сепак нека биде во одредена граница, се друго не ќе да е на арно :)
    и толку од моето филозофирање

На Someonespecial, NikolinaaKirilovska, COollLady и 49 други им се допаѓа ова.
  20. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Епа луѓе,wish me luck !

На Glossy-girl, kate21, WarriorAngel и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.