Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    СДК последна недела во школо уште 3 дена :doh: а имам 4 предмети за поправање :| ( една 3ка-хемија и македонски,француски,географија- 4ки) до сега учев хемија, другарака ми се ми објасни :D јас ја учев историја она мене хемија :D колку толку научив,се надевам нема на тестот пак 3ка да извадам :|

На Someonespecial, Elennaa и Veki4kaa им се допаѓа ова.
  2. s.T.e.F.i

s.T.e.F.i Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2011
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    2.852
    СДК
    Уморна сум а имам толку за учење ама храбро ќе се издржи мора ај уште три дена и готово goodbye school hello raspust :rofl: . Баш сега си размислував и дури сега сфаќам дека ќе бидам матурант следна година. Ах колку иде брзо времево искрено ми е страв. Во средно се осеќаш толку сигурно и заштитено си учиш си го тераш животот и не размислуваш што после дури сега сфаќам дека ќе треба да донесам одлуки кој ќе го одредат патот на мојот живот. Дури сега ги слушам во главата како моите роднини ќе ме прашуваат каде што како, па од кај да знам толку работи сакам да пробам да видам да искусам велат низ четири години средно ке разбереш што сакаш, што те интересира ама кај мене не е така јас сакам се :lol: Ај имам уште една година може баш следна година матурант ке разберам што сакам со животот кога ќе требам да донесам некој важни одлуки. Но искрено од се најмногу ке ми недостига друштвото класот толку незаборавни моменти заедно а за една година сите ќе си го одредиме својот пат и ништо веќе нема да биде исто! :( Ама тоа е животот си тече напред. Ај доста пишувам да земам да си учам :lol: и за крај мојот quote за денес. You really can change the world if you care enough.

На Sara123, Someonespecial и Elennaa им се допаѓа ова.
  3. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Ми почна распустот, абе уживанција!
    Кога си дојдов, легнав во 1, а станав во 5 ипол :clap:
    Ама ако, ми требаше одмор. Па си јадев леќа, сега си направив една добра помија :rofl:
    Ставив банани, слатко од јаготки, џем од кајсии, палака и млекце. Абе алал нека ми е. Ама што да правам кога ми е вкусно :angel:
    И требаше вчера горната тераса да ја опремам и да почнам да вежбам. Ама времево ме зафркна. Ама ако де, долго е летото. Јас и да сакам за две недели ќе ослабнам и ќе се ставам под конец :muscle:
    Абе сила сум јас...
    Инаку овај лепотанов ме зеза у задње време. Секој ден со нова мома се слика за фб. Ако ако... Ќе се стегнам јас летово, ќе се пролепшам, па после на г'з има да падне кога ќе ме види :nod:
    Ама и онака е небитен. Си имам јас најпрекрасни другарици. Сега уште и оваа од Италија да долета и супер ќе биде. Абе лето си е! Друго си е! Сонце си е :sun:
    Да, чекам сонцето да дојде и тогаш конечно ќе го почувствувам целосно распустов. Прекраснотии...
    И ај еден поздрав, цело време ја слушам
    http://www.youtube.com/watch?v=77LViL84wSA

На Sara123, Dog-lover, prettyliar и 4 други им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Пријатен ручек Веки4ка. :)

А јас би денес да пишувам за мојата прва пубертетска љубов.
    Прв дечко со кој скришно се испраќате секоја вечер, и се криете не само од вашите, туку и од комшиите, да не ве кажат на вашите.
    Прва љубов со која ќе се бубнете онака сочно и во уста :$ , нема да се држете само за раче.
    Прво големо љубовно разочарување, кое мислите дека е крај на светот. Првите плачки по вашиот ''дечко''.

И се тоа после години подоцна , ќе ви остане како преубав и драгоцен спомен , на кој ќе се сеќавате со насмевка на лицето.

А кога мене ќе ми текне на мојата ''љубов'' :tmi: , кај ми бил паметот.. :lol:

И оваа љубовче се појавува години подоцна , да те моли пак да биде како ТОГАШ. А дали пред да праша размислил дека тогаш бевме деца? Или тој ќе остане вечно дете?

На Inna5, GordanaL и Elennaa им се допаѓа ова.
  5. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Скрши ги ѕидовите.
    Изгради мостови.
    Бори се за она што го сакаш, стигни до него чесно и достоинствено.
    Не си ги пропуштај шансите.
    Сите имаат срце, ама некои се празни....не биди таква.Биди толкму спортивното , носи нешто во себе.
    Сеќавај се.
    Не заборавај.
    Сонувај.
    Немој да живееш во илизија.

На Hipster, Jenniffer, teddybear и 15 други им се допаѓа ова.
  6. Jule.Sk

Jule.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    736
    Да кажам дека почнав да читам книги што мислев дека никогаш нема да ги читам,што мислев дека се научна фантазија што ме иритира да читам но сега сваќам дека не сум била во право :tmi:

7. Tumblr

Tumblr Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    992

На Someonespecial и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  8. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    259
    Ох...Колку многу сакам да кажам.На почетокот ми изгледаше совршен ама не е така. :( За некој работи сама сум си крива, ама најмногу тој е крив зошто не ми веруваше. :doh: И пак јас повредена, а после претходната врска не сакав да помислам на машко.Го мразев целиот машки род. :x Го пронајдов Него и пак почнав да верувам во зборот Љубов но попусто.....секоја кавга е се полоша.Полека полека почнувам да пукам. ;( Немам повеќе живци за ништо и за никого.Па дури и за Него. А колку само го сакам.Подобро срцево нека ми го откорне одколку вака да ми прави. ;( :u:

9. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Од толку што си се навикнав на фрки и брзање и стрес не ми се ни верува дека за 3 дена ни почнува распустот.Денеска почнаа да се договораат каде да одиме во петок да прославиме за крајот на оваа учебна година а јас буљам у нив просто не ми се верува.Времето летна оваа година.

10. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    :lol: Драги момци, кога една девојка ќе ви рече "ми недостигаш", вистинскиот одговор не е "и ти мене" , туку "каде си, доаѓам". :!:

На Jenniffer, Someonespecial, Micheleljubov и 14 други им се допаѓа ова.
  11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    знаЧи колку мразам да ме прекине некој во тоа сто го правамм :devil: :devil: леле бре ми доајга да го изедам сто се вика :D ама неможам нејадам Човек :D :D хм :^)

12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Доста сум го посматрала овој феномен и морам да кажам дека заклучокот од моите статистички податоци е дека доминираат оние кои ги проколнуваат, мразат и пцујат врскаџиите, а потајно во себе се би дале да се на нивно место. Бре!

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  13. leo-n-tina

leo-n-tina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    449
    Допаѓања:
    386
    Е браво за Албанскава поп сцена.
    Вртам јас по каналиве и на Алсат гледам некое доделување на награди,абре многу разголени ги гледам која од која со цицките надвор,а и згодни пустите ,а нашиве уште со ролки на спотови.
    Да не ги заменивме улогиве :?:

На WomanInRed му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Моментот кога пишуваш,пишуваш,пишуваш ново мислење и оп- наеднаш ти се исклучува.... :@ :devil:

15. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    две работи кои ги сакаат девојките: 1) Да ослабат. 2) Да јадат.
    сериозно станува моето не-внимавање на здравиот режим,и тенката фигура.
    Ете од утре,ако не друго барем јажето мие тука.

Прикачени фајлови:

• eden den.jpg
      eden den.jpg
      Големина на фајлот:
      27,9 KB
      Прегледи:
      448
    На Someonespecial, l-a-d-y-di, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Мислам дека во комплет со лакот за нокти треба да се вклучи посебна четкичка за лакирање на ноктите на палците на нозете. Не е хумано низ која тортура поминав. :'(

17. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    ев денеска најде да се сликаме со цел клас и каква бев? косата ич не ми беше уба ко БУВ ! :rofl: :lol:

18. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Денеска изедов толку многу, колку што немав јадено заедно во претходниве неколку недели. Открив дека сум прегладнета, односно, кога почнав да јадам, не можев да запрам. Цел ден. Прво јадев сендвич со патлиџанчиња и сиренце, мераклиски го украсив со мајонез, ммммм! Кога го дојадов тоа, заклучив дека ми се јаде уште, земав да јадам паштета, си намачкав едно рибанче, и си го изедов без ни малце да ме заболе таквојата дека појадувам по вторпат. После тоа, термитското во мене изби, и решив дека сакам и еурокрем, и си намачкав уште едно рибанче, овој пат, со еурокрем. Трет појадок, бонус. Доообро, морав да завршам со јадењето, дека имав обавези, не за друго. Мајка ми, во обид да ја разбуди заспаната ламја во мене, ми купила огромен хамбургер, со помфрит. Проблем ли е? И тоа го изедов. Таман заклучив дека МОЖЕБИ се најадов, отидов кај баба ми. Баба ми, благо потресена оти ќе мора предвреме да ме испрати, секој ден ми спрема по некои специјалитети, кои, едноставно, не можеш да ги одбиеш. И земав, јадев и таму, значи се изнајадов, па и кафе ми сварија, и кукис јадев.

Сега лежам и чекам да повратам, односно чекам да видам од каде ќе почне храната да ми испаѓа. :puke:

Ме штракнаа тие улавите, а лошо е тие кога ќе ме штракнат ]:) , и отидов, бам, пола коса си ја исеков. Колку пократко ја сечам, толку иде на површина тоа поулавото. Сега ја сфаќам Бритни зошто се ишиша ќелава, сва среќа па немам некој таков порив, се концентрирам во глобала на стискање вилици. После ме болат, епа ќе ме болат. Се прашувам сега како ќе ја врзувам за на работа, ама ако не ми ја исечеше фризеркава, ќе добиев порив јас да си ја исечам, а тоа секако ќе се одрази лошо. На косата де.

Деновиве, исто заклучив, дека сум и преморена и спијам цело време. Заспивам пред 12 и се разбудувам наредниот ден после 12, ни телефони, ни аларми, ни бутури, ништо не слушам. Искрено поарно, барем да отидам одморена таму, физички. Психички тек допрва ќе се одморам. Не ми се прави ништо, сеќавам пак бегам од луѓево, колку почесто пишувам тука, толку помалку им зборувам на другите за мене, општо за се'. Некако... полесно е така. Немам сила да се замарам веќе, за никој и за ништо. Што ти е? Ништо. Супер...

Ма не е проблем, што не било и не поминало, та ова ли.
    :doh:

На Hipster, senza.parole, teddybear и 12 други им се допаѓа ова.
  19. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    незнам кај претиснав и цел пост ми се изгуби,сега одново ли да пишувам лелелелел

20. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Ова веќе нема смисла. Секој трет пост во СДК е за јадење. :geek:
    За тоа како прејадовте, што јадевте и т.н.
    Епа ич не сте фер. И мене ми се пријаде, а нема смисла сега да јадам. Оти ако седнам... нема да станам.
    Безобразни! :swear:
    Се редактирам.
    Не издржав. Слегов долу и јадев. Подлучени тиквички со патлиџан и сиренце. После се префрлив на паштета и за крај како десерт на слатко од јаготки со путер.
    Како што кажа аничка погоре: Еден ден ќе бидам слаба, но денес не е тој ден. :rofl:

На Someonespecial и anichka94 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.