Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. la-nina

la-nina Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    27
    сдк си фатив дечко :$

На sweetyears, ceca-1, Elennaa и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Ќе си купам една голема тетратка, со кожени корици. :!:
    Има да ги запишам таму сите мислења од овде кои ми оставиле голем впечаток.
    Верувам цело лето ќе пишувам... ама ако, вреди! :rofl:
    Има некои кои не смеат да бидат заборавени, ќе ми се најдат некогаш... Кога ќе ме маат депресии. 8)
    Фемина :bow:

Ми гоу ту спил нау, утре полагам екстерно информатика! ;(
    Малер сум јас за тие работи... неможеше мене да ми се падне музичко.
    Добро... ;( :worried:
    ззз |-)

На Ketrin.Moon, ana-girl и Someonespecial им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.664
    Дали ми извадија виц со Ружа или Ружа го измислила вицот, јас збунета сум. А може и она по вицот стварно му ја направила финтата на шоферот. Исчукана си е жената,не дека не...
    Ама на работа што се смеев ко луда пред година и некој месец, сега се осеќам прелажано од постара жена! :D

4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.935
    Допаѓања:
    177.611
    Добро е шо зимава се погоди топла. |(
    СДК.. со времево... е никако не си бре! :|

Глеам вечерва, надвор светулки....оние летечи лебарки чиј гз свети навечер ви текнува ?? :D
    ..е коа бев мала, замислете, тој светљуцав дел го лепевме на чело... џисас крајст!!!! Деца глупи :D
    Но, и покрај тоа, некогаш страшно ми фалат тие безгрижни детски шлакнати денови... :)

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Od utre ke se popravelo vremeto... Poposlusno ke bilo :lol:

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Have a nice day! :)

На Marjan007 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    СДК животот е убав.
    Дружење,смеа,нови пријателства. Едноставно убав е.
    Малите ситници го прават таков ;)
    Прекрасно е чувството кога ќе изненадите некој што воопшто не го очекува тоа од вас.
    Епа тоа чувство го имам јас денеска :$
    Ниту времево што е катастрофа не може да го промени тоа. Ниту фактот што за два дена полагам матура а материјалот едвај ми е до пола :lol:
    Have a nice day people :*

http://www.youtube.com/watch?v=PeVWPz-fcR0

На Elennaa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  8. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Дали кажав дека првиот пат паднав на полигон? Не кажав
    Епа паднав, ама затоа денес положив :D

И многу сум среќна. И да знам дека уште не сум завршила и дека ми останува градска ама пак сум многу среќна. Едно гајле помалце..

И сакам да кажам дека во последно време многу се разочарувам од луѓево, какви се покварени, само да те искористат, а од страна само јадат гомна и се дволични.. Замисли, другарка што многу ја ценев и почитував, уствари цело време ми љубоморела и мислела дека јас би правела нешто со нејзиниот мувач..
    Значи аман кога ке слушнам вакви тинејџерски (детски подобро кажано) муабети, ми се повраќа :puke:
    ц ц ц ситни души..
    Многу касно сватив дека никому не треба да веруваш, и дека од тие што најмалку очекуваш ти љубоморат и се дволични..
    Одлучив дека од сега па натаму нема да имам другарки и на никого нема да му давам објаснувања што правам кој сум и што ке правам..

Trust no one!!

На Ethrnity му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Buterflygirll

Buterflygirll Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Од вторник ќе се стоплело јеј.

10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.571
    ^
    А мене баш ми годи времево.Нема комарци,муви,не се потам и склетисувам.Нека потрае...
    :)

На Micheleljubov, anabel-a, Foreveryoungiwannabe и 4 други им се допаѓа ова.
  11. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    СДК дека утре ни е последниот ден во школо, ќе пукнам од среќааа :rofl: :rofl: :rofl:

На Dobie му/ѝ се допаѓа ова.
  12. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    http://www.youtube.com/watch?v=13Ks4UIxM7M
    - го слушам на метрополис. Одамна не сум ја слушнала оваа негова песна.

А да ме одвее развигорчето тука некаде. Бразил, Нов Зеланд, Антарkтикот...не пребирам. Само да ме одвее. Таму би си свиркала. И никој не ми е потребен. лажам

Јас сум Степски Волк :D. Чесно пионерско зборче! Така се понашам со другите. Така и си мислат они. Али сепак сум човек од крв и месо. И може така правам дека знам дека тие не би ме напуштиле никогаш. Ама секогаш има можност да ме бапне кармата по носот, во однос на овие мои игрици.

Прикачени фајлови:

13. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Ах какво е ова чувство кога имаш натрупано триста податоци во мозокот, и сега си чекаш само да си идеш на колоквиум!
    Го сакам ова чувство кога ЗНАМ дека знам :D Па сега ако ме демотивираат после полагањето..
    битно јас расположена ќе идам да полагам :D

На ana-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Belieberka666

Belieberka666 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    144
    Не ми се учии повеќее.. ама ај ќе издрзам уште утре :)

15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Добро утро :wasntme:
    Ја денес малце подранив,во 9ипол станав.До сега се бањав,се депилирав,се лакирав и сега ќе чекам да ми се исуши косата,па ќе одам да си купам резерва хулахопки и турпија за нокти.
    Аутфитот за полуматура спремен :emo:
    И така.
    Расположена сум некако денес :sun:
    Бидете и вие ! :inlove:

На Ketrin.Moon, ana-girl и Ana122 им се допаѓа ова.
  16. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Не ми се верува дека заврши ова школово...
    Сега ќе ми фали, навистина ќе ми фали. Не дека многу ми се учеше, ама спомените... симпатијата. ;(
    Е сега во втора година некои и ќе се местат и да ви кажам многуу ми е жал. Па не е фер. |(
    Многу се зближив со мојот клас, сите се префини. 8)
    Многу ги сакам, сега цело лето кој каде, многу ретко ќе се гледаме.
    Ама ајде јас ќе си го чекам јули... да дојде мојата другарка од Канада, е баш ми фали и таа. :wasntme:

На Ketrin.Moon, Elennaa и Ana122 им се допаѓа ова.
  17. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    OOOoooooOOOoOooooo... :inlove:
    Помина и Четвртоооокк! :inlove:
    Денот кој што со душа го чекав да помине!!
    Повеќето наставници се поздравија, утре претпоставувам и останатите ќе се поздрават и така полека полека... Welcome Summer 2013 !!! ... Едвај чекам, едвај, едвај, едјвааааааааајј!
    Ќе дојде, и ко магла ќе си отиде. Но осеќам дека ќе биде најубавата магла во мојов живот. :inlove: Многу го сакам летото. Зошто не дојде побрзоо?? Уште само 1 ден.. И ќе сум најсреќна на цел свет да ви кажам, само уште утре. :!:

Awwwwwwww... Многу си го сакам летото, најмногу!!! :* :* :inlove: :inlove:

На Someonespecial и Ana122 им се допаѓа ова.
  18. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.656
    Допаѓања:
    22.410
    Оние коишто ме знаат, добро знаат дека сум човек кој покажува однос кон другите каков што очекува да добие кон себе. Не се лутам брзо, за ситница и не сум човек кој пресекува веднаш при првата препрека. Напротив, јас сум човек кој сака да се избори во меѓусебниот однос со сите да победи најубавата можна варијанта. Затоа простувам и тогаш кога не е побарано тоа од мене.

Но, повеќето луѓе, водени од лукавиот веројатно, си мислат тоа дека значи „терај си работа, ќе прости Теси“. И јас си простувам и луѓето си се опуштаат.

А јас ви простувам драги мои од исклучиво себични причини. Сакам јас да сум си мирна, не сакам тој ден да произведам емоции кои би предизвикале да се намуртам на некого и сакам исто така да ме дочека не-намуртено лице.

Е сега, она што е од особено значење за мене е вашиот однос откако ќе ви простам. Јас сум насмеана, се правам индиферентна, ама се` си снимам. Верувајте, тоа е потсвесна процедура. Не сакам ни до толку да се замарам.

Оној кој по моето простување навистина, искрено и сесрдно се труди повторно да не ја изгуби мојата доверба го заслужува барем истото место кое го имаат оние кои никогаш не ми згрешиле. Ако не и повисоко. Затоа што и во самата Библија се вели дека овчарот повеќе се радува за вратената (претходно загубена) овца, отколку за 99те незагубени.

На ред се оние на кои им простувам и тоа си го гледаат (можеби потсвесно, можеби и самите не се свесни за тоа, не знам), како кураж дека јас сум добра, дека може да се опуштат во однесувањето и може повторно да ме повредат. За жал, најголем број на примероци кои си го дозволуваат ова се меѓу оние кои ја почувствувале големината на мојата љубов, внимание и поддршка кон нив.

Во такви случаи, веќе нивното место во моето срце, малку по малку почнува да се опустошува. Тие тоа не го чувствуваат, јас го чувствувам. Лошото е можеби што не го чувствуваат, затоа што во спротивно можеби би направиле нешто.

И така, постепено тоа место се опустошува и на крај останува само пепел и прав. Додека да се свестам, веќе нема ни делче во моето срце слободно за таа личност. Да напоменам, ова и мене ме боли. И тоа многу. Тежнеам кон мир и хармонија и се трудам во вакви ситуации да ја вратам таа личност на старото место. Но тоа е како да истураш вода во затворено шише.

Ова се случи со местото на мојот брат во моето срце. Сега постои една друга личност која се стреми кон тој трофеј. Таа личност веќе во неколку делови исчезна од моето срце. И` препорачувам да не оди понатаму и да се потруди да го сочува она што остана, затоа што тоа што исчезнало, исчезнало без враќање.

На green.eyes, vinozito1, Serafima и 5 други им се допаѓа ова.
  20. mamita

mamita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    176
    СДК наместо да осудуваме,да гледаме ние да сме добри и да шириме љубов,дефинитивно ;)

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.