Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Колку е убаво да си средошколец. Кога ги гледам како се радуваат на завршувањето на учебната година, посакувам и јас да сум на нивно место, да се врати тоа време. :)
    Ми недостигаат будалештините кои ги правевме, одењето на кафе после часови, бегањето од 7ми час :lol: Мене изгледа ме фати носталгија :^)

Денес убаво ми започна денов. Утринска прошетка, трчање од врата на врата, добро е што налетав на љубезни и фини луѓе. :) Ретки се тие денови кои ми почнуваат со утринско кафе во некое кафуле, но ете денес направив исклучок.

Неделава а и наредната знам дека ќе бидам пренатрупана со обврски, работа испити, учење..

Ајде храбра сум јас, храбро ќе се изборам, самодовербата е најбитна. :!:

На Serafima, ana-girl, ludoto19 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    864
    Допаѓања:
    10.057
    Неможам ни да се трпам ни да се сварам кога сум ваква

Ах а после ке ме читате како фучам за тоа колку сум се поправила,колку калори сум изела,колку треба да истрчам и извежбам бла, бла, бла...
    Ах тој ПМС ме убива,се потешко и потешко како минуват годините.
    Можам да се замислам како ќе ми е во 50те ,сигурно ќе ме фака беснило 5 левел,или смеење до кома. :D
    Појадокот ми изгледа како ручек,ручекот како швецка маса,а за вечерата да не зборам :tmi: тоа може само да се замисли.
    Од сабајле незнам што ми е на моменти сум ваква :rofl: ,а во други сум ваква |(
    Нема да е лошо да си ја рокнам главата

Белким ќе се стабилизирам :geek:

Прикачени фајлови:

На Ana.Jones, Serafima, anabel-a и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Srce-123

Srce-123 Активен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    7
    СДК дека многу ги сакам сите поготово мојата симпатија хухуху... :*(Е шо да праам не можам него влице па ај тука хихихих!! :lol: :rofl: :D

На Dobie му/ѝ се допаѓа ова.
  4. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.630
    Најдобри другарки сме затоа што никогаш не ми правиш да се чувствувам непријатно. Кога размислувам за повеќето мои другарки сфаќам дека имало моменти кога ми направиле да се чувствувам чудно. Дали тоа била непријатна тишина или непотребни коментари...Но, ти не го правиш тоа. Со тебе секогаш е пријатно и секогаш има смисла.
    Ти благодарам што постоиш зошто во спротивно, мојот живот не би бил толку прекрасен без тебе. :inlove:

На Antoninaaa и Serafima им се допаѓа ова.
  5. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Викаат за да го видите виножитото,најпрво мора да го издржите дождот..
    Не дека не верувам во виножито....ама овој дожд едноставно е премногу за моите години,за мојата ровка душа..

Стегам заби,често се издишувам,а понекогаш и солзите си го најдуваат патот по моите образи.
    Патот по кој треба поретко да се оди....

На Someonespecial, tigerlady, WarriorAngel и 8 други им се допаѓа ова.
  6. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Вчера полуматура :rock: Преубаво си поминав,кога влеговме и почнавме да играме ни се растурија фризурите некој боси играа абе што има врска се изнаигравме.Па на крај кога ни ја пуштија ночас се растајемо,абе се изнаплакавме и машките некоја солза пуштија несакајќи :( И неможев да се смирам зашто низ глава почнуваа да ми се вртат сите лудости,тажни,среќни моменти и многу ми е криво што ќе се разделиме,добра генерација бевме.Па од таму си отидовме на едно место седевме до 4 ипол многу беше јако се смрзнавме ама важно бевме заедно.Имаше пиво,сокови,чипсови,абе смешки беше тоа само некој глупости се кажуваа :D И така,нигде нема да најдам такви откачени,добри другари како нив,многу ги сакам сите до еден и многу ќе ми недостигаат.Можеби со некој од нив во средно ќе се паднам во ист клас, ама пак нема да биде тоа тоа,овие 8 години со нив беа прекрасни а посебно оваа година зашто премногу се збилиживме сите и никогаш нема да ги заборавам деновите поминати со нив :l: :l: :l:

На ana-girl, Someonespecial, Dog-lover и 2 други им се допаѓа ова.
  7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Забележувам во темава сите кажуваат како веќе ги фаќа носталгија за училиштето.
    Мислам дека и јас спаѓам во таа група на луѓе...а има неполн месец откако завршивме. Ми недостасува ете што да правам кога сум таква :/
    Ми недостасуваат многу деца со кои баш не се дружевме во текот на 4 години,а сега почнавме да се дружиме. Сепак сфаќаш дека не се онакви какви што си мислел дека се. Сепак знаат што е ДРУГАРСТВО. Од една страна носталгија и тага, а од друга радост,среќа и мило ми е што ете да не речам тие се како нови пријателства. :)

На Someonespecial и Adi888 им се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Си ја нареди стари со мене по дома :D
    -А за колачиња што треба?
    -За кифлички, млеко треба ли?
    - А имаме палента и проја да направиш

:^) :^) :^)
    ќе купам и златна мешавина за руска!
    :devil:
    Абе, вие што ме сметаме мене, јас на навивање да не сум :D
    Он си покани гости, луѓе вечер ќе доаѓаат,слава ќе си слави, Се убаво нели, само датата ја утнал :rofl:
    Ептен, ептен забеган и прост човек, знам јас на кој се метнувам :D
    Ај греота ми е, ќе му направам швеТска маса :D
    Тоа секако, јас и така највеќе си седам на нејзе :$

На JuLleE, Elennaa, Serafima и 4 други им се допаѓа ова.
  9. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    960
    Допаѓања:
    4.031
    Заврши и оваа шкоплска година. Уште утре и готаво. Сигурно сега мислите дека би требало да се радувам. Не јас не се радувам јас сум :( . Уште утре го гледам него, мојата љубов - невозвратена но сепак имав надеж, и се надевав дека ќе се случи нешто. Тие чести погледи, или кога ќе ме фатеше дека го зјапав, јас само :$ . Незнам како ќе издржам, навистина незнам. Тешко ќе биде многу, се навикан цела година, и навистина се заљубив во него. Сите на школото се среќни :angel: а јас морам да бидам насемана, не сакам никој да помисли дека ми фали нешто, тие би разбрале како ми е кога би знаеле дека јас сум ептен заљубена, подобро би рекла вистински заљубена. Но никој не знае и затоа јас се правам како се да ми е супер, и дека сум радосна што конечно завршува школската година, но не е така длабоко во мене сум :( и малку ми фали да :'( . Но не нема да дозволам да заплачам може би ми било поедноставно но сепак не.

Така денес се враќам од школо целата замислена, размислував за тоа до кога овој лажен живот ќе го живеам, до кога ќе се преправам дека сум среќна иако не сум ни малку. И така замислена си одам по тротоарот кога наедан слушам сирење ан гумите односно чрипење. Наеднаш се завртев, тоа чкрипењето како да ме врати во нормалниот живот во реланоста, и кога се завртев гледам возачот на колата испадна веднаш, а едно малечко дете заплаче веројатно се исплаши бидејчи со татко му сакаше да поминат улица, и тоа се деси пред нивни очи. Невнимателниот возач удрил куче. Возачот е крив возеше брзо а го видел кучето можел да застане. Јас кога ќе видам некое удрено куче или човеко што и да е веднаш се вознемирувам жал ми е за тоа живо суштество што настрадало и сакам да помогнам. Отидов до кучето тоа квичеше и подкривнуваше со едната нога. На ногата немаше крв значи добро е не е многу озбилно на ушето имаше закачено ливче значи улично куче е регестрирано. Кривеше и квичеше јас во себе само леле душичка како да му помогнам. Му дадов само малку ѓеврече да јаде и си продолжив да одам дома. Што друго да правам. А несовесниот возач ладнокрвно си замина ни малку не му падна жал што тоа невино животинче сега ќе криве. Штетза за тоа куче навистина, невино си настрада. Да имав во мене пари ќе го однесев во ветеринарната служба. Ми падна жал многу и си помислив што ќе беше ако не дај боже беше некој човек, страшно. Денес кога поминуваш улица треба не 2 туку 4-ри очи да отвориш.

Многу сум осетлива кога е во прашање животинче а човек да беше лелее :| .
    Се надевам службата за невздомени кучиња ќе го оздраве некако, ногата да не криве. Навистина ќе ми биде мило да видам тоа куче како не криве, а тој несовесен човек што го удри кучето и ладнокрвно си замина, нека сфате само едно дека треба внимателно и до дозволена брзина да возе и да не му се повторе ова оти ако беше човек навистина лошо ќе беше. :worried:

На Elennaa, Serafima, Micheleljubov и 2 други им се допаѓа ова.
  10. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Љубовта го прави човекот будала...или само будалите се заљубуваат ?!?!?! :?:

11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Наздравувам со пиво за среќната и исполнетата факултетска година број 3!
    Summer, my love, here I come! :mm:

На Lux, Lepaaa, Westlife и 27 други им се допаѓа ова.
  12. xoxo..gossip-girl

xoxo..gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    642
    Кога ќе видиш штрк нели се замислува желба?Кога ќе видеш како паѓа ѕвезда , се замислува желба нели?Кога ги дуеш свеќичките за роденден , се замислува желба нели?Кога одиш во црква се замислува желба и се молиш да ти се оствари нели?Единствена желба ми беше да не умре баба мојата единствена пријателка без корист и гледам колку ми се исполни...
    ПОЧИВАЈ ВО МИР ;( .

На tea4e и prettyliar им се допаѓа ова.
  13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Никогаш не очекувај нешто да се случи ... Подобро да си изненаден отколку разочаран ! Затоа искористи ја секоја шанса во животот ... бидејќи некои нешта се случуваат само еднаш ! ... :)

На Antoninaaa, Elennaa, Cappuccino и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Buterflygirll

Buterflygirll Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    СДК ми се смачи од се.

На Dobie му/ѝ се допаѓа ова.
  15. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    761
    Допаѓања:
    1.227
    Дождот мој, штом ќе престане, сета моја љубов чиста ќе ја однесе.... :lol:
    Побудалев и јас како времево жими се. |( Сакам сонце, сакам да си ги облечам новите сандалки и фустанот, да си ги ставам наочарите и да излезам :makeup: 8) А не сакам чадор во раката, и перцепцијата моја да ме убедува дека е есен :^) .. Уште лисја по улиците фалат.. :yawn:

16. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    Зошто толку ги забораваме културните манири и љубезноста?
    Толку ли е тешко кога ќе видиш некој комшија да се насмевнеш и да кажеш едно Добар ден?
    Да не ни се измори устата ако на некого што заслужил му речеме од срце едно Благодарам? Ако речеме Повелете, или Извинете?
    Ќе ни падне многу тешко ако помогнеме на некој постар кога носи нешто тешко, или ако го отстапиме некогаш местото во автобус?
    Ништо не нè чини убавиот збор, помагањето и љубезноста, а железни порти отвора... :f:

На bittersweet, kate21, Antoninaaa и 10 други им се допаѓа ова.
  17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Значи незнам што се дешава денеска.
    Прво-средувам фиоките и наоѓам листови хемија што сум пишувала за сахароза.После тоа,ми фалеше шеќер у кафето.
    Искачам да си купам нешто,сретнувам другарка-она ми се фали дека си купила фустан во шеќерна боја.
    После,друга другарка ми вика дека со фризурава сум била како шеќерче слатка.
    И знаете што е капакот на ситуацијава !?
    Пуштам VH1 и ја начекувам Pour some sugar on me.

И сеа коа ќе ме прашаат како се осеќам,ќе речам шеќерно.Сеа сфаќам уствари зошто сум Свит Чајлд потпишана.
    Имајте шеќерен ден. :tmi: :*

http://www.youtube.com/watch?v=0UIB9Y4OFPs

На Elennaa, Foreveryoungiwannabe, WarriorAngel и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^И мене коа ми се дешаваат некои такви случајности да речеме, се осеќам специјално, сигурно и ти сеа :lol:
    Иначе
    1. Сум се научила само на фаст фуд, ама не се жалам :rofl:
    2. Ги сакам шпанските серии назад.

Друго ако почнам, постов ќе биде огромен, а и може да ми го поремети компјутерот, па таман да стиснам „Испрати“ да го снема. :rofl:

На kikav, SimplyElegant и ana-girl им се допаѓа ова.
  19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Избањата, издепелирана, налакирана.
    Сега чекам да дојдат да ме пеглат па после да ме шминкаат :makeup: .
    Се налакирав розево, розево ми е фустанчето, розева ми е ташната и се осеќам како барбика. :wasntme:
    Се надевам дека вечерва ќе си поминам убаво. Едвај чекам. :drunk:

Убаво да си поминете вечер сите полуматуранки.
    Мерак ми е бе. :D

Ќе ја барам оваа песна на крај :drunk:
    http://www.youtube.com/watch?v=M1haujRsqeI

На Lepaaa, Monna.Monna, julie77 и 22 други им се допаѓа ова.
  20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Искористив тоа што не сум на работа денес и ја светнав куќава :wasntme:
    целата нервоза ја истурив, сите соби под ред си средив, секое ќоше, прозорците..
    Во собата на брат ми се задржав најмногу ]:) како бирал облека за да се пакува така оставил, фискални сметки, празни шшиња од кола-кола и ладен чај... едвај се снајдов :whew: Ах колку ми фали :worried: не за друго, ами нема со кој да се расправам низ куќава :rofl:

Си го средив конечно и плакарот :lol: полицата за шминки и такви тракатанци ја средив, се што е непотребно фрлив...

Конечно завршив.. си удрив еден добар туш..си сварив какао, си пуштив музика.. си се средив од глава до пети :D маникир, педикир, па за џабе ли купувам лакови секоја недела :tmi: мора да се испробаат :) и косата по незнам колку време ја испеглав :wasntme:.

Ми останува да најдам нешто набрзинка за облекување вечерва за на роденден кај пријателка.. и слободна сум... Конечно [​IMG]

На bittersweet, Ketrin.Moon, Elennaa и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.