Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Чиниш повторно се заљубувам хихихи ох мори мајко.

СДК пак -Не сакам да гледам светилки и други ѕунѕурлиии новогодишни НЕправилно наместени или скраја да е :D ко така фрлени по елки џамови и други новогодишни собиралки .

Тој ме растеретува лево десно бара ова бара она, едно шише вода ај пак уште едно ....и му реков едно шише вода ЕДЕН ОРГАЗАМ :P :P :P .

СДК и пак и пак Чувството кога ќе видиш некоја омилена форумџивка како изгледа ух прајслес.
    Во случајов SHELEAAAAAAAAAAAAAAAA.

На Shelea му/ѝ се допаѓа ова.
  2. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    970
    Допаѓања:
    4.048
    Да се пофалам ја украсив елката. КОНЕЧНО! Преубава е.Иако замислата беше да биде златно-црвена испадна шарена.И вака е преубава сина, златна, црвена, сребрена, жолта, зелена, бела...шарена.ааххх.
    Сепак уште не ја осеќам новогодишната атмосфера, не дека е смао рано туку и нема снег, тој на гугл не е доволен...сакам снег.
    Друго што СДК е дека неделава ми се првите колоквиуми а јас уште читкам, значи ни у од учење.А не иде така, планирав да расчистам сега што можам за во јануари да имам по разретчен распоред...ама ќе видиме што ќе биде.Здравје !
    Одам сега да гледам фудбал, поздрав имајте убав остаток од денот.
    И уште нешто...си го сакам семејството дада,мама,тато,дедо,баба...ситееее :D чао ;)

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    СДК Не можев да одолеам на лазањите од мамичка. Не можев да одолеам на црвеното вино. Не можам да им одолеам на крембананчињава, а што ако вечер од негде се појави тој? И него не ќе можам да му одолеам? Не, не... Стабилизација. Морам да го исполнам ветувањето!
    Сакам само да заврне снег. Силно, силно да паѓа, а јас да гледам од прозорец и да си фантазирам колку би било убаво да излезам надвор и како малечко девојче да се вртам во круг, да се радувам... додека во косата се лепат снегулките.

Let it snow!! :angel: :angel:

4. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.814
    Допаѓања:
    25.435
    Никогаш нема да разберам каде е разликата и зошто едните би се навредиле,а другиве ко да немаат емоции.
    На дебел човек скраја да е некој да му рече дека е дебел,ќе се навреди нели, ама затоа ако си слаб,да не ти текне да одиш на фамилијарни собири,сите по ред кога ќе те заредат дека си слаб,дека на ништо не личиш,и ред други работи,како да ми е на мене сеедно.
    Учам по цели денови,пешачам не сум ни јас свесна колку,слабо спијам,бидете во моја кожа еден ден да ве видам дали би имале кило повеќе. Тешко е ало,пред сите да ми се обраќате за тоа и да ме прашувате дали од дома ми даваат за јадење, Бог да чува. Не, у кафез ме чуваат и ми даваат јадење само кога правам галама.

Освен тоа,не ми личи неделава на недела,баш е интересна..

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк ми се седи во мало кафуле со борди ѕидови и перничиња на подот.
    Да си седам со скрстени ножиња и да си пијам топло чоколадо а во позадина да се слуша само тивка музика и насмевки на луѓе.

До мене да се само две личности од едната страна С. од другата А.

С. да биде до мене само за да се чувствувам сигурна и да знам дека имам некој кој ке ме држи за раце и ќе ме гледа со нежност. (ох С. не го заслужуваш ова што јас ти го правам,не. )

и

А. да го гледам до мене и да се смеам на неговите шеги иако знам дека позади аголот се ќрие неговата В. ништо не ми е ниту другар ниту љубител но нешто ме тера да мислам на неговиот лик.

Сакам јас, многу сакам.
    Да пазам што посакувам.

ооххх Winston Churchill ти си последниот лик за кој сакам да куцам семинарска... Мрш,мрш :puke: :swear:

На Monroe му/ѝ се допаѓа ова.
  6. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.466
    Допаѓања:
    34.751
    СДК ФЕМИНКИ повелете ми на слава!!!!

На CIA му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Грд, грд, грд, грд, грд ден! :fubar:

Денес имаме слава, и иако сум со поделени мислења околу вера, религиозност и се тоа што оди заедно во пакет, веројатно ќе станам скептик. Ако имаше некој таму некаде горе, животов ќе ми беше многу подобар и нели, ако имаше карма, за сите добри дела што ги имам направено и што ги правам, ќе ми вратеше со стопати подобро, а не со полошо. И заклучувам дека не сите добри луѓе се верници, ниту пак сите верници се добри. Не гледам никаква надеж, за жал. Им завидувам на луѓето кои сите надежи ги ставаат во Горниот, но мене животот ме научи дека се што сакам да добијам, морам да се потрудам и да си го создадам сама. Баш сакам да седам и да верувам и да се молам, па тоа да се оствари. Џабе. Наместо полесно, мене се потешко ми станува. Не се жалам, таман работа, само мора човек некаде да се испразни. :emo:

Стварно сакам да бидам и позитивна и насмеана и се тоа, ама чувствувам дека губам контрола, не е ова тоа што го сакам, се ми се лизга од раце... :doh: Со што си ги заслужувам неволјиве на грб, како да ми се качиле и со едно стапче да ме маваат и да ми викаат, ИХААА!, те начекавме и ќе видиш ти убаво! Па удри по мене, удри мавај, нека. Само би си помислила дека после се, ќе можам да бидам малкуцка позадоволна, ама не. Себична, разгалена, каква сакам нека сум, нешто фали. Што, јас навистина не знам.

И пак, светот се врти околу пари, животот за некого е мајка, за некого е маќеа.... знам дека парите не носат среќа, знам дека има и посиромашни и победни од мене, само јас порадо би плачела во ферари.

п.с. Баклавата ни изгоре и ни отиде јабана. Првпат ова се случува. Барем блакце да си каснев. :(

На la-chicka, Cynthia, fashionista и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Нека им е вечна славата на сите оние кои ја слават! :)

СДК дека денес по незнам кој пат ја изгледав свадбата на моите.
    1996. Бесценето. :wasntme:
    Едноставно уживам кога ги гледам луѓето што ги сакам најмногу на свет толку среќни. Ме исполнува! :)

Попладнето го потрошив на фотографии,фотографии и уште фотографии.
    Надополнував,надокнадував,експериментирав.
    Убав ден! Недела,ама убав. :)

9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Денов ќе биде убав само поради неговиот крај.
    Јас, тие три и црвено вино :mm: Многу насмевки и искрени разговори.
    Доволни за да го заборавам мамурното утро, досадното пладне и депресивното попладне.

А додека Мелита слави Ѓурѓовден, ние ќе си славиме Св. Никола! :lol:
    Нека ни е вечен празникот!
    http://www.youtube.com/watch?v=hA518V_S ... ture=share

На PrinceOfPersia, bittersweet, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Здравоо :hai:

Јас сакам само да ви пренесам, на кратко, топлина и позитивна енергија од мојот дом, повелете на вечера за куќната слава, знам дека сакате зашто јас ја направив салатата. :!:
    Специјална е и многу шарена. :D

Ве читам денес, има прилично нерасположени госпоѓици овде, ајде таму ставајте насмевки под итно. :^)

Пуштете си VH1, RHCP одлично одат со мешање салати, а и да не мешате, расположуваат бе. :rock:

На’ :*
    (копирајт од Мерлинкана)

На PrinceOfPersia, caroline.costa, x.Daisy.x и 19 други им се допаѓа ова.
  11. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    СДК се приближува последната недела од мојот каунтдаун 4 дена се во прашање и месец дена одмор ама арен одмор и психички и физички фак јеа едвај чекам . Сакам се да се среди бе више па аман и шопинг ми следува мислам дека крајно време е не ?! Што убаво денес фамилијарно рибчиЌи , гравченце мх мх мх малку беше потивко од сите години но сепак се собираме тоа е добро :)
    СДК може и сум досадна ама па сега мора малку не може се така да биде нАли :D
    Со мачето елката ќе си ја китиме малецка е но полна со љубов ммммм
    Имајте убава вечер и убава недела сите мили мои :*

12. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    "Влијанието на целосното помрачување на Месечината ќе се чувствува најмалку шест месеци и особено негативно ќе влијае на жените, велат астролозите.
    При повеќето помрачувања најголема промена настанува на психолошко ниво. Затоа во овој период се очекува депресијата да биде во пораст.
    "

Не е до снегот, до месечината е. :!:

На Chocoholic, Doozy, Gordana10 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    На x.Daisy.x и Offspring им се допаѓа ова.
  14. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    ^ На АБ само Мелита ја има, друго ништо. Како на гости да ми е секој ден.

СДК дека сакам се` да било само сон и кога ќе се разбудам да биде 10 ти јуни! :(

15. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Можда е постирано денес ова на јутјуб, али денес не ни имало ваква емисија.
    А и ваков им беше амбиентот лани колку се сечам, знам ја гледав баш оваа емисија, така да фејк е! Можда е глупа, али има дома семејство, фамилија, ваљда знае дека се слави св. Никола периодов. :)

Во контекст на муабетов, до сега оваа Елена Вукановска мешаше во индијски амбиент, ах кукуууу!
    И го имаш коментаров: „Можеби премногу се опуштивме, но тоа е поради доаѓањето на Новата Година!“
    И што ако иде, ај ако не качи се на стол, и мешај му на Ферус бреееееееее! :x

16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Не е до талентите, туку до тоа кој ја води телевизијата :D :D :D

М-р.Александра Саревска Андреска

Основно образование: “Крсте Петков Мисирков” – Скопје
    Средно образование: “Арсениј Јовков” – Скопје
    Високо образование: „Европски Универзитет – Република Македонија“
    Факултет за Економски Науки - Дипломиран Економист – Банкарски Менаџмент – 2007
    Факултет за Правни Науки - Дипломиран Правник – Дипломатија – 2007
    Постдипломски студии: „Европски Универзитет – Република Македонија“
    Факултет за Економски Науки: Менаџмент во здравството – 2009

Генерален Менаџер на фондација “Македонија”
    Директор на Европскиот Универзитет - Република Македонија

Генерален директор на АБ Канал

Вештини
    MS Word, Excel, PowerPoint, E-mail и Internet

Јазици
    Англиски

Во рок од две години 3 факултет завршува, се знае, на факултетот на татета :D Абе, шта речи...

На mims-89, Noemi, Tinker-Bell и 2 други им се допаѓа ова.
  17. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Ама некои не го сфаќаат тоа, демек они се безгрешни.
    Пих..

18. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Мојот сарказам за тоа дека Дадар ќе ме шминка, ме натера да размислам што луѓе ќе бевме.
    Со шминката апсолутно никој нема да биде загрозен, напротив девојката што ќе се шмика ќе биде топ, башка то нема да претрпи нервоза дали можела или не да повлече права линија со тушот,а шминкерот ќе си пикне парички в џеб,затоа што тоа му е работа и од тоа живее.
    Така да, од каде таа смелост да осудиш некој за некоја постапка во која ниту се наоѓаш оштетен некако, ниту пак ќе се најдеш.
    Навистина е глупаво и ограничено до курац и назад.
    Џабе се правиме објективни, модерни, со универзумски памет, кога една професионална шминка на рандом девојка за нова година ја прави во вашите очи ретардирана.
    Не е во ред.
    И не, не се најдов на некој начин навредена од тоа, но добро ме замисли до каде одиме со предрасудите и колку се замараме за туѓиот избор.
    Исто се замараме и за туѓиот изглед, тоа беше во темата за фалсификати,како само во Македонија да се продаваат.
    Она што сакам да кажам е дека во човекот има нешто повеќе од ташната што ја носи.
    Затоа што се додека не го запознаеш некого доволно добро, никогаш нема да го познаваш онолку колку што мислиш дека го познаваш.
    И за крај да го заокружам постов со трета тема.
    Тешко е да се биде жена.
    Get over it!

На zhap4e, Miss-Independent, mims-89 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    навистина не чини поделбата на децата од страна на мајката............

На enca.69 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.247
    Допаѓања:
    157.377
    Сд и к Ешлинг,да ми опростиш ама на женска што плаќа шминкер за Нова година и се потресува да носи ташња наречена чанта со име,бренд,не и ни давам шанса да ме освои! :D Под дифолд е ретардирана,глупа и површна! Кој генерализира греши,прифаќам да грешам у овој случај и тоа е финално.
    Мислам,сериозно,што можам да научам од суштество кое пати да носи брендирана ташна и да замислува како ќе биде најпрекрасна во просторијата во која ќе ја дочека новата година?! Немам муабет со такви! Може има добра душа,ама ако,нека си ја носи,мене ми треба соодветен фидбек ко личност.
    Ужасната сум од моментот на погрешно дефинирање на терминот вистинска жена и терминот вистински маж!
    По логика...Софија Каракаева е погрешно осудена! :( Сите за Софи! Да основаме движење софикаракаевизам!

На najubava2010, Tinker-Bell и ljubam им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.