Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    ..да ме качи некој на хеликоптер, да ме вивне низ мојата Македонија, има да ја мочам и мочам и мочам одозгора..

На Ana.Jones, Jenniffer, Dobie и 6 други им се допаѓа ова.
  2. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Срекен роденден :$ :*

На vickyy90 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    СДК
    Колку ми беше вчера вечер убаво.Колку е убаво тоа кога сите што ги сакаш се со тебе и кога се смееш а непријателите те гледаат и се нервираат...па нека пукнат моите непријатели кога ја гледаат мојата насмевка..
    Вечерва од 21:30 ќе одам со класната на вечера..

4. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Значо каков ден уфффф
    Секогаш патиш од другите без ја данаправам некое зло :@

5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Додека шетав и барав чевли денес со братучедка ми поминавме покрај еден кафич.. на висока маса седеа две девојки и еден дечко.. девојките беа облечени мислиш во најскапата облека на светот, наочари и накит..
    дечкото беше во црна тесна маица.. нели да му се познаваат мускулите :muscle: |(
    Додека поминувавме ми изгледаа толку совршено.. си помислив Ехх да сум како нив... 10 минути подоцна се вративме назад, седнавме да пиеме кафе...и од сликата која ја видов ми се згади...

Една женичка со своето бебче во рака просеше од маса на маса, јас немав многу и дадов 30 ден.
    Кога стигна до масата на главниве...дечкото знаете што направи.. извади 10 ден од џебот, жената ја пружи раката а дечкото ја фрли паричката под маса :x жената се наведна да ја земе, а коконите и типот се смееа најгласно што можеа за сите да ги видат... ко демек нешто убаво направиле |( :puke: жената ја зеде паричката, се заблагодари и замина... да се заблагодари, да бев на нејзино место, ќе го плукнев... :devil:
    Каква и да е и таа е човек и никој нема право така да се однесува со неа :!:

1000 пати се покаав за тоа што посакав да бидам како нив :tmi: Можеби немам многу, но тоа што го имам секогаш го делам со друг, и ниту еднаш не сум исмејала вака некој... нема ни да ми се случи... затоа што многу добро знам каков гад може да биде животот, колку добро може да те зезне.. во еден миг да те крене на небо, а веќе следниот миг да врескаш од болка, затоа што те треснал од земја :|

На RockNroLLGirL, iloveyou29, CoverGirl10 и 24 други им се допаѓа ова.
  6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Е многу се нервирам коа ќе ми текне за што се нервирам бе! :@

На Dobie му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987

Се расплакав.
    Од вакви идиоти не ми се живее бе !!
    Со која совест го прават ова ?
    Дај Боже они еден ден да се најдат на нејзино место,па да видат како е.Идиоти невоспитани.

На Elennaa, Dobie, senza.parole и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Да бев малку похрабра, мајке ми ако не станев и тоа пивото да му го истурев на глава :devil: а на коконите тоа глупавите фризури да им ги растурам :punch:

На Elennaa, Dobie и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  9. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ^Фрлаат по 7,8 илјадарки за фризури и шминки,а едвај една паричка вадат од џеб за едно жениче што незнае како да опстане.И уште се смеат.
    Тоа е...мамини и татини мазички..Цел живот исти ќе си останат.
    И посакувам се најдобро на женичката и бебчето,а нив...нека посетат психијатар.

10. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Среќен роденден!!! :*

Сдк:
    Let's live while we're young! :inlove:

На vickyy90 и Barbie20 им се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    НАПРЕД РОЗОВО :rock:
    и голем поддрав до dj Вера Јанковик :rock: најдобра е :!:

12. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Ја отворив темата "Тактики за освојување на машко" ...

That sh*t is too deep for me.

:D

На Someonespecial, Elichka, anabel-a и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    И така...кравата ја помина саботнава вечер чистејќи го купатилото... Можеби требаше да се чекирам од вц на фб -Кравче ис ет тоилет, клининг д шоља :|
    Ама гес ху утре ќе одмара? :geek: Ќе си легнам со чиста совест...во чиста куќа :angel:

На anuskaNESTLE, ph.orhideja, Doozy и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Една вчерашна случка ми помогна да сватам дека вистински другарства не постојат.Или пак таквите се многу ретки.
    Се друго е корист.Луѓево во денешно време "те ценат и те сакаат" се додека имаат некаква корист од тебе,а кога ќе си го подсредат животот (или бар мислат дека го средиле) подмукло ќе те баталат и ќе престанат да се однесуваат кон тебе како дотогаш.
    Јас сум искрено премногу изненадена.Но,нмам ни право да се лутам,секој си гледа за свое добро и не се сите наивни и добри.
    Ама веќе готово.Избришав уште една користољубива личност од мојов живот.И фала Богу подобро ми е.
    Тури им пепел на таквите.

Во последно време ме мачи нешто.Во дилема сум...дали со срце или ум :lol:
    Не знам кој пат да го фатам.Не знам кој пат би ме однесол на вистинското место.А нема па ни кој да ме насочи.Барем да ми олесни малку.
    Но,веќе имам поважни работи од тоа,се ќе си дојде во свое време. :)
    Ајде отидов јас да си сварам кафе,пуштам latino hits ипочнувам со спремање на последниот испит :) :*

На Elennaa, Barbie07, SparkyAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Ако им ќутиш, сосила се смешкаш т.е. лицемериш, а во себе боље и да не знаат што им мислиш си културна и воспитана, а ако си искрена, директна и ако им ја кажеш вистината во лице си невоспитана. Така идат работите.

На SimplyElegant, zarah, drugarka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2013
    Пораки:
    770
    Допаѓања:
    7.172
    Сите имаме по некој што го немаме...

некој што сме го оставиле
    некој што не оставил
    некој без кој ја градиме иднината
    некој на кој се сеќаваме со насмевка ,солзи...

Минато.

На Elichka, L-enna, crazylady и 18 други им се допаѓа ова.
  17. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Некако ми се заарни дома овие денови , до покасно си спијам , немам никакви обврски.....мх мх , милини , а пак кога ќе помислам дека цело лето е пред мене , ми доаѓа да скокнам од радост......Нека дојде што побргу датумот кога ќе заминуваме на одмор во Охрид.....Аххх тој град..... :inlove: Спомени и спомени буди во мене.Веќе 3 години не одиме таму фамилијарно и многу ми недостигаше се до пред една година кога бев таму на викенд преку манифестацијата ,,Детски лирски треперења'' , па и како ми се погоди одмаралштето каде што бевме сместени не беше далеку од она каде што престојувавме со години заедно со мајка ми , татко ми , и сестра ми.....Си се шеткав јас така и одеднаш пред мене одмаралишетото , исто , истата плажа , истиот голем јавор каде што секогаш мајка ми читаше списанија под сенка , истите лулашки каде што се лулавме со сестра ми :doh: .....Колку само спомени пробудија во мене .Колку би сакала повторно да можам да бидам таму па макар и на еден ден....со мајка ми , татко и сестра ми.....сите заедно.....А оваа година, одмаралиштето блиску го градот :puke: тишина сакам луѓееее тишинаа малкуу........Сакам само да ги слушам брановите кои го заплискуваат брегот.....Оваа година , здравје ако ни е блиску плажата, таму ќе си седам секоја вечер ,ќе си размислувам и ќе ги слушам брановите.....никој друг...... :mm: Аххх Охриде мој , чекај ме ти мене , само чекај ме :nod:

На ana-girl, Someonespecial и Elennaa им се допаѓа ова.
  18. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Повторно...повторно и повторно разочарана! :(

19. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Имало цигари Femina ? Дознав вечерва ... ха :?: :)

Прикачени фајлови:

• CP3160.jpg
      CP3160.jpg
      Големина на фајлот:
      20 KB
      Прегледи:
      300
  20. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Вчера и нокеска беше страшно од помислта дека ке изгубам некој кој ми е доста драг.Може да се каже дека ми пушти корења во мене.Се слушнавме и он беше раздразнат али тоа е проклети луѓееее.Кој знае колку ги има на овој свет.Ме сфати и ме знае добро така да џабе паника.Сепак не е дете колку што ја се понашам детски.Али тоа не е детски по мое тоа е страв.
    Сите нека ми го свртат грбот само господ и тој не!!!
    На татко ми толку му е значаен фб што ме натера да го избришам од фб и да го блокирам али претходно се му му објаснив на ... ми беше тешко и морав тоа да го сторам пред тато да го избришам и блокирам од фб.Му пишав на тој после пак дека Фб нема да ни биде доказ за нас тоа е банална ствар што е наше ке си дојде.
    а тато ко да знае ми вика ти со тоа ми зама4ка о4и само ти па ке се дружиш со него
    Па нормално !!!
    :!: И да ми фперат пиштол ја никогаш нема да се откажам од него,никогаш. Фб не го сфакам толку сериозно и затоа се помирив некако.Башка у понеделник ке се видиме пак :lol:
    И му кажав дека и мојот фб ке го деактивирам и тоа и го направив.Ке го уклучам тогаш коа ке ми се среди животот :) а дотогаш ке си куцкам на фемина. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.