Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    и јас исто, :D мојата најдобрата другарка е 2 години помала од мене месецов ќе полни 12 :D ,па супер ни е 8)
    иначе тетка ми ми донела охридски цреши,цела гајба,се прејадов,ко тапанче сум :rofl:

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Секогаш зборуваме дека нема нешто квалитетно од музика да се чуе кај нас, ги полниме темине со исмевање на нашите пеачи и нивните таканаречени хитови, ама ајде да погледнеме на попозитивната страна, која е мала, ама ја има, постои.
    Слушнете ја песната, да промовираме малку нешто добро, да пофалиме да уживаме во музиката, не само да критикуваме и исмеваме.

Уживајте, денес неделно попладне, со нешто наше а светско...
    http://www.youtube.com/watch?v=VsMYcwMHy2E

На bittersweet, anabel-a, Peppermint и 4 други им се допаѓа ова.
  3. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Ех да си имав една веспичка сега, па да си се возам низ градот... :wasntme:

На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Вчера и го прославивме роденденот на сестра ми, порано, заради гостите, и супер и беше. Ептен убаво поминавме, а она беше најзадоволна. Многу ми е мило за нејзе, кога е таква среќна, и цел живот да си биде, сега е „двоцифрена“, затоа што наполни 10 годинки :lol: срцка :inlove:
    Во среда и е роденден, па тогаш ќе и честитам како што треба :wasntme:
    А во петок сум на дипломска кај гордоста во фамилијата. :clap:

А денес... денес ќе се средувам од глава до пети зошто од утре иста песна, ќе си јадам несквик чоколадо, ќе си пијам сокче и ќе уживам во неделново попладне додека ветерчево ми ги суши косата и лакот на ноктите.

Уживајте, еднаш неделно е недела ;) :D

На Lepaaa, Loritaa, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  5. The.king

The.king Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    138
    уживав во утрото додека го пиев утринското кафе а сега денот е преубав поготово кога е исполнет со толку љубов :inlove:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    479
    Убаво е кога барем еден ден ќе ми помине без болка.На физичка болка мислам.Конечно после 21 ден помалку течна храна,блендиран зеленчук и правење кашички како на бебе.Чекор по чекор се опоравувам.Среќна сум.Пак застанав на свои нозе! Поминаа сите лоши денови и мисли.Помина и операцијата во најдобар ред.
    После сите овие денови изминати во лежење имав доволно време да размислам.Пред се морав да бидам храбра и упорна за да не ги разочарам најблиските - и успеав!Во ниеден момент не кажав дека неможам или дека ме боли.Им ставив крај на нервозите и стресовите - зошто тие беа најголемите виновници кои додаваа рана на мојата сол.
    Животот е убав,го сакам...му се радувам...го обожувам! Од сега е со посебна вредност за мене. Ќе бидам среќна,ќе го дишам секој здив со полни гради и ќе му се насмевнувам секој ден.Нема ништо поубаво од здрав и квалитетен начин на живот.Ако ние се грижиме за нашето здравје,тоа ќе ни возврати дупло повеќе.Чувајте се!

На Espadrila и tessi им се допаѓа ова.
  7. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Сепак сеуште има луѓе на светов...

Кабанг е мила кучка која откако стана славна на Филипините, нејзината приказна ја слушна целиот свет.

Таа ја спаси ќерката Дини (9) и внуката Дајсинг(3) на нејзиниот сопственик кога на нив налета мотор со полна брзина, а кучето проценувајќи ја опасноста истрча пред моторот и го собори, при што се доби со тешки повреди на лицето.

Ударот бил толку силен што целосно и бил скршен и откинат горниот дел од муцката, а ветеринарите биле немоќни пред таква повреда.

Локалните власти тогаш решиле да ја успијат, но нејзиниот херојски потег ги трогна луѓето насекаде во светот до степен да една медицинска сестра од Њујорк отвори акција против успивање на Кабанг. Наместо тоа таа на интернет побара од сите добронамерни луѓе да донираат онолку средства колку што можат.

Набрзо на сметката на ова куче имаше околу 20 000 долари и тоа замина на лечење во Америка.

Иако тимот од ветеринари хирурзи не успеа да и направи реконструкција на муцката, сепак тие долго ја лечеа и и ги санираа повредите. Исто така и открија и тумор кој беше отстранет, а деновиве Кабанг се врати во својот дом.

„Неверојатно е што сè ова куче преживеа. Сигурно дека ќе има проблеми при хранењето, но тоа е и понатаму едно весело и разиграно куче“ – изјави ветеринарката Џина Дејвис.

Инаку Кабанг била пронајдена во едно поле со ориз и таткото на едно од спасените девојчиња сакал да ја зготви за вечера, но девојчето не дозволило. Кабанг им се оддолжи на најдобар можен начин.

Превземено од црнобело

Душичка :(( Ме растажи...не знам што да кажам... :(

На Micheleljubov, WarriorAngel, Dog-lover и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Јас сум магнет, лепак за луѓе со емоционални проблеми, фак апс, луѓе што не знаат каде со животот и што немаат ни најмала иницијатива ниту идеја за средување на истиот. Ете, тоа сум си јас.
    Секој еден на кој што налетав, си има еден тон психолошки проблеми зад него,некаков емоционален товар и слично, па јас најверојатно сум издувен вентил.
    Мој је живот Швицарска.

На anabel-a, Trnche, WarriorAngel и 6 други им се допаѓа ова.
  9. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Некаде во некоја тема за хакирање ФБ напишав дека знам да хакирам профили.
    МОЛАМ админ да ми го избрише мислењето зошто ми стигнуваат лп од заинтересирани за тоа како се хакира фејсбук.
    Да напишев дека знам болести да лекувам никој не ќе ми пишеше. :D
    Пуста желба човечка да се буричка во нечија приватност.

10. Idealista

Idealista Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    551
    4 профили до сега на форумов со заборавени лозинки. Ваљда нема и овој да го заборавам. Епа здраво луѓиња по незнам кој пат! :D

11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.769
    Моиве се единствено среќни за купатилото кога сум нервозна. Ма светка бре, мислам дека со чепкалки за уши поминувам по секое најситно ќоше. И уживам дур купувам средства за чистење купатила. Ма не можам да опишам како се чувствувам кога ќе го видам дека блеска, дека се е пребришано, се е под конец. Па уште кога не мириса на оние грдите средства за чистење, уживање бре! Ма да ти е жал после да седнеш на шоља :lol: Или не дај боже да видам паста падната на лавабо :wasntme:

Утре полагам, а толку не можам да се насочам на материјалот... Решив да ја искористам ефтинава струја да запеглам нешто... домаќинка бре :x

На bittersweet, Elichka, Serafima и 15 други им се допаѓа ова.
  12. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    СДК...Ако слушнете некогаш дека некоја девојка се отрула од средства за чистење знајте јас сум,ке го пробам некогаш па што сака нека биде :rofl:
    не постои поубав мирис

Прикачени фајлови:

13. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Сакам да имам слаткарница во Сицилија и да продавам сладок лед.
    Во Сицилија јадат сладок лед насабајле со првото кафе. Тоа е рајот за мене. Јас секојдневно опколена покрај тони сладок лед.

Оваа Берта го виде секое ќоше во светот.

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      20,4 KB
      Прегледи:
      348
    • image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      14,4 KB
      Прегледи:
      348
    На Espadrila, Dog-lover, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Тоа е тоа.
    Недела...

Прикачени фајлови:

На kala21, Micheleljubov, Kaley и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    30мин.10км.150калории! Шта се мора.мора се!
    Подобро се чувстувам,полесно.Нервозата му ја пренесив на орбитреков. :devil:
    Бујрум кој е за туш!

16. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Шарени алишта испрани и пружени (две машини),
    Испеглано кошули за на работа,
    Прешиени копчиња на тегет кошула,
    Садови измиени,
    Купатило ичистено,

сеа што ке правам...

ПС. за Каренин

Сицилија е навистина преубава и никаде немам пробано поубави слатки.
    Муабетот ми беше за Берта. Емисијата и беше само за Таормина. Тоа е најкомерцијалниот дел на Сицилија. Убаво, да, но без да се види Ериче, Палермо,западна сицилија, .. сеа више и заборавив сите места, неможе да се каже дека си ја видел вистинската Сицилија. ......

На karenin и Loritaa им се допаѓа ова.
  17. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    СДК убави работи се случуваат :) Милото мое утре почнува со работа,прво на обука подоцна здравје боже и за плата :) Има ли подобри вести?? Нема нема :) :)
    Некои работи многу се сменија, многу луѓе кои што ми значеа претходната година,годинава се само бледи сенки со црни маски .. :tmi: Да. Бившата ми другарка веќе неможам да ја препознам.Знам дека звучи како фраза,но така е.Многу работи сфатив сега,.откако веќе не сме во добри односи. Но таа си знае,иако не сака да прифати дека парите се виновни што таа стана таква каква што е.Јас така чувствувам.Но да не тупам со некои си небитни ствари... си кажав јас што ми беше муабетот, милооотооо утре почнува да работи,. држете му среќа :D :D

На Westlife му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    425
    Добро сите, ама баш СИТЕ модни трендови ви се допаднаа ? Се што ќе излезе по модните списанија мора да се носи ? |( И после сме биле како униформирани... па да...
    Панталони на риги...сега веќе цел град е на риги,Strappy heels...не се убави,Океј ? Ама сега сите се испозаљубија во нив, и сегде се носат, апсолутен хит :geek: ама ај... И оние алкине метални веќе досадни се...Башка во доцни деведести се носеа, во '98 и '99...не знам што видоа девојкиве во нив!?
    Не,не ако не е Зара или евентуално Бершка не е модерно. :talk:
    До толку сме модно неписмени?? :| :fubar:

А Да... Не се сите за кратки тесни фустанчиња, тоа на послабите стои, правете разлики помеѓу облини и вишок килограми , драги девојки во град. ;)

19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    И не е проблем тоа дека нема зборови да опишеш. Зборови има, секогаш. За се’. Не е ни дека немаш време. Имаш. И тоа се наоѓа.
    Проблемот е што нема кому. Нема пред кого, нема кој да чита, нема кој да те слуша. Оти жими се, џабе се сите луѓе.
    Џабе постојат.
    Нема причина, нит има смисла тоа што налетуваш на нив. Или поскоро, што они налетуваат на тебе. Кој ненамерно, кој намерно... Толпа некоја си. Цела сурија лица, очи, ма тотално непотребни мириси што увек на нешто друго те асоцираат. Ама и тоа џабе.
    Џабе, кога тебе лично ти се стварно, ама најозбилно непотребни.
    Џабе е сето внимание. Џабе е кога немаат ништо, а зборуваат за се’... нудат. Ха. Нудат. Смешки за мали деца. Као они имаат уши да те чујат. Бреј.
    Џабе е. Од старт знаеш.
    Џабе е кога нема смисол. Кога си видел. Се.
    Соништа. Ха.
    Клета нептуновска природа.
    Фаза е. Мајќе ми фаза е.
    Ако се лажеме,мислам.

http://www.youtube.com/watch?v=NXBh28XEfQU

А, недела. А, убаво време. А работа завршена, се спастрено, а....
    Бах ти.

На bittersweet, tweety26, julie77 и 8 други им се допаѓа ова.
  20. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    ...викаат стари -сите наопаку ти терсене :D , така и јас сите гледам сте се зачистиле , а јас во недела сакам да се легачам и се легачам ден за одмор , па уште и ваков на викендица со фини луѓенца , воздух кој вреди милиони и енергија која го полне организмот ....
    и секако утрински заморен но корисен шопинг , трошна на паричките , нека ми се множат.-А и вам ;)

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.