Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Најјакиот изговор за откачување машко за излегување што го слушнав денес

‘‘ Не може да излеземе денес, лук сум јадена ‘‘

И другар ми на телефнот ваков :o :o :o остана :D

Интелегентна цура нема што, подобро откачување здравје.

На Someonespecial, Serafima, Sara123 и 17 други им се допаѓа ова.
  2. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Се допишував со другарка ми од кај баба ми и ми вика ајде чао одам јас надвор, и одма ми текна порано како игравме до касно навечер,ластик,фудбал,одбојка...што се не,па навечер се шеткавме,ее што сакам веднаш да појдам таму ама нема ;( моите на свадба отидоа ( по кузнае кој пат за свадбата ви зборам :D ) а јас си седам дома на фемина гајле си немам 8) другарките и тие се на свадба,сите се разбегаа негде, јас си седам дома, а полна сум со енергија ми се игра,ми се трча, ми се скока,се ми се прави ама немам со кој :| пуштив музика,почнав да играм па досадно ми стана, е стварно незнам што да правам,последна опција ми е да си го земам кучето да си го прошетам низ маало, ќе се врткам негде :D :toivo:

3. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Уфф бре цел ден дремам на компјутерот, малку на фемина, малку на фејсбук времето неосетно минува. Не планирам вака да го поминам денот време е да се раздвижам малку. :D

На Dog-lover и queen-12 им се допаѓа ова.
  4. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Што ти требаше сега ова,детееееее !?

Цела сум во прашалници.Цела. :inlove:

5. queen-12

queen-12 Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    На некој плажа. :P

6. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Готово решив:од утре почнувам со трчање по кеј,летово морам да се стегнам..Нема веќе изговори,се договорив веќе и со другарка(нели во друштво е и поинтересно,заесно сме посилни :muscle: ) :D И мислам дека е веќе крајно време да почнам да спортувам,наместо да се искривувам вака пред пц.. :!: И да..денес ќе јадам се што ми се јаде..од утре на режим малце..Бреј за тепање сум.. :punch: Ајде држете ми среќа и овој пат да не се откажам(иако сум цврсто убедена дека овој пат нема :lol: )..
    Имајте убава неделна вечер :f:

На Sara123 и Dog-lover им се допаѓа ова.
  7. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    СДК Си имам навика да си правам планчиња и да си го мачам мозокот со што ќе биде како ќе биде нешто. Па така кога се е фино скроено, најбрзо се зае*ува. И бесна сум, се нервирам и до последен момент не се откажувам додека не се поправи нешто.
    Е сега муабетов ми е дека тоа многу замара. Особено ако е некој долгорочен план.
    Ама не знам како да си се излажам и како да си речам да не се мислам веќе и да биде што ќе биде. Како ли да се изменам? Оф, Господе, зошто ли не можам да не се замарам со ништо некогаш? |(

Малку и ме фати „неделното чувство“. Знаете, тоа е она тапа чувство кога знаеш дека утре е Понеделник, и иако немаш некакви обврски, денот ти изгледа како стрмна височинка по која мораш да се искачиш. Тоа е она тапа чувство кое не ретко го спомнувам |(
    И кафе не сум пиена денес, мразам кога не ми го прават по мој ќејф, па од страв дека тоа страшно нешто може да се случи, одам на сигурно и си пијам дома. А и филџаните дома ми се поубави :wasntme:

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Неможам да ги најдам најубавите зборови за да навезам еден убав пост,и да ви го доловам мојот убав период во животот...

Како што ми започна оваа 2013год.мислев дека нема да издржам,поминав преку многу неправди и немав веќе чисти навлаки за перниците поради моите солзи.Претрпев голема загуба на блиски личности кои не се до мене повеќе,но ако гледаат сигурно прават некој план како да го запрат ова време за мене,за никогаш да не помине..

Среќна сум,море среќна е многу,многу мал збор.
    После една огромна неуспешна љубов,се заљубив повторно,во нов лик,во човек кој изгледа ми е пратен од некаде,или можеби ми е зачуван за баш сега да се појави и да ми ги отвори очите.

Дома ми е спокој,дома ми е царство од љубов,дома ми е мирот.Со факултетот расчистив пред некоја недела,со оглед на мојата неодговорност годинава,на толку исчистени предмети се чувствувам како да сум добила лото.
    Брат ми отиде во Америка,со цел список испишан од сестра му,ама ми вети,ќе ми донесе бар нешто.

Има уште,ама одамна не сум пишала и сега незнам што попрво да напишам.
    Јас прекрасна,со сјај во очите,ќе си пукнам од среќа еј..

На Elichka, Girl-50, Serafima и 29 други им се допаѓа ова.
  9. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Гледам денес сите на чистењето сте препуштени,па и јас да не останам покусо и да кажам дека сум ја светнала куќава :)
    Ми остана уште вецето,но веќе немам сили.Го оставам за утре.
    Уживам кога ми е се чисто и средено.
    Редно е сега да се опуштам со малку музика,капучино и сок од праски,па вечер ме чека книгата :)
    Ве гушкам сите :*

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    убав ден :) цел ден со убави работти,саканиот јас :geek: шопинг,природа,љубов :$ мммм
    ех кога повекето би биле вакви денови :geek: еех доволно што сепак ги има :) 8)

На VIN.diesel му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Секоја чест на „Здружение мали херои“ !!! :up:
    Голем респект за ова, можеби и тоа е конечното нешто што ќе го разбуди народот!
    И ЈАС СУМ ЗА ЗАБРАНА НА ЕУТАНАЗИЈА ВРЗ БЕЗДОМНИТЕ ЖИВОТНИ!!
    https://www.facebook.com/media/set/?set ... 989&type=1

На Someonespecial, Serafima, Antoninaaa и 5 други им се допаѓа ова.
  12. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Подобро 10 дена да се срамиш на плажа,одколку цела година да се мачиш во теретана ;)

На Someonespecial, Espadrila, tea4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    До министерство за образование (намерно е напишано со мали букви):

Да си ја направите страницата Е - дневник подобра! Ќе напишам еден параграф и гледам самиот од себе ми се брише. |( Бог да чува! Системот не може да ви издржи повеќе логирани клиенти во исто време. Епа превземете нешто. Македонија и се е можно :o. Арна државичка си имаме. Позлатена. Штипана по носето од секој кој ќе стигне да соли памет во неа. Од вакви министери како овој за образование и оној другиот за здравство.

Море тие се збогатија ама ние маглата ќе му ја фатиме. Овде веќе не се вегетира, не па нешто плус. :emo:

14. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Последна недела дома пред големото поаѓање. Емоциите моментално ми се флет лајн, со тенденција за сериозно гличење. Деновите од броени, поизброени, амин. Ако уште некој ме праша за некој список или за тоа или за воа или за ноа, ќе се изнервирам и ќе го истепам. Главата ми бучи од сите работи што треба да се завршат - колку и да планираш, факт е дека последните пет дена пред поаѓање и првите пет дена таму, обично се најстресни.

Ми се повраќа цело време, а јадам како трудна. :envy:

Значи уште отприлика две недели потресување, па ќе дувам торта, сама, ќе ја исркам со голема лажица, сама, додека седам и плачам, најверојатно без интернет, оти уште ќе бидам изгубено теле, и ќе ми мине стресот.

Одлично, можам да се справам со тоа.
    :D

Деновиве резервирани за испраќања и збогувања. Епа, да, мразам збогувања. Среќен пат, бла бла, ќе се чуеме, бла бла, ќе се гледаме на скајп, бла бла... Јас сум ви затворен тип на карактер за емоции, јас не знам, ете, не знам, теле сум, не знам да кажам дека ќе ми фалат, не знам да се искажам. Најтешко мислам дека го поднесов пораното кажување ба-бај со баба ми и дедо ми. Некако... Не знаев што да кажам, не знаеја ни тие, баба стопати ми повтори да чувам нерви, да не се секирам. Мислев дека ќе почнам да плачам ако наскоро не отидев за Скопје, а мислам дека и тие се исплакаа откако јас си отидов.

Ви реков дека сакам пред одење да го почувам дечкото мој во спиењето, да се одмори човекот пред одење, кога, обратно испадна. Ме исчува до разденување, ми ја испеа химната дека нели ја даваат насабајле на МТВ (а мислев дека халуцинирам, ама не, морало кога ќе ја слушнел некаде химната да ја испеел :^) ), ме гушна и си легна да спие човекот. Очигледно дека моите флет-лајн емоции се искажани во соништата. Спијам, плачам и се тресам. Пак. Така функционираат моите внатрешни демони. Ги сонував баба ми и дедо ми, ама како во бунило некое да бев и не ми се свиѓаше тоа. Не мораше да види баш како ми е навистина. Му имав кажано дека не спијам добро, ама немаше потреба да се шлогира човекот. Ај да не зборувам за неубави работи.

Ноќеска стасавме до делот - кажи-си-се'-што-ти-лежи-на-срце- за да не кажуваш на Скајп отпосле, и јас теле, муле. Магаре. Стока. Не ми оди тој дел да ви кажам право. Исто и делот со сакањето, ми го потврди тоа што го мислев одамна, така му иде некогаш да се избаци, го гледам уште многу одамна ама се правам на три и пол и си ќутам, ама ви викам, три рака и говедо во врскава, па не се избацува. А богами и јас не сум нешто поарна. Еднаш да му кажев бе, ми фалеше, сакам да те видам, вака така, не, стока, теле. Ако, со друго надополнуваме тој дел де. Битно добив роденденски поклон, предвреме ]:) , сабајле бела ружа за добро утро :D , а за повеќе информации не ви кажувам. Почна да сфаќа со која будала си фанал работа. :D

И така, фино, си лапкам чоколада во поголеми количини, си симнувам серии на велико, гледам да сликам се' и со сите пред одење, да се наспијам, си лапкам и апченца, убавко ми иде... Ќе дишам уште 10 дена, после ќе почнам малку полесно да дишам. Се разбираме де.

Уште 12 петоци и дома ќе сум. :)

На Adi888, bittersweet, 1209 и 27 други им се допаѓа ова.
  15. Flower27

Flower27 Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    1.531
    Допаѓања:
    4.180
    МУВА суштество шо знае да влага преку дупче од 2 cm а незнае да излезе преку врата од 2 метра.. |(
    Значи цело време ја бркам никако да излезе низ врата |(
    И го отвоеив прозорот па излезе, браво за мене ја избркав досадната МУВА :clap:

На Someonespecial, Dobie, Hipica и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Имал BMW и фраер бил.
    И комшијата има коњ, па принц е?

:rofl: :rofl: :rofl:

На Someonespecial, Serafima, Elennaa и 11 други им се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    е неможам веке па шо сака нека биде :!:
    Петокот како што ви пишав незнам веке каде не бевтрчај ко луда-наваму, натаму оди до кол центарто па вракај се дома па пак таму-не одговарала картичката на мобилниот а тие немале друг |( :swear: -преморена, едвај се движев, ме расположија девојките од медитација и дружбата со нив и секако сладоледот
    Саботата едвај се освестив од уморот претходниот ден-некако функционирав, како-незнам-малку се расположив со розевата прошетка и со журката што следуваше после тоа-ептен откачив :D и дома со радиото на мобилниот си продолжив
    денес-бев и кол оператор-како и претходните денови па отидов до Универзална на годишната конференција и пак се вратив назад-не дека сакав, морав па се разборувавме со една девојка и си отидов на сладолед малку да се одморам а најпрво му пишав на претседателот да ми најде замена оти не можам веке и така цел викенд ко луда се шетам наваму-натаму а утре повторно дадена ни е задача-не се нормални :fubar:

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Feels good to be home. At last.

Напорна година ми беше ова.
    Како почнав, како 31ви декември да е :D
    Шала на страна, навистина се чувствувам исцрпено. Многу работи некако ми се собраа, дури не ми се верува како издржав а да не доживеам нервен слом. Личност со карактер бе! 8) :D

Се надевам следниве 3-4 месеци нема да ме изневерат.

Saying HELLO to my summer vacation.
    http://www.youtube.com/watch?v=CwZ_bmNbdAw

На Someonespecial, Serafima, Jenniffer и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.660
    Со душа ги чекам деновите кога единствен проблем ќе ми биде кој џез да го одберам, каков лак на нокти да си ставам, на која страна шеширот да си го накривам! Ете тоа!

На Someonespecial, Hipster, Trendafilka и 7 други им се допаѓа ова.
  20. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    De bre srcekrshachke, kakvi zadachi vi davaat? :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.