Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Се‘ е кажано. :clap:

СДК една овошна салата може и те како да ти го промене расположението во недела.

3. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    не ве читав неколку дена...бев под голем стрес...фала богу помина! Ми падна ОГРОМЕН камен од срцево... :D

4. Sparks

Sparks Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    3.194
    Колку само немав желба да напишам нешто овде.
    Ништо, буквално ништо.

Ниту ми се зборува. Ниту ми се разговара со некој.
    Се собрал некој бес во мене, се трупа само, се реди, а немам каде да го истурам. Не знам колку пати удрив со раката во ѕид, во биро, во секој тврд предмет што ќе ми се најде во близина. Не знам колку пати ги измерив улиците во ноќта сама, како дух. Ми вика, немој, опасно е. Не, поопасно е да седам дома и да вријам, да напишам нешто заради кое ќе се каам.

Ни музика не слушам. 1 недела без Apologize, 1 недела без mp3ката. Ова никогаш не било.

Арно рекол Дино Мерлин, све је лаж. Во право бил човекот. А јас цело време се трудам да не го губам паметот, да бидам рационална, да мислам тродимензионално, да ги согледам сите страни, да соберам 2+2 но никако не ми излегува дека е 4. Ама не можам. Ме напушта полека смиреноста.

Ниту на дологочекуваната журка не отидов. Не ми се одеше. Јас, што сум збесната за хаус музика, што секогаш кога ќе слушнам ме крева, не отидов. А се жалев дека немам доволно време за да излезам. Не може човек моментално да најде НЗС кај мене, признавам. Наликувам на 10 годишно детиште што не знае што сака. Знам. Не мора некој друг да ми каже.

А да не почнувам како ме боли се на денови како денешниот на Св. Никола. Но не смеам да мислам на тоа, моја одлука, сама си одлучив вака да го живеам животот, не смеам да се жалам. Не ни сакам да слушнам некој, не можам да ги гледам собрани сите во идила, во нешто што го имав но го немам веќе и нема да го имам во блиска иднина. Лоша сум знам.

А никој не ме ни прашал како ми е.
    Никој, апсолутно никој. Јасно ми е дека старата јас на никој и не му недостасува. Никој не се не ни потруди да ме побара.

Ако. Сум претрпела, трпам и ќе трпам и понатаму. Дебелокожец сум. Лимесот кај мене до бесконечност оди. И знам дека морам да си ги канализирам мислите, затоа што знам дека има подобро утре. Кај да е ќе пристигне. Јас само да си ја бркам работата заради која што сум тука. И никогаш нема да се откажам, никогаш. Затоа што сум оптимист (можеби будала) но верувам дека ова ќе ми се исплати.

А да.
    Патот кон пеколот е поплочен со добри намери.

На zhap4e, caroline.costa, Miss-Independent и 14 други им се допаѓа ова.
  5. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Ако ги земеш во предвид само девојките што сакаат чак и Дадар да им се потпише на лице и девојките кои ја имитираат Јеца Карлеуша, тогаш ќе премолчам.
    Но има девојки со две леви раце, има девојки на кои не им се седи со саати пред огледало и слабо стојат со нерви, а имаат доволно пари за да платат шминкер.
    Се додека е пристојно нашминкана
    Зачи не ова :[​IMG][​IMG][​IMG]
    и не одговара на непоставени прашања и неискажани пофалби за мене е сасвим океј девојка.
    И не значи дека некоја ако носи ванаби Луи Витнон е крајно искомплексирана.
    Можеби само и се допаѓал дизајнот.

Софче ја ставам во мојата прва реченица.

На HeelsLover му/ѝ се допаѓа ова.
  6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Јас сум воодушевена од една личност, секој ден се повеќе и повеќе :* :* Р.Т. најголемиот дијамант што го имам сретнато ^^

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  7. nikname

nikname Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    5
    СДК дојде тоа од што се плашев..све се врти све се враќа..све се плаќа.. :|

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Никој не се шминка нападно за Нова година, а сите се како елки новогодишни таа вечер.
    Никој не носи фејк, а излези во град преку една со фејк шета.
    Никој не изневерува, а превари на секое метро..
    Или само тие фините се погодија на форумов или нешто друго е во прашање..

На ines.h, Loritaa, mims-89 и 12 други им се допаѓа ова.
  9. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    ^^

Добро Ешлинг ако ти се може и ако ти се сака нека те шминка и шминкерот на Викторија Сикрет . Ама аман...

Што толку се примаш и се се трудиш да докажуваш нешто . Конкретно за мене мој став мислам дека тоа е глупо и трагикомично . И ако некоја мочла која се гребе од дома за кредит и крпици ми каже дека ја шминкал ДАДАР :tmi: за Новава ќе и се иснасмеам во лице . Тоа е мој став , а ова е форум секој кажува што сака и што мисли , тебе директ никој не те посочи а ти ако се пронајде тоа е веќе друг муабет .
    Исто како што скокна пред некој ден на мој пост во кој пак не беше посочена . И јас сум се нашла некад "навредена " таман работа ако реплицираме на секој пост , затоа постои лајк ти се допаѓа добро , не ти се допаѓа пак добро . Нивни проблем е тоа а моја работа што праам . Исто и ти ама аман со убедување и разглобување за новогодишнава шминка и фејк луј витони .
    Искрено не ме заболе која како ќе се шминкала , меѓутим мој став како таков ќе изложам , дали некој ќе го сфати како првокација , генерализирање , потсмевање ни ми игра поголема улога .

СДК Чудни се времињава , ама уште почудни се луѓево ...

На JoxyTheFreak и Sephora им се допаѓа ова.
  10. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    ^Ако јас имам две леви раце, имам другарка пак што има две десни. Или пак некоја девојка во град што зема пари за шминкање а не е Дадар.

11. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Де бе, овие наши Македонски „новинари“ од ден на ден повеќе изненадуваат. Негативно.
    Сме биле дел од некој си лејм настан што се случува во светски рамки и сега мора да го тупиме за тоа како Македонија е светска земја?? Молам? Светска? Па светот бре не ги ни регистрира таквите секојдневни настани, а ние се направивме најјаки. :D
    Ма шта да ти причам, ни се познава колку сме „светски“ со самото тоа што се посеруваме од среќа кога кај нас ке се случи нешто што во светот е сосема вообичаена и секојдневна работа.
    А овие пак новинар(к)иве како да ги бирале според тоа кој/а е најголема алапача и трачарица, а не најадекватна за професијата, ма по се` ги бираат, освен по најбитното - мозок и креативност.

Него, друго ми беше зборот. Константно си се запрепастувам од човештвово и неговата досада.
    Да не седнеш на муабет, да не истрачарат. Мислам, јас сфаќам дека секој сака да се истакне, ама не на сметка на исмевање на друг бре аман! Не те прави тоа ништо подобар. И мене не ме прави ништо подобра што и овде на некој начин „трачарам“ за истите. Контрадикторно е.
    И си прават муабет, оваа вака, онаа онака, оваа цицки, онаа фарбана, третана ко вештерка, четвртана скржава, јас си мавам фејспалм, што од постапките на „жртвите на оговарањето“, што од тоа што не сфаќам што е поентата на муабетот во кој се истакнуваат туѓите маани и како истото е интересно.
    А пак уште која ке беше таа меморија такви беспотребни и без врска детали да се помнат во врска со некого... :x

Туку, да не биде се` вака разочарувачко, ево една лепа изведба на љепши типац што сака да го поздрави форумов со сексуљав денс.
    http://www.youtube.com/watch?v=81P9uGHJf_w

Единствената „Сечи Перо“ изведба на која не превртов очи туку црева. Од смеење.

12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Ми треба советче во тематa за Семеен проблем :$

Инаку ова беше долг и напорен ден,креветот одамна ме чека, ама јас не се предавам..Утре е нов ден и се надевам дека ке биде подобар од денешниов.

13. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК There is too many things to do...there is too many things i dont now how to do...there is too many things a dont like to do...there is too many things....but i dont now what is gonig with me???

14. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк..

ај на здравје .

Се откажувам.

:bow: :bow: кога немам среќа во тоа, џабе ми е целиот труд и надеж .

15. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    СДК не се замарам со никој. Не ме интересира никој. Моментално сум преокупирана само со мене. Гледајки ги другите, се заборавив самата себеси. Е кој како ке си ја нареди. Е така.

16. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    За Нова Година сакам само едно, личностите кои го читаат ова да бидат среќни! :D :*

На Go-Girl, funkygirl, L-enna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    In love with Savas Baldar :inlove: :inlove: :inlove: :D

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  18. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Која е разликата меѓу девојка што зема пари за шминкање (шминкерка,козметичарка) и Дадар (шминкер) ?

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    ^Тоа што и двајцата исто ќе те нашминкаат а на Дадар ќе му платиш тродупло.

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Сакам дрво на кое растат пари како оноа што си го имам на симс. Сакам. ]:)

На la-chicka, AnaKarenina, Chocoholic и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.