Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    СДК аднувам луѓе на Фб само за да видам што се во ќороскоп, а потоа ги бришам... ;)
    I can't believe how clever am I? :x

2. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Сакам да светкам!
    Сакам некогаш да бидам диско топка, но во обичен ден тоа е ризик да откријам дека не сум од оваа планета, затоа сакам барем за новогодишната ноќ да бидам лампион!
    Во целата таа еуфорија, блесок и светки (+++алкохол) нема да ме урочат ако светкам, ќе мислат дека сум ѕвездата од врвот на елката!
    Да токму таму сакам да бидам, НА ВРВОТ (од елката)....и ќе бидам барем една ноќ, магија!

Јас и онака блескам, но во обичен ден се затскривам да не ме урочат или да не ги заслепам.... :wasntme:

Блескајте девојки, со сиот свој сјај!!!

Блесокот не доаѓа од светки, шљокици, не доаѓа од она што го ставате НА СЕБЕ.....туку она што го имате ВО СЕБЕ! ;)

На Divinebutterfly, julie77, crazylady и 10 други им се допаѓа ова.
  3. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Сдк дека маживе у врска шо се , се многу занимљиви створења . Дефинитивно...
    Значи ги нема низ цел период од врската да покажат дека им е дојдено всушност до девојка ИМ, ама коа ке збрљат нешо гадно И коа девојчето ке се свести ... Тогаш на маженцава им текнува да го пружат и онаа мало парче на внимание :clap: ...

Па добро бе мажи, одкога ке фатите девојка мислите дека сте ја освоиле |( ???

Аман те бе ? Коа ке сфатите дека кога ке ја фатите таа шо ја сакате, дека треба нон стоп да ја освојувате :fubar: ??? А не, остајте ја ко туршија нека скисне, па ко ке ви се пријаде, земете најдете се .... :swear:

- P.s. инспирирана од една случка на моја другарка

На jarec6 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ј*бе ме овај систем, ј*бе у појам.
    Кај ме ј*бе па и не да ми да свршим, ј*еботе. :@

На baguf4e и LilBaby им се допаѓа ова.
  5. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Цел ден не сум шкртнала во темата. Чудо невидено. :wasntme: Не знам дали е поради тоа што не знам што да напишам или поради тоа што ќе е веќе познато тоа што ќе го напишам, па несакам да се повторувам. :$ Денес требаше да одам за Струмица, да се полизгам малку, но поради тоа моето училиште и поради тоа што не потрупаа со тестови и испрашувања, цел ден си седев дома и се дружев со книгата. :@ Тоа е, ќе учиме за еден ден да станеме некој и нешто. :) Бла бла .. :talk:
    Ајде добра ноќ драги мои. :*

6. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Тек је понедељак, а ја веч мислим на петак. :doh:

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Почнувам да ги гледам нештата пореално од порано.
    Почнувам да размислувам онака како што е.
    Но го сакам назад тој детски свет каде што се беше розево, совршено.
    Луѓе растам, а неќам :(
    http://www.youtube.com/watch?v=E1nbvplgElw

На Chocoholic му/ѝ се допаѓа ова.
  8. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.932
    Ми треба ова
    Ох, луди денови од месецот... голтам апче по апче, умирам од болка, умирам за благо, умирам од нервоза, умирам од тага, умирам од љубов... Со еден збор кажано УМИРАМ. Ај за 4-5 дена пак ќе оживеам :D

9. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Денеска, односно вчера, бидејќи веќе помина 12 часот, се` се сврти против мене. :devil:
    Сабајлето се разбудив со нааааааа олкав херпес на устава. Ама ај, не сакав да ми го расипит денов.
    После некое време, гледам некои си мозулчиња на рацеве. Мислев дека не е ништо, бидејќи знам дека минатиот ден ме касна едно бубаче.
    Но, по некое време гледам почнаа да ме чеша левава рака. Го кревам ракавов и шо да видам, 7-8 такви исти. Ме чешаат, ме кинат начисто!
    Џабе и Синопен и се, кога неможам да функционирам асолно од нив!

Стварно незнам шо чудо ќе беше ова .. ама баш на Св. Никола бре, да неможам со гостиве да поседам за да не ги секирам (копирајт - мама). :D
    Уххх .. само се надевам дека не се сипаници, бидејќи немам прележано досега ..

10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.476
    Допаѓања:
    91.900
    СДК лута сум им на две другарки што не ми честитаа слава. Ако немаат кредит сега барем преку нет можеш се да направиш, па и една порака на ФБ можеа да пишат.
    Утре требаше да го видам, но ништо од планот и од желбите. Видувањето ќе остане за понатаму. Парите треба да се искористат на друго место. Морам да пријавам испити, па 1000ка како ништо ќе ми отиде.
    Имајте убава вечер и фала ви за честитките.

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.838
    До кое дереџе стигна светов, луѓе од шкафче на работа да ти украдат 170 денари? :x

Стварно, стварно треба посебни институции за проверка или бар едно оче наш во исповедална да се спроведува пред да вработиш некого во фирма.

Страва.

Утре чекам извештај од драга моја колешка супервизор ем детектив. Сега во хеланка и џемпер пловам низ звуци на некој извитоперен полски бенд, ми го крева и спушта расположението ама ако. Среќа во несреќа е денов. Смачкав пица капричиоза и ритер спорт со лешници прееска и грофтав ко прасе. Наполнета баш ко сарма за Св. Никола. Воедно им ја честитам славата на сите феминки што ја слават, исто како да сум им дошла на посно гравче и бомбици со рум и пченица!
    Ме изнасмеа Џокси со споредбата со Билјарката, момакот мој стално тоа ми го коментира, зошто му е комшика и еве, во оваа прилика баш сакам да кажам дека ми е драго што на неа асоцирам. Мими Таневска се вика глумицата и е сјајна. А маичката со Бушава Азбука ми е личен принт и сега ми фали да си ја носам, ама ладноќа е, мора во џемпери да се мотам.
    Елката чека закитување и дотерување, мојот ум чека план и монтажа, женкиве договараат Маврово, Мачорот рече - може. Денес му готвев крем супа со двопек и мезевме ко пензионери туршија, за на крај во чест на Цезариа Евора, да изиграме едно танго по пижами. Ох, колку го сакам! :*

Сум станала евентуален мис на светот, оти постојано мафтам по луѓе од автобус.
    И не знам зошто еден куп хејтери ја ругаа идејата за пластична елка. Сваштарии има по светот, а ја па се чудам за украдени ситни пари. И тепачки за групен секс, изволте!
    Луд е овој свет, ама што, мора да се живее.
    Важно оставив порака, да видиме кој имал лепливи прсти, што ќе му се залепи следен пат.
    Чувај ме боже од луѓе што крадат. Се’. И пари и љубов.
    Море, чувај ги нив, повеќе им треба надзор.
    Ојдов да се туширам со новиот гел од калинки и млеко, збеснав!
    :*

На JoxyTheFreak, Bright и Neytiri им се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.331
    Допаѓања:
    158.457
    Сдк само Кингс оф лион ме спасуваат од лудилово вечерва! Се осетив ко овенат цвет... нека излезе Венера од мојот знак зошто ќе преземам мерки со мажохејтање.
    Ќе пробам да си легнам...не е на арно.
    А ти пробај да ми се јавиш и да ме разбудиш,те молам!

13. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Ова ми е прв пат во животот да сум толку сериозно разочарана.Како светот да се урнал и тоа врз мене.Од она што некогаш бев-ЧОВЕК како да не останало ни ситни трошки.Само понекогаш нема вистински начин работите да се поправат.Преостанува само да чекаш и да се надеваш на среќа во несреќа,да лелекаш и кукаш долго по изгубеното со надеж дека некогаш животот ќе се сожали и ќе ти подари нешто невредно за радување но доволно добро за да бидеш задоволен.НЕ среќен,само задоволен.Голема е разликата меѓу овие две.Со првото можеш да си дозволиш да да уживаш во животот, а со второто преостанува само да се прашуваш до кога ќе трае оваа мизерија,кога веќе еднаш ќе завршиш.

Досадно е да се повторувам со сите залутани души на овој свет,но мене не ми се живее.Здосадено ми е.И тоа никако немора да значи дека ќе превземам нешто во врска со тоа.Волим да мислим да сам камиказа,ама од поимот само имам мрачни мисли за суицид и ништа више.I dont have the balls for it.I never will.

14. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Џабе радувањето, да идам у к**ац. :(

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Oтиде виното.
    Немам сила за долг пост.
    Ниту инспирација, ниту чувства.
    Добра сум си.
    И ве читкам.
    Утре е нов ден. Насмевнете се :)

На Grunge му/ѝ се допаѓа ова.
  16. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.436
    Допаѓања:
    4.993
    Ух, криза....
    Криза за цигара...
    Прв пат денес немам запалено цел ден цигара, и еве...
    Ми иде да станам од креветов и на аспиратор во кујна, една цигара да си запалам...
    Ама не, не, не.. Се откажувам. т.е. пробувам да се откажам.
    Уххх...

17. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    И кончено ќе се случи она што го организирам некое време. Ве поканувам на 26 декември во Галерија 8.

https://www.facebook.com/events/238398849566779/

Денов денес чудесија, од утро до ноќ случувања. Одбројувам уште четири дена. И ќе бидам онаму кај што најмногу сакам да бидам, со моето сонце.. ах колку ми треба.

На Lepaaa, Buttterfly, Strumfeta93 и 8 други им се допаѓа ова.
  18. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    6.743
    E зошто бе луѓе не можам д асватам што ми иди вака?!
    Толку строго делувам , немам појма . Едно знам , деновиве си минуваат јас за книга абер немам - јамолии газам у када ..
    Абе не за друго , парфемов ми е јакк ! .. Уште ова виново ми фалеше за утре да неможам главата да ја дигнам од перница ,...ама ај атер за друштвото бевме собрани сите една чашка по една се собраа!
    Ама не , не требаше да мешам :D
    Се прејадов сарми баклави и што ли уште не , в сред а во ниеден фустан нема да ме собере!
    Замислувам како ме глeдаат вака кога нема да можам да влезам во фустан како да сум убила некојAма нејсе. Барем си имам полно меше .
    И како што бевме собрани сите падна тема за в година дека сите на различни страни ќе заминеме. Една другарка и солза пушти , другиве почнавме да ја тешиме , по нејзе и ние една по една почнавме да приплакуваме . Славава во таженка се претвори . Јас застанав на стол и реков : ај престанете , да наздравиме за жените на нашите мажи и да не в е слушнам веќе оти ќе ве скршам . Ги кренаа чашите и другиве и една другарка од возбуда изгледа и се скрши чашата в рака ! :rofl: Изгледа ја има стегнато малку поќе :wasntme: Се исече кутрата. Кизнај како да речиш се овоа славиве :lol:

Прикачени фајлови:

• surprised.jpeg
      surprised.jpeg
      Големина на фајлот:
      5,5 KB
      Прегледи:
      193
  19. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    4.089
    СДК дека останав да учам...да...сега веќе 15 минути правам пауза од 20минутно учење...џабе кафе пиев дремка ме фаќа а сакав овие 200 страни да ги прочитам 2 пати а јас сум уште првпат у првите 50...аааааааа...не можам веќе.
    |-)

20. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    за тој што ќе искоментирате "леле каков идиот"... најчесто ви станува идниот дечко....:)

На Whatsername и JuLleE им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.