Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752
    СДК колку само ме иритираат лигави луѓе како една на пример што никако немаше на фб слика каде што е насмена ама апсолутно никаде и сеа типкава ставила протеза ( може ја ставила и за чалми може уопште не и ја треба ајде не е битно тоа ) и типкава само реди слики каде што апсолутно на сите слики е вештачки исцера од уво до уво буквално ке скрши вилица само таа ебана портеза да ми извините на изразот да и се гледа аман бе ? :fubar: Па јас кога бев на тие години и кога некој ке сташе портеза раце ставаше на уста од срам дури кога ке збореше мислам нема тука нишо за срам ама ова е претеризам нејзините може последните пари и ги дале за таа протеза за типкава сеа да се рекламира голем кур ако имала портеза искрено ми се гади од тие таквите селанки...ДЕЦАТА ИЗБЕГАА ОД РАЦЕ ЕЈЈ !

2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Ќе си легнував демек,ама ме врати песнава на радио :D По втор пат денес ја слушам и по втор пат дирекно во срце :wasntme: Лека ноќ на сите |-) :*:

http://www.youtube.com/watch?v=S6_bgmK86mU

3. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.217
    Допаѓања:
    25.781
    OMG :@ е значи како се нервирам УПМ се да фати!!! ни еднаш не сум тргнала на пат раат без нервози и секирации,минатиот пат кога си идев од Мкд ураган беснееше овде :( сега за 3 дена пак патувам и пред 3 дена на радио слушам како авион слетал присилно заради што некој под седиште демек нашол "бомба",ок помина тоа,денеска пак други глупости слушам,ИДИОТ признал дека ставил отров во храната во авионот :o
    пробувам да си ги соберам мисливе и многу да не му ја мислам.ама никако не можам да не мислам на глупостиве,кога знам дека има многу умноболни по светов.
    па од друга страна си велам Господ нека е со нас,и никој ништо не ни можи.

4. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Јас само да ве поздравам народе! :) Ви пишувам од кај една другарка,само што се вратив од кеј убаво се испотив,си ги испробав новите ролери 8) Сонцево убива ама тоа е тоа :sun: Имајте убав ден ;)

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ме разочаруваш :worried: Џејмс Бонд да го сретнеш на улица и да му побараш автограм? Ова не си ти луничка, се знае што се прави кога ќе го сретнеш Џејмс Бонд на улица... го туркаш до мрачно ќоше и... :D
    Остарен си е, ама се држи. :?:

СДК на Скопјево му фали зеленило и сенка. Лето, како да шеташ по површината на сонцето. Ми се оди на село, планинско некое, запустено. И да има река макар и мала, студена и 2недели барем да ми дадете :angel: Ќе се реновирам и внатрешно и надворешно.
    (нормално после уште 2 за на море :angel: )

На Annath и Hipster им се допаѓа ова.
  6. Golden

Golden Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    1.077
    Допаѓања:
    1.407
    Уште едно утро започна.Полека,полека се спремаме за одмор.Каде и да е ќе тргнеме.Едноставно прекраснo e.Море,плажа. :inlove: Нешто омилено.Сакав само да ве поздравам! :hai:

На Tedi.Bear, Buttterfly, tea4e и 9 други им се допаѓа ова.
  7. teedybeear

teedybeear Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    28
    Се додека мајка ми си тера со овој памет јас од дома не мрднувам.Нема ни зимање сведителство,ни упишување па да видиме.Доста ми биле еден пар фармерки? :o И цело време,а Ивона колку има,а Елена колку има? Не ми е гајле не можам со овие фармерки сегде да се маткам посебно сега во лето а тие се по долги.Нека се смири мајка ми,ете тогаш,ама до тогаш нека цркне ако сака,мене искрено не ми е гајле.И после полудува кога ке слушне дека на 15 год. сакам да одам кај друг?! Како да не сакам бе,со едни фармерки цела година?! И овој ми вика земи си ги сите алишта,а кои сите алишта? Тие што ги имам и тие што ги немам?! Нека си тера по свое мајка ми ама утре нема да ме види повеке,има и друг некој кој не му е тешко да ми даде 600 ден. до шутка да одам.Утре кога нема да ме види дома сама си е крива.Сега во средно јас ке си соберам пари,татко ми ми дава 50 ден. за во школо (многу),нема да купувам јадење и плус за 50 ден. ке пишувам состави барем за тоа ме бидува.И кога ке соберам пари ке ме нема!

8. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    САКАМ НА ПЛАНИНА!

9. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Гледам секое утро сите околку мене се будат со насмевка, со помисла каде на одмор па спремања. Јас си се будам со крокодилски солзи со помисла дека треба да идам на заболекар. Секое утро тоа ми го уништува денот, а да не зборам што праам по пат додека да стигнам до забната амбуланта. Значи таква страшливка сум од заболекари тоа е чудо нешто, додека да ме седнат таму на оној црн мртов стол во несвес пагам. Кога ке ја слушнам како брмчи машинката косата автомацки ми се крева. Значи го мразам секое утро кога треба да одам на заболекар. А самата помисла дека половина распуст ке го поминам одејки на заболекар и правејки заби :u: .

10. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.297
    Допаѓања:
    17.828
    ех да имаше некој паметен, па да измислеше и машина за берење на тутун :?: 8)

11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    лелееее како ми започна денов :$ преубаво :) сонував дека сум се породила и имав преубаво машко бебе :D толку многу беше убаво чуството како што да беше реално,го држев во рацете :$ а тоа слатко ме гледаше а потоа го доев :D лелеее колку било убаво да си мајка :) а кога се разбудив саканиот ми спиеше во прегратка :) преубав почеток на денот :!: се надевам дека наскоро сонот со бебе ке стане моја реалност :)
    имајте убав ден! :hai:

На Nana19, Butterfly14, Mama25 и 6 други им се допаѓа ова.
  12. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.792
    Допаѓања:
    100.375
    Кравче па од некаде мора да се почне ...не чини одма да навалам ....
    А бе остарен...па и јас сум си старичка...тамам ми е :lol:

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    9.400
    Дефинитивно периодов можам да си го наречам:Зашто ме сви луди избегавају?
    Не сум пожелно друштво за никого,менувам расположение со брзина на светлина.
    На моменти сум хистерично расположена,во други немтур невиден.
    Од секогаш сум ги избегнувала таквите луѓе ако се може и на дистанца со километри че ве молам. :!:
    Таквите може многу лесно да ти го усерат денот,да ти ја испијат енергијата .
    Мрш од мене терајте си жртви!
    Но у задно време почнувам да ги разбирам по малку.
    Така е како нема да ги разберам.Кога животот ќе ти залепи два шамари од еднаш.
    Уште не си можел да се стабилизираш од едниот,и одма шшшшлап друг.
    И си викаш, а кај е третиот нели до три пути беше ,трета среќа :D
    Не бре не планирам да станам таква,период шта чеш?
    Пријателство наречено :skype: ,љубов на далечина,патетики.
    Ама има лек за мене ,тука ми се ангелчињата они не се дираат ни под разно. :!:
    Голем извор на љубов и енергија ми се .
    И то
    А ќе заборавев:ако случајно ме сретнете одма кривина и на десно,да не ви го укакам денот и на вас! :D

На Elennaa и Sara123 им се допаѓа ова.
  14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Поздрав до сите тинејџери: не летајте, Земјата е далеку, има добро да треснете!

На Tedi.Bear, Primavera, sweet-cherry и 14 други им се допаѓа ова.
  15. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.106
    Допаѓања:
    163.640
    ...лето, сонце... и лесно се развлекува насмевка на лице. :sun:
    Не се жалам јас на топлото, убаво ми е. Да се види дека е јуни, дека е лето. :D

Туку, јас како да сум исклучок од повеќето мои врсници. :^)
    Летото го поврзуваат со журки, лудување по дискотеки, алкохол... Да им спомнеш, на пример, дека читаш книга во слободно време, летоска, будала ќе те направат.
    Јас сум ви друга сорта, и ич не се срамам. :D
    Може да биде интересно за тинејџер во лето и без овие ствари, навистина.
    Од сабајле си читам постови во СДК со кафенце, после тоа следи некоја добра книга, филмче... навечер на тераса на летното ветренце или на прошетка со некоја другарка... Милина.
    Доволно ми е, и не ми е досадно. Не сум јас за лудување, кој што сака нека каже. :D

На Tedi.Bear, la-chicka, Divinebutterfly и 14 други им се допаѓа ова.
  16. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
  17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    ... колку што ме иритираат машки мамини галеничиња, толку подеднакво исто не ги поднесувам и оние насилниците кон сопствената мајка.
    Леле, како ме иритираат такви неблагодарни створови, :@ типичен зародиш на алфа балкански мажјак што наредува, вика и пцуе на сиот глас, се чеша за стомакот што има тенденција да се направи пивски уште пред 30-тата, се легачи до пладне, и се дере, дере, дере по мајка му, ко да му е последно, се заканува и ја заплашува, дериште скапано !
    Ако некогаш добијам надприродни моќи, навистина би сакала да ги тепам овие смрдливи створови навечер во темни и тесни сокачиња, онака до помодрување и збумбарување, па секое утро да ја пречекува мајка му со сварено кафе, букет цвеќе и пружени алишта на тераса.
    Мочковци...
    |(

На bittersweet, Annath, anabel-a и 38 други им се допаѓа ова.
  18. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Eдвај :sun:.Сакам лета.Сакам да ги гледам лугето среќни , а такви се во лето, посебно младите.Нема школо, нема испити(или се при крај).Сите нешто планираат.Каде, како , со кого....?
    Се сеќавам кога бевме деца.Ич не му ја мислевме.Реката беше толку чиста и топла.Ќе си земевме јадење и цел ден покрај река.Толку ми е мило на душичката кога се сеќавам колку сме биле среќни.Колку ги сакав сокчињата со сламче, онака ладни.Домашен леб, сиренце , патлиџанче.Мирисот на тревите покрај реката, џагорот на децата.Нивните фалби.Види ме сега, знам подвода, ке скокам од брегот , јас сум на ред , јас ...Детски лудости еј.Само на тоа мислевме .Со душа чекавме да почне летото.Брат ми се криеше и уште во мај се бањаше. :lol: Па кога ке дојдеа моите први братучеди , бевме МАФИЈА. :makeup: :makeup: две девојчиња и двајца фраери :emo: :emo: Дома се приберавме штом ке зајде сонцето, понекогаш и со уловени риби, со набрани трски, треви за во вазна, исончани, море испржени.
    Навечер музика, дома или кај некое другарче , пржевме рибчиња.Тој мирис не се заборава.
    После следуваше сон.Детските сонови, се најубави.Имав толку убави соништа што едвај чекав да се вовлечам во кревет за да потонам во светот на фантазијата. :f: :f: :*: :*:

На Annath, Serafima, ozbilnazena и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Tumblr

Tumblr Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2013
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    992
    [​IMG] :lol:

На AwesomeGirl, Someonespecial, WarriorAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  20. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    СДК

I fought the law and the law won

:worried:

На gingerchild и Lov3 им се допаѓа ова.