Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mamas

mamas Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    43
    Колку само најубаво ми се смешка и колку само многу си го сакам.............бебушка на мама

На Chocoholic и Hipica им се допаѓа ова.
  2. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ни можам да спијам,ни можам будна да седам.
    Е ајде де,ни тоа ни тоа не бива.И што да правам?
    Да се ѕверам како зомби во компјутерот иако ама баш ништо интересно нема во во овие ситни часови? Е изгледа само тоа ми останува.

Ништо,глупав период.

I hate when I feel like this.

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека ако ме нема едно 2-3 дена на фемина барајте ме на оревот кај мене во двор, или евентуално во шупа или подрум. Ќе завршам како Наташа, ама вистина ќе биде овој пат. Само да не ме види баба ми дека сум се вратила во соба под ќебе. Не сум будала двојката да си ја расипам, а за идниот час ќе научам. :tmi:Ама тоа таа не може да го разбере. :D Знам дека е нај педерски начин :rofl: ама ми е гајле, сите што се одлични работат по овој принцип. И онака да отидам автобусот ќе ме однесе до последна, пошто ќе заспијам унатре.

На Beauchamp, sonce777, Meggy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    And the week begins...
    Од бесчувствителноста вчера до излив на емоции денес...
    Колку време треба да се заборави некој? т.е. Да се преболи болката што ни ја нанел?
    Знам дека ќе биде, ама нека биде побрзо.
    До после докај 4 - 5 знам дека болката ќе ја почувствува и тој. Со погрешен човек нашол краставици да сади.
    Моето допрва следува.

На Divinebutterfly и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  5. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    епа ајде добро утро на сите ранобудници денес. Мене ми се спие ми се лае, ама мора да се доучи материјалот за полагање после. Дома уште по сабајле раздвиженост, сите се спремаат за на работа ја си варам чај =). Нека му е среќен именденот на брат ми, а и на сите оние кои денес слават слава!
    Јас ко по обичај нешто си сонував, и кога ме разбуди мајка ми наместо да и кажам добро утро јас и викам МАМО НАДВОР ВРНЕ СНЕГ НЕЛИ!? нешто ми се дешава =) многу учење не ќе да е на арно :lol: :lol:
    Отидов да се борам со материјалот вие имајте убав ден =)

На Hipica, TeddyGrey, crazylady и 2 други им се допаѓа ова.
  6. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.544
    Допаѓања:
    35.769
    Добро утро и од мене.
    Нека му се честити и вековити имињата на сите славеници,здрави и весели уште многу години.
    А мене,Држете ми среќа, полагам од 13ч.
    Убав ден на сите, исполнет со љубов пред се!!

На Hipica и Peperutka90 им се допаѓа ова.
  7. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    12.091
    Good morning sunshines :)

Свесна сум дека ќе сум клише бре, ама животов е краток. А јас ќе живеам и ќе го дишам (само уште водухов да беше почист... ).
    Знаете, денес се сакам себеси. Не дека другите денови се мразам, ама денес и сликата во огледало со пижами и потечено лице ми е мила.
    Расположена сум да обновам некои заспани пријателства. Уште денес.
    Меланхолик, носталгичар, како и да е, ама животот е убав.

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  8. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Со денови најавуваат снег,а јас секое будање се лепам за прозорот..случајно да се изненадам.
    Среда па петок,преку понеделник па петок..
    А биле и подобри денови,не велам не.
    Да можев да се изгубам на ден,два и да се откажам. Ама не иде да се откажам..не после толку време,само поради студениот дожд.
    Тост со многу кашкавал,кафе,чинија овошје и лекови. Глупа фризура и огромен џемпер.
    И секој момент чекам мајка ми да се јави да ми каже пиј,јади,спиј. :|
    Туку да..сив понеделник за мене неработен..а и луѓево се олабавени,празнична еуфорија.
    http://www.youtube.com/watch?v=85r8SPjCKQM
    нек се угоде седмицава..за вечер имам лото со седум комбинации,бинго,спортска.
    :rock:

На Miss-Independent му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мразам плитки луѓе.Мразам кога истите се праат паметни врз основа на туѓи мислења,мисли и размислувања.
    Ги мразам зошто тоа може да го прават само искомплексирани особи,кои немаат свое јас.
    Истите тие секогаш испаѓаат дволични.Ти се умилкуваат и те ебат у исто време.

Ги има и на форумов у изобилство.Оние на кои 90% постови им се групи од фејсбук,статуси на пријатели,статии од интернет,демотивации.Остантите 10% им се у мрчење.
    Секој може да има по некој таков пост,али коа ќе видиш дека скоро сите му се такви сфаќаш дека човекот нема свое мислење,дека е од овие плитките.
    Ќе си се пронајдат они...
    Можда мразам е пресилен збор,али дека сум алергична-сум.
    Вие сте чума,луѓе.Менувајте се! :)

10. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Што убаво си припазував на јадењето некое време..таман почнав да се чувствувам полесно, вчера пак ме нападна некоја желба за гнетење! Ој ти глуп ПМС, гони се у пм! :@

11. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Уште една работна недела почна, со тмурно, ладно временце и без снегче :)
    Акоо, јас не сакам ич снег да си знаете :$
    Инаку бидејќи се наближува новава година, сакам Дедо Мраз да ми ја направи исто толку убава како претходнава :wasntme:
    а имам некое чувственце дека ќе биде добра ;)
    Се надевам не ме лаже чувственцето :^)
    ЕДИТ: Абе заврнало снееег устварии , оууу ноуууууу!

12. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    СДК дека чекам одговор дали ќе ми пуштат некој денар или не....а очајно ми требат парички...добро би ми дошле....а на сето тоа се скарав со дечко ми и незнам шо да изберам...

13. Shpagetta

Shpagetta Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    2.390
    СДК ......
    САКАМ СНЕЕГ!! :lol:

На Saraa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Уште нешто сакам да кажам..... сакам да одам некаде за Нова Година....на некоја планина кај шо има снегче, уффффффффффф

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Од што толку зборите сакам снег, сакам снег, намерно не паѓа...

На Hipica и Kasha им се допаѓа ова.
  16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Мачката ми паднала во депресија,само спие :( :) .

Море депресивна сум денеска и јас,се ме нервира,не ми се оди никаде,не ми се зборува со никого,не ми се замара со ништо...

На LilBaby му/ѝ се допаѓа ова.
  17. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    СДК дека е многу трагично кога после 23 лета ке сфатиш дека уствари не постои другарство, сите се од корист и лицемерие, дека дечко ти уствари повеќе те нервира отколку што те прави среќна, дека дури и сестра ти те клевети дома за да добие некој поен повеќе и нормално некој денар плус, дека дури и мајка ти се "истура" од незадоволие од тебе и од твојот таканаречен живот, поради тоа што не си исполнила нејзините очекувања и стремежи кон совршенство, кое што нормално и не постои.
    А всушност сакав да ви кажам дека бев во црква сабајлево и така многу убаво си ја одморив душичката. Некако убаво си се осеќав откако излегов. И запалив свеќички за сите дома и за либетоми, иако ми згрешија во животов. Ама не сум јас злопамтило бе, му реков и на Господ да ви прости и се помолив за вас. И тоа на македонски. А не на старословенско-српски.
    Честит празник феминки нека е за многу години!

На eli25, sonce777 и Shila89 им се допаѓа ова.
  18. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    E и јас сакам барем еднаш да заварне снег, бело да видам, макар и еден ден да трае. Барем еднаш да заврне, повеќе немора!
    А кога веќе нема намера да врне, сакам да одам во Австралија! Ептен ја сакам. Сега таму топличко, милина. Кенгурчиња, коали, Нова Година на плажа. :angel: Па ќе врлаш бумеранг...
    И сакам да дојде Нова Година и распустот само за да завршат тестовите. Новогодишната ноќ не е нешто посебна, сепак е нов почеток. Испланиравме се, оти сите како што сме, нема шанси во 5 до 12 да се договараме. :?: И воопшто не ја чувствувам празничната еуфорија. Едвај чекам да ја наќитам елката, да купиме по некој нов лампион и украс, да ги купам замислените подароци за домашните, и да ја осетам ,,еуфоријата‘‘.

Желби имам полна вреќа... Ќе го барам Дедо Мраз да му напишам писмо.
    ,,Драги Дедо Мраз,
    јас бев умна оваа година...‘‘
    :wasntme:

Едит: И нека и нека е за многу години Св.Никола патронот на нашиот град. :)

19. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Сакам да кажам денес е убав ден, Св.Никола!!! Нека им е среќен и вечен празникот на сите кои слават, сите да имаме мир и благосостојба, да се сакаме, почитуваме...
    :) :l:

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    510
    утрото не е утро без кафе и омилената тема сдк :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.