Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Сакам мир, спокој, раат! Не знам што не е јасно?! Остајте ме на раат бе луѓе, сите значи, некад не ми се зеза, не ми се глеа со никој, не ми се чатува, не ми се збори на телефон, итн.
    Сеа од една страна толку се каам што не искочив како што планирав, а од друга си викам и поарно, и онака грдо ќе си поминев нерасположена. И цела вечер ќе се нервирам и замарам, а пропатно на секои 5 минути ќе си викам „втф, се глеам ли со што се умарам ја?!“ и убаво ќе ми биде дома.
    Значи не се трпам и не ве трпам во вакви моменти. И тоа е тоа.
    Проклето променливо расположение. Не верувам во хороскоп, ама ова е точно за мојот знак.

Абе ај не го читајте постов горе, не постои, прочитајте го само ова => ми иде роденденоооооооооооооооооооооот :lol: едвај чекам!

И не умарајте со прашања каде на одмор, каде за роденден итн. такви некои. (и ова истотака не постои во мојов пост).

На ludoto19 и VIN.diesel им се допаѓа ова.
  2. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722

Прикачени фајлови:

3. Girl-50

Girl-50 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    842
    Конечно имав еден мирен, прекрасен ден.
    Конечно еден ден без никакви грижи...
    Цел ден бев излезена, убаво се забавував, се опуштив. Исполнета сум, се чувствувам убаво.
    I'm Happy ^_^
    Уште поубаво ќе биде. Уште малку па ќе одам на еден подолг одмор. Потребно ми е да се опуштам.
    Но никаде не одам без моите книги. Едноставно уживам да читам :nod:
    Ми се ближи и роденденот :party: абе убајни... :sun:
    Сега си слушам музика и одмарам. Знам дека се ќе се среди. Наскоро се ќе биде многу подобро.
    Имајте убав остаток од денот :f:

На Sweety-90 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Primavera

Primavera Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    405
    Допаѓања:
    1.518
    Колку што ми сака душава да го види, толку страв од внатре ме кочи. Умот ми вели едно, срцето друго. Час си велам да му дадам шанса, час да побегнам подалеку. На крајот јас си ја исполнав целта, сакав само да покажам нешто на другарка ми. Ама :!: очигледно отидов подалеку, претерав!
    И сега фатена во ситуација во која угоре е високо а удолу е длабоко се мислам како по ѓаволите ќе одам на состанок со него.
    Да се разбериме, не дека не е секси, не дека не е сладок, не дека не е мој тип. Ама имам јас бе некое чуство дека брзо оди ова. Два месеци нема одкако се скарав со бившиот. Се плашам многу, се молам да не ме повреди.
    Не ми се ни оди од страв. Си велам да ја пуштам другарка ми :D :D .
    Инаку петок е денот, до тогаш останете ми поздравени. Пуштајте среќа за другарчето ваше :D

На Adi888, ludoto19, Sweety-90 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Па нормално дека се зафркава :lol: како и сите останата :lol: да не сакаш рака да ти подаде и пехар за твоето понашање, за твојата глупавост |(

Уствари и во право си, што разбираат они од љубов, не те разбираат, немаат еден пар фармерки :lol:
    Омажи се се слободно :up: на меден месец ќе те носи да копаш компири, пиперки, домати... и нема воопшто да ти требаат тие фармерки, свекрва ти ќе ти фрли некои стари тренерки од неа и ајдее мечето правец на нива дур копаш ќе си ја пееш Зошто си ме мајко родила..

За тебе лекот е

На Someonespecial, little.woman и rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr им се допаѓа ова.
  6. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.766
    Допаѓања:
    6.528
    сама сум виновна што чепкам по минатото и отварам стари рани.
    само сеќавањата се тука и не престануваат да ме болат.

На Ketrin.Moon му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.181
    Допаѓања:
    156.677
    Се молат УЈП да не отекуваат со промените. Што е новото со Е токенот, живо ме занима? Уште не спроведен, они новини и ист мејл сто пати ми стигна. Еве добро,првиот ви го игнорирав,ама не и вториот. Се јавуваш да ти појаснат,ти вика тетката од другата страна ЕЈ неам поима!
    Најомилена служба на лето ми е УЈП, наааајсериозно!

8. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Моето социјализирање со луѓе вечерва се состои од слушање на детски песни од раните 90ти, и барање на изведувачите на фејсбук. Манијачко? Да.
    Забавно? Не многу, доволно.

Раце гореее...ако ја избегнуваш реалноста ко мене.

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  9. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Си пијам Хајникен и си го правам моето СИ ВИ :D. Мора да испадне хелл ептен добро СИ ВИ.

p.s. многу сакам да јадам врели варени јајца :lol:. Со оригано, малку прстофат вЕ :D гета во кој нема да има онакви големи црвени пaрчиња туку само жолти ситни, неизбежно сол!

Жена која не пие барем малку алхохол не ја бива, ни во кревет, ни во животот. |( Смешни се тие кои се филмаат дека се фини до сржта. Абе :yawn: ми се!

Толку од паузата, мора да си го земам животчето. Мое си е, убаво си е, сакано сум си од многу. И замислете и јас ги сакам, ама шшшт, не им кажувам јаsно и гласно, туку им покажувам.

Убава вечер. Ако имате дечко ебете се на жештинава. :D

Оф, а за тие љубезните и секогаш културните, сори што го прочитавте тој збор - упс мислев ебете се.

На bittersweet, Annath, 1209 и 12 други им се допаѓа ова.
  10. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.094
    Една од ирониите со кои се соочувам во моето секојдневие а богами и секојноќие.
    Мм и покрај бучавата од телевизорот заспива како јагненце (не можам ништо да превземам околу тоа, далечинскиот му е во прегратки). И јас си варам чајче (галамата се`уште во позадина) случајно ми паѓа лажичето во лавабо. Најмалото лажиче. Он се буди испоштрекан ко земјотрес да имало и уште ми вика „Па пази, ме исплаши.“

Јас сум живеела во заблуда дека немам деца. Имам едно, доволно големо за 3.

На Sweety-90, Sara123, imelda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.194
    Допаѓања:
    139.444
    СДК... Ариел против немачки, трета битка :devil:

И тоа така од нигде никаде... прееска си реков ај да видам што летни курсеви има, и вечерва ете ме на првиот час!

Дојч ист швер! Аба Ариел ист аух швер :D

Ај да си легнам, може ќе ми помине.

Ауфидерзен!

На glosipgirl, Mishela, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Новото е декаа... треба да си купиш дигитален сертификат :geek: Пари. Повеќе ме фрустрираат од банкиве, на секое логирање на ел. банкарство ти се отвара прозорче со понуда за сертификат |(
    Мене омилени ми станаа од ФЗО. Здравствено осигурување... жими мајка, да се разболиш.

13. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Во последно време се ми тргна,многу сум среќна :rofl: Денеска бев на екстерно,добро беше,лесно одма решив :) Цел ден спиев среќа клима имам иначе готово ќе превртев очи :rofl: Среќа кај 8 саатот залади си седнав на тараса,убаво свеж воздух,си направив млеко и јадев млеко и колачи :geek: се беше супер дур не ме нападнаа комарците |( ренде ме направија :rofl: па гледав фудбал Бразил-Мексико :D сега да јадам па ќе почнам лектира да читам земав нова (Ракување) ќе читам ноќеска и онака неможам да заспијам од жешково,иначе се научив да правам кафе на плинско :muscle: ми беше страв со запалката да запалам и конечно успеав,како мало детенце се радував :lol:
    :*

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  14. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    На Monique995 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Заморен ден,ама многу убав.
    Од сабајле свидетелства,просек 5,00 сосе екстерно.Радости.
    Во 12ипол се вратив,во 4 искочив,и сега се прибирам.Прво на гости кај другарка,па надвор малце,па на частење за роденден,па уште малце надвор..И конечно дома.Нозе не ме држат више.
    И така ви викам.
    Today was a really nice day. :) :inlove:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DelRey

DelRey Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    533
    ^Прав фраер е дечко кој после раскинувањето вика:
    Ова е моја поранешна девојка,
    не е курва, туку личност која ми разубави дел од минатото.

*Штета што ретки се таквите фраери...

На L0ve, L-a-r-a22 и Barbie20 им се допаѓа ова.
  17. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    E ќе ослабам, па последно нека ми е.

На Inna5, sweet-cherry, Ana122 и 9 други им се допаѓа ова.
  18. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    1.275
    Допаѓања:
    1.620
    Неможам да трпам повеќе неправда! Несакам! Дали е неправда или лоша среќа ме прати мене? :x
    А овде да неможеш едно мислење да си кажеш свое! Ако кажеш нешто што не им одговара одма ќе те намќорат! Ма не ми чуе..... си имам доволно свои проблеми. После ќе те викаат со нив ама јас слушнав.
    ****1: Ајде на 30ти да одиме на Герман?
    ****2: А да ја викаме и Сара?
    ***1: Еее ти па се Сара -.-.
    И после влегувам и ме прашуваат сакаш ли да одиме на Герман. И јас НЕ ОДАМ ДА НЕ ВИ СМЕТАМ ;).
    Ама на шала кажав така. Ма немој...

19. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    СДК дека идам на спиење.
    Убаво денче беше но треба да се даде шанса и на утреееееееееее |-)

20. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ало, Буфон, што правиш бе?
    Некогаш ми беше секси.
    0-2

Дадоа 1-2