Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Ако неможам да се сончам на некоја преубава плажа, можам да одам со пријатели на базент ^_^

Да уживам гледајќи... :D

На kala21 и Someonespecial им се допаѓа ова.
  2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    ... оставив капар за ретро-точакот од моите соништа ^_^ - со ѕвонче, со багажник, корпа, светленце и големко седиште за овој газ (што не е од праз) ! ]:)
    :$
    Едвај чекам да одам да си го земам привечер, ќе си го возикам низ целиот град, веќе се замислувам грациозна, како оние момите со т`нки половинки кои се возат во кабриолет со марами на главите, а ветерот шиба, косата се вее, аххх...

Ма дај да не се лажеме, јас ќе бидам таа запотената, со слепено косиче на топлото, со меше кое подрипнува на дупки, селско руменило на обравчиња од жешкото, LOVE IT! ]:)

Многу ме акна топлото и бладам, веќе не знам што зборувам. :sweat:
    Една лимонада со малтекс за освежување и ќе го сонувам точачето најмило со будно отворени очи.
    После, честам по едно кругче.
    ;)

На NoellePage, sweet-cherry, Ariel и 36 други им се допаѓа ова.
  3. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Леле неможам да замислам како денес стануваат родители,а не водат грижа за децата! Како можи ова да се случи,уште неможам да поверувам :o :( Како? Леле луѓе внимавајте на децата (макар што знам дека не сте ко овај),ова е бизарно значи,како можи да си го заборави детето вака? Кај ми излезе веста на фб,ептен ми е жал ;( Ве молам внимавајте воопшто на жештиниве,пошто убиваат!

http://brif.mk/svet/go-ostavil-deteto-n ... preziveal/

http://www.blitzquotidiano.it/rassegna- ... e-1583986/

Жалам што пишам за ваква вест,ама неможев да го подминам ова...

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.734
    Допаѓања:
    145.155
    Да ти се згади :puke: :puke: :x

50 години помладата девојка го тушираше Роберто Кавали

5. teedybeear

teedybeear Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    28
    Колку само ме болеше глава вчера.Ми пишува другар на фб,еј теди овој твојот вака онака,а јас му кажав штом забележи нешто одма да ми каже.Му вртам не ми се јавува,му пишувам,овој го нема како да умрел и земав од др број се јавив.Се испокаравме на тел.Ама фала богу на крајот се смиривме.Му напишав јас нему неколку правила и ми вика па добро де освен женските работи не прави ништо друго.Што? :o Кои женски работи? Правење ручек,чистење по дома,перење алишта,миење садови..Добро бе дали си се мрднал му кажувам? Па нели сакаш да ми бидеш жена? Сакам да ти бидам жена а не слугинка и точка.Ете ти ја мама за тоа.
    Ми кажува на тел како мајка ми му зборела на тел дека имам друг дечко за озбилно и дека сум трудна :o .Ете ја мојата мајка.Цела ноќ во Господ му се колнев дека сум невина,а тој не верува и не верува.И му викам самиот ке види,што друго да му кажам.
    Искрено ке има ногу карање.

6. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    20.886
    СДК дека сакам нешто вакво
    а верувам и сите вие

Прикачени фајлови:

• kocka limon.jpg
      kocka limon.jpg
      Големина на фајлот:
      5,8 KB
      Прегледи:
      443
    • kocka visna.jpg
      kocka visna.jpg
      Големина на фајлот:
      7,7 KB
      Прегледи:
      443
    На L-a-r-a22, Sara123, kala21 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. DelRey

DelRey Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2013
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    533

^Ауу екстра :D

На L-a-r-a22, Sara123, tinka-mace и 4 други им се допаѓа ова.
  8. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Никогаш немој да се каеш за нешто што си направил ако во тој момент си бил среќен!
    На крајот од животот никој не жали за работите што ги направил, туку за оние и само оние кои не ги направил. Запомнете, утре е само опција. Се што имаме е само овој момент.

Btw. Едни се САРС. Никогаш никој нема да ги замени.
    Прејак настап - прејака забава. Долго ќе се памти ;) А богами и ќе се раскажува.
    И секој викенд да настапуваат, секој викенд ќе бидам во првите редови :lol:

Љубов најголема :inlove:

На stetoskop и Elichka им се допаѓа ова.
  9. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    И така денеска, станата од 8 часот си полагав матура, се се заврши полека полека :) ми останува уште понеделник последното полагање и конечно можам раат да си поживеам :D .
    Од први заминувам на одмор на моренце.. леле едвај чекам уживанција :D
    И друго што сакав да кажам, одамна се знае дека во нашата земјичка е за никаде се, но дојде до тој степен да не можеш да се дотераш и да излезеш како човек од еден куп мрчаторки што тоооооолку го имаат занемарено својот надворешен изглед, а и внатрешен (ала мажјаци некој :puke: ) и ми продават пуфки.. не мора секој ден, секаде да си среден искапен, ке пропуштиш некој ден, ама за во петок и сабота или некоја посебна пригода да не се средиш малку да заличеш на човек бе?! Н Е можам да ве разберамм но можам да ви порачам плус на ова жешко време два пати денот туш чиста коса (не еднаш во две недели за да не се мрси... ти се моолам), нокти средени, малце шминка, насмевка, чисти алишта.. ништо повеке, но ни тоа не го прават.. Просто ги жалам мажите, утре ке легнете со некого па ке се чудите зошто ве оставил, си нашол друга, ве избегнува... ТВРДАМ дека не е се до нив бе женски.. ако те сака секако ке те сака и смрдена со тоа се вадите :puke: СДК поработете на изгледот... онака кул. ;)

10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.537
    Допаѓања:
    201.647
    ... не знам од каде толку фрустрации кај луѓето, не само во мојата околина, туку и пошироко. Изгледа жешково удира во глава, па мора некаде да се испразнат. Вчера пак претрпев разочарување, огромно, од моја блиска личност. Искуството досега не ме научило ништо изгледа... ќе си останам јас наивна ;(

Како и да е, деновиве возам низ Скопје, поточно го учам градот како возач, бев ставена пред свршен чин, па морам да земам некој час. За среќа, стравот го оставив дома, па ќе видиме дали ќе ме биде или не. Се надевам дека ќе ме биде. Мора! :)

На ilipili, Ariel, Mikako и 13 други им се допаѓа ова.
  11. teedybeear

teedybeear Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    28
    Златна класна си имав јас.Од 235 неоправдани изостаноци ми ставила само 35 и тоа оправдани :o :o :o .Уште не ми се верува......Како во сон да е.Па во 5-6-7 одд имав по 70 изостаоци (оправдани) сега упола..

12. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    :geek:

Прикачени фајлови:

На Inna5, WarriorAngel, Someonespecial и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    СДК времево многу жешко :whew: Прееска бев до една продавница, додека да се вратам пукнав, ми се слоши :!: Сега да сум на море или на некој базент... :wasntme:

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Времево е лудо,ко луѓето и тоа :D Не е за надвор да излезиш. А мора некои работи да се завршат. Иначе,сакам некои работи,барем малце да заборавам на се околу мене...
    САкам нови сандали.
    Сакам коктел.
    Сакам да шетам.
    Сакам да гушнам некој.
    Сакам да можев да јадам сладолед со него...Или да се сончавме на некоја плажа,или едноставно да шетавме негде фатени за рака...
    САкам...ама нема...А не барам многу :wasntme:

На Someonespecial, bittersweet, ilipili и 12 други им се допаѓа ова.
  15. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    На WarriorAngel, marama, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Една од работите кој ги обожавам во мојот живот е тоа што имам викендица на планина. Па кога ќе пукнат летните горештини време е да се оладиме , подалеку од прашиниве и буката и горештините.

Бидете ми поздравени.

На Lov3, Someonespecial, la-chicka и 20 други им се допаѓа ова.
  17. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Денес сум малку повесела бидејки уште одабајле се изнасмеав....еве зошто
    ММ ми вели:
    -"Нели сега сме јуни? "
    -велам да,
    -е па гледај на ФБ сите ми честитаат роденден,па дури и најблиските...
    -му велам добро и што сега
    -тој ми вели - датумот ист ама не овој месец....
    -е па нема веза стави лајк и готово.....
    Одам на дукан после еден час идат двајца негови пријатели и велат
    Некој треба да чести :clap:
    -а јас велам:подранивте не му е роденден овој месец луѓево поцрвенеа :$ , :rofl:
    бар се изнасмеав :D

На Serafima и kikikikirika им се допаѓа ова.
  18. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.222
    Брее жештинии, шо е бре оваа :whew:
    Се потиме сите, еден за еден се тушираа, и то не не спасва, ништо не не спасва, ни дездоранси ни ролони не помагат, уште не можам да се свестам шо е ова, надвор не се излегва :|
    Ама лето си е лето бре, јас си го сакам, го сакам базенот, мориња, океани, кај и да било само вода да е, аххх одвај чекам да се шлупнам негдеее,одвајјј ^_^
    Да си пијам коктелче, да си уживкамм, да си денсаммм едно другооо :inlove:
    [​IMG] ваква ќе бидам кефојјј ^_^
    Туку друго сакав да ви кажам, дома има еуфорија, ептен ми е убо, проблемите полека полека ги снемва, но не велам дека нема, ама пак. Бато учи најтешкиот испит, му е за неколку дена..
    Го зафркавам не е истрижан не е избричан, ко Робинзон Крусо му викам да е, уште Петко му фали :D
    Се изнасмеавме, ама ако баш ми е мило, убо е вака, му ја посакувам сета среќа на светот се да положи.
    И друго сфатив овај период, дека луѓето ко ќе неќат да се соочат со некој проблем, бегат.
    Ако, ако ќе дојдат и мојте 5 минути ;) Има се шо мислам да му речам, па од гла нека му се врати ; )
    Не ги шантам никој бре, никој не можи да ми го расипи преубото време и лето. Нека се гонат упм :hai:
    Туку
    http://www.youtube.com/watch?v=eUEr9HaryG0
    Уживајте во најубото летно хитче периодов, ептен се заразиввв, ептенннн, најептен. :inlove:
    Имајте убав ден. :hai:

На ana-girl, Someonespecial, bittersweet и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Го сакам времево бе.Иако е ептен жешко.Сакавме лето, го добивме.Подобро вакви горештини одколку да се смрзнуваме и по цели денови дома да седиме.Сега е поживо, навечер луѓе шетаат, полно е.Единствено комарците.Јас мислев ова лето ќе ги нема ама се излажав.Вчера лом ме направија :( Али ајде ќе издржам.Уште малку па ќе уживам на плажа. 8)

На Someonespecial, HollyWoodGirl, Dog-lover и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    Пред 20 минути одам јас да ги навадам краставиците и што да видам
    Имам краставициии !!! :muscle: :muscle: ептен се израдував :D
    Ее редно беше не за џабе ги вадев секој ден во жештиниве :rofl:
    Сега одма салата ќе си направам, да ги пробам :geek: :D

На WarriorAngel, Someonespecial, Espadrila и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.