Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Ооова е само наше Скопје
    тука ни е се
    ииии се дур не се стопли
    ќе го сакаме :music:

Или додека не се стопи...колку е уствари точка на топење на бронза?

На Dog-lover, Moira, Trnche и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    Имам гости од Љубљана, и што му текна да почне муабет за Лондон .. Тешко ми е сеа. Многу ефтини биле картите Љубљана-Лондон, луѓето буквално на кафе оделе и се враќале :( ..

Инаку времево се мачи да заврне, и многу е досадно.. Ајде нека заврне барем, нека не разлади.

..

3. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Дождов само ме подлажа, мислев дека ќе се истури од врнење ама ништо. :( Уште толку е тешко и спарно. Времево е уште еден доказ дека треба да се пази што посакуваме, зошто може да се оствари... :worried:

4. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
  5. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Вчера си правевме парти кај другарка ииииииииии он дојде, иииииии... Не сме веќе другарчиња, if you know what I mean :D :l:
    ААААаааааа ми се вришти, не знам што се случува, не сум наспана, ми се мешаат милион чувства :drunk: Не кажувам ништо пред време, ќе видиме...

6. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    СДК ... да прашам поточно ... што е тоа во луѓето интересно, мистично или симпатично што се почесто ја бараат мојата близина, моето друштво?? :?: :^)

7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Не сум добро...од утринава ми се лоши, главоболка и вртоглавици... и не сум трудна сигурна сум 100% :D не дека некој ме праша, ама пак да ви кажам :)
    Се чудам на самата себе, зарем може човек да е толку силен :?: низ се што минав периодов и пак имам сила да се насмевнам..

Животот ме научи да бидам по сурова, да не верувам на никој, да станам безчувствтелен идиот.. да не ме допира ништо... :|

Чекам да почне да врне, да излезам надвор и да стојам на дождот како како бев мала.. и нема ме накисни, нема да ми е гајле.. зашто дождот ме смирува а денес тоа ми е потребно..

На kala21, Ketrin.Moon, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Нема ништо што Нескафе и една добра епизода Менталист не можат да го решат.
    :devil:

На WarriorAngel, Dog-lover, Mrs.Cuper и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Лепеза за секое деколте.

Мислам дека јуни никогаш не бил олку двосмислен, дволичен, двозначен. Чек, чекаааај, па тоа е месецот на близнаците! Да не ме сфати некој погрешно, ама олку будалеење во рок од 23 дена, јас од месец не сум видела. Па ни оправдание нема веќе за вакво нешто!

Тргнавме со точаци на припек на базен. Разладување за мерак. Праски и кока кола, масло за сончање, ама терасата на базенот, затворена, спремна била за реновирање. Си излегов и си постелив пешкир на камчињата. Кад је базен нек је базен ипол бе. Исончани ќошиња. Па на ручек кај моите. Кога има вино и тестенини, се’ поминува глатко. Си хухаш со таратур и лук, а и гајле ти е. Недела. Ги сакам тие збиранки, а тој е среќен што сме такви какви што сме, функционални, климактерично здодевни, обични и со многу нерамнини во бивањето семејство. Драго ми е и што после сладоледот грофтавме на под, а еве сега и како Индијанци дождот ќе го викаме. Просто, некои денови си личат онака како што треба да си личат. Немам некои грандиозни компарации за нив.
    Деновиве успеав да се изнаплачам на Македокс на неколку куси филмчиња.
    Со моја Пичола јадевме ќебапи во Турист во 3 по полноќ решавајќи ја животната мистерија и ни беше убаво.
    Претходно свиреше некој ЏониКешовски блуз во Менада, грото посетители беа мужи. И она, дремеш, позајмуваш цигара, фрчи тестостерон, те фаќа блага параноја од смеа, но важно е што не е тажно. Кога жени ги (с)фаќаат тие мигови, тоа не се објаснува.
    Симплифицирани нешта. Пот и оладени срца. Дамар, во сите бои на виножитото. Дивна спие на радијаторот и газот ја боли. Чаршијава отрпнала. Ми недостасува некогаш, простум да ја гледам, но не со очите на Јас, туку со срце, како кога замижуваш и замислуваш желба.
    Врзана а одврзана од градов.
    Книгата е помината на лектура и ме фаќа трема, немам смислено ни концепт за промоција, ништо. Слушам нови музики и уплатив за одмор, Сарти is it. Деновиве си врват, луѓето ќе си солат памет и понатаму, но...
    Чувствувам личен немир во својот мир. Така, како кога имаш многу слатки за пробување, знаеш дека ако претераш, ќе се препотиш за да изгледаш добро потоа.
    Но мигот е таков, мегаломански и хедонистички.
    Ете, го живеам мигот така.
    Не мора да знам, едноставно се збива.
    Само сакам да сме живи. Ко емоција кога се фрла во прегратките на постоењето.
    Најживи.

На WarriorAngel, Moira, ines.h и 2 други им се допаѓа ова.
  10. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Глуп си стефан :swear: .... Ме разоцара :worried: :x

Ама пак тс :lol:

На Monique995 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Вие така одите лефтерно, загледувате познато лице и гледате како за момент самото тоа се штрекнува и некако вештачки се исправува и се полни со самодоверба за да ви остави впечаток на??? - женска која е пуна самата со себе. И задоволна од себе си! Убаво! Ништо погрешно. Уште поубаво ако се научи да биде задоволна со тоа што го прикажува, вистинското тоа - вистинската она. Малку премногу си ослабнала, јади повеќе. Инаку убава си. Рилии! "Боља" си од братучетка ми.

Викенд, загушлив, скопски!

На imelda му/ѝ се допаѓа ова.
  12. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    Времево ме мачи... многу е загушливо и онерасположува...
    одам да вежбам :muscle:

На Dog-lover и GirlLove им се допаѓа ова.
  13. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Sweet is back !!

Со полни батерии,избањата и спремна за уписи. :lol: 8)

На Dog-lover, dream.queen и Ana.Jones им се допаѓа ова.
  14. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    760
    Допаѓања:
    1.226
    Еве два дена почнав да спортувам и намалив со јадење :D Се надевам дека ќе ослабам 5 килограми :geek: Се чувствувам гордо што конечно почнав со физичка активност :lol: Посакајте ми среќа :)

На sweet-star, imelda и Ana.Jones им се допаѓа ова.
  15. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    СДК знам што сакам. Односно знам што сакам да бидам... ;)

Додека врнеше, седнав до прозор со две книги в раце, без да можам да се решам која да ја читам. И останав така да седам. Со кафето и цигарата в раце се загледав во пепелникот што си го купив, со мотиви од Њујорк. Загледана во далечина и со бес во мене (нит знам од каде, нит знам зошто), наместо да читам, решив да си ги излакирам ноктите. И сеа...не ми се свиѓа бојата. Ниту лакот. И така си дојдов до заклучок дека сакам да бидам пеачка во рок бенд, со црна или џиш црвена боја на коса, изразито црн креон и црвен кармин, а дечко да ми биде гитаристот. И да имам неколку тетоважи. На рацете и грбот. И да пеам... Како дојдов до заклучоков, не ме прашувајте.

НВМ, слушам Севн нејшнс арми и скренувам. Уште сум бесна. Не знам зошто.

Ајде, утре ќе биде better.

Или бетер. Кој знае :|

На Lov3 и Izaabella им се допаѓа ова.
  16. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    СДК Божеееееее, овие папараци колку се досадни! |(
    Штотуку гледав на нет едно видео од Џастин и Селена како плачат и под видеото милион глупи коментари како „Лелеее Селена плаче“, „Лелеее Џастин плаче, педер еее“!!!! :@
    Свињиии, свињиии, ги мразам!!!!!!!!!!! :devil:
    Ми ги навредуваат најдобрите и најомилените пејачиииии! :!:
    Па ако имааат они пари и ако се славни не значи дека се без чувства, дека они не можат да плачат, дека не смеат, дека немаат тажни и лоши денови, дека нив не им починуваат блиски пријатели и роднини... ;(
    Ми се повраќа од сите луѓе на планетавааааааааааааа! :puke:
    I :l: Selena and Justin! :*

17. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    И реков на мајка ми дека ми е досадно и дека немам што да правам и одма ми најде работа. Да избришам прашина, да поминам со правосмукалка, да ги соберам алиштата од надвор за она да ги средува и дипли, да и помогнам со миењето и секцањето боранија, итн инт... И татко ми рече дека нема што да прави и си легна на кревет и јас му дадов дел од мојата работа, му реков да ја пребрише кујната, барем малку помалку работа да имам јас :D .
    А мене па и не баш ми се работеше толку, а сработив се што ми кажа. И знаете што? Се раскостив. Нозете ме болат, не ме држат. Сега се избањав и седнав малку.
    И веќе не ми е досадно :D . И од сега не се жалам дека ми е толку досадно :D .

На imelda и Veki4kaa им се допаѓа ова.
  18. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ако досега сте мислеле дека е полесно да одржувате пократка коса отколку подолга коса - се лажете. :D

Ова е потешко од било што на светот, особено ако сте перфекционист. :!:

На DzingrlakaDzikica и imelda им се допаѓа ова.
  19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ваков опасен пмс одамна не сум имала. Остај тоа што се искарав со сите што ми се најдоа на патот (и елемент на сарпрајз имаше, фино фино и наеднаш грми) туку и не можам да престанам да јадам :worried: Не е проблемот во тоа, проблемот е што изборот од фрижидер ми се смали, веќе не знам што да ставам во устава, што да направам??? Не е као да неам идеја. Имам премногу!!! Дали пица, дали пуканки, дали палачинки, можеби макарони... а компирчиња? Како вампир од крст бегам од сликиве со храна.

А ви кажав колку сум емо? Пффф... ете сеа некоја се породила, абре солзи ми течат од радости :tmi: Се осеќам како ментално нестабилна.

Два дена дома, рипам од еден кревет на друг. Морж, рекламите на фокс на памет ги научив. Во налетот идеи, решивме да собираме со брат ми пари за билјард маса. Јеах рајт.

Ај... да зеам нешто за грицкање и да се вратам на долхаус. Лелеее... а песто сос? :worried:

На bittersweet, ilipili, Lov3 и 12 други им се допаѓа ова.
  20. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.892
    Допаѓања:
    15.806
    СДК 1: Аууу што ни напрај дождов,че се испоудавиме....Прилепу мој полавен :D

СДК 2:Ама сум се уфурала во оваа "Моќта" од Ронда Бирн...леле брат....си отоврив тефтерче и се што ми се допаѓа се си препишувам и си бојам со фломастери,си цртам ( ко децана мали сум на 22 години :D ама баш ми е интресно :D ) Тотално навлегов...ах пуста јарска (Јарец) амбиција....

СДК 3: Е ај шо се договоривме со една другарка да излезиме-и се јавив во 8 и 10,ми вели коа да се чекаме,ај и велам во 9 ( пошто е ганѕало отепано 1 саат ипол се спрема за 2 чекори до чаршија).И оп ко загреој ми се јавува во 8 и 35 и ми вели врни,го гледам ко да роси,некако цело време врни-прекини прај....Божеее да не те стопи случајно |( одсекогаш така прај,па и шо се чудам и шо очекувам од самобендисани луѓе...До некни дечко имаше од Белград,го носеше дома-мене ме заборај и ко че ја барав-не можам сега со него ќе прам муабет на Скајп....земи затоври се дома по цели деној и ич да не излегуваш,не ти требаат другарки-шо че ти се :D Мај фолт шо те барам,а шо да прам ко нема со кој да излезам? А бе....

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.