Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Скинато копче од капут, причина за повод на ново пријателство. Погледи што шараат скокотливо.. Улични свирачи со осмех на лице, ги грејат сите минувачи. Секој ден му даваат поинаков дух на градот, сите растрчани купуваат поклони, но сепак и тоа мирно го прават.

Срцево ми се одмотува и замотува, па се растресува.. си бројам, броењево најинтересна игра ми станува..

На ines.h, Strumfeta93, BeYourself и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Си пуштам новогодишни песни на Јутјуб, ги бројам снегулките на Гугл, праќам виртуелни подароци во кои ни самата не знам што има, си китам елки на Симс, додека дома немам ниту еден украс што асоцира на претстојните празници. Сеуште не ме фатила празничната еуфорија, иако вообичаено јас сум онаа која најмногу им се радува. Можеби факултетските обврски ми го земале божиќниот дух, ама си ветив дека ќе си го вратам назад.
    Веќе ми стигна the special delivery составена од природни гранки од елка, смрека и шишарки. Наредниве денови ќе бидам во потрага по лампиони, машнички, украсни ленти, лепак, ножички и се надевам ќе ви дадам нови идеи во Божиќни украси. Ќе слушам Christmas songs, ќе јадам ванилици и ќе правам божиќни венчиња :)
    хо, хо, хо ^_^

На PrinceOfPersia, tweety26, Divinebutterfly и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сите се жалат дека сеуште не ја чувствуваат новогодишната еуфорија... Зарем јас ќе штрчам?
    И без снег ми е убаво и го имам оној филинг дека наближува новата година. Скопјенцево накинето, светкаво, со машнулиња, елки, сијалички.. Фали уште снег, ама со оглед на тоа дека секој ден „одложуваат“ за наредниот ден ни преостанува само да чекаме.

Како и да е, тоа што сакав да го кажам е дека сонував како ги мијам забите ми паднале два заба, сето тоа проследено со огроомна болка. Прво што направив сабајле си ги проверив моите бисерчиња и си ги замив. Страв ме фати навистина да не се случило тоа.
    Таква сум понекогаш, мешам сон и јаве :$

4. GeorGinnA

GeorGinnA Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    2.008
    ....Еееејјј, дејгиди луди, млади години...( појма немам зошто го почнав постов со фамознава ода за младоста).

Се шетав како глуво куче сама низ скопЦките улици, си уживав во предновогодишната распостеленост по бандерите, булеварите и секаде до кај шо им стасале светилки и зелени украси на овиЈа од Паркови и зеленило и кога наеднаш ...ОП! :!: абе на вас ми текна да си јадете носот :)
    Како што знаат моите верни фемински фанови час ме има, три часа ме нема на форумов, појма немам што е ново, освен дека Пирамида е добитничката на мирисот (честитки, сосема заслужено, душманите нека пукнат :* ) и дека сте ме ставале или у најсаркастични или у најдуховите форумџики.
    Зошто ме нема у најзогдни рецимо????...запрашајте се пред да заспиете вечерва, ако воопшто можете невернички едни низаедни :D :D

Јас мојата листа на најфорумџики ќе ја објавам околу празниците, некако поубаво мислам со мајонезна салата (по скопски руска) и кифлички у стомак, сега сум си у опуштена варијанта и само сакам да ве поздравам и гушнам (не сите наравно) :)
    И ете така спонтано, само по себе ми се наметнува едно суштинско прашање...Сања Лазања уште е жива?? ]:) ]:)

...Се читаме мафези...НАСКОРО!

На Phyramide, PrinceOfPersia, LivingGlam и 7 други им се допаѓа ова.
  5. beached

beached Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    624
    Допаѓања:
    1.697
    Шо ми е мерак да го пукам Боки 13 во чело..
    А и овие на Бекстејџ успаничени шо изјавуваат дека било 'јако,јакооо браат' на 16ти.
    СНАААААААААЈПЕР!

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Замисли некој измислил форум за да дискутираат луѓето,а не да учам за нивните термини на мочање.
    А, и ти чинам им реплицира на девојките, затоа што ти било преку пичондрата од некакви си луѓе.
    Значи не си се согласувала со нив.
    Епа и јас не се согласувам со твоето мислење и ти реплицирав.
    И ти тоа го сфати дека јас имам нешто против тебе, па сега мешаш курви и часни сестри во ист коментар.
    Јасна ми си :)
    Уште ти да се сфатеше што сакаш да кажиш и добра ќе беше.

Сакам да кажам
    Уште малку, многу малку.
    Еднаш ти зборував за многу малку.
    Или малку многу.
    Колку излитено и несоодветно.
    Или малку малку.
    Или многу многу.
    Или помала и поголема бесконечност.
    Ако два броја се бесконечни значи дека се бесконечни, незамисливи.
    А, она што не можеш да го замислиш, не можеш да го споредуваш.
    "Разумот не може да го мисли тоа што го нема"
    -Уште да знаев од кој филозоф беше оваа изрека, чинам Парменид беше.
    Let me google that for me :
    Да, тој беше.
    Добар беше, со сите другаруваше и ја сакаше кокошкината мутавост.

На beached му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Ѓаволот да го следев, ќе го стигнев. Но следев човек, човек без сенка. Каменот да го љубев ќе се сронеше од мојата љубов. Но љубев човек, човек без срце. И по мртовец да плачев, ќе го оживеев. Но плачев за човек, човек без душа!

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  8. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Life is a ticket to the greatest show on the earth
    Oh God Let It Snow , Let it Snow !!
    :)

9. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Мрзам кога сум во ПМС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil:
    Времето за кое кукав до вчера,денеска ми е толку убаво.Ме смирува и тишината ми одговара.
    Луѓето околу мене не ги сакам никако,а најтрагично е што и самата себе си се мразам!!

Денеска неправдата многу ме заболе и неможам да изджам.Најмногу од се ме боли неправда.
    Не е фер и никогаш и не ни било фер,а нема ни да биде.
    Секогаш ке е НЕФЕР од нивна страна.. :x

Денес ми одговара да зборам глупости и да се карам со сите.
    Денеска ми одговара да молчам и да се карам безврска со некој мој мил и близок.Само затоа што на мене така ми одговара....
    Денеска мислам дека сите други во моја близна освен мене се среќни и им оди во животот.И љубов и школа и се живо и диво,. а само на мене не !!! :x
    Денеска и тој ме нервира.Сега да ми се јави и на него би му се испонашала и гадно би го откачила..
    Би му се скарала,. толку страшно што повеќе нема да сака во очи да ме погледне.. :tmi:
    Имам толку гадни чувства во мене.Толку лоша енергија.Толку сум бедна одвнатре...

Ми се чини дека само гадново време надвор кој никој освен јас не го поднесува,ме прави среќна и ме смирува.Нека врне вечерва,нека истура.Нека има бура и град.Нека грми и пљуска од сите страни,а јас внатре во креветот ке се смешкам од задоволство...

Имам уште многу работи да кажам,. ама ништо не е позитивно.Се е црно и лажно.Бледо и групо...

Ај ке ве поштедам :lol:
    чауууу чауу :envy:

Прикачени фајлови:

• pms5.jpg
      pms5.jpg
      Големина на фајлот:
      22,6 KB
      Прегледи:
      160
  10. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    СДК дека ништо не ме прави посреќна од моментот кога нарачувам облека за лепотанот!
    Како за свое дете да бирам...

11. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    СДК ме плаши тоа колку деновиве светот го гледам на рамнодушен начин . Ми се чини дека ништо веќе неможе да ме повреди , ниту пак да ме развесели . Се прашувам која е причината , но самата си го избегнувам одговорот . Повеќе не ми е битно дали врне или е сонце , дали сум дома или сум излезена , дали имам причина за среќа или за тага...потполно се затворив сама во својот свет а единственото друштво се моите мисли , ме плашат , навистина ме плашат ! Не сакам да бидам оваа личност во која полека се претворам ...

На DressedToKill му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    Дефинитивно признавам дека имам шесто сетило.
    Не би да разглобувам на долго и широко ама мајке ми пред некој ден помислив на Георгина и си реков ќе изненади девојкава со предновогодишен пост, да беее :geek: :D .

Бев на слава со старците. Ги слушам што зборат и не им ги разбирам шегите. Се сеќавам кога бевме помали и кога се собиравме фамилијарно, нели децата во една соба, старите во друга. Се прашувавме што толку се смеат па и ние на зор се смеевме демек и нам ни се смешни муабетите. Сега се потсетив на тие моменти и си се смешкав под мустаќ :lol: .

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    СДК дека многу грозно ми почна неделава. Ич не сум расположена цел ден...
    Конечно останав сама. Сите се на слава, јас не можев да одам. Не ми е дојдено до гужви, бош муабети, дим од цигари и разни грозотилаци.

Имам некоја тежина што никако не знам од каде доаѓа, ама веќе два дена не може да се оттргне од мене.
    Некои личности ми фалат, а многуте обврски ме затрупуваат.
    Тешко ми е, многу...

14. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.708
    Допаѓања:
    23.144
    R.I.P Ким Јонг Ил...

размислував...толку многу диктатори починаа за релативно краток период (помалку од деценија)... некако како да не е баш случајно сево ова. Како да се спрема нешто...

15. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Некој купува јахти, некој купува позлатени гаќи, си прават милионски возен парк......и навистина не ги разбирам во што е поентата. Наспроти тоа, некаде на истата планета некое болно, гладно и босо дете не ја добива ни шансата за да преживее. Додека се засладуваат со коктели и шампањи, некој нема ни капка вода за пиење.
    Едноставно, некогаш животот е толку саркастичен и контрадикторен, што ти доаѓа да си пукнеш.
    Но, јас....верувам во карма и во подобро утре.
    А оние кои се шетаат во фустани и одела од по стотици илјади долари, ни оддалеку не се толку храбри личности како оние луѓе кои некако едвај преживуваат. Е, тоа е храброст и сила, да ги преживееш најлошите моменти!

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Денес пријателство?тешко...секој е од корист со тебе.Оние на кои најмалку се надеваш те напуштаат.Но не жалам туку им благодарам што ми ги отворија очите и ми покажаа какви се всушност.Барем за пријателство и љубов повеке не се замарам.Одсега понатаму и мене ке ме нема за нив.Не се жалам туку ги исвестувам а знам дека ке го прочитат ова.Повеке не треба да се верува ни на сопствената сенка а камо на другар/брат/сестра.

Добра ви нок.Заминав да гледам Декстер :*

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  17. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Смешно е како некогаш луѓето за кои би примил куршум, се оние позади пиштолот! :clap:

На Nymeria, smooch, AnaKarenina и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
  19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    СДК ама ич да не се секирате,се ќе се среди :) Шо ќе киниме нерви за се и сешто!
    ај таму се упм :D
    Be wild and unstoppable :D

Еве ви една песна,разиграјте се малце :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=48XfMRxp ... re=related

На Loritaa, Adi888, Lepaaa и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.331
    Допаѓања:
    158.464
    Сдк дека се што гледате на форумов не е толку тажно,мило,искрено,добронамерно, глатко... од оваа гледна точка,само ќе ви кажам на дел од вас,срам да ви е. И ве молам погледнете се во огледало за да знаете како изгледа лицемерноста. Многу од тука навистина реално ви се вложиле и ве поддржале зошто мислеле дека сте искрени,ама позадината е очајна и одвратна. Се за постигнување на одредена цел.
    И најмалку се однесува на тоа што мислите,а најмногу на волкот во јагнешка кожа.
    Одвратно,пљук и бљак!
    Ќе си се најдете!
    И утре истите од вас ќе се жалат по сите и ќе драматизираат, ќе трепкаат и ќе изводат наводна наивност,невиност и добрина...ама драги мои,додека водевте битки видовме која е која и каква е. Обично нападнатата страна и не е толку лоша колку што се чини,ами реална. Па на крајот секој си го брани своето.

На caroline.costa, zhap4e, ljubam и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.