[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Читајки ве од време на време за сите работи, сите случки ,големите приказни животни,настани идеи и сонови ... ми се сврте една мисла во главата .Колку само сме добри математичари .Се пресметуваме ,делиме со нешто ,множиме успеси или одземаме неуспеси .Пресметуваме добро и лошо .Сите чувства ,сите емоции ,небитните материјални нешта ги одзимаме и додаваме со тајни формули во нашите животи за грам среќа .Зарем некој неможе да се препознае во својата среќа барем малку некако ?Сите заслужуваме да бидеме среќни,иако на различен начин тоа го посакуваме и добиваме.Знам, сурово е некој нешто што несакал а да му е наметнато. Препреки има да се стигне до успехот, но за почеток доволно е една насмевка без причина :) ;)

На Serafima, vinozito1, srcekrsacka и 2 други им се допаѓа ова.
  2. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Луѓе блазесиви
    Ако некогаш вие тешко сетете се на аничка и ќе ви олесни.
    Особено ако во ова доба,ви се спие премногу,а вие не можете да си дозволите да спиете поради сплет на некои чудни околности.
    На пример алармот на вашата мајка,па потоа незините брзи чекори до вашата соба.
    Иритирачкото крцкање на вратата,а потоа болните зборови Ајде станувај аничка одиме на работа на труд.
    јас можам сега да ви кажам добра ноќ,а вие мене кажете ми во 10 сабаље
    и пак ќе речам,нече среча поштеног човека.

На Christina.A и Barbie20 им се допаѓа ова.
  3. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Добредојде во клубот. :D

Не си сама,теши се. ;)

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Во последно време на форумов гледам нови членови со по 4633788 теми и тоа најчесто поврзани со секс или пак случај на 12 годишно девојче кое кука заради љубов и бара совет како да привлече внимание :x
    И после поради таквите членови,на кои очигледно им е досадно и си бараат занимација тука на форумов,други новозачленети лица кои навистина се регистрирале на форумов затоа што сакаат совет или подршка добиваат подбивни одговори.
    И јас,на почетокот се регистрирав бидејќи имав проблем (кој сега гледано и не беше проблем) и бидејќи ми требаше мислење и поддршка.
    Со тек на време,станав опседната со форумов.Сега го гледам како место каде што можам да си кажам се што ми лежи на срце,да споделам со вас добри и лоши мигови,да се радувам на вашите успеси,да се смеам до солзи кога ќе прочитам некој интересен пост кој воедно и ќе ми го разубави денот и ред други работи.
    И само тука можам да се отворам и да кажам се без никој да ме осудува,а и да го прифатам секој совет,бидејќи знам дека е добронамерен и во исто време да не се плашам дека некој ќе ме предаде.Иако не ве знам,само вас можам да ви верувам :)

5. Monique995

Monique995 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    201
    Дали се знае основачот на чувството „љубов“?
    Ако има таков нека се јави на рецепција.
    Не осакати сите, не моравте толку многу да се трудите, замислата ви беше не соодветна.

#ЧаоЖурим
    #ФалаМногуПријатно
    .

На Dgirlll, jjoovvaannaa и Barbie20 им се допаѓа ова.
  6. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    дека не знам каков ќе ми биде овој ден.... :tmi:

На srcekrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    I miss kissing :tmi: :$ :doh:

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    пред да легнам вчера по незнам кој пат размислував колку може да биде тежок животот на една жена-дури и на моменти претежок :!: знам дека не треба да си го заморувам мозокот уште од сега со црни мисли ама потсвеста работи 100 на час и е неибежно :x
    мајка ми ми кажуваше случај што го познава-маж и жена во брак и женава добива рак на матката и нормално и ја отстрануваат а тој како и секој човек сакал дечиња за по некое време ко за беља да се метастазира и на крај да почине таа -можам да замислам колку му било тешко кутричок да ја гледаш саканата така-Божја воља :|
    сега е оженет по втор пат и имаат бебенце-ја познавам личноста и е како ангел и навистина ми е мило за нив им посакувам се најдобро :)

9. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.997
    Допаѓања:
    4.220
    Рецептите за лекови имаат важност 7 дена :!: упатите за било каде 1 месец :hai:

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Се чувствувам подобро. Незнам дали е правилно да го чувствувам ова,но убаво ми е. Сакам да го догледаме филмот од вчера,со дечко ми. Многу го сакам :inlove:

11. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ...Дека се преспав и сега сум максимум расположена.
    http://www.youtube.com/watch?v=Bwn3eFJ9eR0
    Гушкамммммммммммммм :hug:

П.С-Кога ќе ги видам сликиве на Љубам,ми доаѓа да се мажам. :wasntme:

На prettyliar и Someonespecial им се допаѓа ова.
  12. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Страв ви е некогаш кога сте среќни?Мене да.Коцките почнаа да се редат и мене ме фаќа страв...страв ми е кога се ќе биде во ред,страв ми е кога сум среќна,мислам дека секој момент ќе се случи нешто лошо и пак ќе почнат разочарувањата.....

На Primavera, ilipili, Barbie20 и 2 други им се допаѓа ова.
  13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Абе тргнав да си легнам, не да се мажам не се секирај :D Ако може и од двете комбинација? :wasntme: Готово, поканета си, уште жртвата да ја најдеме :rofl:

На imelda, ilipili и ozbilnazena им се допаѓа ова.
  14. Primrose.x

Primrose.x Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    91
    Какви денови, колку измешани емоции :x Толку многу имам да кажам, а никако неможам да почнам. И среќа и тага, се во едно. Како задоцнет пмс :D
    И да. Chocolate doesn't ask silly questions, chocolate understands :nod:

15. ElenaRbd

ElenaRbd Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    162
    Сакам да кажам дека денес не сум среќна... А знаете зошто? Бидејќи паднав на полигонот и тоа на првата вежба :( Не знам дали беше трема или немање доволно среќа, но ете..се случи. Знаете, секој неуспех боли, но она што боли уште повеќе е изразот на лицата на инструкторите и другите кандидати. Како нив да си ги разочарал, а не себеси. Неколку дена уназад кажуваа дека треба да си ептен глупав да паднеш на првата вежба, но хеЈ! ЈАС сум целосен почетник и некому му оди шоферството, а некому не и тој некому треба многу да се потруди за да положи!!! Не сме сите исти. Па затоа, може ли да престанат луѓето да ме гледаат како што ме гледаат? Како да сум некоја неспособна и многу глупа што сум успеал да паднам на полигон?! На првата најлесна вежба?! :doh:

16. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Го знаете чувството после една недела преживеана со 1 или 2 оброци на ден, се разбудувате утрово и сосем неочекувано се качувате на вагата и ви покажува 4 кила минус?
    - Ете тоа јас утрово го доживеав, и сум ПРЕсреќна! :inlove: :*
    Ве сакаааааааам! :inlove: :inlove: :* :hai:
    Чао....

На Espadrila му/ѝ се допаѓа ова.
  17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    ...И така си се расправам јас ко и увек за музика,и дочекувам коментар:Па Јелена Карлеуша е една и единствена.
    Па дечко фала Богу што нема уште една како неа !

На kala21, Stoimenovska, Espadrila и 6 други им се допаѓа ова.
  18. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Тој е од оној тип на мажи на кого би му правела сендвич. Секој ден. :nod:

На Stoimenovska, teddybear, Ketrin.Moon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Ете ја и Адии.
    Конечно најдов слободно место кај фризерката, и си ја сменив фризурата :D
    Сега сум џоа Клеопатра, само уште ми стој црвената боја, по неколку дена ја менвам и бојата, сега нешто како мед, нешто слично, морам да ја сменам :)
    Инаку јадам, спијам, шетам, си ги завршвам обврските шо ми следват, низ дома чистам перам пеглам метам.. :D
    Си заслужив еднодневно одморче малку, далеку од сите, далеку од овај градов, утре одам Greece ^_^
    да си се прошетам, да си се покапам, да поуживам, да помањачам некој убај ]:)
    Епа феминки бај бај, до недела :hai:

Имајте убав викендд.
    Yourss Адии :) :*

На bittersweet, sweet-cherry, Serafima и 5 други им се допаѓа ова.
  20. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.564
    СДК премногу сум денес среќна :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.