Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.797
    Допаѓања:
    100.519
    Го гледав концертот на Цеца.Боже мој ,при толку скокање,тресење,градите не и мрднаа.Колку ли кубика силикон има настегано во нив? ]:)

На jjoovvaannaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    И кога во (слободно можам да кажам невозможни) ситуации сум успеала да се јавам, да пишам, да титнам ако треба, значи буквално во секакви ситуации, нека не ме убедува никој дека не можел. Колку сакаш е прашањето, а не дали можеш или не. Се се може, доказ сум!

На CuteEva, Barbie20, ilipili и 2 други им се допаѓа ова.
  3. COollLady

COollLady Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.337
    Спротивниот пол кога ќе кажат дека доаѓаат за 10 минути, не го чекајте следните 2-3 часа :D
    Добро деее, и кај нас жените е слично :D

4. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.114
    Допаѓања:
    163.681
    Сакам да читам книга, да танцувам, да шетам, да се лулам на лулашки, да скокам, па на моменти ми се грицка нешто... :D Да имав инспирација и талент, ќе почнев и да сликам и да пишувам. :wasntme:
    Сум се шекнала нешто, имам таков вишок енергија што дури и адреналин не би ми штетел. :?:
    И не знам што попрво ми се прави. :D Дури можеби и ќе ми текне дека ми се игра некој спорт или дека ми се вежба. E тоа би било светско чудо. :lol:
    Многу нетипична фаза за мене, за онаа мрзлива Спешл што само се излежува на распуст. :wasntme:
    И после кажете дека ви е досадно во лето. :D Само треба да ве фати вишок енергија и мнооогу идеи за разни активности. :D
    Тоа е - распуст, слобода, позитивна енергија... :sun:
    А премногу слободно време чуда прави. :D

Бидете ми насмеани, весели и позитивни. [​IMG]

На Serafima, teddybear, Elennaa и 5 други им се допаѓа ова.
  5. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Ужасно, ама ужасно многу ме нервираат поединци од фб што на нешто тагнуваат познати фаци што ги имаат во пријатели. Искочил нов спот на Билбилов земале искоментирале нешто и го тагнале човеков на крај :^) . И што фаца си ако го имаш на фб него и такви познати фаци ко него или што е работа? :^)
    Гарантирам дека он не ја ни познава лично оваа личност што последна видов дека го тагнала ама нели битно е да тагне и да се дознае дека го има во пријатели |( .
    Свашта по народов.

И актуелно кај нас секоја година е правење зимница нели :rofl: . Почнавме со компотот кога беше црешата, ставивме некоја тегла, а сега едно 50тина тегли од кајсии правиме.
    А јас си земав чеканче и си ги кршев семките. Што се убави благи... Мераци :lol:

На ilipili и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  6. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Јако ме изнервираа брацед ми и братиштено :x

7. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Чувството кога ке си го испланираш одморот и во последен момент го земаш пасошот и гледаш дека рокот на важноста е истечен! :envy:

8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    2013 година ми е најмизерната година досега во мојот живот. Полна ми е со разочарувања, тага, бес, лутина, анксиозност, депресија, губење на довербата, разнишано его, губење на личност што некогаш ми беше се...
    Психички тонам, немам концентрација, не помнам добро, плачам како детенце кога нема да ја добие играчката што ја посакува, цело време се трудам да го контролирам бесот, зошто ако не го направам тоа ќе скршам нешто. Ете вака ако си напишам подобро ми е... знам како се чувствувал некој кога бил оставен и кога оставал кога губел и кога победувал.
    Немам веќе кој да ми рече те сакам, ама подобро вака од колку лажно те сакам.
    Заради ваквите чувства и факултетскиот живот си го направив каша попара...
    Иднината не знам што ми носи, се надевам само дека не е мрачна како овие денови. Сакам некаков пресврт на настаните, сакам нова приказна, нова авантура каде јас повторно ќе бидам јас, претсавник на Јарецот. Надежта последна умира, а кога ќе умре остануваат овие чувства, но се надевам дека од наредниот месец нештата барем за нијанса ќе се подобрат, зошто заслужувам подобро во поголемо количество. :*: :*: :*: :*: :*: :*: :*:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Miss.Ricci

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Не се нервирај, во Црна Гора, Албанија... се оди само со лична карта :) Освен ако си планирала да заминеш некаде мноогу подалеку :)

10. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Еве ме и мене,повторно тука. :hai:

Заврши и мојот одмор. Му се враќам на секојдневието. :D

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Miss.Ricci Колку си сигурна дека во Црна Гора се оди само со лична карта :?:.
    Јас сакам годинава да одам, ама и јас имам истечен пасош :tmi:

12. Miss.Ricci

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Сега разговарав со мајка ми пред да го напишам мислењето. Јас бев сигурна само за во Албанија, ама еве таа ми кажа и во Србија, Црна гора... Уствари рече до пред некое време била сигурна дека можело, а сега моментално нема проверено. Ама мислам дека може, штом може до Србија.. :)

На Umbrella22 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    СДК во човекот се доброто и лошото, а кое од нив ќе биде на власт, од него зависи.Ако ги препознае во себе си, ако не, Трпе ќе биде крив...

На ozbilnazena, WarriorAngel, vinozito1 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Во Турска сакав да одам,на 8 јули.Среќа што го погледнав пасошот,да не го видов ке си платев во агенцијата и ке пропаднеа парите.Уште утре ке одам да поднесам барање за нов пасош и се надевам дека бргу ке ми биде,ако не,ке го проверам ова што го велиш за Црна Гора и Албанија.

:)

15. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Јас во темата за Црна Гора имам пушувано дека одевме преку Косово и Албанија и ни ги бараа само пасошите. На никого не побараа лична карта и ни ставаа и печати во пасошите. :)

16. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    збориме на телефон и само хихихи хихихи |( а што е толку смешно мори будало дали кажав нешто смешно или незнам што,абе недефинирана .....а сестраи беше до неа,слушаше изгледа си мислиш којзнае што беше муабетот,џабе роднини кога сме 10000000% различни,повеќе не ти се ни јавувам и онака беше последен пат не оти сакав да те слушнам туку да ја испитам работата ]:) и јас станав опасна,ма само вие ли да ми се правите паметни и да гледате само некоја стапица да ми поставите а кога сум HAPPY молчите,озбилни сте ама кога нешто штрчи хииххи хиихии :headbang: ма пукнете бубашваби едни,еден ден ќе бидам тоооолку среќна и ваквите како вас,завидливи,ќе ми бидат инспирација и ќе се трудам за инает ете,и ќе зеленеете како смајливо :envy: од завист ама ќе неможете да ме достигнете за да ми наштетите и ќе бидам насмена од шестка до шестка и само ќе ве нервирам :devil:

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Жени. Целото постоење ни е како ПМС, паники кога треба и нетреба, преокупирање сососема небитни работи, плачки па наеднаш стануваме superwoman, и сето тоа затоа што ти се скршил ноктот или само затоа што (на пример) си се исончала со прерамки. Ама сега како ќе носиш корсет? Страшна работа! После тоа нов проблем - зошто толку рано и се појавиле брчки - помалку муртење драги мои, позитивната енергија чуда прави!
    Во контекст на вечниот пмс кај голем дел од припадничките од понежниот пол, ми раскажуваше другарка ми, нејзина колешка го открила и тоа чудо, дека може да се види на фб се што си пребарал (алелуја Колумбо!), па падна во депресија затоа што дечко и гледал x личности на фб по неколку пати на ден. Не му раскинала (сеуште), ама се изолира од сите на некое време, "имала потреба од приватност за да го свари ова СТРАШНО ПРЕДАВСТВО на нејзиниот дечко". Инаку, според сознанијата, дечково преминал преку неколку неверства на дамава. А да, не ја изневерувал,мислам физички, без моментот search.
    Си размислував, ова ти е класично труење со непотребни информации. Само мене ли не ме интересира која ја пребарувал дечко ми? Претпоставувам дека гледал жени на фб, претпоставувам и дека некогаш отворил повеќе пати кај некоја конкретно ама не бре, не сакам да знам! Замислете колку приватна работа е тоа, нели, го пребаруваш она што ти паѓа на памет, па сега треба и мислите да му ги читам? Некако нездраво ми делува. Како вели една поговорка, ако му го зедов срцето, не му ги зедов и очите. Ама девојкава категорична. тоа ти е духовно неверство и се важи! :!:
    Така денес увидов нова форма на нашето вродено пмс лудило и научив дека имало и духовно неверство и дека истото било солидна причина за крај на врска.Само се прашував, да го оставиш човек без трошка приватност? Што е тоа? Ко роб да ти е а не дечко...

На Annath, Moira, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  18. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    15.937
    СДК...Моментот кога по речиси 8 години го шпионираш (сеуште) профилот на бившиот кој не ти е пријател и ги гледаш заедно со неговата женска на профил сликата...срце...сеуште тој поглед ме вознемирува...Најверојатно не ни било судено...ТЕ САКАВ од се срце..со своите 14 години...ти 18..ехх...шта то беше љубав....ТЕ БЛАГОСЛОВУВАМ ДА БИДЕШ СРЕЌЕН СО ТАА ШТО СИ И НЕИЗМЕРНО ДА ТЕ ПРАТИ СРЕЌА...ТИ беше човекот со кој се осеќав љубена,среќна и задоволна...Се надевам дека ќе пронајдам некој како тебе...Ерик...

СДК 2- Знам дека сеуште има жарче во тебе,ах тие твои погледи кон мене,кога случајно ќе се сретнеме..еј будалче мое...мисс ју ;( :*

19. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    Денес изгледа станав на лева нога.Станав скршив чаша,паднав на прав пат,екранот на телефонот си го пукнав -.- уште што ќе направам ќе убијам некој :lol:
    Ај утре ќе пазам да станам на десна :devil:

20. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Додека регионот околу нас напредува, Хрватска на полноќ станува полноправна членка на Европската Унија, Србија добива датум за преговори, Косово ја потпишува Спогодбата за стабилизација и Асоцијација, а македонче со секој изминат ден како народ се раскаруваме се делиме на различни основи, тонеме во нашата мизерија, паѓаме на такво ниско ниво да плукаме и по мртвите. Честитки за Хрватска. :clap: А искрено посакувам и се надевам дека Македонче нема да си го шитне името за таа фамозна унија.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.