1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

[СДК] Сакам да кажам...[Стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Wild.Child, 26 октомври 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    СДК...имаме новогодишна елка и кај нас дома ^_^ :rock:
    Не кај мене или кај него, кај мене веќе ја накитија индијанците на сестра ми, кај него нема елка....Ама овде кај нас има :wasntme: И ептен е убава :party: Малечка е, но многу слатка и убава.

А најубав беше неговиот коментар со многу нежен и сладок тон „Еј....нашата прва елка“ :inlove:
    Оваа малава сега за сега ќе ни заврши работа, а следната ќе порасне за две-три педи....а може и повеќе ;)

На Divinebutterfly, zhap4e, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.242
    Допаѓања:
    67.763
    Ќе пукне тиквата кај и да е, м?

Него Сакав Да Кажам некои работи, ама понекогаш е подобро да се премолчи. И така устава само невољи ми носи во последно време.

На Go-Girl, Cacy, Gordana10 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    Темата за љубовни проблеми е најдосадна од сите шо постојат на форумот. |(
    Сите бараат совет а никој никого не слуша. Само колку да се пожалат :)

4. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.634
    Допаѓања:
    3.742
    СДК потребна ми е среќа за утре, се надевам со лесно ќе го поминам колоквиумот.. Ајде феминки пуштете ми малку :$ не ве чини многу, а мене премногу ми треба :D :rofl:

Отидов јас да учам, убаво ми е ! :rofl: 8) :*

На Divinebutterfly и Cacy им се допаѓа ова.
  5. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Не пукнав кога сабајле ми ѕвонеше алармот.
    Не пукнав кога една од најдобрите другарки ми кажа дека нема да ме дружи за НГ.
    Не пукнав кога на неработен ден, ние бевме цел ден на факултет.
    Налет, не пукнав ни кога ме тупат сите да им објаснувам.
    Не пукнав кога една не тупеше проклети 4 часа за презент симпл.
    Не пукнав кога изгубив драгоцено време, за учење или спиење.
    Не пукнав кога знам дека имам проклети поимници за работење.
    Не пукнав ни кога си дојдов дома, мртва уморна, па не можев да се сконцентрирам.
    Не пукнав ни кога мајка ми ми се изнадра убаво на телефон а јас само ја замолив да ми донесе пари за пријави за факултет.
    Не пукнав и решив да не се жалам, тоа е тоа, период.

Ама кога пред спиење ќе те просветлат со некоја ваква ГЛУПОСТ, од која просто ти иде да се самозапалиш или да одиш и нејзе да ја запалиш, мислам дека морав да пукнам!!!!!!!!!!! :devil:

И не е до месечината, не е ни до месецов, не е ни ПМС!!!!! Светот полудел, НАЧИСТООООООО, сите скренале, ви кажувам. :swear:

На Shelea му/ѝ се допаѓа ова.
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    И додека татко ми прави експериментално лекување врз себеси правејќи рецепти откопани од не знам каде со кисело млеко и лимон, лук и лимон, најодозгора ментол се мачкосува, мене ми буди нагони и желба да се самообесам ако претходно миризбава не ме отруе, а во меѓувреме баба ми ми врти некои други бош муабети ...

Ако ме ставиш на твојот фуЗбук ќе ме видат ли сите? :tmi:
    Ќе те видат ама зошто би го направила тоа бабо?
    Како зошто, за да ме видат сите, колку убава баба имаш и на кој си метната.
    Бабо ти ме тролаш?
    Не те ролам внучке, убаво те прашав, клај ме сега таму.
    Ајде бабо добра ноќ ... Покер фејс.

Живциии ... челични некогаш ми требаат. А и него, со мене.
    Со предновогодишно пи ем ес, со уста мелница што само бута нешто, пред малку се прибрав и се напнувам безпотребно.
    Поим немаме каде за нова година, битно заедно ќе сме, а ако будалите кај мене се вгнездат предвреме, можат да ги променат плановите. Па и истовремено патиме од комплексот пмс што е уште еден бош момент ...
    Ама не, нема да дозволам. Си ветив и има да се самоконтролирам па ниту пмс ме интересира ниту ништо. А и зошто е толку лесно да се вади човек на пмс. Секој има таков период, дури и мушките ... ама ете кај нас така се погодило пред добивање. Ми е гајле, ќе пројде и овој месец.

Туку што е ова бре што понекогаш боли, а не знаеме што точно боли? Нека боли, сокот од портокал ја намалува болката.
    Поточно јас многу добро знам што ме боли ама не можам да се соочам со самата себе. Барем понекогаш.
    Стравот ме боли. Надежно е што со истиот се борам, и успешно е, гледате не сум уништена. :lol:

Ооо хепи деј. Милион обврски ме чекаат утре ... и кој ќе дебатира со неедуцирани асистенти? Има некои се стварно фер, добри, прекрасни, ама за цена на тие, ќе се најдат двајца кои се асистенти по три предмети и ќе ти ја извадат мастаааа. барем стварно да ја вадеа, до сега ќе бев манекенка со совршени пропорции.
    Налет.
    :D

На irenna, JuLleE, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    [​IMG] :)

И на останатите што имате колоквиуми!

На AnaKarenina и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сдк
    ми мириса на убаво нешто!

Ми мириса на нешто што треба да ми се случи во блиска иднина!

УБАВО ...е на убаво ми мириса...

Нека ми потрае ова чувство... :sun:

На teddybear, Divinebutterfly и AnaKarenina им се допаѓа ова.
  9. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.392
    Допаѓања:
    142.913
    Безброј пати кога сум го слушала Влатче сум се прашувала што ли мисли кога вика - Сакам да ти кажам оди си, некако со други зборови. Со кои ли други зборови можеш да кажеш некому „оди си“?
    И дали оди си е нешто што се кажува или се прави? Се предизвикува или се оди?

Што сакал да каже авторот? Што би рекла мојата професорка по македонски во средно: „Авторот го кажал тоа што го сакал“. Вечна вистина.

Исто како кога ќе добијам прашање што мислев, или што сакав да кажам. Тоа што сакав - кажав. А ако не сум кажала, значи не ни сакам да кажам.

А сакам ли јас воопшто нешто да кажам?
    Некои прашања не заслужуваат одговор :D .
    И кога и да го кажам ова, колку и да е на шала, срце ми се стега затоа што го одбележа реферндумот во 2004. А кога ќе се соочам со последиците од него, ми се плаче. А ако го немаше, којзнае како ќе беше...

На Nymeria му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    Што и да правам, мислите никако не ми се прибираат, се кај него. Толку ми е убав, никогаш никој не ми бил толку убав...неможам веќе...несакам вака да се чуствувам...го сакам стариот X или тоа било само глума?!

11. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Не е страмота кога објавуваат патетични статуси од типот "никогаш веќе неморам да го видам тој гад", за тебе живеам,за тебе ќе умрам,цркнам,пукнам па некои симболични песни да им одговара со тагата и болката,па слики како се бакнуваат и што ли уште не а за страмота и смеење се стаутусите од типот имаше земјтрес.

Значи единственото добро нешто за кое може да се искористи фејзбукот го исмејуваат.
    Цел ѕид пол но патетични статуси за тоа досадни сте со статусите за земјотрес бла бла а и тие истото го тупат и очигледно не се осеќаат.

Добро бре што има толку лошо во тоа.Па има некои што во тој момент биле во некоја гужва,им брмчел телевизорот,слушале гласна музика,рипале,трчале и не почуствувале ништо.Зошто да не дознаат што се случило.Можеби повторно ќе се повтори па зошто луѓето да не бидат припремени за тоа?
    Од кај знаете што може да се случи наредните секунди,минути,часови.Па некои и самите се изјаснуваат дека не почустувале ништо.
    Епа патетични сте и со многу закржливеан мозок кој воопшто не мисли на ништо.

Југо-источниот дел повеќе го тресат глупи статуси одошто земјотрес.Ете така!

12. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Kога нештото ќе стане недостапно дури тогаш трчаш по него, а додека нештото трча по тебе ти рацете ги собираш за нешто ново..

Секогаш ми се случува ова секогаш..

На Strumfeta93, Chocoholic, julie77 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
  14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    :swear: :swear: :swear: :swear:
    ЌЕ ТЕ УБИЈАМ!!!

На LilBaby, crazylady, angel92 и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    :D :D :D

:*

мене кога ми го пратија имав слушалки на уши па види ти сеа :)

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Љубопитноста ја убила мачката :D Срцето в петици ми отиде :D

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Си го најдов совршениот невестински фустан.

Луд е мајке ми :)

На crazylady, smooch, nesa и 3 други им се допаѓа ова.
  18. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.869
    Со саати слушам една иста песна, постојано притиснувам Replay ....
    А да ме прашаш зошто ни јас нема да знам точно да одговорам :@

Демек многу ми е убава, се најдов себеси....или пак сум пукнала од досада и почнав буквално се да земам здраво за готово па што би рекле сум збеснала и си го барам со кандилце :tmi:

19. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.671
    Не е СРАМОТА да излезеш надвор без шминка или ненаправена коса.Да немаш пари,да сакаш и да ги покажуваш чувствата.СРАМОТА е кога имаш 15 a на школо доаѓа по тебе тип од 30 во убава кола.Да се срамиш од родителите само затоа што повеќе немаат 30 туку 50.Да им го земаш последниот денар само за да се облечиш во НАЈК.Да ги понижуваш другите заради тоа што немаат.Да се правиш нешто што не си само за да добиеш нечие внимание.А најстрашно од се е тоа што денешните генерации изгубиле поим за вистинските вредности љубовта и пријателството!

На Butterfly15, AIT, m2m2m2 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Monroe

Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    431
    Допаѓања:
    416
    Да се надоврзам на Д'лител...

Среќа што меѓу тоа море на едноличности (мислам на новите генерации) постојат исклучоци,
    свесни и разумни луѓе кои можат да ја согледаат стварноста и да се тргнат настрана,
    а не и тие да се приклучат на толпата.
    И знаат да ги вреднуваат и ценат вистинските човекови вредности.

Пошто нели и ние спаѓаме во таа тако звана "денешна младина" .

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.